|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
ominęły mnie najlepsze wyprzedaże
![]() dużo nie podetnę, tylko tyle ile będzie trzeba i jestem zdecydowana na taką grzywkę mam nadzieję, że jutro odważę się o tym powiedzieć mojej fryz ![]() myślę, że ze 2-3 to będzie trzeba
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2011-07-03 o 21:10 Powód: post pod postem |
|
|
|
#4112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XI
Cytat:
ale w upały na pewno będą i nie polecam wtedy ![]() Cytat:
a grzyweczka fajna
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() taka lekka, jak mi się nie spodoba to może uda mi się ją jakoś upinać, żeby nie było widać a Twoje melisski też mi się podobają zaczęły mi się podobać ![]() ja bym chciała białe ze złotym albo różowiutkim serduszkiem ale bez dziurki na palca ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie białych w ogóle nie było tylko beżowe ale bardziej to one jak złote wyglądały ![]()
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
co tam inni, ja będę widziała hehe
![]() Cytat:
![]() a jak z rozmiarówką?
|
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
witam blondyny ponownie
![]() chce mamie zrobić platynę, obecnie ma poł na pół odrosty i farbowane na rudo włosy. odrost ciemny brąz+siwe, końcowki ma miedziane na poziomie 7 (rok czasu farbowania na rudo- ale o było kilka razy) i tak, czy kłaść rozjaśniacz na całe włosy, czy osobno z inną wodą na odrost i na rude? myśle o tym : http://elgon.pl/sklep/intensywny-roz...each-p-97.html na odrost i o tym na rude końce http://elgon.pl/sklep/rozjasniacz-be...50g-p-416.html |
|
|
|
#4119 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam pytanie.
Mam długie włosy więc kupiłam 2 opakowania farby bardzo jasny blond. Jeśli chodzi o proporcje to mam zrobić tak: krem koloryzujący x 2 + mleczko utleniające x 2 czy krem koloryzujący x 2 + jedno mleczko utleniające?
|
|
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boo 37 czyli mój rozm jak założyłam były ok ale przymierzyłam też 38 i dosłownie minimalnie się różniły ale jednak wygodniejsze i wzięłam 38 ![]() Cytat:
|
|
#4122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma tam instrukcji? Cytat:
Chyba ze na brazowe dasz z 9% woda, na rude z 6% a potem wyrownasz farba albo zrobisz refleksy np N&E 522. |
||
|
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najpierw muszę kupić parę ciuchów
|
|
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
Pokaz zdjęcia
![]() Wiesz najbardziej interesuja mnie w kostiumie kapielowym i takie tam zartuje oczywiscie Ale TZta w kapielowkach mozesz nam pokazac Ach ten moj dzisiejszy głupi humor
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-07-03 o 17:32 |
|
|
|
#4125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ' Snow fajne zakupki pokaże co kupiłam wieczorkiem jak mała pójdzie spać. Kupiłam sukieneczke w stradim taką beżową w paski i niebieską spódniczkę w zarze w spódniczce się zakochała, latałam w niej dzisiaj cały dzień no i była przeceniona z 99,90 na 49,9 ![]() Kitkaaa foooooooootki ze słoneczkiem w ten okropny dzień. Kolor włosków rzeczywiście nie dużo się różni od londy Bunny fajne butki |
|
|
|
|
#4126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja dzis wyrównałam delikatnie końce przy twarzy bałam się że wytne dziury i dopiero narobie ,ale po maluśku ciełam i tylko to co mnie wkurzało .W sumie nie widać znacznie bo tylko je wyrównałam ale jestem dumna z siebie że sama sobie poradziłam i nie spierniczyłam jeszcze tylko farbka po niedzieli i super będzie
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
Ach dziewczynki.. dzisiaj tak popatrzyłam na ten odrost i stwierdziłam, że mam go dość. Hurtownia dziś zamknęta a ja jak się prę to nie ma zmiłuj..
![]() Skusiłam się więc na palette 219 - kupiłam sobie 2 opakowania żeby mi starczyło na całą łepetynkę i będę działać - w razie co będzie na was ![]()
|
|
|
|
#4128 |
|
Wtajemniczenie
|
buahhot świetna
|
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby Ci ładnie wyszła widać my tak działamy falowo ![]() najpierw była londa,potem c12 potem c10 teraz 219
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#4130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oł jeee dzisiaj farbujesz? czekam na efekty pewnie wyjdzie tak ładnie jak reszcie dziewczyn![]() a ja trzymałam przedwczoraj pół dnia i noc olej i rano umyłam i miałam takie cudowne włosy więc ta londa nie jest taka zła
|
|
|
|
|
#4131 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
uważam, że w porównaniu z dawniejszymi latami teraz mają naprawde fajne te buty ale kurcze wszystko takie wysokie, litości ![]() Cytat:
Cytat:
mam na ich punkcie joba jakbym mieszkała w ameryce to za pewne w tym kierunku bym się uczyła ![]() Jakie widoczki Cytat:
A jeszcze trochę prywaty.. bo mam pytanko odnośnie tej torebeczki bo widzę, że miałaś na sobie.. wiesz co.. Ja ją kupiłam ale ona dziwnie wygląda :/ sama klapa faktycznie jest bezowa i z takiego matowego miękkiego materiału.. a reszta delikatny ma połysk materiał jakby śliski i podjeżdża żółtym Ewidentnie klapa torebki jest z innego materiału niż reszta :/ U Ciebie też tak jest? no bo ten żółty wygląda ohydnie.. a nie mogę podejrzeć u Ciebie na blogu Oj tam, awet nie zauważysz - u mnie to by był płacz główka do góry ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za swoje dałam 40zł, kupiłam w przejściu pod centralnym ![]() to czekam na fotki zakupów, ale spódniczka to chyba wiem jaka, taka plisowana? ![]() Cytat:
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki
|
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4135 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam stracha przed jutrzejszym fryniem, mam nadzieję, że mi pani Emilka nic nie schrzani ![]() Cytat:
u mnie kolory się nie różnią w ogóle jest ładnie, jednolicie, nic się nie błyszczy, jest matowa, taka chropowata ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- a ja właśnie klikam ![]() http://moda.allegro.pl/rozkloszowana...691555478.html w końcu się zdecydowałam dzisiaj podjechałam po farbkę i przy okazji zaszłam do Orsay'a gdzie mierzyłam taką kieckę i się zakochałam tyle, że Orsay'owa dwa razy droższa i nie mieli już eSki, więc klikam tę ![]() i kolor taki niebieski bo tam też taką mierzyłam
|
||||
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi te kiecki nie bardzo się podobają ale do Ciebie będzie pasować
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że trzymacie kciuki
co prawda już widzę, że ledwo farbę położyłam i już jest nieźle ale.. tfu tfu..tylko mogłoby tak nie szczypać bo zaraz szlag mnie trafi Cytat:
jakiś badziew mi wcisnęli :/ musze pisać i reklamowac.. ja to zawsze mam pecha ![]() I jeszcze szukam kurteczki dzinsowej takiej króciutkiej ala bolerko, ale jakoś na allegro niema wyboru
|
|
|
|
|
#4138 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
śliczna sukieneczka, ja też o niej myślę ale inny kolorek, beżowy Cytat:
ja też mam tą chanelkę co Kitka, i u mnie też kolor się nie odznacza nic a nic, jest cała matowa Cytat:
o taką kochana, niebieską. nie sfotuję jej bo mi coś chlapnęło i ją musiałam już wyprać |
|||
|
|
|
#4139 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Mam do was prośbę. Jutro jadę do Rossmanna i chcę skorzystać póki są promocje na farby. Włosy mam średni brąz w kierunku ciemniejszego, a chcę mieć taki jak Kim http://justjared.buzznet.com/photo-g...wards-2009-16/ Planuje kupić rozjaśniać z Syossa a później na rozjaśnione włosy farbę. Tylko jaką, żeby wyszedł taki odcień jak ma Kim? Macie jakiś pomysł?
|
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a byłam w sobotę w CH i nie weszłam do zary
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

ja też jestem w nim zakochana 

no rece opadaja