Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-03, 13:08   #4321
misiaczek187
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
dziękuję pięknie za zdjęcia a z tymi grubiutkimi nóżkami to już nie przesadzaj
to nie jest ten płaszczyk o który mi chodziło i którego zdjęcia wklejałam. To jest ten z podkreślonymi lekko ramionami? Ten przymierzałam ale brzydko w nim wyglądam. Ten o który mi chodzi jest z tyłu lekko rozkloszowany
Faktycznie teraz sprawdziłam po numerze ref wybacz

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338589
misiaczek187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 13:09   #4322
Manehajera
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość

Manehajera
jakby coś (jak znajdziesz) zawsze masz mnie w Krakowie

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

mon9 czy u was też pada? W taki deszcz to chyba nici z zakupów?

wiem Kochanie te mi się podobają -> http://www.zara.com/webapp/wcs/store...GHT%2BTROUSERS , ale nie wiem czy gdzieś są? Jutro poszukam u siebie też aaa i już się nie mogę doczekać butków z Badury - jutro odbieram ciekawa jestem min sprzedawczyń

a u mnie leje od wczoraj....
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 13:15   #4323
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Rzymianka pada niestety.... w takie dni mam lenia i nie wynurzam się z domku przeważnie

mon9
to kapcioszkim i gorącą czekoladę przy wizażu, albo dobrym filmie pamiętaj o mojej sukience ( tak wiem zanudzę Cię na śmierć).Tak mają desperaci

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Byłam z rana na Marszałkowskiej, oddałam żółtą kopertówkę i kupiłam tą spódnicę z TRF. Zdjęcie wprowadza w błąd, ona nie jest granatowa lecz fioletowa. Kolor taki jak tej tulipanowej z nowej kolekcji.
cosma ta spódniczka jest super Widziałaś tam tulipanową xs ? Jakąkolwiek?

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
wiem Kochanie te mi się podobają -> http://www.zara.com/webapp/wcs/store...GHT%2BTROUSERS , ale nie wiem czy gdzieś są? Jutro poszukam u siebie też aaa i już się nie mogę doczekać butków z Badury - jutro odbieram ciekawa jestem min sprzedawczyń

a u mnie leje od wczoraj....

Manehajera
fajne ładne też poszukam dla Ciebie panie sprzedawczynie to teraz myślą, że Ty masz konekcje w kierownictwie sprzedaży to będą miłe Napisz mi potem czy były dobre
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 13:17   #4324
Ekscelencja
BAN stały

Cosma ta spódniczka z TRF ma standardową rozmiarówkę Twoim zdaniem ?
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 13:27   #4325
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
Cosma ta spódniczka z TRF ma standardową rozmiarówkę Twoim zdaniem ?
Wg mnie tak, wzięłam 38 i noszę taki rozmiar.

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
[B]

cosma ta spódniczka jest super Widziałaś tam tulipanową xs ? Jakąkolwiek?[COLOR="Silver"]
Mam już tulipana paseczkowego więc za tulipanami się nie rozglądałam.
Aczkolwiek rzuciły mi się z daleka w oczy sukienki tulipanowe w paseczki, ale nie wiem jakie rozmiary. Raczej wątpię aby były to małe rozmiary(XS,S).
Na marszałkowskiej z tego co widziałam to było sporo rzeczy w rozmiarach L.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 13:31   #4326
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Wg mnie tak, wzięłam 38 i noszę taki rozmiar.

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Mam już tulipana paseczkowego więc za tulipanami się nie rozglądałam.
Aczkolwiek rzuciły mi się z daleka w oczy sukienki tulipanowe w paseczki, ale nie wiem jakie rozmiary. Raczej wątpię aby były to małe rozmiary(XS,S).
Na marszałkowskiej z tego co widziałam to było sporo rzeczy w rozmiarach L.
cosma dziękuję
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 13:37   #4327
Nelly99
Rozeznanie

Nadrobiłam Was wreszcie (60 stron ) !
Pewnie jestem głupia i naiwna ale może któraś z Was widziała brodkowego ZIELONEGO pasiaka S ?
Wkurza mnie ta pogoda.. tyle ładnych ciuszków z Z. a nie mam kiedy nosić... wczoraj to nawet wyjęłam kozaki na ten deszcz bo nie mam kaloszy :/
Nelly99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 13:41   #4328
canaduelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
jesli ktoras z Was wybiera sie dzis do Z to poszukuje bialy tshirt rozmiar S/XS i brodkowego pasiaka niebieskiego roz S
w trójmieście z tych t-shirtów jest ten w drugiej wersji kolorystycznej, niebieski pasiaków nie ma niestety.

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
dziewczyny, tak jak wspominałam wczoraj, w środę lecę na Kretę i będę mieć Zarę ok 10-15km od hotelu i z tego co widzę (mimo braku wyprzedaży jeszcze) ceny są wiele niższe, np. kolejarki kosztują 69euro jeśli macie jakieś zamówienia to piszcie na pw i na pewno coś uda mi się zrealizować a przynajmniej będę miała pretekst dla tż - kochanie, obiecałam wizażankom, muszę znów jechać do zary sama już robie wish listę, oby tylko ta zara była dość dobrze zaopatrzona
wyślę priv

Cytat:

canaduelle
uaktualniłam swoją kartkę do sprawdzania.
dziękuję

Cytat:
Napisane przez madzialenn Pokaż wiadomość
dzień mnie nie było a tu tyle stron :P

Jeszcze raz bardzo, ale to bardzo proszę o zakup poniższych rzeczy, wpłatę mogę zrobić odrazu, nawet z góry. rozmiar L.
kolorowe kredki były wczoraj w klifie, w pełnej rozmiarówce.. może któraś się tam wybiera i mogłaby Tobie kupić? gdybym widziała Twojego wcześniejszego posta na pewno bym kupiła, ale tych postów tu tyle , że łatwo coś przegapić...

Cytat:

ja szukam jakichś czarnych spodni na obronę, marzą mi się cygaretki, bo reszta zestawu już jest ale bez spodni chyba ani rusz
też się szykuję do obrony i co chwilę wymyślam inny strój.. pierwsza wersja to tulipanowa ecri i kupiłam ją z tą wlaśnie m ślą, a że wisi już zbyt długo w szafie to jakoś nie robi na mnie wrażenia teraz myślę o plisowanej czarnej.. tylko czy nie jest taka za bardzo codzienna?

Dziewczyny a może któraś z Was ma te sukienkę w rozm. XS i nałożyła już ją na wszystkie okazje, które były dla niej zaplanowane i chciałaby mi ją odsprzedać? wypadło mi kolejne wesele i tak bardzo jej pragnę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2507254649_2_1_3.jpg (13,5 KB, 25 załadowań)

Edytowane przez canaduelle
Czas edycji: 2011-07-03 o 13:50
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 13:43   #4329
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nelly99 Pokaż wiadomość
Wkurza mnie ta pogoda.. tyle ładnych ciuszków z Z. a nie mam kiedy nosić... wczoraj to nawet wyjęłam kozaki na ten deszcz bo nie mam kaloszy :/
U mnie na całe szczęście nie pada, jest pogoda 'na marynarke', a taką lubie najbardziej Nareszcie mogę nosic kolejarke

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 13:45   #4330
Rybaa
Raczkowanie

Cytat:
o Celly się nie martwcie, jeśli nawet pogoda słaba to dzień urozmaici Zorro serwujący sernik w Mexicanie
też kiedyś miałam serwowany
Rybaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 13:46   #4331
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzialenn Pokaż wiadomość
dzień mnie nie było a tu tyle stron :P

Jeszcze raz bardzo, ale to bardzo proszę o zakup poniższych rzeczy, wpłatę mogę zrobić odrazu, nawet z góry. rozmiar L.
Wszystkie sukienki z zalacznika w rozmiarze L widzialam dzisiaj na allegro, niestety w cenach regularnych ale jakbys byla zdesperowana to sa
Cortijo_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 13:50   #4332
moja imaginacja
Zakorzenienie

dziewczyny na tym sweterku, który ostatnio kupiłam (50% cotton, 50% acrylic) jest napisane, żeby czyścić tylko przy użyciu benzyny czterochloroetanu lub fluorochlorowęglowodorów. Wiem że macie doświadczenie w tych sprawach więc pytam: da się to jakoś wyprać w domu, nie wiem obojętnie czy w pralce czy w ręce ale jak???? Wolałabym uniknąć zanoszenia tego do pralni, tym bardziej, że pralni w moim mieście nie ma a ja chciałam go zabrać na wyjazd...
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 13:53   #4333
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cana dzieki za sprawdzenie, niestety czaje sie na bialego pod fioletowa marynarke

Jesli chodzi o kredkowa sukienke to ktos pisal ze w pelnej rozmiarowce byla w Bonarce

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych

Edytowane przez Pani_Pusia
Czas edycji: 2011-07-03 o 13:54
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 14:01   #4334
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
dziewczyny na tym sweterku, który ostatnio kupiłam (50% cotton, 50% acrylic) jest napisane, żeby czyścić tylko przy użyciu benzyny czterochloroetanu lub fluorochlorowęglowodorów. Wiem że macie doświadczenie w tych sprawach więc pytam: da się to jakoś wyprać w domu, nie wiem obojętnie czy w pralce czy w ręce ale jak???? Wolałabym uniknąć zanoszenia tego do pralni, tym bardziej, że pralni w moim mieście nie ma a ja chciałam go zabrać na wyjazd...

Pierz ręcznie albo na programie "zimna wełna"
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 14:02   #4335
madzialenn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość

kolorowe kredki były wczoraj w klifie, w pełnej rozmiarówce.. może któraś się tam wybiera i mogłaby Tobie kupić? gdybym widziała Twojego wcześniejszego posta na pewno bym kupiła, ale tych postów tu tyle , że łatwo coś przegapić...
Dziękuję za informacje, także proszę o zakup kredkowej rozmiar L, czy któraś będzie w klifie albo w bonarce? Jeszcze raz wrzucam swoją wish listę, proszę o pomoc
Ja będę jutro w scc, jeśli wpadnie mi w ręce jakaś rzecz, która tu wymieniacie to kupię
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2473107615_1_1_3.jpg (19,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2613713710_1_1_3.jpg (17,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2559713710_1_1_3.jpg (21,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2473076675_1_1_3.jpg (21,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0240.jpg (37,0 KB, 13 załadowań)

madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie

Kosmetyki i codzienne stylizacje
http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html
madzialenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 14:22   #4336
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Wczoraj pisalyscie o plaszczyku ktory nosila Steczkowska oto artykul

http://www.zeberka.pl/art.php?id=13543&b=1

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Stary 2011-07-03, 14:31   #4337
paryzanka202
Zakorzenienie

Dziewczyny a ktora z Was szukala Ske z brodkowego pasiaka?
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 14:31   #4338
canaduelle
Rozeznanie

Cytat:
Wczoraj pisalyscie o plaszczyku ktory nosila Steczkowska oto artykul

http://www.zeberka.pl/art.php?id=13543&b=1
cudownie w nim wygląda
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 14:36   #4339
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Agnes18 wiesz co rozmiarówka tych spódniczek wypada na zdecydowanie mniejszą.Ja noszę xs, a xs z nich była mega mała.W Krakowskiej wczoraj była jeszcze xs koralowa gdybyś potrzebowała pomocy to pisz, będę jutro.
Paryzanko czy u Ciebie też leje i jest zimno? Martwię się o romantyczny weekend Celly w tym deszczu.
Tez sobie o tym pomyslalam... co coz, ma strasznego pecha.
Ja od paru dni nie poszlam do zadnego sklepu, a wiecie,ze ze mnie "zaroholik" pełna pata..
Jest zimno,ciagle pada, to nie na moje nerwy.
Wczoraj nawet pojechalam do pracy, i tak sie wkurzylam pogoda,ze po godzinie pojechalam do domu

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

cosma- a dlaczego oddalas kopertowke?
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 14:39   #4340
Nelly99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
U mnie na całe szczęście nie pada, jest pogoda 'na marynarke', a taką lubie najbardziej Nareszcie mogę nosic kolejarke
O to fakt, też najbardziej lubię pogodę "na marynarkę" ani za ciepło ani za zimno i wiadomo w co się ubrać na szczęście zaczyna się przejaśniać
Nelly99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 14:43   #4341
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
też się szykuję do obrony i co chwilę wymyślam inny strój.. pierwsza wersja to tulipanowa ecri i kupiłam ją z tą wlaśnie m ślą, a że wisi już zbyt długo w szafie to jakoś nie robi na mnie wrażenia teraz myślę o plisowanej czarnej.. tylko czy nie jest taka za bardzo codzienna?
Ja planuję założyć tą czarną plisowaną na obronę

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 14:55   #4342
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
wypróbuj sobie samoopalacz w piance DAX - cudo!! ja zawsze unikalam samoopalaczy, bo tez sobie kiedys smug narobilam. ale ta pianka jest mega!! i co najwazniejsze, nie musisz jej codziennie nakladac, zeby byl efekt opalenizny . co prawda u mnie cięzko ja dostać, kupilam ja w naturze za ok. 18 pln. nigdzie wiecej jej nie widzialam niestety
Ja też niedawno kupiłam w Naturze
Stary 2011-07-03, 14:59   #4343
Mariola13
Zakorzenienie

Gdyby któraś dobra Dusza była dzisiaj w Zarze i były te 2 spódniczki w rozmiarze L to bardzo proszę o zakup

1. beżowa - nr ref: Ref. 2162/936
cena 99 zł

2. zielona, TRF - nr ref. 7901/012
cena: 49,90 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ref. 2162-936.jpg (33,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ref. 7901-012.jpg (35,7 KB, 12 załadowań)
Stary 2011-07-03, 15:00   #4344
madzialenn
Zakorzenienie

Cytat:
cudownie w nim wygląda
przepięknie

madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie

Kosmetyki i codzienne stylizacje
http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html
madzialenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 15:01   #4345
ewelinkka20
Zadomowienie

Kurcze dziewczyny tak sie zle dziś czuje,ze nie miałam siły isc nawet do zary
Fajna ta tulipanowa czarna sukienka,jak któraś z Was zapoluje na nia to koniecznie pokażcie fotki

ewelinkka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 15:10   #4346
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
pronunciation materiał niebiesko-fioletowej jest najbardziej zblizony do różowej, ani trochę nie taki jak kremowej.Rozmiarowo jest podobna do kremowej, różowa była zdecydowanie najmniejsza, potem paseczkowa, kwiatkowa była z nich najdłuższa.W tej niebieskiej xs długość jest krótka, ale nie tak jak w różowej, jest ciut dłuższa i jest napewno większa bo nie ścicka mnie w biuście i na żebrach.Ta czerwona jest napewno z nowej kolekcji bo ma datę 2011/2012
dziękuję za wyczerpujący opis

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
też lubię pogodę "na marynarkę"
Stary 2011-07-03, 15:22   #4347
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ktora z Was szukala Ske z brodkowego pasiaka?

hehe ja

Stary 2011-07-03, 15:27   #4348
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Tez sobie o tym pomyslalam... co coz, ma strasznego pecha.
Ja od paru dni nie poszlam do zadnego sklepu, a wiecie,ze ze mnie "zaroholik" pełna pata..
Jest zimno,ciagle pada, to nie na moje nerwy.
Wczoraj nawet pojechalam do pracy, i tak sie wkurzylam pogoda,ze po godzinie pojechalam do domu

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

cosma- a dlaczego oddalas kopertowke?
Wyznaje zasadę, że jak coś mi za długo leży nieużywane to znaczy, że tego nie potrzebuję. Doszłam do wniosku, że żółta nie będzie mi pasować do zbyt wielu rzeczy i bez żalu się z nią rozstałam.
Siostra mi jeszcze wytknęła, że mówiłam mi abym tej torebki nie kupowała,ale jej nie posłuchałam wtedy.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 15:35   #4349
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Ale naprodukowałyscie stron
wisienko i co nie było żółtych bombek?
nie było była tylko 1 żółta tulipanowa spódniczka M

ehhh u mnie też cały dzień lało...teraz przestało, ale nie wiadomo na jak długo... o 9 obudził mnie huk pioruna, rozwyły się alarmy... brrrr... zakopałam się pod kołdrę po same uszy i wstałam godzinę temu dziś urodziny mojej Mamy i trzeba wyjść na obiad...ale w co tu się ubrać przydałyby się kalosze.... Miałam jechać do Z. wcześniej ale ten deszcz skutecznie mnie powstrzymał... może wieczorkiem wyskoczę

AHHH i zapomniałam się pochwalić, że dorwałam na ebayu torebkę, której szukałam szkoda, że aż w Izraelu no ale jest i to taniej niż w Z. już z wysyłką

Także proszę jeszcze tylko o zakup białej bluzki M lub L i dodowego srebrnego swetra no i budgetkowej apaszki, ale gosssiia może mi ją kupi w poniedziałek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4272004102_1_1_3.jpg (16,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2503716251_1_1_4.jpg (8,9 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2619085808_1_1_3.jpg (25,6 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-07-03 o 15:42
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 15:36   #4350
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
[/COLOR]
też lubię pogodę "na marynarkę"
hehe

do posiadaczek kolejarek: nosicie ją na co dzień ?
Cytat:
hehe ja
A ja mam nadzieję, że go dorwę w 3 turze teraz mam za dużo wydatków ( tak to sobie tłumaczę ).

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości