|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
W końcu jestem na bieżąco. U mnie też pogoda nie za fajna, mocno wieje. Zrobiłam zakupy, obiad i nadrobiłam bieżące zaległości na wizażu.
Resscue21 mam nadzieję że w poniedziałek będziesz najszczęśliwszą kobietą na świecie. Jutro piekę ciasto drożdżowe takie zwykłe z kruszonką, chodzi za mną od jakiegoś czasu. W czwartek wysyłam córkę na obóz więc mam jeszcze dużo przygotowań, zakupów, bo zawsze znajdzie się jeszcze coś do kupienia odkładane na ostatnią chwilę. Moja najmłodsza właśnie wcina nutellę ze słoika łyżeczką, znowu będzie miała ADHD do nocy. No i wybieram się na urlop od 11.07, ale tylko na tydzień, to znowu będę miała tyły.
|
#4712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle miło mi Cię tutaj witać , jakoś dotychczas nie zwróciłam tutaj uwagi na Ciebie , przepraszam
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wstawiłam do piekarnika babkę czekoladową (Delekta).
Powiem Wam, że moja Mamuśka też ma upiorną teściową, a my (z Młodą) babkę. Kobieta jest schorowana i bardzo lubi wykorzystywać ten fakt - dla niej to wymówka, żeby nic nie robić. Ponadto lubi uprzykrzać życie innym, wtrącać się, rozstawiać ludzi po kątach i oczywiście wszystko wie najlepiej na świecie. Nie dość, że to skąpiradło, to w dodatku 100% moher Wyobraźcie sobie, że Mamuśka jej nie znała przed ślubem, a w dniu ślubu babka nawet nie przyszła się z nią przywitać, a Mamuśka specjalnie po nią wyszła
|
|
|
|
#4714 |
|
szeryfcio
|
Jamapi, czytam twojego bloga
i bardzo go lubię.Ostatnio przeczytałam i skomentowałam tego Anew Luminosity. Ta Anonimowa to ja Nie wiem jak tam można się podpisać inaczej. ![]() W każdym bądź razie miałam też taki super efekt po miesiącu stosowania preparatu z kwasami
|
#4715 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
np.prezent urodzinowy,coś tam kupię plus słodycze,a ona mi te słodycze wciska spowrotem że nie będzie jeść...mówi że się odchudza,a jak idę za parę dni to siedzi nad miską ciastek ![]() co do tej dziewczynki z filmiku to aż mnie trzepie to jest odp.na pytanie skąd się biorą pedofileCytat:
a ja patrzę na mój sześciopak Sobieskiego i myślę który pierwszy wypić![]() piesek,zazdroszczę ja mam świnkę i postanowiłam że jak zakończy swój żywot,to biorę psa,bardzo mi się marzy taki:http://www.youtube.com/watch?v=rd5dR7YR2ig ale nie wiem czy będzie mnie na niego stać,w razie czego wezmę kundelka ze schorniska-kocham wszystkie pieski |
||
|
|
|
#4716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie bardzo mam czas, podczytuję zawsze i nadrabiam zaległości, niekiedy się tam odezwę, tylko jak już pisałam wcześniej trudno tak, w środku zacząć.
|
|
#4717 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Te płatki o których piszesz to takie,co były w dwóch pudełeczkach,jaśniejszym szarym i ciemniejszym? jeśli te,to strasznie mnie piekła po nich skóra Próbowała któraś już ten krem Anew Aqua Youth?
|
||
|
|
|
#4718 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
Tej zimy maleńki york został wyrzucony z samochodu w śnieżną zaspę, omało nie zamarzł...
|
|
#4719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Przyzwyczaja ja do piachu Tyle w temacie a ja już pokazywałam wam swoją psinkę ? ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
|
|
#4720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie widziałam
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
mój atosik , kocham go na zabój
|
#4723 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha no niezbyt kochana
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Rudzik zawsze ma ochotę na jakiekolwiek jedzenie A ja sępi to piszczy, pyskuje, zaczepia łapą, szturcha nosem - cuda niewidy
|
|
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój to samo , jeszcze ciągnie mnie za rękę do lodówki
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=Ysw4_4HFQZQ a tutaj już większy... pije piwo i szaleje ![]() http://www.youtube.com/watch?v=FaCnEUsb-xE ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Moi rodzice mają prawie identycznego... Ale ich jest bardzo mądry... Kocham psiaki strasznie |
|
|
|
|
#4728 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
A, dziękuję
|
|
#4729 | ||
|
|
Cytat:
piękny ![]() Cytat:
jak piszczał w tym kartonie to aż mi serce miękło![]() Wyrósł na dorodnego psiaka
|
||
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za mojego psiaka życie oddać mogę
|
|
#4732 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
sarunieczka blogi przecież możesz mieć dwa i osobisty i kosmetyczny dużo dziewczyn tak ma jeszcze wracając do kremu - nie zdawałam sobie sprawy, z tego, że daje aż takie efekty, dopóki dziś nie porównałam zdjęć jestem zadowolona Cytat:
ulubiny tekst mojego małża ![]() bąbel już zasypia, więc już sączę drineczka sobieskiego- tym razem ginger jutro jedziemy do szpitala na pobranie krwi bąbelka i konsultację z anestezjologiem mam nadzieję, ze obejdzie się bez problemów ![]() i jeszcze pogodowo - 17st., ale cały dzień leje
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-07-02 o 19:51 |
|||
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie dobrze, nie bój żaby |
|
|
|
|
#4734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sobota jest ) - nie smakuje mi jutro narazie anestezjolog i pierwsze pobieranie krwi tego się boję ![]() Cytat:
aporopos zasypiania dzieci - wpółczuję mój młody od urodzenia uczony był chodzenia spać o 19:30 wyjatki to weekendy na działce i urlopy - tam lata aż się zmęczy a potem ciężko go znowu na normalny tryb nastawić tak było na początku tego tygodnia - 4 dni luzu w plenerze, a potem 4 dni walki w domu ale dalim radę jak widać ale on już nie moze spać w ciągu dnia, bo wtedy jest jazda
|
|
#4736 | |
|
|
Cytat:
szłam jak menel z 12 flaszkami,tłukłam się trochę ale zabiorę jedną szóstkę nad morzeDaj jutro znać co po konsultacji ![]() a po kremie faktycznie widać różnicę pogoda do ,jutro jeszcze zimno,ale potem codziennie cieplej,w czwartek gadali że 25,mam nadzieję ze się sprawdzi![]() Mój facet przed wyjazdem na wieś zostawił mi parę groszy na zakupy allegrowe (mamy osobne konto na to przeznaczone ) i zakupiłam lekką luźną tuniko-bluzeczkę,już pokazuję jaką:http://allegro.pl/numph-t-shirt-shor...685420614.html |
|
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wlasnie dochodzi sypaniec z jablkami od musso, dzieki
bananowiec wczoraj tez wyszedl, ale niestety ta galaretka, ktora miala byc na masie strasznie dlugo zastygala i skonczyla na podlodze a nie na ciescie - ale i tak pychota ![]() przedwczoraj rwalam maliny, wczoraj mama zrobila mi z 10 l soku na zime ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Musso, ciasto pyszne prosze o wiecej takich latwych przepisow
|
#4738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
cieszę się, że ci smakują, jak będę miała chwilkę to pododaję inne sprawdzone przepisy ja osobiście wolę winko albo drinka, ale czasami idę mu na rękę i napijemy się przy sobocie czystej![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- oj widzę, że już śpicie no trudno do jutra |
||
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
a my z mężem właśnie wróciliśmy z pubu - pograliśmy w lotki w koncu hihih
idziemy zjeść leczo iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i "oglądać " the simpsons dobranocka robaczki ![]()
|
#4740 |
|
Zadomowienie
|
Musso tak wszyscy chwalą tego Twojego bananowca to może i ja spróbuję
tylko powiedz mi czy ja dobrze rozumiem, galaretkę należy dodać do ciasta oraz drugą galaretką polać ciasto na wierzchu? ma być tu i tu?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.

i bardzo go lubię.
Nie wiem jak tam można się podpisać inaczej. 
a ja patrzę na mój sześciopak Sobieskiego i myślę który pierwszy wypić

Ale Rudzik zawsze ma ochotę na jakiekolwiek jedzenie
,jutro jeszcze zimno,ale potem codziennie cieplej,w czwartek gadali że 25,mam nadzieję ze się sprawdzi