|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XI
hmmm a podobno sie szczupleje po caloscispojrzalam na ten opis tych" chenice..." z opisu wygladaja swietnie niewiem jak ze skladu ale skoro robia takie cuda wiesz wiele osob jest tez wniebowzieta nowa seria dove i ja chwali do wlosow dlatego ja lubie spojrzec na sklad niz na sam opis czy zdanie innych ..kurde gdzie mozna znalezc sklad moze poprosic producenta![]() no stepper tez dobry moze kupie go jednak...
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-07-03 o 12:28 |
|
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Steper tez daje miesnie, ale mniejsze niz bieganie. Na zdrowy rozum wskakujesz na steper, robisz cos nogami jedna wyzej druga nizej to logiczne ze lydka pracuje i miesnie sie robia. Szkoda ze skladu nie ma, ale jak mowie mialam i cuda ![]() Chyba kupie we wtorek opakowania pelnowymiarowe. Ciekawe jaki sklad? Zreszta jak kupie to wkleje ooo I tak bede uzywala bo uwielbiam a sklad sie przyda. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-07-03 o 12:32 |
|
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie lubie jak lydki sa takie jak beleron a moje po rowerze zaczynaja go przypominac kup i sie przekonamy tak samo kosmetyki "pat&ruby" czy jakos tak kingi rusin niby takie naturalne a wcale nie sa
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi bardzo Chenice sluzy, uzylam juz 3 takie opakowania raz na 2 tygodnie i jestem naprawde zachwycona. Jak ktos ma sianowate wlosy na pewno pomoze. I sklad wkleje na pewno, jak kupię i tak przecież nie zrezygnuje ze wzgkedu na sklad a zuzyje. We wtorek bede u mojej fryzjerki przelotem to wezme to od Niej. A z cwiczeniami jest jak Ci mowie - pilates, stretching, taniec, salsa ok ale nie bieganie, nie steper. |
|
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Taniec tez umięśni przecież
![]() Cytat:
bo biegałam i tez mam mocno umięśnione nogi a nie zauważyłam by łydka przybrała centymetrów chociaż to też może być kwestia indywidualna , nie wiem sama
|
|
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu przed 10 minut rozciagania, i po tak samo. Efekt taki że łydki pięknie wyrzeźbione a jednocześnie smukłe. Także ja bym nie powiedziała ze to jest takie złe Przy okazji uda i pupe też bardzo ładnie rzeźbi.Na skakance tez skakałam - i tez nie mam nóg jak baleron ![]() Ja tam stepper polecam
Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-07-03 o 12:48 |
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie uogolniam ale z tego co widze/wiem/mam znajome to pilates jest najlepszy a inne cwiczenia gdzie nogi mocno pracuja umiesniaja.
caskada napisalam Ci w klubie
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-07-03 o 12:50 |
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co moja "choroba z natura" zrodzila sie juz dawno jak jeszcze chodzilam do szkoly sredniej..juz wtedy interesowalam sie tym i omijalam wtedy w jedzeniu to co uwazalam ze jest szkodliwe
mialam przez to przechlapane u rodzicow ktorzy patrzyli na mnie jak na dziwologa teraz tez czytam sklady jak cos kupuje ..oczywiscie nie omine chemii calkowicie i zdarza mi sie ja jesc swiadomie i ze smakiem ale staram sie jakos eliminowac i czesto jak wybieram krem to patrze zeby bylo w nim cos naturalnego napewno nie jestem fanka kremow diora czy chanel i nawet bym ich nie kupila bo az strach patrzec na sklad a jak wiadomo tylko skalpel poprawi mlodosc a nie krem i tam placimy za swiatowa marke![]() dlatego czesciej uzywam do twarzy olejku niz jakiegos kremu na szczescie coraz wiecej wchodzi na rynek kremow z naturalnym skladnikami w skladzie przynajmniej pol na pol wiec teraz jest w czym juz wybrac jak ktos sie zna czasami jak jestem na zakupach z kims slysze " co ty tam czytasz i tak nic nie zrozumiesz" no rece opadaja
|
|
#4059 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
ta cała komódka wraz w koszykami kosztowała 109zł, jest zrobiona z jakiegoś egzotycznego drzewa, ktorego nazwy nie pamiętam, ale pasuje mi do mebli w pokoju, wiec jest ok
|
||
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot mi sie bardzo podoba
moze jeszcze beda jak zajade![]() pewnie to jakies afrykanskie drzewo
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w Biedro chyba nie ma takich cudow bo bym tez nabyla
|
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry Blondaski
![]() w końcu jestem ![]() wzięłam się za nadrabianie ![]() a jutro idę do fryzjera |
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja taką planuję kupić ale większą i z różnej wielkości koszyczkami u mnie w Jysku takie są na allegro też w biedro nie wiem bo ja do supermarketów nie hasam a jak już to wyjątkowo rzadko
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-07-03 o 13:55 |
|
|
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do fryza?
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
do fryza podciąć końcówki i zrobić w końcu coś z grzywką
![]() mam takie siano po tym słońcu i morskiej wodzie, że szok, siedzę z olejem właśnie ![]() i farbowanie też mnie czeka, bo już 3 tygodnie minęły i mam olbrzymi odrost tylko nie wiem jaką farbą teraz zrobić czy wrócić do Londy czy znowu tym c10...i ja też mam teraz @ hehe jakie my zgrane jesteśmy nawet na taką odległość ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- ja to już 29 kwietnia Caskada - jestem ciągle pod wrażeniem Twoich włosów |
|
|
|
#4067 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ja nawet nie wiem czy w innych biedronkach są, u mnie stały takie dwie ![]() chyba nic się nie chwaliłaś? gratuluję
|
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
kitkulko
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
caskada bardzo jasniutkie i cieple masz wloski! sliczne i skret boski!
a ja wrocilam z zakupow z tz cikiem ![]() kupilismy mu adidaski czarne i ja spojrzalam do ccc i jest u nich teraz mega wyprzedaz wiec kupilam sobie klapeczki ktore uwielbiam bo mialam srebrne pare lat nosilam i mam do dzis i kupilam takie same tylko czarne ![]() i szpileczki bo przecenione z 120zl na 80 nie moglam sobie odmowic- a bosko wygodne sa i miekkie jak ciapki- jakby byly ze styropianu albo pianki i leciutkie wiem ze mam odwyk butowy ale tz nawet nie krzyczal a wrecz kazal mi kupic jak taka okazja. byly tylko 2 pary i w tym moje 36. daje fotki ![]() buciki 002.jpgbuciki 003.jpgbuciki 004.jpgbuciki 005.jpg
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
bunny buty mega
a klapki tez mialam kiedys z inblu i sa mega wygodne wyprofilowane miekkie... a do mnie dzwonila dopiero tesciwa bo pojechala do PL i mowi ze jest tak mokro i ciagle pada ze w ogrodzie az woda stoi
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-07-03 o 14:16 |
|
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz musze jakies kupic do nowej torebki
|
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z inblu sa wygodne popieram sama mam czy tam mialam w tamtym roku |
|
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego jak je zobaczylam to musialam kupic bo tamte mam juz zniszczone i tylko 30zl to czemu nie a szpileczki to wiadomo jak ze mna ale jak je mierzylam to taki sie tlum wokol mnie zrobil- i wszystkie babki- jak mozna w takich chodzic... mnie by nogi bolaly... to trzeba umiec chodzic...a jak im powiedzialam ze sa wygodne bo lekkie jak ciapy- powiedzialam to w sumie do tz to nie wierzyly i patrzyly na mnie jak ufo ![]() ale ja juz weszlam do ccc w mega szpilkach z de z nitami wiec bylo wiadomo ze taka klientka jak ja kupi jakies hardcorowe buty ![]() a pogoda lipna- bo leje od rana ale dlatego uznalam ze to dobry dzien na zakupy z tz- bo mial dzis swietny humor, jest kochany i sniadanie mi do lozka przyniosl ![]() ja tez je widzialam jak weszly... ale byly dla mnie za drogie jak na ccc... no i odwyk mialam ![]() mi wlasnie psuja do nowej torebki od mamci
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiłam do albumu fotki mojej torebki. Ja bym jej nie kupiła bo kolor problematyczny ale dostałam ją i podoba mi sie strasznie dlatego chce coś do niej dopasować
![]() Myśle już nad jakimiś butkami na jesień, późne lato. Jazzówki mi sie podobają i tak mysle czy jakichś właśnie karmelowych nie kupić. Bo na lato na ciepłe dni mam białe japonki. Tylko teraz jakie kolory ubrań? Help bo nie mam pomysłu
|
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogole to powiem wam ze to jedne z moich najwyzszych szpilek
obcas 13cm, a platforma 2,5cm ![]() ale wygodne i miekkie- to najwazniejsze!
|
#4078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jutro poprosimy zdjatka po fryz Cytat:
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#4079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
butki bezpieczne na pewno biale albo brazowe. jesli buty czarne lub jakies inne to dobrze jakbys ubrala cos bialego- bluzke spodnie... i wtedy ciuchy w jakich tylko kolorach chcesz- bedzie pasowac. z tym zeby ubranie nie bylo bardziej kolorowe niz 2 kolory. ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]() kolory klapeczek byly swietne- i biale i kameleonki i z ozdobkami roznymi... po 29zl. dla mnie inblu najwygodniejsze ze wszystkich jakie w zyciu nosilam
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tak jak patrze to faktycznie, nie jest taka problematyczna jak mi sie wydawało z początku ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Zapomniałabym ![]() Mam boską nową odżywke w sprayu z Timotei ![]() Jeszcze szampon z Dove mi sie dostał, co prawda z silikonem ale tym ktory powinien sie nie nadbudowywac na włosach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

hmmm a podobno sie szczupleje po calosci
wiesz wiele osob jest tez wniebowzieta nowa seria dove

Przy okazji uda i pupe też bardzo ładnie rzeźbi.

mialam przez to przechlapane u rodzicow ktorzy patrzyli na mnie jak na dziwologa
no rece opadaja
moze jeszcze beda jak zajade
czy wrócić do Londy czy znowu tym c10...
a Ty juz sie obronilas, bedziesz się bronic?