|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Dzień Dobry
![]() Wpadam się tylko przywitać i zaraz do pracy zmykam. Miłej niedzieli. Będę po 20 ![]()
#512 |
Zadomowienie
|
Nuruś dzięki
![]() Tak jak się spodziewałam mała przed ósmą zrobiła nam pobudkę bo ona chce picie i siusiu także troszkę niewyspana jestem. Dziś na obiad rybka bo wczoraj gapa ze mnie i jej z zamrażalnika nie wyciągnęłam. Będą młode ziemniaczki z koperkiem, rybka i mizeria dla mnie i jakaś sałatka dla TŻ ale to już on sam wymyśli. Teraz z Julią rysuje więc idę zjeść śniadanko. Mama jak zawsze na końcu ![]() Lili mam nadzieję, że z malutką już lepiej. Zdrówka życze dla tego aniołka. Widocznie musiało ją coś uczulić. ![]()
#513 | |
Zadomowienie
|
wstałam! chyba zaraz pojadę z mamą do kielc, a wieczorem cze100chowa!
![]() cholerko- mi się wydaje że katowice ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja nurku miałam zapytać kiedy pisałas że tż jedzie na cmentarz: jak się czujecie Ty i Twój tż?
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2011-07-03 o 08:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
Lili- zdrówka dla małej
![]() witam ![]() u mnie od rana znowu leje ![]() ![]() ja kończę kawę i lecę do rodziców bo już późno, nie chce mi się iść straszliwie jak widzę co się za oknem dzieje no ale trzeba |
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Zimnica przeokropna. Na termometrze tylko 12 stopni ![]() ![]() Ja jak zwykle zaraz siadam do nauki. Mam nadzieję, że dziś skończę naukę pytań, a potem zacznie się ich utrwalanie. Choć jak przeglądałam je do tyłu, to już tyle nie pamiętam-syzyfowa praca ![]() Lili zdrówka dla małej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
Cześc dziochy.
Ja siędze na dyżurze, kuruje sie, ale coś mi się nie polepsza ![]()
#517 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale pogoda Pfff ![]() Zaraz idziemy robić śniadanie. Leniwy poranek...leniwa niedziela ![]()
#518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a na obronie będziemy trzymać mocno kciuki wszystkie i będzie 5teczka!
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Dodaja dasz radę .Będe trzymałą
![]() Ja też tak miałam ,że jak się czegoś uczyłam to mi się wydawało że nic nie umiem, a później na egzaminie się przypominało ![]()
#520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też tak często miałam. Inaczej jest też jak się coś pisze i można pomysleć, a inaczej jak się ma odpowiadać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Zadomowienie
|
Dodaja do 5 potrzebne jest 4,51, a przynajmniej tak było na mgr. Wiem, bo mi akurat tyle wyszło i dostałam 5 i się pobeczałam z szoku, bo ja znałam swoje oceny i w życiu nie sądziłam, że się na 5 załapię
![]() Lili ja od małego byłam uczulona na jakiś składnik w lekach i właśnie augumentinu nie mogłam brać, bo od razu rodzice mieli ze mną przeboje. I do teraz jak chodzę do lekarza i się pytają o uczulenia, to od razu o tym mówię. Dla dobra małej i portfela zanotuj sobie na kartce i miej ją w portfelu, że po tym mieliście akcję i następnym razem zaoszczędzicie sobie problemów. Dzień dobry wszystkim! U nas leje jak z cebra. Na termometr wolę nie patrzeć nawet, ale pewnie jest zimno ![]() Na 11 idziemy z TŻ na siłownię, a potem musimy zakupy zrobić i do domku. Obiad na szczęście mamy z wczoraj. Teściowa do nas przyjechała i pomogła nam w remoncie + ugotowała obiad. Muszę dzisiaj upiec ciasto do pracy i przeglądam internet w poszukiwaniu inspiracji. |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
Dodajka, dasz radę
![]() ![]() ![]() Lili, jak tam ?
#523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmykam, miłej niedzieli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem jak u nas było. Stypendium nigdy nie miałam. Oceni od 3 do 5 na dyplomie wyszło mi dobry plus. Będę musiała pójść do sklepu po mleko. Ale to później, póki co siedzię jeszcze w piżamie ![]()
![]() |
#525 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i mam nadzieję i głęboko w to wierze, że jytro z rana zadzwonią bo jak nie to ![]() Cytat:
![]() ufff nadrobiłam!! jestem z siebie z tego powodu bardzo dumna ![]() gotuje sobie kukurydze i zaraz będę ją pochłaniac ![]() u mnie praca, przeprowadzka. nie wynajeliśmy niczego więc narazie przez te 2 tyg jak jeszcze pracuje bedę nocować u siostry ciotecznej bo ona wyjechała i jej pokój stoi pusty a potem wróce do Radomia i w sierpniu znowu bede szukać ![]() jak narazie wydałam tylko 32zł ale dziś wieczorem wracam do Wawy i musze karte miejscka doładować za 30zł ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Ja od rana jestem mega zła ![]() ![]() Tata mnie poparł, przyznał racje a ta obrazona śmiertelnie. Mianowicie chodzi o tą nieodciętą pępowine. Juz po 8 widziała ze wypuścilismy psa i dzwoni z byle pierdoła ze mamy przyjsc na sniadanie. Wczoraj tez latała jak ze sraczka, co chwile wydzwaniała. W ogole ona zaczyna dzien od telefonu do mnie z byle gównem, a to ze slyszala ze wstałam, albo jak zobaczy ze psa wypusciłam to juz przyjdzie. Normalnie wybuchłam i zapytałam czy ja sie musze na drugi koniec miasta wyprowadzić jak moj brat zeby miec odrobine prywatności . Normalnie juz nie mam sił ![]() Od samego rana zepsuła mi humor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
![]() Chlam kawę, z psem na kolanach ![]() ![]() Haniula, ![]() ![]() Lili, jak mała? Nurek, a szukasz też na gumtree? My mamy sprawdzonego pośrednika mieszkaniowego, jakbyś chciała to służę namiarem ![]() Dodaja, nie stresuj się ![]() ![]() ![]() Znowu zimno ![]()
![]() |
#528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() lece do dziadków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zadomowienie
|
Hejo
Nie zadzwonili ![]() Haniula czuje, że miałabym to samo gdybyśmy się nie wyprowadzili tu. Moja babcia mieszka zaraz ook mamy i też jej takie akcje odwala, że jak rodzice chcą gdzieś jechać czy nie jechać mimo, że babcia chcę to wielka obraza, nerwy i pogotowie później, bo babcia ma problemy z sercem. Tak szantażuje mamę, że mi jej szkoda. Ciekawe czy chociaż coś da w Twoim przypadku zwrócenie uwagi, w przypadku mojej mamy już parenaście lat uwagi nic nie dają. Miłego dnia dziewczyny, my riszamy do Kopernika. Bardziej anonimowo się czułam na społecznościach, tu na plotkowym tak dziwnie trochę.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
Dziendoberek
wstalam niedawno tz kawusie zrobil ( a ja glupia c*pa ... zamiast go spytac czy poslodzil bo czasem mu sie zdarzy to nawalilam slodziku jeszcze do tego ![]() za 2 godz do pracy matko jak sie ciesze ze ten tydzien zlecial i jutro i pojutrze mamy wolne |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Rozeznanie
|
Wstyd się przyznać, ale dopiero wygrzebałam się z łóżka
![]() ![]() ![]() Pies śpi, TŻ pije kawę, a ja zbieram się do łazienki, ale jakoś dojść tam nie mogę. Dzisiaj na szczęście obywa się bez gotowania - mama TŻ zaprosiła nas na obiad, więc wystarczy być u niej na godz. 14 ![]() Oglądałam wczoraj walkę, bo spać nie mogłam, strasznie nudna i przewidywalna. Kurde, pogoda taka beznadziejna, ze nie mam się w co ubrać dzisiaj. Termometr pokazuje 10 stopni!! Toż to jak w zimie!! Mam plan, żeby zastrajkować przed powrotem zimy i założyć sukienkę letnią, ale boję się o mój pęcherz, bo ostatnio odzywa się za często. Pewnie to wina klimatyzacji w pracy, wcinam więc zapobiegawczo Furagin i tabletki żurawinowe, żeby nie wyszło z tego jakieś ostre zapalenie. Pogońce mnie proszę, bo nigdy nie doczłapię do tej łazienki ![]() Nurku, polecam portal www.wynajmemieszkanie.pl tam są osobno oferty prywatnych ogłoszeniodawców i osobno agencji. Ja jeszcze szukałabym na gumtree i wynajem.pl
... bo zanim zgasną resztki dnia,zanim anioły się przyśnią,zanim nasze ciała błysną ... powtórzymy wszystko Edytowane przez tygrysekak Czas edycji: 2011-07-03 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |
Zakorzenienie
|
dałam małej rano antybiotyk i nic jej nie wyszło, wiec to chyba jednak tantum verde ją uczula.
teraz z Tż lecimy film ogladac na kanape ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
My też zaraz będziemy filma oglądać
![]() Cóż innego robić w taką pogodę ![]()
![]() |
#534 |
Zadomowienie
|
ZADZWONILI
![]() ![]() Lili zdrówka dla małej i cierpliwości dla Ciebie przy opiece nad chorowitką.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() - Dlaczego synowa często zabiera teściową na spacer po plaży? - Przyzwyczaja ją do piachu. ![]() ![]()
![]() |
#536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- no ale nawet dobrze, że czasem jest brzydko, to człowiek ma okazję sobie posiedzieć bez zobowiązań i wyrzutów sumienia przed tv i nie myśli, że traci czas na siedzenie w domu przed telewizorem jak jest upał i piękne słonko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
duuuuzo zdrowka zycze Cytat:
![]() ![]() a ja was zaskocze bo u nas ladna pogoda juz jakies 2-3 dni nic nie padalo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Wtajemniczenie
|
jestem i ja ale po raz drugi. wysmażyłam pięknego wielkiego posta i komp mi się zawiesił
![]() u mnie leje. P. wytrwale na rybach siedzi ale pewnie się niedługo zwinie do domu, wstawiłam obiad i siedzę na necie. zimno jak ... . chyba trochę mi lepiej niż wczoraj ![]() a da się przesunąć wątek na społeczności? bo ja nie ogarniam tematu, założyć tylko umiałam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.