|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Anglia - Camber Sands z Almaturem
Znalazłam stosunkowo niedrogi obóz w Anglii - 5 noclegów w Camber Sands w ośrodku Pontin's, dwa w Londynie u rodzin goszczących. Koszt nie przekracza 1900 zł, nie licząc opłat dodatkowych w tamtejszej walucie. Oferta wydaje się być całkiem ciekawa, bo chciałoby się ten Londyn zwiedzić, ale ceny kursów językowych są niestety dosyć wygórowane ;P. Może był ktoś już na takim obozie i chciałby się podzielić wrażeniami? Szperając po internecie nie znalazłam niestety zbyt wielu informacji, oprócz niezbyt dobrych opinii o ośrodku Pontin's... ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Anglia - Camber Sands z Almaturem
jezeli chodzi o obozy jezykowe to strasznie duzo osob jezdzi na takie do Hastings (miasto polozone nad morzem, niedaleko Londynu) polecam
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Byłaś na takim kursie?
jak tak to mam pare pytan: ![]() 1.Jak tam wogole jest(jaka atmosfera,czy fajni ludzie,dobre jedzeniexDitd) 2Ile kieszonkowego wystarczy? 3Czy mialas duza stycznosc z polakami? 4Czy twoimi współlokatorkami były polki? 5Masz jakies zdjecia ze szkoly ,zakwaterowania ? Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Anglia - Camber Sands z Almaturem
nie bylam, ale wiem bo mieszkam akurat w tej miejscowosci i jest tutaj wlasnie strasznie duzo polakow(mlodziezy) ktora przyjezdza na takie obozy/kursy zeby sie uczyc angielskiego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.almatur.pl/lista_lato.php?nr=PAKJ~HRA2 tu masz linka ![]()
Edytowane przez lilsun Czas edycji: 2011-03-21 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Kto jedzie do Londynu..?:)
Na obóz językowy 17+ od 3 lipca?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kto jedzie do Londynu..?:)
Ja bym bardzo chciała, ale nie wiem czy wypali, trochę dużo kasy:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kto jedzie do Londynu..?:)
Ja teraz jadę, więc zobaczymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.