|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Cytat:
![]() Też miałam kiedyś Naomi Campbell Potem się pochwalę jak dzisiejsze zakupy ![]() Pogoda okropna - leje cholernie...
|
|
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tez pamiętamy o Tobie![]() Tak jak mówisz wytrzymaj do tego lipca a potem już z górki ![]() FlightlessBird no ja też na hymor nie narzekam;p oki to jak coś to się pochwal
|
|
|
#4353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem już zmęczona pschcnie bo problemy ciągną się już za mną drugi miesiąc. Atmosfera w domu do baniAle troszkę mi się humor poprawił bo prawdopodobnie będę dzisiaj na noc u Tż-ta więc troszkę oderwę się od tej toksycznej atmosfery. Trochę smutno mi też z tego powodu, że prawdopodobnie nie połyniemy na ten spływ przez tą pogodę a tak się cieszyłam ![]() Cytat:
![]() Trzymaj się tam i powodzenia na spotkaniu z rodzicami
|
||
|
|
|
#4354 |
|
Wtajemniczenie
|
Hey dziewczyny. Jaka ja słaba.
Musiałam spać na siedząco, bo się dusiłam całą noc. Wczoraj z TŻ w taką wstrętną pogodę na festyn pojechaliśmy, żeby na karuzeli pojeździć. Było strasznie zimno i mżyło cały czas i sie doprawiłam znowu, a dopiero co głos odzyskałam. Jak to moja siostra mówi mamy nasra.e w głowach bo jechaliśmy 50 km, żeby na karuzeli pojeździć... Ale teraz mam za swoje... Kurcze chcieliśmy zamieszkać razem, ale chyba na razie się wstrzymamy z tym. Teraz póki co mieszkam u rodziców. Jedzeniem ani opłatami nie muszę się martwić, TŻ w sumie też. Często kupujemy jedzenie, ale to kropla w morzu. Najbardziej przerażają mnie opłaty mieszkania. Tzn. utrzymamy się bez problemu tylko już raczej nie zdołalibyśmy tyle na wesele odkładać. Teraz każde co miesiąc po 400 zł odkłada na wspólne konto, w sumie 800, ale pewnie nie damy rady tyle odłożyć jak zamieszkamy razem na swoim. Kurcze tak źle, a tak nie dobrze.... |
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dastin postaraj się tak nie zamartwiać... Wszystko się powoli zacznie układać...
|
|
|
#4356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wykuruj się do końca.No niestety wszystko kręci się wokół pieniędzy Fajnie, że macie opcję mieszkania z rodzicami i nikt nie ma o to pretensji... Gdyby mój ojciec był normalny to pewnie też już teraz mieszkała bym z Tż-tem u mnie A tak.. to musimy czegoś szukać do wynajęcia. Także nie wiem jak będzie z kasąDobra dziewczynki ja uciekam Będę albo dzisiaj wieczorem albo dopiero jutro. Trzymajcie się i miłej niedzieli życzę![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udanej niedzieli z Tż
|
|
|
#4358 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam możliwości poleżeć w łóżku. Mam dzisiaj imprezkę urodzinową, taką małą rodzeństwo przyjedzie. Heh nawet mi się nie chce.
No mój TŻ praktycznie już 2 lata tak u mnie pomieszkuje. Chyba na razie przy tym zostaniemy... Choć wolałabym na swoim. Marzę przede wszystkim o swojej kuchni... |
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
A my czekamy na szaszłyki
głodna jestem oj głodna.Zakupy z TŻ skończą się albo bez żadnych łowów, albo zapewne z jakąś obcisłą sukienką/tuniką/bluzką Bo TŻ tylko obcisłe rzeczy na mnie uznaje Pogoda jest taka, że nawet nie chce mi się na te zakupy jechać ale w domu też siedzieć nie będę, bo oszaleć można od ciągłego leżenia w łóżku
|
|
|
|
#4360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do mieszkania, to jeśli nikt Was się o nic nie czepia ani nic, to póki co zostańcie przy tym.. Cytat:
i zazdroszczę nocy z TŻtem![]() A ja to znów tylko na chwilkę, bo szykuję się i jadę do TŻ-ta także miłego popołudnia wszystkim życzę do usłyszenia wieczorkiem
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też idę dzisiaj do TŻta A teraz czekam na obiad jestem głodna jak wilk![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- 300 post
|
|
|
|
|
#4362 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ale dziśmiałam zwariowany poranek okazało się że zmienili nam godziny egzaminów z 16 na 12 ja tu jeszzcze w piżamce ganiam po domku a na zegarku 9 dzwoni koleżanka czy wiem o tym.ja szok szybko się ogranęłam, wyprasowałam koszulę i poleciałam (oczywiście musiałam zmoknąć leje jak by ktoś wiaderkiem cały czas lał;/;/) a najgorsze że tam gdzie mieszkan na codzień ludzie znó boją się że może być powódź, podtopienia na bank ![]() Co do zapachów moim numerem jeden od 10 lat jest c-thru zielone Dastin miłego dnia z TŻ no i nocki ![]() mu_minka1988 zdrówka , zdówka i jeszcze raz zdrówka. Kuruj się ![]() U mnie na obiadek dziś pieczone ziemniaki z ziołami i kurcza faszerowany kurde TŻ się postarał, nawet zrobił galaretkę w kształcie serduszke (mmmm romantyk mu się włączył) hehemiłego dnia dziewczynki ![]() p.s. kurdę czekam na wyniki tego egzaminu co dziś pisałam oby zaliczyć i będę bardzo zadowolona i będę miała WAKACJE!!!!!!
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już u TŻ
![]() zrezgynowaliśmy z zakupów głównie ze względu na pogodę jutro się przejedziemy, bo spędzamy cały dzień razem objadłam się szaszłykami, a teraz TŻ męczy się z winem, bo oczywiście korkociągu w domu nie ma Tzn. jest, ale zepsuty od wieków ![]() Godzina 15, a my już wino pijemy. Straszne
|
|
|
|
#4364 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez tu sie wybielam, bo slonka brak ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
Ale posiadam, tez wody toaletowe, ladnie pachnace |
||
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4366 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4368 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
I gratuluje odkladanych pieniazkow, bo przez rok w koncu to 9600 zl
|
||
|
|
|
#4369 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Można?
tak nieśmiało, bo nie mamy jeszcze ani wyznaczonej daty i nie jesteśmy pewni, czy to będzie 2013 czy 2014...Wszystko zależy od pieniążków...Chcemy sami uzbierać na swoje wesele, a jeśli to się nie uda, to chociaż połowę sumy Kiedyś była mowa o 2o12, żeby razem już oglądać Euro:P ale to jednak było za szybkie tempo a chcemy, żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik i nie chcemy się tak spieszyć dopóki nie zdobędziemy całej sumy Podczytuję Was od pewnego czasu
|
|
|
|
#4371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do własnej kuchni to ja tez bym chciała miec ![]() tu mieszkamy z TŻ, jego bratem i jego żoną. Ale na szczęście nikt mi się w kuchnie nie wcina ![]() FlightlessBird co do winka to raz nie zawsze, dwa razy nie wciąż hihiaga mniam mniam ziemniaczki pieczone;D pycha ![]() Co do golenia nóg to ja golę raz w tygodniu, zawsze w sobote heheI mam maszynkę z wymiennymi wkładami;p ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
oczywiście, że można![]() Napisz coś więcej o Was
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekamy na jakieś informacje o Was
|
|
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
w tamtym roku na moje urodziny dostałam pierścionek zaręczynowy - na razie to tak między nami oczywiście Znam się dobrze z najbliższą rodziną TŻ i on z moją też, często się widujemy. Może nie jesteśmy jakoś super długo ze sobą, ale czasami jest tak, że spotyka się jakąś osobę w życiu i już się wie, że to właśnie ta osobą jest tą jedyną dużo rozmawiamy, mamy podobne poglądy i zawsze jakoś potrafimy się dogadać To tak po krótce![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- dziękuję za powitanie |
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wiesz jak dla mnie to nie ma znaczenia ile się jest ze sobą. Tzn nie mówię o tym, żeby np po 3 miesiacach znajomosci brać slub.Mój dziadek zawsze powtarzał, że żeby sprawdzić czy to ta jedyna na całe życie trzeba przeżyć ze sobą wiosne, lato, jesien i zime
|
|
|
#4377 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy po 23 lata, a studiuję Administrowanie Firmą
|
|
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dwudziestolatka mój TŻ jest w waszym wieku
|
|
|
#4380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

w sumie to nawey nie wiem ile one kosztują, bo zawsze jak mi się skończy to od TŻ dostaje

Ale teraz mam za swoje...
wykuruj się do końca.

tak nieśmiało, bo nie mamy jeszcze ani wyznaczonej daty i nie jesteśmy pewni, czy to będzie 2013 czy 2014...Wszystko zależy od pieniążków...Chcemy sami uzbierać na swoje wesele, a jeśli to się nie uda, to chociaż połowę sumy