|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Dziewczyny, jako że " na wyrazną prośbę Haniuli"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za miłe powitanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#634 |
Zadomowienie
|
Haniula ja jestem za. Zwłaszcza, że to przydatne miejsce.
Dzisiaj zrobiłam zakupy i poszły się ponad 2 stówy huśtać ![]() Właśnie mi stygnie wiśniowa tarta z wiśniową pierzynką ![]() ![]() ![]() ![]() No a jak mam już tartownicę, to mogę szaleć z różnymi przepisami, niekoniecznie na słodko. W ogóle przez ten deszcz, to mi zimno, smutno i złośliwie. Chyba aż w piecu napalę. |
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
licze, ze golden załozy klub
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
Danae, sikoreczko mi pasuja weekendy ,bo wtedy Tz podzucam do rodzicow i hulaj dusza
tyle ze nie te obecny bo rodzicow Tz zaprosilismy na obiad, jak powiedzialam A to musze i B co by nie bylo
#640 |
Wtajemniczenie
|
Hania - ja Ci się nie dziwię, też bym nerwy miała i dlatego upierałam się przy mieszkaniu sam na sam. święty spokój w sumie nie ma ceny
![]() ![]() ![]() Niniona - super te kulki ![]() Punto - ten bluszczyk to chyba cissus rombolistny, też nie do zdarcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tygrysek - też super zakupy ![]() Ala - ja tam bym się nie martwiła jakbym nie pojechała do t. ![]() ![]() Danaee - powodzenia w pracy ![]() ooo bilard poszłabym ![]() i fasolka szparagowa ![]() ![]() ![]() piszecie o zabiegach wyszczuplających też bym poszła, celulit to normalnie mam do kręgosłupa przyrośnięty, a gąbką szorstką od liceum się smaruję, bo też lubię drapanie ![]() ![]() jezdem na pół godzinki ![]() ![]() kłaki zdążyłam umyć, poza tym lapek się domaga formatu i zgrywaliśmy z niego co ważniejsze rzeczy na moją stacyjkę. wywaliłam ponad 2 gb zdjęć, oczywiście trzeba było je najpierw przejrzeć. zawsze coś wypadnie. jak nie urok to sr.aczka. moja lista zostaje na za tydzień a impreza się przełożyła z czwartku na piątek ale gości nie informowałam jeszcze w ogóle o terminie, tylko P. nie pasuje czwartek bo ćwiczy ![]() oby się dostosowali a nie jak w zeszłym roku... za pochwały zakupów dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#641 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
golden niestety ale juz mieszkania nie zmienimy, moge tylko starac sie 'ustawic' mame i jakos to pogodzić, bo niestety, ale ze wzgledu na to abysmy mieli tu mieszkanie rodzice zrezygnowali z połowy domu, wydali wrecz majątek na przebudowe, nie wspomne o poswieceniu bo stracili sypialnie ktora mieli cale zycie i duzo waznych dla nich pomieszczen, tak wiec zwyczajnie nie możemy.
Polak mądry po szkodzie- trzeba było wczesniej przemyslec czy to dobry pomysł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Rozeznanie
|
i ja
![]() robimy dzisiaj z tż wieczór filmowy, nie wiem co mnie dzisiaj napadło ale cały czas jem ![]() Hania wiem jak to jest ale ja postawiłam na swoim stanowczo (kilka razy ![]() Szkoda dziewczyny że ja mieszkam tak daleko bo też bardzo bym chciała się z Wami spotkać ![]() Co do zabiegów to planuję w przyszłym miesiącu zrobić sobie peeling kawitacyjny i odrosty mam już na włosach ![]()
#644 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
na kule o średnicy 6,5 cm( sporo mniejsze niż te ze zdjęcia) mamy paski 9 cm na 6, a na kule o średnicy 10 cm mamy w planie wykorzystać paski 15 cm na 10 (narazie zrobiliśmy tylko te mniejsze kule) a kto to jest blondyneczka? nie kojarzę nikogo takiego? ![]() Cytat:
![]() ale jak się powiedziało a to trzeba powiedzieć b ![]() czeeeść ![]() Cytat:
![]() szkoda tylko, że wszystko to co tam pisałyśmy poszło w niepamięć i zaczynamy wszystko od nowa ![]() pojechaliśmy na zakupy, weszłam do jednego sklepu i w brzuchu zaczęło mi jeździ, zemdliło mnie i szybko wróciliśmy do domu, szkoda bo mieliśmy się jeszcze ze znajomymi spotkać, umawiamy się już od dawien dawna i ciągle coś nam stoi na przeszkodzie :/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w pracy na pewno będą zachwyceni ![]() hej ![]() czy dobrze mi się kojarzy, że poznałyśmy się kiedyś na wątku dla 86'? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Rozeznanie
|
nie nie ale mieliśmy też przeboje z mama tż bo mieszka kilka domów dalej i chciała matkować tż... nie chcę wdawać się tutaj w szczegóły ale usłyszałam od niej np że mam się cieszyć że tż jest ze mną bo takiej chorej to nikt by nie chciał i jaki to on jest wielko duszny....
#649 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i wszędzie chodzisz w butach na obcasie? bo ja strasznie lubie ale jak mam być dłużej to strasznie mnie stopy bolą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak najpierw zobaczyłam zdjęcie spódniczki to nie wiem czemu ale na ręcznik mi wyglądało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dotrałam ![]() jazda w pociągu spowodowała pewne przemyślenia i jutro ide na zakupy ![]() w sklepie w którym zawsze mi się wszystko dosłownie podoba ale ceny zabiją dziś weszłam i torby w których byłam zakochana (214zł) przecenione o 50% więc jutro ide i jakąś sobie kupie ![]() ![]() ![]() ![]() ale zmrzłam! przebralam się w piżamkę, bluzeczka bez rekawów i krótkie spodenki i tak was nadrabiałam i masakra teraz leze pod koldrą ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kupiłam w środę taką silikonową formę do tarty i jeszcze jej nie wykorzystałam, a widzę, że rażący zielony pięknie komponowałby się z tym wiśniowym kolorkiem ![]()
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
30 - 31 lipca u mnie odpada bo mamy rodznicę z TŻ i będziemy świętować ![]()
![]() |
#652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam, ogarnęłam kuchnię (tak, dopiero teraz ![]() Z herbatą zaległam na kanapie. Musiała bym jeszcze pranie zrobić ręczne, ale to może już jutro... jakoś tak bez energii. Podobno, od czwartku pogoda ma się poprawiać ![]() ![]() Normalnie się zapłaczę, bo gdyby nie pewne okoliczności to tego lata smażylibyśmy tyłki w Chorwacji lub Grecji ![]()
![]() |
#653 | |||
Zakorzenienie
|
poznałam Cię po avatarku
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#654 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przepis brałam stąd: KLIK. ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nurku weszłam do niej z ciekawości zobaczyć jej profil (nigdy tego nie robię) i patrzę ma 23 lata i jest w moim wieku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem jak ciężko jest odciąć pępowinę. Jak będziecie konsekwentnie reagować odpowiednio na zbytnie matkowanie, to się uda. Grunt, żeby nie dać sobie wejść na głowę, bo naprawdę będzie Wam ciężko. I może faktycznie trzeba by jakieś zajęcia dla Twojej Mamy obmyśleć?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
a ponieważ ta pensja będzie podzielona tak jakby na dwie częsci (bo 2tyg pracowalam w czercu więc dostane pieniążki 10lipca, a dwa tyg bede pracowac w lipcu wiec dostane w sierpniu) to tą pierwszą część wydam
![]() chciałam bym pracować nawet jako tele-ankieterka w czasie roku akademickiego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja doceniam to ze pomagaja nam bardzo, bo kiedy tak zle sie czułam to robila obiad i nam przynosiła, jak chcielismy wyjechac na weekend to sie psem zajeli. ja to wszystko doceniam ale ta codzienna nadgorliwośc jest naprawde straszna. Sytuacja z wczoraj. tata wyprawiał imieniny. Wszyscy razem stwierdzilismy ze my ( dzieci) nie bedziemy przyhcodzić bo to impreza dla nich i ich znajomych, a my to inne pokolenie i bedziemy sie nudzić wiec moze przyjdziemy dzis na kawe. W koncu mama wymysliła ze na obiad. Ok to przyjdziemy dziś na obiad i kawe. Wczoraj godzina 19 a ona do nas przychodzi i krzyczy no idziecie, zaraz beda goscie, ja zdziwiona o co kaman, mowie ze inaczej sie umawialismy a ona do mnie nooo ale mozecie przeciez przyjsc. i obrazona jak odmówiłam ( bylam w dresie i juz zaplanowałam sobie inaczej ten dzien ) Ok, przebolała. rano telefon ze mamy przyjść na sniadanie bo sie umawialimsy na dziś. ![]() ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-07-03 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
to pomyslimy cos na koniec lipca albo jak kazdej z nas bedzie pasowalo
golden to tesciowe do mnie przyjezdzaja tzn do Tz bo oni nigdy do mnie nie jada no ale nie ma co sie denerwowac jeszcze tydzien do wizyty hehe
#660 |
Zadomowienie
|
Rzeczywiście będzie ciężko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.