|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z pewną taką nieśmiałością... :-D
Cytat:
|
|
|
#752 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#754 |
|
Zadomowienie
|
Podpisuję się pod deklaracją Kamyka!
|
|
|
|
|
#755 |
|
Wtajemniczenie
|
Hihi, jesteście jedynem dziewczyny, to Wam mówię
Książka pewnie nie powstanie, bo ja to w ogóle to nie potrafię pisać na zawołanie Jakiekolwiek historyjki to mi się tworzą wyłącznie wtedy, gdy mam napisać tylko krótką uwagę, ale ona się niekontrolowanie rozrasta ![]() A do tego brak mi systematyczności - nigdy nawet nie byłam w stanie podołać systematycznemu prowadzeniu pamietnika i z pamietnikowych "kartek" mam tylko na dysku parę zahasłowanych dokumentów, kiedy już musiałam z siebie wyrzucić tyle ***rw i ***ów, ile młodej, dobrze ułożonej damie (to o mnie, gdyby ktoś na to nie wpadł ) nie wypadało wyrzucać nawet w towarzystwie przyjaciółki, żeby sobie ulzyć A Word wszystko zniesie Nota bene jak będę już kiedyś sławna i obrzydliwie bogata, a do tego będę władać światem a lud, w szczególności jesgo męska część, będzie lec u mych stóp, to będę musiała te dokumenty usunąć, bo jak słowo daję, gdyby ktoś się do nich dobrał i je upublicznił to łaaaa... siwy dym i czarne sadze Byłby skandal większy niż z prezydencką maturą ![]() No dobra, dość, bo zaś mi się tu zrobi jakiś kolos tekstowy, a tu przecież z obrazkami ma być ![]() No to kałabanga - kolczyki, które wyszły totalnie przypadkiem, gdy zaczynałam robić kolczyki na aukcję Melanii. Spodobały mi się w tej wersji, serio. Na żywo zresztą wyglądają jakoś chyba lepiej, no nie wiem. Tak czy siak mam już zapas różnokolorowych kropelek Swara celem przerobienia tego wzoru na miliony innych odcieni Będę robić aż mi się oczy zeskośnią
|
|
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Są bardzo ładne
|
|
|
|
|
#757 |
|
Wtajemniczenie
|
Staska -
![]() Rury Tym razem także w wersji na szyję
|
|
|
|
|
#758 |
|
Wtajemniczenie
|
cd
|
|
|
|
|
#759 |
|
Wtajemniczenie
|
i ostatnie, obiecuję!
Edytowane przez marisella Czas edycji: 2011-07-02 o 22:11 |
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
I pupaa, ostatnie zniknęły
ale rurki na szyję fajne!
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Te z pierwszej partii są naj
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#762 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Te oponkowe są wariacją na temat tych z cosmikami i graphicami, które powstały wcześniej Ale do mnie chyba też ostatecznie najbardziej przemawiają te miętowe Choć i Silver Shade'y wyglądają całkiem nie od rzeczy Ale ja w ogóle nie jestem obiektywna, bo uwielbiam te rurki i własnie kombinuję skąd by tu wyczarować oponki w Light Topaz, skoro ich w detalu nigdzie uświadczyć się nie da, bo chciałam zrobić takie dla siebie rurkowce w kolorze bukietu z irysów i żołtych tulipanów A może ktoś ma na zbyciu?
|
|
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie pomogę, ale te rurki to bym widziała tak 3 na naszyjnik, po bokach dwie krótsze jeszcze
|
|
#765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a kolczyki baaaardzo mi się podobają- szczególnie ametystowe i 2 z pierwszego wrzutu |
|
|
|
|
|
#766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzeba będzie kiedyś przetestować ![]() Kamyczku - to niesprawiedliwe, że niektórzy życie spędzają przed photoshopem, a innym niektórym się potem wydaje, że niby tacy obcykani w foceniu są ![]()
|
|
|
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#768 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, tak, oczywiiiiście
Kochana, Twoje prace się bronią same! Widziałam eksplodującą kartkę z motocyklem, to wiem co mówię
|
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie rurkowce extra pierwsza klasa! Szczególnie te z oponkami, a ponadprzeciętnie TE
ale zielono-brązowe też genialnie wyglądają.
|
|
#770 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsze z pierwszej partii
----------------------------------------------------------------------- Mój wątek - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=393421&p age=5 Mój blog - http://www.galeriaparadiso.blogs pot.com/ |
|
|
|
|
#771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale to moze w takim razie nie będę działać pochopnie
|
|
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet się nie waż myśleć o rozwalaniu! Wyglądają super, kolory idealnie przechodzą od beżu przez róż do jakiegoś brązo-bordo i wyglądają pięknie, elegancko,z klasą
|
|
#773 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się z Gaggatką, te kolczyki z pierwszego wrzutu dla mnie najciekawsze, no razem z silvernajtami
|
|
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do zestawienie kolorów moim zdaniem super Wczoraj się nauczyłam robiąc karteczkę wg wytycznych kolorystycznych zamawiającej, że dziwne wg nas zestawienia mogą dać super efekt...
|
|
|
#775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No to jeszcze siup - spineczki. W typie tych, co już kiedyś pokazywałam, ale co tam Czy ja już wspominałam, że uwielbiam wręcz odcień Volcano?
|
|
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wolę te pierwsze :P To jest amethyst?
Jak je przymocowałaś do spinki? Pytam, bo w TYCH moich kolczykach ja przykleiłam tego rivoli do sztyfty z płaską końcówką do wklejania i jeden kryształek odpadł A nie mam pomysłu jak to przyczepić.
|
|
|
|
|
#777 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, te pierwsze to Vitrail Light
A przyklejać to musisz do takich sztyftów wyprofilowanych pod Rivoli, z płaskich Ci na pewno odpadnie Na pocieszenie - takie sztyfty znajdziesz już spokojnie na allegro, o ile Twoje kryształki nie mają więcej niż 12 mm średnicy
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
A tych rurek nie dałoby się zlutować sensownie jakoś? (wracając do po3 wisiorka)
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
O, wielkie dzięki!
Mi własnie te pierwsze wyglądały trochę na light amethyst, ale cóż- nie znam się na kolorach swarów
|
|
|
|
|
#780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z innej beczki - dziewczyny, mam najgłośniej chrapiącego kota świata, jak słowo daję. Leży mi bezczelnie na kolanach i muzykę zagłusza
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

)

A nie mam pomysłu jak to przyczepić.