|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 |
Rozeznanie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Oj tak, podpisuję się pod Twoimi słowami Lili dwiema rękami, dwiema nogami, czterema łapami i jednym ogonem mojego psa
![]()
#572 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś aly dzien przespałam, dopiero jem ogórkową z wczoraj. Sytuacja z mama mnie rozdrazniła na maxa. teraz jest obraza majestatu i grobowa cisza
![]() naprawde gdybym tylko wiedziała,że tak bedzie to nie zgodziłabym sie tu mieszkać. Wolałabym wynajmować jakas kawalerke, płacić grube haracze ale miec spokój świety i odrobine prywatnosci. Jeszcze tż zaprosił tesciowa na kawe, ja spałam nic mi nie powiedział. ta przyszła zdziwiona ze ja spie. A tż jeszcze przy niej pokazywał swoje fochy ( bo my cały czas mamy ciche dni) Poprostu bajka, taka miła niedziela ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- chcialam zauważyć, ze żenua cd ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Zadomowienie
|
Piękę muffinki, ciekawe czy wyjdą.
Spotkaliśmy się ze znajomymi przed centrum kopernik, tam nie opłacało się stać i pogadaliśmy chwilę i się do domów rozjechaliśmy, bo niby Wawa a nie było gdzie iść, żeby nie wydać masę kasy a spędzic fajnie czas. Ja tez chcę ciepło i rowery ![]() Haniu a co się dzieje? Hormony tak buzują, że się kłócicie z TZ? (nie odbierz negatywnie, chciałabym wiedzieć z ciekawości jak to w ciąży być ![]() Nawet w telewizji nic nie ma, sprzątać się nie chcę, TZ spi, ale dół.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
Ja już też powoli wymiękam z tamtym wątkiem. Ja naprawde mam wysoki poziom tolerancji, ale chyba zbliża się do granicy.
Wiecie dziewczynom z plus size tak ładnie wyszło rozdzielenie mody od plotkowego. Szkoda że u nas tak to się skończyło ![]()
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... ![]() ![]() ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 ![]() Hania - 06.11.2015 ![]() Edytowane przez kraven Czas edycji: 2011-07-03 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mialam nauke, bylam glodna i nic w domu nie mialam przygotowane. wiec stracony czas i nerwy. Dodatkowo jechał jak wariat. Na starym przejezdzie kolejowym, zamiast sie zatrzymał wyprzedzał samochód i to jeszcze na czołówke ![]() Nie dociera do niego, że on juz nie odpowiada tylko za siebie ![]() Mi sie wlasnie nie chce jesc ![]() ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-07-03 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Konto usunięte
|
cześć
![]() przypominam tylko, że jestem ![]() cały czas nie jestem w stanie Was nadrobić, cierpię na wieczny czasobrak co jakiś czas wpadam na chwile i dalej do roboty postanowiliśmy z Tż zrobić sami dekorację sali weselnej i to był nasz największy błąd jakby którejś kiedyś do głowy przyszło robinie takich kul jak w załączniku (nasze są białe i czerwone),stanowczo odradzam, od prawie 2 tyg się nad tym męczymy ,a mamy dopiero 17 kul, do zrobienia jeszcze 13 ![]() zaraz w ramach odstresowania śmigamy do CH, może w końcu uda mi się kupić coś letniego, choć patrząc za okno, to bardziej jesienne ciuchy były by wskazane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Rozeznanie
|
niniona jak robicie te kule?? śliczne są!!!
#579 |
Zakorzenienie
|
niniona jedna majówka robiła takie kule
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
Niniona jakie cudo
![]()
#581 |
Rozeznanie
|
Hej kochane
![]() Byłam z tz na kurkach (6 w torebce ![]() ![]() Po nadrabiam troszkę i się odezwę ![]()
#582 |
Zadomowienie
|
Haniula w takim razie TZ powinien być bardziej wyrozumiały, przed Twoj stan i jego winę. Ale połączenie głodu i faceta jednak działa wybuchowo
![]() Ninona super te kule, nie zapomnij obfocić dekoracji. Przyszłe SPD będą korzystać. My też sami dekorujemy salę, kościół może też(dziś TZ mowił, że siostry zakonne za dekoracje kościoła życzą sobie 800 zl!!! to ja chyba sobie daruje, jak nie bedzie można samemu, to będzie minimalizm bez niczego, bo to plus 1200 dla księdza to trochę za dużo(organista i nauki płatne oddzielnie!!)) Kraven szkoda nerwów ![]() Muffinki wyszły bardzo dobre, dodałam malinki i kakao i zaraz pochłonę połowę zanim TZ wstanie ![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#583 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Wrzucam pozostałe foty kwiatków - w ramach off topa
![]() DSC00295.jpg DSC00301.jpg Ten pierwszy to jakiś bluszcz ![]() ![]() ![]() Golden, butki ![]() Tygrysku a taką kieckę ostatnio przymierzałam... mam w niej niesamowicie płaski tyłek ![]() ![]() Piję kawę bo zasypiam ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-07-03 o 16:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#584 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A spódnica jak spłaszcza tyłek to będzie git :P:P
![]() |
#585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale dziś leniwy dzień, churska takie, że aż się wszystkiego odechciewa ..;/ PRZYPOMINAM, ŻE OD JUTRA WYPRZEDAŻE W BIEDRZE ![]()
![]() |
#586 |
Zadomowienie
|
Ja robiłam tak(przepis z cincinu z lekką modyfikacją):
2 szklanki maki 2 lyzeczki proszku do pieczenia (czubate) 3/4 szklanki cukru (dla mnie mogły być minimalnie mniej słodkie) pol plaskiej lyzeczki soli wymieszac Dodac 2 jajka, szklanke mleka, 100g stopionego masla (ja dodałam pół szkl oleju bo nie chciało mi się masła rozpuszczać) i wklad wlasciwy(u mnie: maliny, kakao i cukiereczki takie do posypywania kolorowe) Piekłam 20-25 min w 210 stopniach ![]() Sikoreczko obawiam się, że u mnie z racji lenistwa i oszczędności minimalizm zagości:p Chyba, że mi się coś odmieni i się bardziej podjaram to może. Narazie marzenia są, ale koszta uziemiają. ![]() Zjadłam już 3 ![]()
Edytowane przez marcia45 Czas edycji: 2011-07-03 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#587 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosze co do tej ciągłej afery, zupełnie jako osoba z poza tego wszystkiego. Tak na prawdę to nigdy tam nie pisałam bo jakby to powiedziec bałam się, że któraś mnie wyśmieje (najbardziej chodziło mi o przysłowiową swiętą trójcę )gdyż za dużego doświadczenia w tym nie mam (prowadzenie domu czy oszczędzanie). Tutaj na off topowym jest luźniejsza atmosfera dlatego postanowiłam się udzielać od pierwszej części i na pewno nie ostatniej jak to golden pięknie ujęła ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Oj nie dobrze, u mnie nie ma co spłaszczać bo i tak mam płaski
![]()
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
Musze sie wziac za siebie
![]() ![]() ![]() ![]() Zaniedbałam sie ostatnio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Zadomowienie
|
Anastazja dziekuje za linka
![]() ![]() A jesli mogę spytac...dlaczego Blondyneczka sie nie udziela? |
![]() ![]() |
![]() |
#591 | |
Zakorzenienie
|
lILI jak tam córcia??
Cytat:
ale ja mam o tyle łatwiej, że i ja i siostra TŻ ( ona bardziej) mamy jakiekolwiek zdolności artystyczne i to całe dekorowanie sprawi nam wiiieeelką frajdę ![]()
![]() |
#592 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() kule robimy wg instrukcji zawartych tu http://diytissuepomanders.weebly.com/ czas wykonania jednej to ok 45- 60 min naszej wspólnej pracy, bo Tż robi jak to nazywamy 'pakiety' ![]() ![]() oczywiście pochwalę się efektem końcowym, ale to dopiero po ślubie ![]() (my nie robimy całkowitej dekoracji sami, tylko część, bo wyrzucamy te ze sztucznych kwiatów i trzeba coś zrobić w zamian by nie było 'łyso', za kupony i ikei kupiłam też swoje wazony , bo te które są na sali nie podobają mi się, chcę na nich zrobić kokardki i wtedy będę już miała wolne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
Macie racje
![]() Ja tez się wziełąm za siebie. Troche ćwicze. I umówiłam się u kosmetyczki że raz w miesiącu będę przychodzić na kapsułe spa, żeby się wypocić i wygładzić ![]() Niniona boskie ![]() A mam pytanie jaki mniej wiecej rozmiar mają te wycięte kwadraty?
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... ![]() ![]() ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 ![]() Hania - 06.11.2015 ![]() Edytowane przez kraven Czas edycji: 2011-07-03 o 16:53 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 | ||
Raczkowanie
|
Cześć dziewoje
![]() Wczoraj zbytnio się nie udzielałam, bo mialam wielkie pakowanie ![]() Jestem właśnie u TŻ przyjechałam dziś o 16:00. Podróż była strasznie męcząca. Cały czas pada od Wrocławia po Rzeszów. Mialam również problem z bagażem, nie przyjechałam na Bóg wie ile ale i tak prawie zabrałam wszystkie rzeczy z szafy :p Potem sie okazuje, że chodzę w 3 bluzkach i 2 parach spodni, a reszta leży nieużywana hahaha ![]() Dobrze, że mam takiego kochanego mężczyznę i przyjechał po mnie do Krk ![]() ![]() Miałam bardzo miłe (mmm) powitanie ![]() ![]() ![]() Dostałam od TŻ koszulę nocną w groszki, w którą od razu mnie ubrał ![]() ![]() ![]() Teraz dorwałam Jego lapka i piszę do Was dziewczęta kochane ![]() obiecuję Was zaniedbywać i udzielać się najczęściej, jak potrafię ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na pewno to nic poważnego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Zakorzenienie
|
my tez dekorowalismy sale sami
![]() A takie coś zrobilismy na sali, i mielismy jeszcze taki duzy balon ktory wybuchł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
naleśniki mmmmmmmmmmm a ja chce tylko żeby bylo cieplo i nie padalo i nie wiało Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#597 | ||||||
Rozeznanie
|
Witam
![]() Właśnie wróciłam z gór. Wczoraj trochę pozwiedzałam bo pogoda była nawet znośna. Dziś lało od rana, więc siedzieliśmy w domku. Wyjazd uznaję za nawet udany, pogoda jednak nawaliła po całości. Jadłam za to na obiad pyszną rybkę- pstrąga grilowanego, nadziewanego pieczarkami z porem ![]() Przed chwilką odwiedziła mnie siostra i przywiozła mi kilka ciuszków z Niemiec. Bardzo mnie ucieszył taki prezent. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Słoneczny i piękny dzień...zazdroszczę. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do mamy, to obawiam sie ze znam juz scenariusz. teraz bedzie obrazona, i nie bedzie przychodzic, dzwonic odzywac sie nawet kiedy bede o cos pytac itd. Dosłownie jak małolata. A za tydzien/dwa przejdzie jej i bedzie powolutku to samo ![]() Nie wiem jak jej przemówić, ze taka skrajnosc nie jest dobra ![]() paulunia ma racje- zaczynam sie bac co bedzie jak sie urodzi dziecko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.