Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :> - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-07-02, 18:44   #4831
monika01011986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 411
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

Cytat:
Napisane przez meeedzik Poka¿ wiadomo¶æ
Monia, Eivor Kupi³am S bo mniejszych nie by³o, ale te s± idealne a same wiecie, ¿e mój "dó³" nie jest a¿ tak bardzo szczup³y i do idea³u mu daleko
Przymierza³am te¿ ¶liczn± tunikê bokserkê, ale oczywi¶cie S i wisia³a na mnie jak na wieszaku taka wielka by³a wkurzy³am siê, bo szuka³am w³a¶nie takiej do getrów i chcia³am na dzi¶ na imprezê
Monia ja w³a¶nie 3 miesi±ce temu kupi³am 2 pary getrów w rozmiarze M a babka mi mówi³a, ¿ebym bra³a S bo te bêd± du¿e a ja siê upar³am i teraz mam, oczywi¶cie s± du¿e ju¿ na mnie ale sprzedajê je kole¿ance, wiêc du¿ej straty nie mam
A co do tych ubrañ, to czasem mnie to wkurza jak znajdê co¶ ³adnego i najmniejszy rozmiar jest na mnie za du¿y
Meeedzik Twój dó³ jest bardzo szczup³y i nie gadaj nam tu g³upot ;p A od kolan w dó³ to w ogóle ju¿ masz patyczki a nie nogi no ale ³adnie tak, chcia³abym tez taki nó¿ki mieæ. A bokserkê trzeba by³o kupiæ to by¶ zwêzy³a sobie i mia³a na imprezy Te¿ tak czasami mam choæ wcale mocno szczup³a nie jestem, ¿e w³a¶nie podobaj± mi siê jakie¶ ubrania a najmniejsze rozmiary s± za du¿e. Ale na szczê¶cie rzadko mi sie to zdarza.

Eivor jeste¶cie jedynakami i nie narzekacie, bo nie wiecie jak to fajnie jest mieæ rodzeñstwo. Nie wierzê Ci, ¿e nigdy nie chcia³a¶ mieæ siostry lub brata. Znam mnóstwo jedynaków i zawsze mówili, ¿e chcieliby rodzeñstwo.
Ja najbardziej to chcia³abym jeszcze raz prze¿yæ t± ci±¿e, te pierwsze ruchy dziecka, zdjêcia usg, poród i pierwsze chwile razem - to takie cudowne!
A skoro twój facet taki wysoki to super masz! Mo¿esz nosiæ szpile nawet po 20 cm bo i tak wy¿sza od niego nie bêdziesz
W³a¶nie muszê daæ te¶ciowej kilka moich ubrañ aby mi zwê¿y³a, bo le¿± nowe a za du¿e. Nie zd±¿y³am ich nawet ubraæ bo tak szybko schud³am od lutego ( 12 kilo). Niby ja po sobie nie widzê az tak bardzo ale po ciuchach widaæ

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-02, 19:06   #4832
Eivor
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 567
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Poka¿ wiadomo¶æ
Eivor jeste¶cie jedynakami i nie narzekacie, bo nie wiecie jak to fajnie jest mieæ rodzeñstwo. Nie wierzê Ci, ¿e nigdy nie chcia³a¶ mieæ siostry lub brata. Znam mnóstwo jedynaków i zawsze mówili, ¿e chcieliby rodzeñstwo.
Ja najbardziej to chcia³abym jeszcze raz prze¿yæ t± ci±¿e, te pierwsze ruchy dziecka, zdjêcia usg, poród i pierwsze chwile razem - to takie cudowne!
Odk±d pamiêtam nie chcia³am rodzeñstwa, ale mo¿e kiedy¶ jako ma³e dziecko tak? U nas w ogóle by³y kiepskie warunki mieszkaniowe - dwa pokoje, rodzice, dziadkowie i ja, za to na podwórku mnóstwo dzieciarni i mo¿e dlatego nie odczuwa³am takiej potrzeby. Pamiêtam tylko, ¿e zawsze chcia³am mieæ kota

Mnie z okresu ci±¿y itp. najbardziej brakuje chwil kiedy N. by³a "zabiedzonym" noworodkiem Niby nigdy nie lubi³am dzieci ale takie malutkie, nieporadne mnie rozczulaj±. Sam± ci±¿ê niezbyt mi³o wspominam, by³a d³uga¶na zima (jak to u nas ostatnio - lato i zima, innych pór roku brak), nie mie¶ci³am siê w ko¿uch, nie mog³am wzi±æ gor±cej k±pieli ani napiæ siê grzanego wina wiêc g³ównie spa³am, jad³am Kasztanki i czeka³am na wiosnê. Cud, ¿e nie uty³am w tym czasie 30 kilo.

Kusz± mnie lody zamro¿one w lodówce
Ale chyba tylko napijê siê mleka...

Eivor jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-02, 19:10   #4833
meeedzik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 846

Eivor, Monia jasne jasne Po pierwsze Ty Monia masz takie same wymiary ud co ja a Ty Eivor masz duuu¿o szczuplejsze, bo o ile dobrze pamiêtam to w udzie masz ju¿ 47cm
Mój T¿ jest ode mnie 10cm wy¿szy, wiêc nie jest ¼le
A co do ubrañ to ja sama nie umiem sobie zwê¿yæ, a mamê jak proszê to zawsze co¶ marudzi, wiêc wolê kupiæ dobre
Stary 2011-07-02, 20:40   #4834
monika01011986
Zakorzenienie

A ja niedawno wysz³am z wanny wyk±pa³am siê z moim niuñkiem i zaraz idziemy je¶æ kolacjê. On tradycyjnie kaszke wypije a ja niewiem czy co¶ je¶æ czy nie.... dzisiaj za du¿o ju¿ zjad³am i nie chce dok³adaæ do mojego ¿o³±dka który i tak jest masakrycznie napchany. No mo¿e tylko jedn± kromkê chleba ciemnego z szynk±? Zaraz zobaczê.

Eivor no skoro wychowywa³a¶ siê z dzieæmi to mo¿e dlatego Ci nie brakowa³o rodzeñstwa. Ale teraz nie masz czasami takiej my¶li, ¿e gdyby¶ mia³a siostrê lub brata to by¶cie sobie chodzili do nich na kawê, spêdzali razem ¶wiêta itp?
Ja w ci±¿e zachodzi³am zim± wiêc u mnie ciekawie by³o np. z brzuszkiem p³ywa³am sobie w lato w morzu, choæ nie raz ciê¿ko znosi³am upa³y bo strasznie puch³y mi nogi i rêce. Jak bêde chcia³a trzecie dziecko to zrobimy z mê¿em je tak w lato ¿eby na wiosnê siê urodzi³o my¶lê ¿e to idealna pora

Meeedzik ja mam w udzie wiêcej od Ciebie o 1 cm a o reszcie nogi ju¿ nie wspomnê bo tam to jest o 10 cm wiêcej ;p
A nie masz ¿adnej znajomej krawcowej która by Ci zwê¿y³a czasami jakie¶ ubranie?

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

no dobra, kolacja zjedzona to mogê dac podsumowanie mojego jad³a ;p :
¶niadanie - Just Fit + mleko
obiad - zupa pomidorowa z ry¿em (1 talerz) a pó¼niej kawa rozpuszczalna z odrobin± mleka i 3 tabl. s³odzika
obiad 2 - sporo m³odych ziemniaków, spory schabowy i du¿o surówki z kapusty pekiñskiej w oleju z przyprawami.....
deser - kawa³ek ciasta babki
podwieczorek - trochê ziemniaków m³odych, ale samych ziemniaków bez innych dodatków
kolacja - kawal±tek arbuza

Niby ten obiad to da³oby siê prze¿yæ ale wielko¶æ porcji ju¿ nie ;/ jestem przejedzona i ¿le mi z tym ;/ ZNOWU!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie bêdê pisa³a ¿e wiêcej tak du¿o nie zjem bo pewnie s³owa nie dotrzymam no ale postaram siê robiæ to naprawdê rzadko lub wcale tak nie robiæ.... Teraz mam okres wiêc mózg mi szwankuje no i same wiecie jak to jest ;p Od poniedzia³ku rygor maksymalny!

Co¶ ma³o dzisiaj piszecie! Ahh ta sobota! Wszyscy imprezuj±

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-02, 21:24   #4835
alexis77
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 257

Hej Kochane
Nie odzywa³am siê bo mia³am nieprzyjemny dzieñ , umar³a bardzo bliska mi osoba Jak na razie nie mogê tego ogarn±æ , strasznie mi jej brakuje i wszystko mi j± przypomina. Przeczyta³am wszystko ale nie mam si³y odpisywaæ.
Diety siê trzymam , dzi¶ prawie nic nie zjad³am , jako¶ nie mog³am nic prze³kn±æ .
alexis77 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-02, 22:36   #4836
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej Kochane
Nie odzywa³am siê bo mia³am nieprzyjemny dzieñ , umar³a bardzo bliska mi osoba Jak na razie nie mogê tego ogarn±æ , strasznie mi jej brakuje i wszystko mi j± przypomina. Przeczyta³am wszystko ale nie mam si³y odpisywaæ.
Diety siê trzymam , dzi¶ prawie nic nie zjad³am , jako¶ nie mog³am nic prze³kn±æ .

Bardzo Ci wspó³czujê

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-02, 23:15   #4837
sweetish
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 333

Witajcie kochane,
mi z diet± co¶ nie po drodze.

Dzi¶ na ¶niadanie zjad³am UWAGA sma¿on± kie³baskê z ketchupem i 2 kromkami jasnego chleba. Mia³am straszn± zachciankê..
II ¶niadanie to szklanka jogurtu truskawkowego pitnego + kromka chleba
Obiad: ziemniaczki ze zsiad³ym mlekiem (nie chcialo mi sie robic nic innego)
Kolacja: p³atki JUST FIT jogurtowe (¶wietne s±) na mleku
Przek±ska- 2 nektarynki
Popija³am te¿ colê w ci±gu dnia, jedn± kawê z ekspresu. To chyba tyle.

alexis77 szczerze wspó³czujê. Trzymaj sie dzielnie i nie zapominaj o jedzeniu.

monika01011986 jakiego s³odzika u¿ywasz? ponoæ one róznia sie smakiem.. Chcialabym kupic sobie jaki¶ dobry i sprawdzony juz przez kogo¶. Mog³abys mi co¶ opleciæ ? Mam w domu taki z Kauflandu klik , nie jest najgorszy, ma super dozownik(naciskasz górna czesc opakowania i wyskakuje jedna tabl. s³odziku), ale chcialabym , ¿eby mi kto¶ poleci³ co¶ naprawdê dobrego.

Dopóki robisz to, co zawsze, bêdziesz mieæ to, co zwykle.
sweetish jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-07-03, 00:40   #4838
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetish Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie kochane,
mi z diet± co¶ nie po drodze.

Dzi¶ na ¶niadanie zjad³am UWAGA sma¿on± kie³baskê z ketchupem i 2 kromkami jasnego chleba. Mia³am straszn± zachciankê..
II ¶niadanie to szklanka jogurtu truskawkowego pitnego + kromka chleba
Obiad: ziemniaczki ze zsiad³ym mlekiem (nie chcialo mi sie robic nic innego)
Kolacja: p³atki JUST FIT jogurtowe (¶wietne s±) na mleku
Przek±ska- 2 nektarynki
Popija³am te¿ colê w ci±gu dnia, jedn± kawê z ekspresu. To chyba tyle.

alexis77 szczerze wspó³czujê. Trzymaj sie dzielnie i nie zapominaj o jedzeniu.

monika01011986 jakiego s³odzika u¿ywasz? ponoæ one róznia sie smakiem.. Chcialabym kupic sobie jaki¶ dobry i sprawdzony juz przez kogo¶. Mog³abys mi co¶ opleciæ ? Mam w domu taki z Kauflandu klik , nie jest najgorszy, ma super dozownik(naciskasz górna czesc opakowania i wyskakuje jedna tabl. s³odziku), ale chcialabym , ¿eby mi kto¶ poleci³ co¶ naprawdê dobrego.

Ato dzisiaj zaszala³a¶ obiad by³ ok, kolacja nie bardzo bo p³atki jadamy tylko rano ze wzglêdu na du¿± ilo¶æ wêglowodanów ( mi te Just Fit jogurtowe nie smakuj± - za s³odkie s± i a¿ mi nie dobrze) a co do ¶niadania no to sama wiesz, ¿e masakra ;/ Mnie na sam± my¶l o kie³basie z rana na pusty ¿o³±dek to a¿ nie dobrze ;p A colê ja te¿ popijam nieraz ale t± LIGHT bez cukru. No có¿ ka¿da z nas ma gorsze dni w diecie od poniedzia³ku zapewne siê poprawisz JA dzisiaj za to zjad³am tyle, ¿e dwóch ch³opów by siê najad³o ;p Dobrze, ¿e pó¼no chodzê spaæ to przetrawi³o sie ju¿ wszystko bo g³odna sie poma³u robiê. Zrobiê 100 brzuszków i idê spaæ. A u mnie jest taka ulewa, ¿e szok! Straszna ta pogoda ;(
Co do s³odzika to mia³am wcze¶niej taki podobny jak ten Twój, te¿ by³ niemiecki a dok³adnie ten: http://allegro.pl/niemiecki-slodzik-...651632893.html
No ale w smaku tragedia.... sama chemia! Nie da³o sie go u¿ywaæ bo by³ taki okropny! Mam go jeszcze w szafce ale chyba wywalê bo u¿ywaæ na pewno nie bêdê.
Teraz mam polski s³odzik a dok³adnie ten: http://www.chili24.pl/LANG-NO-CAL-Sl...0,3479%29.aspx
Jest ¶wietny w smaku niczym nie ró¿ni siê od cukru i naprawdê mogê Ci go z czystym sumieniem poleciæ. U¿ywam go ju¿ od marca i nie zamierzam kupowaæ innego.

No dobra ja uciekam dobranoc kochaniutkie ;* do jutra!

PS. Ciekawe jak tam Meeedzik na dyskotece w swoich nowych butach Czy ma jeszcze wszystkie zêby i ko¶ci ca³e hehhe No OBY!

papapa

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-03, 07:51   #4839
meeedzik
Zakorzenienie

Helo³ helo³

Monia Twoje nó¿ki i tak jako¶ bardziej mi siê podobaj±
Pisa³y¶cie o rodzeñstwie ja tez jestem jedynaczk±, ale pamiêtam, ¿e jak by³am ma³a to zawsze chcia³am mieæ siostrê. Pó¼niej jako¶ mi przesz³o, a teraz znów bym chcia³a Te¿ wychowa³am siê z dzieæmi, bo w jednym domu mieszka³a moja mama i dwie jej siostry z rodzinami i dzieæmi ( tak jest do teraz, bo to jest taki du¿y dom rodzinny ) no i mam 3 kuzynów, jeden w moim wieku, jeden 2 lata starszy i jeden ma 17 lat od ma³ego przebywa³am w towarzystwie ch³opaków i tak mi jako¶ zosta³o
Alexis strasznie mi przykro, trzymaj siê kochana

Monia co do zêbów to wszystkie s±, bo wybrali¶my siê ze znajomymi na piwko, bo ch³opaki chcieli zobaczyæ walkê w TV no i musia³am siê ubraæ inaczej ni¿ chcia³am, bo to jest taki bar na wiosce przy wielkiej rzece i tak zawsze jest bardzo zimno
Mimo, ¿e na imprezie nie byli¶my to by³o tak fajnie jak nie wiem, super paczkê teraz stworzyli¶my (od niedawna do³±czy³a do nas jeszcze jedna kole¿anka, bo zaczê³a siê spotykaæ z koleg± co z nami imprezowa³ ) i zawsze jest tak weso³o, ¿e mo¿na p³akaæ ze ¶miechu o 1 w nocy zachcia³o nam siê imprezy, pojechali¶my a facet nie chcia³ nas wpu¶ciæ bo mówi³, ¿e za godzinê jest koniec, cham jeden! Oczywi¶cie ja siê wyk³óca³am, ¿e facet ma³o mnie nie wyrzuci³ ale nic to nie da³o.
Wypi³am ogó³em 3 piwa i mia³am ju¿ tak fajnie i zjad³am parê frytek od T¿.
Na wadze na szczê¶cie ju¿ mniej ale to zawsze tak jest po alko i zapewne waga siê podniesie, a dzi¶ 47,1 kg.
Stary 2011-07-03, 08:47   #4840
sanderaM
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 777

Hej kochane
Ja nie wiem ile na wadzê bo jak wesz³am rano to ¼le pokazywa³a my¶la³am ¿e siê popsu³a i posz³am zje¶æ ¶niadanie teraz tata sprawdza³ i siostra i dobrze dzia³a ale nie bêdê siê wa¿y³a po ¶niadaniu. Wczoraj na imieninach dzielnie siê trzyma³am zjad³am tylko 4 chipsy bo wujek kaza³ mi wzi±æ bo nic nie jem potem mia³am ochotê na wiêcej ale siê powstrzyma³am
A wiêc wczorajsze menu:
¶: p³atki + mleko
o: 2 ziemniaki 2 ³y¿ki buraków
p: jogurt bakoma 7 zbó¿
k:kawa³ek piersi i szasz³yk grillowany i trochê sa³atki
Trochê du¿o ale to by³o o 18 a w domu by³am o 24 wiêc jest dobrze
Dzisiaj kolejne imieniny i kolejna walka
Meeedzik to dobrze ¿e jeste¶ ca³a i zdrowa
Baletnica wspó³czuje Ci bardzo . Ogl±da³am Twoje wieszaki ¶wietnie siê ubierasz
Stary 2011-07-03, 09:01   #4841
meeedzik
Zakorzenienie

Sanderka nie do koñca bo dzi¶ mam strasznego kaca
Stary 2011-07-03, 09:03   #4842
sanderaM
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 777

Meedzik ja jak mam kaca to jem dwa razy wiêcej
Stary 2011-07-03, 09:55   #4843
emilka773
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 938

hej dziewczyny

juz siê odespa³am po pó¼nym powrocie, zjad³am Just Fity z mlekiem i wbi³am przeczytaæ co tu ciekawego napiasa³yscie.

Ogólnie jestem za tym, ¿eby dzieci mia³y rodzeñstwo. Widzê jak mój synek ci±gnie do innych dzieci. W towarzystkie chocia¿by mojej siostry(8l) jest ca³kiem inny, ni¿ jak siedzi tylko z samymi doros³ymi.
Ale z drugiej strony jak piszecie, ¿e planujecie mieæ 3 dzieci to dla mnie jaki¶ kosmos. Chyba bym tego nie ogarnê³a. Ja my¶le jeszcze o jednym ale... to jak juz skoncze studia i znajdê pracê na sta³e.

Monia dorabiam sobie w sklepie monopolowym. W³a¶ciewie posz³am do pracy, bo nie mog³am juz usiedzieæ w domu a z drugiej strony zawsze jaka¶ dodatkowa kasa.

Poszala³a¶ z obiadkiem ale od czasu do czasu mo¿na poszaleæ;o

Alexis trzymaj siê

Moja wczorajsza lista p³aczu:

¶niadanie: Just Fity z mlekiem i czerwona herbatka
drugie ¶niadanie: kefir
obiadek: filet z kurczaka zapiekany pod pieczarkami i cebulk±, dwa malutkie upieczone ziemniaczki i sa³atka z sa³aty lodowej, ogórka i pomidora(bez ograniczeñ)
podwieczorek: plasterek sernika na zimno z truskawami(namówili mnie w pracy a nie umiem odmawiaæ;()
kolacja: pomidor+pó³ kulki mozzareli

Ogólnie to wczoraj mi siê wydawa³o ¿e by³am g³odna a teraz jak to wszytko spisa³am to du¿o nawet tego wysz³o.

Meedzik ty taka k³ótkliwa jeste¶? Nie wygladasz:P:P:P

Dzi¶ waga pokaza³a 70,9 (szkoda ¿e ten ubytek to tylko woda)
emilka773 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-03, 11:29   #4844
meeedzik
Zakorzenienie

Sanderka ja na razie nie mam ochoty na nic, mam nadziejê, ¿e tak ju¿ dzi¶ zostanie
Emilka oj jak mnie kto¶ wkurzy to nie popuszczam ale na szczê¶cie rzadko siê to zdarza. A ten kole¶ nam plany pokrzy¿owa³, bo nie mieli¶my pó¼niej co z sob± zrobiæ.
Stary 2011-07-03, 12:49   #4845
monika01011986
Zakorzenienie

hejka laseczki
A mnie dzisiaj strasznie brzuch boli od rana przez okres ;/ Chyba wezmê zaraz No spe bo nie chce reszte dnia siê mêczyæ. A to co ja dzi¶ odwali³am w nocy to przechodzi ludzkie pojêcie!!!!!!!!!!!!! o 2 mój synek obudzi³ sie z p³aczem, no wiêc pomy¶la³am ¿e pewnie jest g³odny, bo kolacjê jad³ o 21. Zrobi³am mu ca³a butle kaszy mannej tej BOBOVITA dla dzieci ale na mleku krowim mu robiê 3,2 % t³uszczu. Wypi³ pare ³yków i nie chcia³ wiêcej. Zosta³o 250 ml i szkoda mi by³o wyrzucaæ a by³am ju¿ g³odna bo od kolacji minê³o sporo godzin wiêc wypi³am sobie t± kasze (bo uwielbiam takie rzeczy) !!!!!! No i dupa! Dodatkowo przez wczorajsze koñskie porcje jedzenia dzi¶ na wadze 58,7 !!!!!!!!! Jaka ja g³upia! Jezu!!!! Od jutra naprawdê muszê wprowadziæ sobie jaki¶ rygor bo inaczej nigdy nie dojdê do 55 kg ;(
Ide siê szykowaæ i lece na spacerek z synkiem ( dzi¶ nie pada deszcz!) a potem do te¶ciowej na obiad...... postaram siê nie je¶æ dzi¶ du¿o. Pó¼niej bêdê! Mi³ej niedzieli kochane

Meeedzik dobrze ¿e wróci³a¶ ca³a i zdrowa a ¿e Ty taka k³ótliwa to te¿ bym nie pomy¶la³a

Emilka ja te¿ na pocz±tku tak my¶la³am... ¿e jedno dziecko i koniec. Nie chcia³am mieæ wiêcej. Po 2 latach nie wiadomo jakim cudem (bo sie zabezpieczali¶my z mê¿em) zasz³am w ci±¿e i teraz masz dwóch ³obuzów. Ale naprawdê chcia³abym jeszcze trzeci± dzidzie - tak mi siê spodoba³a opieka nad noworodkiem No i têsknie za ci±¿±,brzuszkiem, kopaniem w brzuszku, pierwszymi chwilami razem! Mo¿e za 5 lat mi to przejdzie ale póki co mam takie marzenie

uciekam ju¿! pa

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-03, 14:41   #4846
murka04
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 762

no i jestem w domu. weekend by³by super gdyby nie ta pogoda, ci±gle la³o i by³o zimno, no ale ja to zawsze mam takie szczê¶cie. za to z T¿ to by³y cudowne chwile, tak siê stara³, by³ taki kochany naprawdê na takich wyjazdach dopiero mo¿na siê do siebie zbli¿yæ, kiedy jest siê ze sob± non stop. w pi±tek ze znajomymi ostro poimprezowali¶my, trochê siê nar±ba³am ale raz mo¿na codziennie by³ grill i jad³am co¶ praktycznie ca³y czas, takie pyszno¶ci by³y. jeszcze zosta³o trochê chipsów itd. wiêc z T¿ zjem do koñca, a no i krem czekoladowy. ale w granicach rozs±dku ju¿
a jak fajnie by³o siê wyk±paæ we w³asnej wannie, bez paj±ków na ¶cianie. mycie siê to by³ koszmar dla mnie, nienawidzê paj±ków jak jakiego¶ widzê to mnie a¿ parali¿uje.

dzi¶ zrobiê po³o¿ê sobie na w³osy Waxa, to dopiero drugi raz. mam nadziejê ¿e tak po 3-4 bêdzie ju¿ jaka¶ ró¿nica

nie czyta³am poprzednich wpisów, muszê jeszcze siê rozpakowaæ i w ogóle ogarn±æ wszystko. a zaraz lecê do T¿a obejrzeæ Gruby i Chudszy, stary film ale tak mnie jako¶ nasz³o na niego

Nie rezygnuj z czego¶ tylko dlatego, ¿e wymaga to czasu. Czas i tak up³ynie.
murka04 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-03, 15:51   #4847
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Eivor no skoro wychowywa³a¶ siê z dzieæmi to mo¿e dlatego Ci nie brakowa³o rodzeñstwa. Ale teraz nie masz czasami takiej my¶li, ¿e gdyby¶ mia³a siostrê lub brata to by¶cie sobie chodzili do nich na kawê, spêdzali razem ¶wiêta itp?
Nigdy o tym nie my¶la³am... Ale raczej mnie to nie poci±ga, nie lubiê rodzinnych zlotów, ¶wiêta obchodzê na si³e, ot taki socjofob

Alexis,
strasznie mi przykro...

Stary 2011-07-03, 16:09   #4848
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Wiadomo¶ci: 23 118

Hej
A ja dzi¶ nie¼le zaszala³am prawie 4 godziny na si³owni Jak wysz³am po 11 z domu to po 15 wróci³am, niedziela to i tak nie ma co robiæ Zrobi³am ponad 50 km na rowerku Do tego godzina bie¿nia, æwiczenia na brzuch i nogi. Wróci³am to zjad³am jajecznicê z pomidorkiem i szczypiorem Teraz siê wyk±pa³am i siedzê z biovaxem na w³osach mam strasznie rzadkie i wypadaj±ce w³osy ( takie s± uroki farbowania na blond ) U¿ywam d³ugo tej odzywki jako¶ nie widzê poprawy ale w³osy fajnie siê uk³adaj± po niej. We wtorek idê w koñcu odrosty malowaæ wiêc niech trochê siê zregeneruj± teraz, opieprz od fryzjerki dostane na pewno, jak jej opowiem, ¿e kole¿anka mi rozja¶niaczem w³osy robi³a i 2 godziny trzyma³am ale to 2 miesi±ce temu by³o

Tak w ogóle jutro wyje¿dzam do rodziców na kilka dni wiêc bêde mia³a ograniczony dostêp do internetu ale postaram siê napisaæ co¶, wracam najprawdopodobniej pod koniec tygodnia

04.12.13 Ostrzykniêcie ust

Na³ogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-03, 16:41   #4849
dolly87
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 414

monia widzê, ¿e lubimy podobne rzeczy: kaszki podzieciach, parówki cielêcie po dzieciach... Chyba to jest syndrom matki- szkoda wyrzuciæ, to siê zje. I tak z dojadania robi siê nadwaga
Niestety na wczorajszych imieninach siê nie powstrzyma³am Zjad³am karkówkê i kaszankê z grilla, dwa kawa³ki baby piaskowej i 4 ³y¿ki sto³owe sa³atki z majonezem (shit!). Do tego wypi³am szklankê coli i 2 kieliszki Sheridan'sa ;( ;( ;( MOGI£A!!!
Dzisiaj skusi³am siê na s³odkie: 2 paski czekolady i kilka obwa¿anków (takich na sznurku), a jeszcze przede mn± jedne imieniny!
Czyli tak, jakbym wcale nie zaczê³a diety... Kurna no! Chyba póki nie skoñczê karmienia, to nici z mojego odchudzania, bo mam takie zachcianki, jak kobieta w ci±¿y... non stop co¶ bym jad³a!
No ale nie poddajê siê... Lepsze odchudzanie z grzechami, ni¿ codzienne grzeszenie 24h... Tak, to zawsze co¶ mniej chapnê maj±c ¶wiadomo¶æ bycia na diecie
Potrzebujê kogo¶ z batem nad g³ow±, wtedy mo¿e siê opanujê!
dolly87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-03, 18:03   #4850
monika01011986
Zakorzenienie

A ja dopiero dotar³am do domu! By³am dwa razy dzisiaj na spacerku z dzieciakami - pogoda jest ¶liczna!!!! chmury sobie posz³y i wysz³o s³oneczko a temperatura taka w sam raz nie za zimno i nie za ciep³o
By³am te¿ u te¶ciowej ale nie zgrzeszy³am! Zjad³am tylko z 3 pieczone ziemniaczki z pieczon± kapustk± ( ale tak± sam± kapustk±, bez niczego! te¶ciowa w³o¿y³a do naczynia ¿aroodpornego dwie g³ówki m³odej kapustki, nala³a trochê wody, troche przyprawi³a i upiek³a! Ale jakie pyszne to wysz³o! i takie dietetyczne! No ale za to na podwieczorek zjad³am takiego ma³ego schabowego z surówk±. Ale na prawde by³ ma³y wiêc du¿o kalorii nie mia³. Jeszcze pó¼niej zjem kolacjê i starczy na dzisiaj. Muszê sobie koniecznie po wyp³acie kupiæ porz±dne szpile bo w tych co mam teraz wygl±dam okropnie! W kleje Wam fotkê z moimi synkami z dzisiejszego spaceru

Obraz 047.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-03, 18:14   #4851
meeedzik
Zakorzenienie

Ej kobitki a¿ taka k³ótliwa to nie jestem nie przesadzajmy
Murka no to super, ¿e wypad siê uda³, szkoda tylko ¿e pogoda nie dopisa³a.
Dolly ja te¿ mam teraz ciê¿ki okres i ci±gle co¶ podjadam
Monia ¶liczne zdjêcie

Ja ju¿ po kolacji, pewnie bêdê g³odna do nocy a poza tym przez ca³y dzieñ zjad³am 3 paski czekolady nie wiem co siê ze mn± dzieje ostatnio
Stary 2011-07-03, 18:43   #4852
monika01011986
Zakorzenienie

Mureczko super, ¿e weekend mia³a¶ udany najwa¿niejsze ¿e z T¯ by³o Ci cudownie pogoda niestety nie dopisa³a - jak co weekend zreszt±, no ale miejmy nadzieje, ¿e nastêpny chocia¿ bêdzie lepszy..... A te¿ bym sobie zjad³a co¶ z grilla, jak±s pier¶ z sosem czosnkowym za tydzieñ mê¿u¶ wraca to na pewno grill bêdzie

Eivor dlaczego ¦wi±t nie lubisz? Ja CI powiem, ¿e przestajê lubiæ ¶wiêta przez mojego mê¿a, który zawsze nachleje siê jak ¶winia i mi robi awantury..... ciê¿ko z tym mam, bo psuje mi ka¿de ¶wiêto i zamienia mi i dzieciom ¶wiêta w koszmar. Dlatego nie lubiê ju¿ ¦wi±t, a kiedy¶ bardzo lubi³am..... mam nadziejê ¿e kiedy¶ wszystko siê zmieni i jeszcze bêdê kocha³a ¦wiêta Mój m±¿ jak jest trze¼wy to naprawdê jest fajnie, ale jak wypije to masakra... nie daj Bo¿e co¶ mu sie nie spodoba to awantura gwarantowana, a zawsze co¶ mu sie nie podoba. Co¶ mi siê wydaje, ¿e tym zachowaniem doprowadzi kiedy¶ do rozwodu, bo ja tak ¿yæ nie chce. Mój ojciec du¿o pi³ jak mieszka³am z rodzicami i ci±gle od dziecka wys³uchiwa³am k³ótni, nie mog³am do domu kole¿anek zapraszaæ bo ojciec spa³ nawalony. Dlatego teraz nie nawidzê alkoholu i nie chcê aby mój m±¿ pi³. Je¶li on siê nie zmieni to siê rozwiodê z nim.

Karolinko no to da³a¶ czadu na tej si³owni Mam kole¿ankê która codziennie po tyle godzin æwiczy no i w³a¶nie to ona wygl±da jak babo-ch³op bo ma tyle miê¶ni (pisa³am o niej wcze¶niej).
A jakie masz naturalne w³osy? Ja kiedy¶ te¿ mia³am blond i wcale ¿le nie wygl±da³am, ale jak przefarbowa³am na swój naturalny kolor to o wiele lepiej wygl±da³am no i tak ju¿ zosta³o i zostanie W ogóle to u mnie w mie¶cie wszystkie dziewczyny teraz farbuj± siê na czarno. Chyba jaka¶ moda albo co¶, bo blondynek prawie wcale nie znam i nie widujê.

Dolly podczas karmienia ciê¿ko siê odchudzaæ, wiem co¶ o tym. Organizm potrzebuje kalorii ¿eby produkowaæ mleko i trzeba je¶æ. Bêdzie Ci ciê¿ko nie je¶æ bo organizm zrobi wszystko ¿eby¶ jad³a - ja tak mam przed okresem ;/ Z hormonami niestety nie wygramy... Moim zdaniem powinna¶ je¶æ tak jak Ci na pocz±tku napisa³am, czyli NORMALNIE ale oprócz sma¿onego i s³odyczy.
A z tym dojadaniem po dzieciach to naprawdê przerypane mój synek wcina wszystko to co ja uwielbiam a dla mnie jest zakazane ;/ nie raz nie wytrzymujê ;p A wcale du¿o nie zjad³a¶ na tych imieninach - daj spokój!

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Poka¿ wiadomo¶æ
Ej kobitki a¿ taka k³ótliwa to nie jestem nie przesadzajmy
Murka no to super, ¿e wypad siê uda³, szkoda tylko ¿e pogoda nie dopisa³a.
Dolly ja te¿ mam teraz ciê¿ki okres i ci±gle co¶ podjadam
Monia ¶liczne zdjêcie

Ja ju¿ po kolacji, pewnie bêdê g³odna do nocy a poza tym przez ca³y dzieñ zjad³am 3 paski czekolady nie wiem co siê ze mn± dzieje ostatnio

Oj Meeedzik no przecie¿ to na okres masz takie zachcianki! No chyba, ¿e w ci±¿y jeste¶ ale to i tak jeszcze za wcze¶nie by by³o na zachcianki wiêc to na 100% przed okresem masz taki apetyt Ja przecie¿ teraz te¿ tak mia³am, jad³am jak g³upia i nie mog³am tego powstrzymaæ!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-03, 18:58   #4853
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Monia w³osy to ja mam krótkie cholery siê krusza na koñcach i nie da siê ich zachodowaæ , musia³abym je na krótko ¶ci±æ i nie malowaæ. Swoje naturalne te¿ w sumie mam krótkie ale doczepiam pasma clip on i tym sposobem mam d³ugie Je¶li chodzi o kolory to ja ju¿ na w³osach mialam chyba wszystkie nawet ró¿owe pasemka Zdecydowanie w blondzie mi najlepiej

Stary 2011-07-03, 19:30   #4854
meeedzik
Zakorzenienie

Monia mam nadziejê, bo normalnie zwariowaæ mo¿na. Ci±gle g³odna jakbym z lasu by³a wypuszczona
A w ci±¿y raczej nie jestem
Stary 2011-07-03, 20:47   #4855
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Poka¿ wiadomo¶æ
Monia w³osy to ja mam krótkie cholery siê krusza na koñcach i nie da siê ich zachodowaæ , musia³abym je na krótko ¶ci±æ i nie malowaæ. Swoje naturalne te¿ w sumie mam krótkie ale doczepiam pasma clip on i tym sposobem mam d³ugie Je¶li chodzi o kolory to ja ju¿ na w³osach mialam chyba wszystkie nawet ró¿owe pasemka Zdecydowanie w blondzie mi najlepiej

Krusz± siê od farbowania zapewne. A nie my¶la³a¶ ¿eby sobie na sta³e doczepiæ w³osy ? Mi dopóki nie uros³y takie d³ugie jak mam teraz te¿ sobie doczepia³am tymi pasmami Clip on ale to by³o strasznie mêcz±ce i mia³am zamiar sobie doczepiæ na sta³e metod± microrings ale jako¶ tak zwleka³am z tym i teraz ju¿ mi szkoda by by³o doczepiaæ sztuczne jak mam swoje d³ugie. Na allegro jest mase og³oszeñ na doczepianie w³osów (mo¿e akurat w Twoim mie¶cie te¿ doczepiaj±) i wcale nie drogo chc± bo od 200 do 500 z³. Zale¿y kto i jakie w³osy.

Meeedzik dok³adnie mia³am to samo Mo¿e jutro ju¿ bêdzie lepiej

A ja ju¿ po kolacji, a dzi¶ :
¶niadanie - 50 g Just Fit z owocami + 200 ml mleka 2%
¶niadanie 2 - kawa rozpuszczalna z odrobin± mleka i 3 tabl. s³odzika i kawa³ek ciasta - babki ( ma³y kawa³ek)
obiad - 3 pieczone ziemniaki + pieczona sama kapustka ( bez miêsa ¿adnego)
przek±ska - z 300 g zielonego groszku prosto z krzaka (na dzia³ce by³am u te¶cia)
podwieczorek - ma³y schabowy i dwie ³y¿ki surówki z kapusty,marchwi,cebuli,sz czypioru i kopru w odrobince oleju z przyprawami
kolacja - jedna kromka ciemnego chleba ze s³onecznikiem (115 kcal) posmarowany serkiem kanapkowym - ¶mietankowym i na to 2 plastry szynki konserwowej + 100 g (pó³ opakowania) serka wiejskiego z ³y¿eczk± d¿emu truskawkowego niskos³odzonego. Do tego Inka z odrobina mleka i 3 tabl.s³odzika

Oczywi¶cie przypominam, ¿e od 3 miesiêcy po ka¿dym ¶niadaniu,obiedzie i kolacji ³ykam tabletkê CLA+green tea i jedn± tabletkê Fit Effect z firmy TREC. Ciekawe co bêdzie jak przestane to ³ykaæ , my¶lê ¿e samo CLA z zielon± herbat± bêdê jeszcze d³ugo ³yka³a a Fit Effect po wakacjach odstawiê.
Jutro zaczyna siê nowy tydzieñ wiêc nowe mo¿liwo¶ci Ja sobie wprowadzam rygor i musze teraz schudn±æ! Bo¿e ju¿ lipiec jest przecie¿!!!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-03, 21:00   #4856
murka04
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 762

ale jestem zmêczona, idê zaraz spaæ w koñcu we w³asnym ³ó¿ku
dzi¶ jeszcze jestem pe³na od jedzenia bo zjad³am bu³kê z kotletem i bu³kê z kremem czekoladowym, ale jutro ju¿ przystopujê. no i jutro ju¿ poodpisujê Wam kochane

Nie rezygnuj z czego¶ tylko dlatego, ¿e wymaga to czasu. Czas i tak up³ynie.
murka04 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-03, 21:18   #4857
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Eivor dlaczego ¦wi±t nie lubisz? Ja CI powiem, ¿e przestajê lubiæ ¶wiêta przez mojego mê¿a, który zawsze nachleje siê jak ¶winia i mi robi awantury..... ciê¿ko z tym mam, bo psuje mi ka¿de ¶wiêto i zamienia mi i dzieciom ¶wiêta w koszmar. Dlatego nie lubiê ju¿ ¦wi±t, a kiedy¶ bardzo lubi³am..... mam nadziejê ¿e kiedy¶ wszystko siê zmieni i jeszcze bêdê kocha³a ¦wiêta Mój m±¿ jak jest trze¼wy to naprawdê jest fajnie, ale jak wypije to masakra... nie daj Bo¿e co¶ mu sie nie spodoba to awantura gwarantowana, a zawsze co¶ mu sie nie podoba. Co¶ mi siê wydaje, ¿e tym zachowaniem doprowadzi kiedy¶ do rozwodu, bo ja tak ¿yæ nie chce. Mój ojciec du¿o pi³ jak mieszka³am z rodzicami i ci±gle od dziecka wys³uchiwa³am k³ótni, nie mog³am do domu kole¿anek zapraszaæ bo ojciec spa³ nawalony. Dlatego teraz nie nawidzê alkoholu i nie chcê aby mój m±¿ pi³. Je¶li on siê nie zmieni to siê rozwiodê z nim.
Kurcze, wspó³czujê. Kiedy¶ spotyka³am siê z pewnym ch³opakiem, który co impreza chla³ na umór i na szczê¶cie rzadko za³±cza³ mu siê agresor ale zawsze musia³am go eskortowaæ do jakiego¶ ³ó¿ka, masakra. Nie jestem przeciwniczk± alkoholu i sama czêsto popijam grzane winko ale niektórzy nie powinni piæ skoro nie maj± nad sob± kontroli Ech, ch³opy.
¦wi±t nie lubiê od czasu wyj¶cia za m±¿, rodzice T¯ta s± rozwiedzeni i delikatnie mówi±c nie przepadaj± za sob± wiêc mamy do obskoczenia trzy Wigilie a ka¿dy oczywi¶cie urz±dza fochy. Poza tym te¶ciowa lubi poruszaæ niezrêczne tematy, zawsze jest k³ótnia o religiê, politykê itp. Na dodatek ja prawie zawsze pracowa³am w Wigiliê wiêc po robocie musia³am biegiem wszystkich obskakiwaæ. W ogóle nie ma ducha ¶wi±t je¶li wiecie o co mi chodzi, tylko aby oblecieæ rodzinê, na¿reæ siê, dostaæ prezenty i do domu.

Co do Waxa to ja nie zauwa¿y³am niczego dobrego. Ale z³ego te¿ nie Przez jaki¶ czas s³u¿y³a mi Gloria ale widaæ w³osy siê przyzwyczai³y. A teraz u¿ywam olei (oliwy z oliwek i kokosowego) i jestem bardzo zadowolona a w³osy do¶æ szybko rosn±

Nie zgrzeszy³am dzisiaj zbytnio, ze zbêdnych rzeczy zjad³am tylko pó³ bu³ki z jakim¶ serem i wêdlin±...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-03, 22:32   #4858
dolly87
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 414

Hej Kochane! Ja ju¿ po drugich imieninach i tym razem oby³o siê bez wiêkszych grzechów (no poza 2 muffinkami ). Jako, ze pani domu na restrykcyjnej diecie to dla go¶ci te¿ by³o dietetycznie gotowana pier¶ z kurczaka nadziewana fet± i szpinakiem, chuda wêdlina, mozarella z pomidorami, sa³atka grecka i pieczony schabik na sposób wêgierski czyli z mnóstwem papryki

A jae¶li chodzi o nieprzyjemne sytuacje z rodzin±, to w³a¶nie siê pok³óci³am z mê¿em, bo mieli¶my sobie sami wsykoczyæ na koncert stachura, bo gra niedaleko nas, a z dzieciakami mia³a zostaæ te¶ciowa. Oczywi¶cie jemu siê odechcia³o, bo ostatnio od wszystkiego woli ogl±daæ tv i spaæ najlepiej ju¿ o 21 :/ Do tego wszystkiego przypadkiem us³ysza³am, jak tesciowa mu mówi, ¿e "pewnie po co bêdziecie jechaæ, macie dzieci, to sied¼cie w domu" :/ Zawsze taka chêtna do pomocy nad dzieæmi, jak nie trzeba, a jak by siê przyda³a to nagle uwa¿a, ze powinni¶my d cha³upie siedzieæ, jak stare dziady! Ona ca³e zycie siedzi na dupie i nawet nosa nie wy¶ciubi, tylko czyta te popieprzone gazety typu "fakt" i siê podnieca cudzymi problemami, na tapecie u niej w kó³ko jeden temta: kto umar³, a kto siê z kim o¿eni³, a ta to powiedzia³a to, a ta to kupi³a dzisaj to. Plotkara wstrêtna! Jutro jej powiem, jak bêdzie chcia³a wzi±æ dzieciaka, ¿e mog³a byæ wczoraj taka chêtna, a teraz to jej pomocy nie potrzebujê. Najbardziej nie lubiê, jak kto¶ do Ciebie jest uprzejmy i pomocny, a jak siê odwrócisz, to gada za Twoimi plecami!!! Ufff trochê wam siê wyp³aka³am, bo oczywi¶cie p³aczê przez t± parkê mamusiowo-synkow±! ;( Ja ca³e dznie tylko dzieci, pranie sprz±tanie prasowanie gotowanie. Nawet jednego wieczoru nie mogê siê zrelaksowaæ i wyrwaæ od tego wszystkiego. Kocham swoje dzieci, ale czasem przydaje siê chwila oddechu nawet od nich!!!
W dodatku nawet nie mam z kim o tym wszystkim pogadaæ!!! Urodzi³am siê i mieszka³am do ¶lubu w warszawie, za mê¿ê przeprowadzi³am siê do mie¶ciny licz±cej nieca³e 4000 mieszkañców. Po¶wiêci³am dla niego wszystko- znajomych, karierê... a ja nie mam z tego prawie nic. Kurna ja nie chcê tak. Nie chcê siedzieæ w zamkniêciu Mam dopiero 24 lata, muszê od czasu do czasu siê zabawiæ. Nigdy nie by³am fank± ostrych imprez, ale chocia¿ ze 3 razy do roku siê trochê zabawiæ...
Buuuuuu ;( ;( ;(
dolly87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-03, 23:11   #4859
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dolly87 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej Kochane! Ja ju¿ po drugich imieninach i tym razem oby³o siê bez wiêkszych grzechów (no poza 2 muffinkami ). Jako, ze pani domu na restrykcyjnej diecie to dla go¶ci te¿ by³o dietetycznie gotowana pier¶ z kurczaka nadziewana fet± i szpinakiem, chuda wêdlina, mozarella z pomidorami, sa³atka grecka i pieczony schabik na sposób wêgierski czyli z mnóstwem papryki

A jae¶li chodzi o nieprzyjemne sytuacje z rodzin±, to w³a¶nie siê pok³óci³am z mê¿em, bo mieli¶my sobie sami wsykoczyæ na koncert stachura, bo gra niedaleko nas, a z dzieciakami mia³a zostaæ te¶ciowa. Oczywi¶cie jemu siê odechcia³o, bo ostatnio od wszystkiego woli ogl±daæ tv i spaæ najlepiej ju¿ o 21 :/ Do tego wszystkiego przypadkiem us³ysza³am, jak tesciowa mu mówi, ¿e "pewnie po co bêdziecie jechaæ, macie dzieci, to sied¼cie w domu" :/ Zawsze taka chêtna do pomocy nad dzieæmi, jak nie trzeba, a jak by siê przyda³a to nagle uwa¿a, ze powinni¶my d cha³upie siedzieæ, jak stare dziady! Ona ca³e zycie siedzi na dupie i nawet nosa nie wy¶ciubi, tylko czyta te popieprzone gazety typu "fakt" i siê podnieca cudzymi problemami, na tapecie u niej w kó³ko jeden temta: kto umar³, a kto siê z kim o¿eni³, a ta to powiedzia³a to, a ta to kupi³a dzisaj to. Plotkara wstrêtna! Jutro jej powiem, jak bêdzie chcia³a wzi±æ dzieciaka, ¿e mog³a byæ wczoraj taka chêtna, a teraz to jej pomocy nie potrzebujê. Najbardziej nie lubiê, jak kto¶ do Ciebie jest uprzejmy i pomocny, a jak siê odwrócisz, to gada za Twoimi plecami!!! Ufff trochê wam siê wyp³aka³am, bo oczywi¶cie p³aczê przez t± parkê mamusiowo-synkow±! ;( Ja ca³e dznie tylko dzieci, pranie sprz±tanie prasowanie gotowanie. Nawet jednego wieczoru nie mogê siê zrelaksowaæ i wyrwaæ od tego wszystkiego. Kocham swoje dzieci, ale czasem przydaje siê chwila oddechu nawet od nich!!!
W dodatku nawet nie mam z kim o tym wszystkim pogadaæ!!! Urodzi³am siê i mieszka³am do ¶lubu w warszawie, za mê¿ê przeprowadzi³am siê do mie¶ciny licz±cej nieca³e 4000 mieszkañców. Po¶wiêci³am dla niego wszystko- znajomych, karierê... a ja nie mam z tego prawie nic. Kurna ja nie chcê tak. Nie chcê siedzieæ w zamkniêciu Mam dopiero 24 lata, muszê od czasu do czasu siê zabawiæ. Nigdy nie by³am fank± ostrych imprez, ale chocia¿ ze 3 razy do roku siê trochê zabawiæ...
Buuuuuu ;( ;( ;(
Kochana ja Cie ¶wietnie rozumiem! Wiem, co czujesz i strasznie mi przykro z tego powodu. Ja mam te¿ dwójkê dzieci ale mam 25 lat. Mieszkam w ma³ej miejscowo¶ci (ok. 7 ty¶ ludzi) i tu nawet dyskoteki niema ¿adnej. Mój m±z pracuje w delegacji wiêc przyje¿dza tylko co drugi weekend. Siedzê codziennie sama z dzieæmi - pranie ,sprz±tanie, gotowanie itd. Te¿ mam takie chwile, ¿e chcia³abym gdzie¶ siê wyrwaæ, odpocz±æ od tego wszystkiego. Na szczêscie u mnie a¿ tak ¿le z mê¿em nie jest - on sam mnie wszêdzie wyci±ga na imprezy itp. Oczywi¶cie czêsto te¿ siedzimy w domu ale to tylko dlatego, ¿e po prostu nie raz kasy brakuje. Te¶ciow± mam akurat cudown± - prawdziwy anio³ z niej i naprawdê kocham j± jak w³asn± matkê. Ona by mi wszystko odda³a gdyby mog³a i o co j± poproszê to nigdy nie odmówi a dzieæmi chêtnie siê zajmuje. Nawet czêsto sama proponuje ¿eby¶my z mê¿em sobie gdzie¶ pojechali a ona posiedzi z dzieæmi. Powtarza, ¿e jeste¶my m³odzi i mamy siê bawiæ i ¿e ja te¿ musze od dzieci odpocz±æ Tobie radzê powa¿nie i spokojnie porozmawiaæ z mê¿em i powiedz mu, ¿e jeste¶ tym wszystkim zmêczona, ¿e potrzebujesz siê wyrwaæ na chwilê chocia¿ i spêdziæ czas tylko z mê¿em. W sumie on to powinien wiedzieæ sam ale nieraz z facetami tak jest, ¿e nic nie rozumiej± i trzeba im t³umaczyæ jak dzieciom.
A tak w ogóle to czemu nie zamieszkali¶cie w Warszawie?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-04, 01:55   #4860
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Monia ja ju¿ mia³am wszystkie mo¿liwe w³osy, zak³ada³am na micro rings, keratynê ale nie lubie takich metod na sta³e, w³osy te¿ mia³am przeró¿ne, p³aci³am po tysi±c z³otych za w³osy i lipaaa. Zdecydowanie wolê clipy to najmniej inwazyjna dla w³osa metoda, co ringach mi wypada³y strasznie, teraz nawet fryzjerka mi odradzi³a zak³adanie na sta³e bo mam za s³abe w³osy i nie warto ich jeszcze os³abiaæ W³oski przed³u¿am odk±d skoñczy³am 16 lat czyli 4 lata ju¿ bêd± i naprawdê mogê godzinami o nich opowiadaæ i radziæ bo ró¿ne z nimi przygody mia³am

lecê ja spaæ mo¿na by powiedzieæ, ¿e siê zasiedzia³am z koleg±

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.