|
|
#931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essencomaniaczki witają w cz. X
Cytat:
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kredki i pędzelek
|
|
|
|
#933 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zrobiłam wielką listę dla mnie i koleżanki na Essence i wysłałam kuzynce- około 30 euro
i to z wielkim okrojeniem, żeby za bardzo nie szaleć
|
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Boziu Boziu! Widzę, że szminki mają dobrą pigmentację więc chciałabym obie
|
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Póki co niestety nie wybieram się do Berlina, więc na razie nie mogę wziąć zamówienia
Szczerze mówiąc to miałam nadzieję, że ta limitka wejdzie w połowie lipca-początek sierpnia. No cóż, póki co napisałam do kuzynki, może pomoże Puder, pędzel i obie pomadki (nic że jedna jest wściekle czerwona i z brokatem...) 12 Euro, sporo ale aż mi serce szybciej zabiło jak ją zobaczyłam
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie złożyłam zamówienie u chłopaka: złota (?) kredka, jaśniejsza szminka i pędzel... Mam nadzieję, że wszystko będzie
![]() Bo u mnie w mieście jest jeszcze Whoom Boom
|
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że przepraszam ile chcą za tę szminkę?!! |
|
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#939 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
zobacze w pon. czy jest juz w sklepie 50's
dziewczyny ja moge Wam zrobic zamowienie, ale jedno duze np - mam mala core i nie mam jak do kazdej wysylac osobno, no i z Niemiec przesylka pewnie tak srednio tania
|
|
|
|
#942 |
|
Rozeznanie
|
Byłam wczoraj w Wiktorii w Wałbrzychu w Douglasie było BB, ale wszystko wykupione. Zostało 5 brązowych lakierów i jeden eyeliner.. Pytałam Panie czy nie ma juz tych eyelinerów, to powiedziała, że rozeszły się w godzinę. A mi jak zobaczyłam stand na limitkę mocniej zabiło serce, zaczęłam się cieszyć. No, ale moja radość nie trwała zbyt długo..
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
W sierpniu jadę do Bułgarii. Wiem, że jest tam Essence. Jak myślicie?
Upoluję tam coś, czego nie ma u nas?
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
12 Euro za wszystko, tak mniej więcej. Ale fakt wyszło nieco za dużo. Patrzyłam na bloga nieniemieckiego, więc mam nadzieję, że będzie taniej, wg tamtych cen: pędzel 2E, pomadki 3, puder 3,5.
Z tą pomadką chodziło o to, że chociaż nie wiem czy kiedykolwiek jej użyję, ale mimo tego pragnę jej bardzo
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje ze moge się dołączyc
Jestem z kielc i u nas essence jest w naturze koło placu wolnosci, oraz w douglasie w tesco po jednej szafie. No ale ile razy nie zajrzałabym do douglasa ciągle to samo....A panie w naturze nigdy nic nie wiedzą. Kiedys wysłałam chłopaka po lakiery pękające to panie były strasznie zdziwione że coś takiego wogóle istnieje, chociaż lakiery były dawno dawno na stronie essence. A kiedy oststanio byłam w naturze to byóła limitka bloosoms ale tak wybrana że zostały tylko perfumy mam zamiar się wybrać jutro
|
|
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Sama poprosiłam znajoma z niemiec
|
|
#948 |
|
Przyczajenie
|
ta marynarska limitka jest taka śliczna! a szminki muszą być moje! mam wtyki w Niemczech co prawda, ale nie wiem czy akurat w tym momencie wypada mi prosić
ale w sumie... co mi tam po jajkach z BB już naszej polskiej dystrybucji nie wierzę.
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
W Tesco Extra Łódź nadal Whoom Boom
a w Galerii Łódzkiej Yoy Rock
|
|
|
|
#952 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Ooo ja też jestem z Kielc I całkowicie zgadzam się co do Natury, panie mało zorientowane. Ale mimo wszystko jak idę do Woora to zawsze staram się tam zaglądać
|
|
|
|
|
#953 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znowu dzisiaj używałam kredki kajal i pomimo tego, że na zewnątrz było 12,5 stopnia i lał deszcz to zachowywała się dokładnie tak samo jak ostatnio Aż ciężko mi nad nią zapanować i chyba pójdzie do kosza a ja tak nie lubię wyrzucać kosmetyków |
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Ale własnie przed chwilą rozbił mi się buziaczek ps. znacie może lakier, który ma kolor jak 1 warstwa cienka spot on? to jest multi dimension 55.
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
AnnaVanDort a dawno byłaś w naturze?
![]() SexiChic moze spróbuj do zamrażalki na kilka minut ją dać? |
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#958 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest dużo cieńszy i da się nim namalować cienką kreskę.Chciałam ogłosić że zaczynam się lubić z linerami żelowymi - chwilowo bardziej z brązowym z SC niż z czarnym ze stałej, ale już mi wychodzą nawet kreski tymi pędzelkami z essence ![]() Cytat:
herbatnikowy, matowy i mniej napigmentowany niż matowe ze stałej, ale za to nie boję się że przesadzę ostatnio go bez przerwy używam Tak, też ją mam a jak Ci wzorki wychodzą?Cytat:
nie lubiłam go, ale zależy z czym go połączyć - mega się sprawdza z podkładami nawilżającymi - przy suchych już jest za sucho ![]() Ja mojego 101 też używam w zimie i jesieni ![]() Ja widziałam jakiś czas temu w Lublinie, było dużo ![]() Popieram, aż boli jak się na niego patrzy ![]() Cytat:
daje naprawdę ładny efekt, ale jak dla mnie dzienny, poza tym jak się zmywa to rozdrabnia się na mnóstwo czarnych drobinek i wpadają mi do oka Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
co prawda szału nie zrobiły, ale ten złoty niegłupi
|
|
#959 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
CUDO Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję że jak będę nad morzem... hmm zaraz, w Kołobrzegu jest Natura tylko pytanie - z iloma szafami...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
cienie i lakiery w ogóle nie moje, ale jaśniejsza szminka fajna i ciekawe jaki jest puder
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Na pewno będziesz zadowolona, bo ja z OSS baaaardzo (chciałam jeszcze paraguayę, ale stwierdziłam, że ponad 5 dych za paletę to jednak za dużo, a jak były po 28 zł to ja oczywiście spałam, znalazła się cholerna Śnieżka - to taka autokrytyka)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.

i to z wielkim okrojeniem, żeby za bardzo nie szaleć
Szczerze mówiąc to miałam nadzieję, że ta limitka wejdzie w połowie lipca-początek sierpnia. No cóż, póki co napisałam do kuzynki, może pomoże
Puder, pędzel i obie pomadki (nic że jedna jest wściekle czerwona i z brokatem...) 12 Euro, sporo ale aż mi serce szybciej zabiło jak ją zobaczyłam 

będzie -> 55 

Mam nadzieję że jak będę nad morzem... hmm zaraz, w Kołobrzegu jest Natura
Na pewno będziesz zadowolona, bo ja z OSS baaaardzo (chciałam jeszcze paraguayę, ale stwierdziłam, że ponad 5 dych za paletę to jednak za dużo, a jak były po 28 zł to ja oczywiście spałam, znalazła się cholerna Śnieżka