Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-02, 23:25   #4261
Rzymianka
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
Rzymianko dzis Wizazanka z Niemiec pisala ze u niej sa jeszcze paseczkowe 2XS
wiec moze jesli juz jestes w takiej potrzebie moglaby Ci kupic

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=538562&page=135

Pani_Pusia
ooo dobrze wiedzieć mon9 była taka miła ma mi sprawdzić i kupić jeśli będą w Warszawie ,a jak nie to dalsze poszukiwania...
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 23:29   #4262
Rzymianka
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
a o ktorej czerwonej sukience mowa?
Dziewczynki o tej mowa Choć tak jak teraz patrzę to nie ma przeszycia w pasie i jest bardziej rozkloszowana.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg czerwona.jpg (17,0 KB, 62 załadowań)

Edytowane przez Rzymianka
Czas edycji: 2011-07-02 o 23:31
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 23:30   #4263
Agnes18
Zakorzenienie

Ja dziś byłam w GJ i wróciłam z 3 sukienkami. Kupiłam plisowaną czarną i czerwoną za 99zł i jeszcze taką jak na zdjęciu. Na sylwestra będzie jak znalazl Co myślicie?

Cytat:
Napisane przez ewelinkka20 Pokaż wiadomość
Te kieszenie sa superKolorek tez jest ciekawy bo to nie jest typowy granat to jest taki granato-fiolet
Tylko ja nie wiem czy ja założę dopóki nie zrobię cos z tymi nogami bo jak tak patrze teraz na fotki jestem załamana
Moim zdaniem nie masz się czym przejmować, dobrze wyglądasz. Ale jeśli chcesz balsam brązujący, to ja polecam Dove Summer Glow, tylko on jest z drobinkami. Poczytaj sobie o nim:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...cy.html&next=1
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4959041800_2_3_2.jpg (42,7 KB, 88 załadowań)

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 23:38   #4264
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
Ja dziś byłam w GJ i wróciłam z 3 sukienkami. Kupiłam plisowaną czarną i czerwoną za 99zł i jeszcze taką jak na zdjęciu. Na sylwestra będzie jak znalazl Co myślicie?
bardzo fajna ja dziś mierzyłam 2 fajne kiecki: jedna ze studio skórzana tfu pseudo skórzana - świetna z rękawem 3/4 ale nie dam za jakiś poliuretan 300 zł...gdyby była ze skóry byłaby moja no i brązową zamszową (ktoś już ją tu wklejał) - podobała mi się ale Mka była na mnie za ciasna, a Lki nie znalazłam

Ja, zdesperowana, szukam właśnie czy jest coś z mojej wish na Allegro ale też nie widzę

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-07-02 o 23:39
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 23:40   #4265
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Aparat o tej porze przekłamuje kolory
Ta pierwsza ma kształt chusty i ma taki khaki mleczna kawa kolor, ta druga jest baaardzo długim szalem. Nie jestem do końca przekonana do tej drugiej, chociaż ma pasujące mi kolory - fuksje, fiolet, beż i karmel Obydwie się fajnie układają...
Bardzo ładne - lubię takie wzorki jak na tej drugiej
Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
ja się obawiam, że już nic z tych rzeczy nie znajdę... cóż... będę próbowała...jadę jeszcze jutro do mojej ulubionej Zary i chociaż w czwartek nie było nic ciekawego, to może nóż widelec jutro będzie. Będę oczywiście sprawdzała Wasze rzeczy.
Czy mogłabyś zerknąć na tą apaszkę? Będę bardzo wdzięczna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_7005.jpg (60,3 KB, 38 załadowań)
Kate_Mariposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 23:46   #4266
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Dziewczynki o tej mowa Choć tak jak teraz patrzę to nie ma przeszycia w pasie i jest bardziej rozkloszowana.
Ja się bardziej zastanawiam czy to nie jest ta tulipanowa z zeszłej zimowej evening kolekcji, tylko zagięty tulipan ma. Nie wiem czy ten lookbook australijski to nie jest nasza zeszłoroczna kolekcja U nich jesień, otwarcie zary, nie sądzę, żeby dawali im coś nowego co u nas dopiero wejdzie.. Tak sobie gdybam, może nie mam racji

Jednocześnie nie ukrywam, że wolałabym, żeby ta czerwona sukienka była w naszej nowej kolekcji! Jechałabym po nią nawet do Wawy, ba - do Gdańska nawet :P Tż razem ze mną, bo w czerwieni mnie wyjątkowo lubi

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość
Bardzo ładne - lubię takie wzorki jak na tej drugiej

Dzięki Bo się waham jak zwykle :P Ta pierwsza jest taka zwyczajna, ale mam jeden szary szal sprzed 3 lat z hm, wygląda jak ścierka z powodu zbyt intensywnego używania Ciągle go nie wyrzucałam, bo nosiłam, ale teraz chyba nim wypoleruje samochód

W parfoisie były gładkie fuksjowe apaszki/szaliczki oraz pomarańczowe, w ogóle było sporo w takich żywych barwach Kiedyś kombinowałam jak zimą założyć jasny turkus... Podpatrzyłam w serialu Przepis na życie, jak bohaterka miała dwa cienkie szale naraz zawinięte razem, wyglądało to jak jeden dwukolorowy

Edytowane przez surrealplace
Czas edycji: 2011-07-02 o 23:48
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 23:47   #4267
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość
szukam jej też dla siebie, ale jej nie ma jakby były jakimś cudem gdzieś to kupiłabym wszystkie
Stary 2011-07-02, 23:52   #4268
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Cytat:

Dzięki Bo się waham jak zwykle :P Ta pierwsza jest taka zwyczajna, ale mam jeden szary szal sprzed 3 lat z hm, wygląda jak ścierka z powodu zbyt intensywnego używania Ciągle go nie wyrzucałam, bo nosiłam, ale teraz chyba nim wypoleruje samochód

W parfoisie były gładkie fuksjowe apaszki/szaliczki oraz pomarańczowe, w ogóle było sporo w takich żywych barwach Kiedyś kombinowałam jak zimą założyć jasny turkus... Podpatrzyłam w serialu Przepis na życie, jak bohaterka miała dwa cienkie szale naraz zawinięte razem, wyglądało to jak jeden dwukolorowy
To w takim razie muszę się tam przejść - może jeszcze coś zostało
Cytat:
szukam jej też dla siebie, ale jej nie ma jakby były jakimś cudem gdzieś to kupiłabym wszystkie
Dziękuję za pamięć - też jadę jej jutro szukać i wezmę wszystkie jak coś
Kate_Mariposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 23:52   #4269
Agnes18
Zakorzenienie

Jak wypada rozmiarówka tej spódniczki? Pamiętam, że kiedyś mierzyłam jakąś różową i były wtedy dwa rodzaje w takim kolorze. Jedna, to pewnie ta ze zdjęcia, a tej drugiej nie mogę znaleźć na stronie. Wiem, że z tej którą mierzyłam musiałabym mieć M. Gdyby ktoraś spotkała, proszę o zakup.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2453254630_1_1_3.jpg (15,0 KB, 6 załadowań)

Moje Szczęścia dwa G N

Edytowane przez Agnes18
Czas edycji: 2011-07-02 o 23:53
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 23:56   #4270
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Jak wypada rozmiarówka tej spódniczki? Pamiętam, że kiedyś mierzyłam jakąś różową i były wtedy dwa rodzaje w takim kolorze. Jedna, to pewnie ta ze zdjęcia, a tej drugiej nie mogę znaleźć na stronie. Wiem, że z tej którą mierzyłam musiałabym mieć M. Gdyby ktoraś spotkała, proszę o zakup.
Ja już przekopałam wszystkie łódzkie zary w poszukiwaniu tych spódniczek - chciałam koralową. Nie widziałam żadnej poza L z pierwszego dnia wyprzedaży ale bez 2 guzików... Dzisiaj też sprawdzałam - nie ma ani jednej sztuki
Stary 2011-07-02, 23:59   #4271
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam samoopalacz,ale nie umie nakładać i porobiłam sobie smóg
A polecasz jakiś fajny balsam?Te moje blade ciało jest okropne,dopiero teraz na fotce to widzę

wypróbuj sobie samoopalacz w piance DAX - cudo!! ja zawsze unikalam samoopalaczy, bo tez sobie kiedys smug narobilam. ale ta pianka jest mega!! i co najwazniejsze, nie musisz jej codziennie nakladac, zeby byl efekt opalenizny . co prawda u mnie cięzko ja dostać, kupilam ja w naturze za ok. 18 pln. nigdzie wiecej jej nie widzialam niestety
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 00:01   #4272
gosssiia
Raczkowanie

Cytat:

ta apaszka jeszcze jest jeszcze w Radomiu, przynajmniej 1 koło południa jeszcze była , jakoś szczególnie dzisiaj zwróciłam na nią uwagę

mogę być w poniedziałek po południu w zarze najwcześniej, jutro mam w planach odwyk, bo w tym tygodniu bywałam tam prawie codziennie
gosssiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 00:03   #4273
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Kochana, a powiedz czy materiał chabrowej tulipanowej jest bardziej podobny do kremowej, która wydawała się większa od różowej/paseczkowej, czy właśnie jest podobny do tych drugich?
Stary 2011-07-03, 00:10   #4274
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
Kochana, a powiedz czy materiał chabrowej tulipanowej jest bardziej podobny do kremowej, która wydawała się większa od różowej/paseczkowej, czy właśnie jest podobny do tych drugich?
Ja ją wczoraj mierzyłam i uważam, że jest jeszcze inny, może trochę zbliżony do paseczkowej, kremowa wydawała mi się bardziej wełniana. I mi się bardziej podobają te trochę opadające ramiączka chabrowej
Stary 2011-07-03, 00:13   #4275
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ją wczoraj mierzyłam i uważam, że jest jeszcze inny, może trochę zbliżony do paseczkowej, kremowa wydawała mi się bardziej wełniana. I mi się bardziej podobają te trochę opadające ramiączka chabrowej
a rozmiarowo jak wypada?
bo te kremowe wydawały mi się większe od paseczkowych czy różowych
Stary 2011-07-03, 00:16   #4276
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
a rozmiarowo jak wypada?
bo te kremowe wydawały mi się większe od paseczkowych czy różowych
Ja mierzyłam ze wszystkich M i wszystkie poza paseczkową były na mnie bardzo krótkie - mam 175 cm... Chabrowa też jest krótka, ale układa się naprawdę ładnie
Stary 2011-07-03, 00:43   #4277
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosssiia Pokaż wiadomość
ta apaszka jeszcze jest jeszcze w Radomiu, przynajmniej 1 koło południa jeszcze była , jakoś szczególnie dzisiaj zwróciłam na nią uwagę

mogę być w poniedziałek po południu w zarze najwcześniej, jutro mam w planach odwyk, bo w tym tygodniu bywałam tam prawie codziennie
będę wdzięczna za zakup jeśli jeszcze będzie
Stary 2011-07-03, 00:58   #4278
madzialenn
Zakorzenienie

dzień mnie nie było a tu tyle stron :P

Jeszcze raz bardzo, ale to bardzo proszę o zakup poniższych rzeczy, wpłatę mogę zrobić odrazu, nawet z góry. rozmiar L.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2613713710_1_1_3.jpg (17,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2559713710_1_1_3.jpg (21,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2473107615_1_1_3.jpg (19,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2473076675_1_1_3.jpg (21,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara scarf.jpg (33,9 KB, 9 załadowań)

madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie

Kosmetyki i codzienne stylizacje
http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html
madzialenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 01:13   #4279
madzialenn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
w zarze sa bardzo fajne biale koszule (zarowno z dlugim rekawem jak i z krotkim) . przejdz sie tez do c&a- zawsze omijam ten sklep, ale widzialam na wystawie bardzo fajna biala koszule

madzialenn, wgralam Twoje upragnione rzeczy do komorki, ale niestety nic nie znalazlam

w bonarce pani powidziala,ze ta "moja" bluzka nie uchowala sie do wyprzedazy w gal kazimierz takze nie ma.

dziękuję za pamięć

madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie

Kosmetyki i codzienne stylizacje
http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html
madzialenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 03:50   #4280
Rybaa
Raczkowanie

Cytat:
Teraz dziewczyny potrzebuje porade nie zarową,wiec z gory wybaczcie,otoz pokazalam mamie te torbe http://allegro.pl/show_item.php?item=1693225610 i chce mi kupic za zdane egzaminy i pytanko kupic ten kolor czy czarną ?
fajne te torby MK
Rybaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 08:10   #4281
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
ja właśnie mam u siebie różową M i zastanawiam się nad oddaniem, jak sie zdecyduje i nie znajdziesz mogę odsprzedac oczywiście mam paragon i kupiłam za 69.90
Stary 2011-07-03, 08:20   #4282
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Dziewczyny, dolaczam sie do prosby o buty z zalacznika, rozmiar 37, bylabym baaaaardzo wdzieczna gdyby udalo sie Wam je znalezc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Brazowe buty.jpg (12,7 KB, 16 załadowań)
Cortijo_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 09:26   #4283
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
ja właśnie mam u siebie różową M i zastanawiam się nad oddaniem, jak sie zdecyduje i nie znajdziesz mogę odsprzedac oczywiście mam paragon i kupiłam za 69.90
gdyby Agnes się nie zdecydowała, ja byłabym chętna
Stary 2011-07-03, 09:26   #4284
ivvonk
Raczkowanie

Któraś z Was szukała tej bluzeczki. Mam ją R.XS
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5400042712_1_1_3.jpg (14,7 KB, 21 załadowań)
ivvonk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 09:27   #4285
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczek187 Pokaż wiadomość
A mnie się marzy Chanelka

Zdjęcia trencza wybacz białe grubiutkie nóżki zdjęcia kiepskie,ale na dzisiaj nic lepszego nie zrobię ewentualnie jutro. Co do samego trencza fajny, na podszewce,taki odrobinkę grubszy materiał i uniwersalny kolor. I rękawy długie
dziękuję pięknie za zdjęcia a z tymi grubiutkimi nóżkami to już nie przesadzaj
to nie jest ten płaszczyk o który mi chodziło i którego zdjęcia wklejałam. To jest ten z podkreślonymi lekko ramionami? Ten przymierzałam ale brzydko w nim wyglądam. Ten o który mi chodzi jest z tyłu lekko rozkloszowany
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 09:46   #4286
Spaza
Zakorzenienie

wisienko dziękuję za sprawdzenie

i apeluję o zakup tej bluzeczki w rozmiarze M jakby któraś widziała pieniądze mogę przesłać w każdej chwili

btw. gabiowe sandałki na all http://allegro.pl/show_item.php?item=1698479798 chyba taniej niż normalnie? ja się nie orientuję, bo szpilki to ni dla mnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z paskiem.jpg (14,3 KB, 3 załadowań)
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 09:58   #4287
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:

Moim zdaniem nie masz się czym przejmować, dobrze wyglądasz. Ale jeśli chcesz balsam brązujący, to ja polecam Dove Summer Glow, tylko on jest z drobinkami. Poczytaj sobie o nim:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...cy.html&next=1

Agnes, a był rozmiar XS? Mam tą sukienkę ale kupiłam za 129zł - 30zł miałabym w kieszeni

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
wypróbuj sobie samoopalacz w piance DAX - cudo!! ja zawsze unikalam samoopalaczy, bo tez sobie kiedys smug narobilam. ale ta pianka jest mega!! i co najwazniejsze, nie musisz jej codziennie nakladac, zeby byl efekt opalenizny . co prawda u mnie cięzko ja dostać, kupilam ja w naturze za ok. 18 pln. nigdzie wiecej jej nie widzialam niestety

Te pianki można dostać też w Rossie i SP Opalenizna super, ale niestety trochę śmierdzi samoopalaczem

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 10:33   #4288
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Miałam napisanego posta i mi się komputer zawiesił zanim się zapisało
Moja Noe jest, jak wynika z kodu, wyprodukowana w maju 1996 roku i myślę że jeszcze wiele lat będzie mnie cieszyć Skóra jest bardzo wytrzymała i w zasadzie się nie niszczy, trzeba tylko bronić pasków przed kotami, bo się biorą za gryzienie
U Was też jest tak fatalna pogoda? Ja od rana załapałam doła i muszę sobie jakoś podnieść poziom endorfin - w grę wchodzi siłownia, bieganie albo Zara
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg noe.jpg (65,3 KB, 84 załadowań)
Stary 2011-07-03, 10:35   #4289
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cortijo_Blanco Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dolaczam sie do prosby o buty z zalacznika, rozmiar 37, bylabym baaaaardzo wdzieczna gdyby udalo sie Wam je znalezc
Cortijo a nie planujesz czasem wypadu do Pl w najblizszym czasie??

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Miałam napisanego posta i mi się komputer zawiesił zanim się zapisało
Moja Noe jest, jak wynika z kodu, wyprodukowana w maju 1996 roku i myślę że jeszcze wiele lat będzie mnie cieszyć Skóra jest bardzo wytrzymała i w zasadzie się nie niszczy, trzeba tylko bronić pasków przed kotami, bo się biorą za gryzienie
U Was też jest tak fatalna pogoda? Ja od rana załapałam doła i muszę sobie jakoś podnieść poziom endorfin - w grę wchodzi siłownia, bieganie albo Zara
tez pogoda pod psem
moze Zara
gdybys sie zdecydowala na Z. to prosze o sprawdzenie bluzeczki bialej roz. XS/S oraz brodkowego pasiaka S
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tshirt.jpg (15,0 KB, 1 załadowań)

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych

Edytowane przez Pani_Pusia
Czas edycji: 2011-07-03 o 10:37
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 10:36   #4290
karolina2607
Zadomowienie

Dziewczyny, wybieram się jutro do Warszawy. Odwiedzę Zarę najprawdopodobniej tylko w Galerii Mokotów ew. Arkadię. W związku z tym mam pytanie do dziewczyn z Warszawy. Widziałyście :
  • różowe dresiary
  • buty nude w rozm. 41
  • tulipanka w paski albo róż
  • brodkowe pasiaki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF5172.jpg (29,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2644786044_1_1_3.jpg (17,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2644936630_1_1_3.jpg (13,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2214001111_1_1_3.jpg (9,9 KB, 10 załadowań)
karolina2607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości