|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ X - JUBILEUSZ!
Dzien dobry.
Nadrobilam bo mnie troche nie bylo, przeczytalam wszystko i wypowiem sie jako osoba raczej postronna, malo udzielajaca sie ale czytajaca od PIERWSZEJ czesci, wszystko. Kiedys ten watek byl sympatyczny, ciekawil mnie wlasnie dlatego ze kazda z was pisala tu o wszystkim, nie trzymajac sie sztywno reguly. Po jakims czasie faktycznie mozna jednak bylo zauwazyc wywyzszanie sie niektorych dziewczyn. A dokladnie Ijii i Kashmirki. Aaby mniej. Nie rozumiem was dziewczyny, naprawde. Powiem Wam z czym mi sie kojarzycie, jako osobie ktora czytala wasze posty zawsze: Ijaa - ostatnio to tylko dieta i dieta i dieta, SB w kolko, to co je i jaka juz ma figure i jakie jeszcze warzywa kupi i co zje. Totalna monotematycznosc. Aaby - wiecznie narzekajaca. A to cos nie tak z TZ, a to kasy malo, a to trzeba sie uczyc a te egzaminy ciezkie, a to znow cos z TZ i tak w kolko. Naprawde, dla osoby postronnej - ciagle narzekasz. Az sie zaczelam w pewnym momencie zastanawiac czy Ty sie w ogole cieszysz ze zyjesz i czy masz sie z czego cieszyc. Malo u Ciebie pozytywow i nawet sie zastanowilam jakim cudem Tz Twoj wytrzymuje z tak marudzaca ciagle kobieta. Co do Kash to tu akurat nic mi nie wpadlo w oko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ X - JUBILEUSZ!
aaby- dobrze że pokazałyście czym jest chatowanie w taki sposób ale zabrakło jednego- słowa komentarza, że
"uwaga dziewczyny! tak wygląda chatowanie. nie chciałyśmy nikogo urazić tylko pokazać. żaden z naszych postów nie miał nikogo urazić ani nie był personalnie w nikogo wymierzony. kończymy z chatowaniem na wątku. off topy mile widziane, ale w jednej wiadomości, nie w dziesięciu." niestety tego zabrakło. każda z nas jest w innym miejscu- widzimy tylko literki, nie ton wypowiedzi, nie 'to co jest w domysle'. dopiero kash po 2 dniach napisała o co chodziło i co przez to chciałyście wszystkim uświadomić. aaby myślę że nie powinnaś atakować haniuli ani żadnej z SPD za pisanie na tamtym wątku. część dziewczyn tam poszła, kash i iija zabierały głos tylko w wiadomej sprawie nie pisząc co u nich, Ty się w ogóle nie oddzywałaś... ja chcę tu pisać, ale co: sama z sobą mam pisać? uważam że pojawiło się jedno wielkie niedomówienie- wam chodziło o czatowanie, wyszło że ma nie być offtopów. dlatego golden stworzyła tamten wątek. zależy mi na przyjaźni i pisaniu z każdą z Was. jeśli oznacza to pisanie tu i tu, to będę to robić.
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2011-07-02 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
Aaaby to żes pocisnęła.
jako ze w swojej wypowiedzi przytoczyłaś rowniez i mnie, to musze wytłumaczyć Tobie o co mi chodzi. Uraziło Cie ze TWOJ wątek sie rozpadł, ze "poszlysmy za lili "jak to nazwałaś, a tak sie składa ze ja osobiscie nie dziele watku na "aby " vs lili" - widze ze zrobiłas sobie jakis wyscig. Zwał jak zwał. Mi to lotto gdzie ja pisze. czy ten watek nazywa sie SPD czy Off top. Ja pisze z ludzmi, ktorych znam juz rok. Was poznałam wirtualnie i szczerze polubiłam, i zeby nie było zdania nie zmieniłam. Mysle ze wszystkie zrozumiałysmy Wasze aluzje. Jednakże postawa roszczeniowa i żądania ze coś musi sie zmienić, nie są ok. tak się składa ze tworzymy watek wszystkie- nie tylko WY. A skoro tak sie stało jak się stało - że wszystkie poszlysmy za Lili jak to nazwałaś to tez chyba o czymś swiadczy. warto to przemyślec-polecam. Nie rozumiem jednego- kazdy powiedział co do powiedzenia miał i wg mnie powinien byc koniec tematu. Wprowadzic zmiany, kazdy zastanowiłby sie nad soba- swoim stylem pisania i moze cos by z tego było. Ale skonczyło sie tak, ze Wy pokazałyście swoje niezadowolenie, tupnięcie nózką i teraz czekacie Bog wie na co. Mamy przepraszać? Chcialas SPD chat- masz i co? też jest źle. Mysle ze zabrnelyście w kozi róg i same juz nie wiecie o co wam chodzi. A wszystko dlatego, że to jest tylko internet, i naprawde w takich sytuacjach uwazam ze trzeba zastanowić sie co sie pisze i JAK sie pisze. Wiec wytłumacz, po co TU pisac? Do kogo? jak same przestałyscie się udzielać ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-07-02 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() golden założyła wątek, w którym mamy prawo pisać o dupie maryny i nikomu to nie ma prawa przeszkadzać ![]() przecież żadna z nas nie jest na tyle dziecinna, że sobie mysli "ooo, udało mi się, poszły na MÓJ wątek, teraz to ja będę miała wątek na topie" ![]() ![]() nie rozumiem czemu się Haniuli dostało ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Zadomowienie
|
a ja chcę zauważyć że nasze wątkowe nieporozumienie gromadzi dużą ilość fanów
![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Konto usunięte
|
po tym co się tu ostatnio wydarzyło, obiecałam sobie, że słowem się już tu nie odezwę, ale nie mogę...
czy Wy naprawdę nie rozumiecie, ze nie chodzi o to co zrobiłyście a w jaki sposób to zrobiłyście? czytałam każdy Wasz post, coraz bardziej otwierając buzię po kim jak po kim ale po aaby i kashmirce w życiu takiej podłej zagrywki się nie spodziewałam ![]() chciałyście coś udowodnić to proszę bardzo, trzeba było sobie poczatować przez godzinę o pogodzie, kotach, ślubach, miłościach i innych ale Wy jawnie szydziłyście z lili i innych dziewczyn choć sama w 'czatach' nie uczestniczyłam, poczułam się bardzo dotknięta i do tej pory jak o tym mysle to wydaje mi się to jakąś zupełną abstrakcją przesadziłyście, bardzo przesadziłyście i nie dziwię się, że dziewczyny przeniosły się na inny wątek, bo po co pisać gdzieś gdzie zasady tworzą trzy osoby, a inne mają się po prostu do nich dopasować (mimo, że ich nie akceptują) naprawdę bardzo to przykre, wątek jubileuszowy i.....ostatni |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I po raz drugi. Wgl tak się zastanawiałam jak Wam to unaocznić o co to całe zamieszanie. Ale mam nadzieję, że Niniona wyraziła się jasno. Bo naprawdę nie chciała bym brać sobie za kompana któreś SPD i poprowadzić Offtopowy popis trafiający w Was.
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-07-02 o 13:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jaka Ty spostrzegawcza!! ![]() ![]() Ciężkie egzaminy?! Hmmm, to chyba podobnie do ciężkich dyżurów, co? A skoro czytasz tak dokładnie, jak piszesz, to chyba wątek powstał dlatego, że kupa z nas miała problemy z kasą i wydaje mi się narzekanie o braku kasy czymś normalnym ![]() Swoją drogą jak już bawimy się w skojarzenia, to: - dudi kojarzy mi się z remontem, walką o kredyt, zębami i... tym, że jest przesympatyczną osobą, doświadczoną, z problemami jak każda z nas - Paulunia kojarzy mi się z niezrównoważoną emocjonalnie dziewuchą, która raz pisze, jaki to TŻ och i ach i nie zamieniłaby go na kogo innego, a 4 godziny później wyprowadza się na tydzień, bo jej facet wykańcza ją psychicznie... Ale też z matką, która radzi sobie z wychowywaniem dziecka, kiedy cały dzień siedzi sama w obcym mieście. - lili kojarzy mi się z fioletem, deccorią, ciągłym narzekaniem, jak to mała daje jej w kość i jak wchodzi na parapet... Ale też z tym, co Paulunia. - golden kojarzy mi się z cudowną znajomością roślin, mega długimi postami, inteligentnymi puentami... i brakiem bezstronności w przypadku problemów. Kurcze, widzisz Talullah, potrafię znaleźć i dobrze rzeczy ![]() Szkoda, że Ty z niczym mi się nie kojarzysz. Transparentność 100%. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wskaż proszę przykłady, zachowam dla potomnych ![]() O pogodzie, kotach, ślubach, miłościach i innych pogadałyśmy. Właśnie o tym. Więc co Ci przeszkadza?! ![]()
![]() |
![]() |
#700 |
Zadomowienie
|
aaby- to ja z innej beczki. znajomi spodziewają się dzidziusia, ale obawiają się że ich kłak nie będzie mógl się przystosowac do nowej sytuacji. już teraz śpi wkupionym dla dzidzi przewijaku i łóżeczku. jak mogą przygotować kota do takiej zmiany? mogą to zrobić sami czy muszą zgłosić się do specjalisty?
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Żal mi Was. Z każdym postem coraz bardziej. Cytat:
Wszystko zależy, w jakim wieku jest Kłak, czy wychodzący itp. Przede wszystkim nie pozwalałabym spać mu w łóżeczku. Niech wejdzie, obwącha - ok, ale jeśli śpi i nagle pojawi się dzieciaczek, może być taki efekt, że kot odbierze malucha jako intruza, który wszedł na jego terytorium. Może skończyć się to źle. Druga sprawa - chyba najważniejsza: kiedy pojawi się maleństwo, trzeba poświęcać kłakowi mnóstwo uwagi. Może się wydać to dziwne, ale kot to indywidualista najbardziej ceniący siebie i swoje terytorium. Jeśli nagle kontakt właściciela z Kłakiem się urwie, zwierzak połączy to z przyjściem na świat dziecka i może być groźny dla niego. Codzienne zabawy, głaskanie, traktowanie go jak do tej pory z ciut wzmożoną ilością uwagi - i będzie ok ![]()
![]() |
![]() |
#705 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiadomo ze skoro to watek o oszczedzaniu to posty o braku kasy beda i jest to normalne - ale skoro juz Ty potrafilas zwrocic uwage dziewczynom na to ze np pisza tylko o dzieciach to ja moge Ci zwrocic na to ze tez jestes monotematyczna. Bo jestes. I gdzie ja narzekalam na ciezki dyzur? Ani raz. Ale jezeli tak uwazasz to prosze, znajdz mi moj post. I jak znajdziesz to pokaz, ale teraz nie wtykaj mi czegos czego nigdy nie napisalam. I zwisa mi czy jestem dla Ciebie transparentna czy nie - nie dziwie sie ze jestem bo malo sie udzielam to jak mam nie byc? Proste. Wiec jak chcialas mnie tym zdaniem urazic to Ci nie wyszlo. I mi zal Ciebie bo naprawde nie zrozumialas - Nadia chciala poczatowac o kotach i milosci pokazujac to o czym Wy potrafilyscie gadac - no dodajmy jeszcze Ijii diete (i moze Twoja tez chociaz sie do niej zabrac nie potrafisz) - wiesz, tez taka pokazowka. A Ty piszesz ze no wlasnie o tym gadalyscie. No wlasnie. A moze reszta dziewczyn tez miala dosc ciagle o tym czytac? Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-07-02 o 14:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Nie będę się zniżać. Także tymczasem Kochaniutka
![]()
![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ale ja nie moge, wymiękam. Dziecinada to mało.
Dlatego aby do konca nie zmienić zdania o watku i naszej społeczności, z mojej strony watek jest zamknięty. Powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
Jak to się mówi - "Nie tykaj gówna, bo śmierdzi".
Tyle ![]() Wszystkim dziękuję za 9 części. Wątek niech sobie trwa, choć nie widzę dalszego sensu. Jak ktoś chce klub, to mogę oddać w dobre ręce. Ja pozostanę przy znajomościach w realu, bo przynajmniej tu ludzie dają sobie co nieco wyjaśnić i jednocześnie nie rzucają słów aż tak pohopnie, bo zwyczajnie czasem jest im wstyd. Wszystkiego dobrego tym dobrym! I cieszę się z poznania kilku z Was ![]() Ot.
![]() |
#709 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kot jest niewychodzący, ma dwa lata. rasy nie znam niestety, ale podebrałam im zdjecie z fejsa ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#712 |
Rozeznanie
|
nigdy wcześniej nie pomyślałam że jesteś zuooo
![]() |
#713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 |
Copyraptor
|
Ominęła mnie afera
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
uff doszłam do końca i amen.
Zgadzam się z tym co napisały dziewczyny tzn. Golden, Haniulka itd. nie sądziłam, że tak ten wątek się skończy ale się skończył i uważam, że ten chat pokazany przez dziewczyny był jeszcze nie najgorszy ale to co Aaby napisała chociazby w ostatnich swoich postach to mocne przegięcie. miło było ![]() ps. mimo wszystko zycze wam wszystkiego wszystkiego najlepszego ![]() Aaby wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i samych tłustych lat ![]() ![]() Ijaa powodzenia z dalszą dietą ![]() Kash jak najwięcej pięknych chwil z M. i miłości na długie lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Zadomowienie
|
A gdzie się dziewczyny przeniosły?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
W związku z zaistniałą sytuacją i postawą wszystkich wobec mojej osoby, proszę o zgłoszenie się osób, które chcą pozostać w klubie. Bo na siłę i wbrew czyjejś woli trzymać tam nikogo nie będę.
![]() |
#719 |
Wtajemniczenie
|
zostaję, bo nie widzę powodu by klub opuszczać. nikt mnie tam na siłę nie trzyma.
jeśli będę chciała to sama się wypiszę, bo od tego jest opcja "opuść klub", nie muszę nikogo prosić o wypisanie mnie ![]()
![]() |
#720 | |
kobieta za ladą
|
Cytat:
poza ty abby to nie jest tylko twój klub ![]() ![]() amen
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.