Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :) - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-02, 20:34   #2551
Bianka_23
Raczkowanie

Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)

Ogolnie jestem juz po jednych studiach magisterskich(praca socjalna z terapia spoleczna). Dziennikarstwo robie w Koszalinie(niestety finansowo nie bylo mnie stac na inna uczelnie)-licencjat jak na razie, ale zamierzam isc dalej w tym kierunku-ciekawi mnie dziennikarstwo sledcze i chcialabym sie na tym skupic. Jak nie od pazdziernika to w nast.roku-myslalam o Gdańsku. W ogole to marzy mi sie jeszcze psychologia..a kreca mnie uzaleznienia i jakies terapie osob uzaleznionych i wspoluzaleznionych..moze kiedys uda sie to spelnic..
moja specjalnosc to public relations i rzecznictwo prasowe, a temat pracy"Etyczne i prawne probloemy reklamy skierowanej do dziecka"
Niestety nie pracuje na razie nigdzie, bo musialam sie zwolnic z ostatniej pracy i zasilam niestety szeregi bezrobotnych
Stary 2011-07-02, 20:35   #2552
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness
Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)

Cytat:
Napisane przez Bianka_23 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewuszki
Moze dziwnie to zabrzmi, ale..dopiero wstalam bo oczywiscie jednak na balety poszlam i wrocilam..hm...o 8i jakos tak mi sie dobrze spalo takze wyobrazcie sobie jak bardzo udala sie imprezka
Z jedzeniem bylo ok:jeden toscik, troszke salateczki z kurczaka, jedno udko kurczaczka i 5(doslownie) chipsow..no a co do alku to hm..nie pisze, bo sie wstydze

Limonka
: imprezka murawana bedzie w piatek
Asiu swietny avatar!
to co będziesz robić w nocy, jak dopiero wstałaś?

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Mam przyjść we wtorek Dziś nie chciała widzieć dziennych, bo miała "konsultacje dla zaocznych". A sama przecież kazała przyjść w sobotę A już myślałam że będę mieć wakacje
grr, wkurzyłabym się

Asiaa

Yess, tak , to ten chłopak kto by pomyślał że się tak ułoży
spaa w łazieencee, ah ah chyba muszę podpatrzyć i sobie zrobić kiedyś
eej, to całkiem pożytecznie spędziłaś dzieeń

Mysteriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 20:41   #2553
yessabell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bianka_23 Pokaż wiadomość
Ogolnie jestem juz po jednych studiach magisterskich(praca socjalna z terapia spoleczna). Dziennikarstwo robie w Koszalinie(niestety finansowo nie bylo mnie stac na inna uczelnie)-licencjat jak na razie, ale zamierzam isc dalej w tym kierunku-ciekawi mnie dziennikarstwo sledcze i chcialabym sie na tym skupic. Jak nie od pazdziernika to w nast.roku-myslalam o Gdańsku. W ogole to marzy mi sie jeszcze psychologia..a kreca mnie uzaleznienia i jakies terapie osob uzaleznionych i wspoluzaleznionych..moze kiedys uda sie to spelnic..
moja specjalnosc to public relations i rzecznictwo prasowe, a temat pracy"Etyczne i prawne probloemy reklamy skierowanej do dziecka"
Niestety nie pracuje na razie nigdzie, bo musialam sie zwolnic z ostatniej pracy i zasilam niestety szeregi bezrobotnych
ja też jestem zafascynowana śledczym, ale niestety jak tak podpatruję ten rodzaj dziennikarstwa to widzę, że pieniążki są z tego marne, a ryzyko i pracy w ciul.. Niemniej jednak bardzo mnie to kręci. Kiedys chciałabym sie tym zając, a i licencję detektywa chciałabym zrobic w przyszłosci widze, że Ty taka społeczna jestes bardzo dobrze!

Myss, Kochana ja mimo wszystko radziłabym Ci uważać. Nie chce być złą wróżką, ale jego zachowanie mi sie nie podobało. Nie angażuj się zbytnio i nie daj omamić. Nie pokazuj swoich uczuć. Wiem, że młodzieńcze zakochanie rządzi się swoimi prawami, ale ja po ostatnim facecie naprawde dobrze Ci radzę: uważaj i baw się tym, co Ci sie przytrafiło.

ech... tak mi źle. Praktycznie nie ma teraz nocy, żebym nie płakała przed zaśnięciem
Stary 2011-07-02, 20:44   #2554
Bianka_23
Raczkowanie

Mys wlasnie przymierzam sie do ogladania jakiegos serialu..do 1:00 posiedze, a potem spac pojezdzilabym sobie na rowerze, ale taka pogoda, do d***, ze hej
Paoll niestety za wykladowca nie nadazysz;/
Yess a coz to za humor? mam wlasnie takie spoleczne pasje i mysle, jak je tu wszystkie polaczyc-mam nadzieje, ze z powodzeniem

Edytowane przez Bianka_23
Czas edycji: 2011-07-02 o 20:46
Bianka_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 21:02   #2555
yessabell
Wtajemniczenie

szkoda gadać. oczywiście facet... Tym razem tak mnie ta znajomość wykończyła psychicznie, że potrzebna jest mi pomoc psychologa

idę się położyć już.

Śpijcie dobrze, Kochane
Stary 2011-07-02, 21:24   #2556
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Biankaa, na rowerze w sensie że takim normalnym? tak po ciemkuu?

Yess dziękuję za troskę wiesz, teraz już naprawdę się tak bardzo staram nie angażować, jak zawsze wcześniej., bo potem boli, a takie wrażliwe osoby strasznie cierpią przy tym.

Kochana tak chciałabym Cię przytulić to może wybierz się do psychologa, skoro jest tak źle? jeejuu...
jakbym dorwała tego faceta, to normalnie

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

to i ja idę spać dobranooc

Stary 2011-07-02, 22:05   #2557
Bianka_23
Raczkowanie

Myster mam swiatelko na rowerze i lubie wieczorem czy pojezdzic czy pobiegac
Yess eh..takich wykanczajacych psychicznie kolesi powinno sie na jajach wieszac...wrrrrrrrrrrrrr

Ja tez juz sie na dzisiaj zegnam do napisania

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-03, 10:31   #2558
Mordsith
Wtajemniczenie

Dziendoberek..

Pogoda do du.py! Jak mam wolne to nigdy pogody nie ma... grrr..

Yess może rzeczywiście do psychologa się wybierz, on się na tym zna, więc będzie wiedział jak Ci pomóc.
Co ten frajer Ci zrobił?!? Powiesić za jaja!

Bianka nawet ze światełkiem na rowerze, nie boisz się jeździć w nocy, a tym bardziej biegać?

Asia, Limonka, dziękuję za linki do Waszych profili na FB
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 11:13   #2559
kasiarzynaa
Zakorzenienie

cześć

Yessabell Zbiorowo z dziewczynami go powiesimy za jaja!

od wczoraj mam w końcu oficjalnie wakacje

Opowiem Wam o najlepszym jak dla mnie hicie tej sesji:

wczoraj miałam 1 poprawke z egzaminu, na którym odziwo znalazły się dwie największe kujonki na roku (średnia 5,0 a jak dostały z jakiegoś egzaminu /zaliczenia 4,5 to chciały to poprawiać) i już na egzaminie nagle obróciłam się w ich strone a te....siedzą i płaczą nad pytaniami Ej, ja rozumiem, że ambicja itd, ale bez przesady... jeżeli miałabym płakać za każdą poprawką to...byłoby cięzko
A pytania fakt takie ze w połowie nie wiedzieliśmy o co chodzi no cóz... material mega trudny nie jest, tylko obszerny, ale przysiąde najwyżej we wrześniu i zdam!

i mój wczorajszy jadłospis:
- grahamka z szynką i pomidorem
- jabłko, jogurt
- 2 pieczone ziemniaki(pierwszy raz od 1 maja) + mix sałatowy, feta, pomidor, kukurydza, ogórek...
- galaretka z owocami
- 2 kostki czekolady
- pierś z kurczaka z grilla, 2 kawałki pomidora z mozarella, whiskey z colą (byłam na urodzinowym grillu)

Butomaniaczka

Edytowane przez kasiarzynaa
Czas edycji: 2011-07-03 o 11:18
kasiarzynaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 11:22   #2560
201608251020
Konto usunięte

Witajcie piękne Mnie od rana boli główka Jedyne co pozytywnego to fakt że mam @ a waga nic się nie zmienia tzn. że picie czerwonej+zielonej herbaty i pokrzywy przydaje się
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 13:18   #2561
yessabell
Wtajemniczenie

Jestem pod opieką psychologa. Zdecydowałam się pojsc, bo wiem, że sama sobie nie poradze z problemem. A co zrobił? Hm.. Za dużo by opowiadać, w wielkim skrócie to typ spod ciemnej gwiazdy mający problemy z alkoholem, który najpierw wydawałoby sie ze jest ze mna szczesliwy i ze jest normalny, a potem bajka się skonczyła..

dzis tata zrobił gołąbki

Kasiarzynaa: jej, jak mnie wkurzają takie kujonki!!!!!

Paoll: tez mam @, na szcescie juz mi sie konczy. czerwona i zielona herbata działają cuda!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-03, 17:28   #2562
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

hejo

padam nie dosyć, ze po pracy to jeszcze rano dostałam @ i umieram.. zjadłam coś na kształt obiadu i zaraz idę się kąpać i spać, bo nie dam rady nic innego zrobić o ćwiczeniach nawet nie myślę. Wybaczcie, że nie odpowiem Wam ale nie mam sił

buźka

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=BWf-eARnf6U

uwielbiałam ta piosenkę grać w orkiestrze, gdy jeszcze na saksofonie sobie grałam, ehh to były czasy
ja chcę saksofon, ale on taki drogi

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Mys Słońce Ty moje podaj mi jeszcze raz stronkę, z której ściagałaś bbl i powiedz dokładnie krok po kroku jak się te filmiki ściąga bo mi coś nie chce ciemna masa ze mnie

do juterka lub do wtorku , papasie

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 18:12   #2563
201608251020
Konto usunięte

Jezusie ale mam apetyt Konia z kopytami bym zjadła
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 18:22   #2564
yessabell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Jezusie ale mam apetyt Konia z kopytami bym zjadła
ja właśnie zjadłam 2 grześki
Stary 2011-07-03, 18:58   #2565
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Heej

Kasia, a z czego ten exam miałaś?

Yess
co za Grześki?
najlepszym sposobem na niejedzenie słodyczy jest po prostu nie mieć ich w domu ja tak mam: choćbym nie wiem co robiła, nie wyczaruję nic słodkiego, a że niedziela, sklep mam zamknięty chodzę po domu , szukam czegoś słodkiego aż w końcu sobie ugotowałam owsiankę w zamian za to

Asiaa, wieesz, teraz kończę pobierać z chomika, więc jak masz wykupiony transfer, to tak będzie najszybciej.
użytkownik justysmyk_fizjo

Stary 2011-07-03, 19:10   #2566
yessabell
Wtajemniczenie

ja zawsze mam słodkie w domu, bo rodzice jedza
Stary 2011-07-03, 19:14   #2567
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Cytat:
Napisane przez yessabell Pokaż wiadomość
ja zawsze mam słodkie w domu, bo rodzice jedza

aa no chyba że tak... w takim razie Twoja silna wola jest faktycznie wystawiana na próbę

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

a tak btw Yess, śliczny avataar

Stary 2011-07-03, 19:20   #2568
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
hejooo Brzydale i Poczwary Leśne!
Maleńka: dlaczego się godzisz na takie warunki pracy, hm? w ogole dlaczego tak ta praca wyglada?

ooo<ziew> ja niedawno wstałam... ależ mi sie nic nie chce. ale nie! Nie ma tak! Dziś się uczę angielskiego i będę czytac książkę, która jest mi potrzebna do napisania pracy licencjackiej! nie ma opier.dalania się
bo to moja rodzina kochanie... ale jedno się zgadzam: z rodziną wychodzi się dobrze tylko na zdjęciach,,,,
Cytat:
Napisane przez Mysteriness Pokaż wiadomość
Bry!

Co za dzień

siódma rano. telefon. tata odbiera: 'Tato przyjedź po mnie, bo miałem wypadek' . Yy aha. Historia się powtarza, tyle że teraz nie skuterem a samochodem. Brat jechał do pracy, jakiś debil go chciał wyprzedzać na zakręcie i Darka obróciło <bo ślisko>. Auto na złom, bo tak zmasakrowane. To że Darkowi nic się nie stało, to tylko jakieś wielkie szczęście , zasługa pasów i tego, że dobił do drzewa tyłem. Jakby ktoś jechał z tyłu, to byłoby po nim.
Eh a tamten gościu zatrzymałsię na chwilę, ale jak zobaczył że Darek wybija szybę z przodu i wychodzi z auta, to odjechał. Idiota.
Buuu, był cintek i nie ma cintkaaa

aa i tym sposobem mama nie chce słyszeć już o żadnych wyjazdach. O moim jednodniowym z M też. Bo 'ona się nie będzie denerwować' . yhh ;/
jeny jak to dobrze, że brat zyje!! Auto w porównaniu z życiem to nic, a odszkodowanie dostaniecie. Ale sie wystraszylam jak czytalam to...

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Dzień dobrrrrry laseczki

Maleńka- Ty pracujesz jako opiekunka? Dobrze kojarzę? Kochana, walcz o swoje, bo nikt za Ciebie tego nie zrobi! Dlaczego Twój pracodawca wypina się na warunku, które przecież wspólnie ustaliliście? Tak nie może być!
Właśnie wróciłam z drugich zajęć na moim kursie barmańskim. Do godziny 15.00 wypiłam więcej drinów niż w całym moim życiu
Świeeeeetnie było!
Robiliśmy nawet płonące driny! Szaleństwo! Przy czym pragnę się pochwalić, że nie udało mi się podpalić knajpy ani nawet siebie

W ramach ciekawostki mój dialog z barmanem. Koleś pokazał nam jak przygotować drinka, którego nazwa totalnie uleciała mi z pamięci, ale który polegał na tym, że do shota takiego jak do wódki wlewało się warstwowo sambuko, espresso i bitą śmietanę.
Barman: Mówi się, że to typowo babski drink.
Ja: Dlaczego? Dlatego, że jest z bitą śmietaną?
Barman: Nie. Dlatego,że żeby go wypić trzeba objąć cały kieliszek ustami i WYSSAĆ zawartość.
Ja: Aaaaa...
tak jako opiekunka a tekst Barmana świetny , weź go wyslij na pocztę i jak będą jakieś śmieszne sytuacje to tam się wyśle;P

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Ktoś chce posłuchać jak spędziłam week z P??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-03, 19:25   #2569
yessabell
Wtajemniczenie

Mała, opowiadaj!!!!!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-03, 19:30   #2570
Malenka321
Zakorzenienie

No więc tak: wczoraj pojechaliśmy do karczmy... przetańczyliśmy do 2 w nocy... lało się ze mnie ciurkiem pot, bo tak szalałam a on?? JESTEŚ NAJPIĘKNIEJSZĄ DZIEWCZYNĄ pod słońcm , jak mi spiewał piosenki do ucha to normalnie odpływałam
Dziś dostałam od niego serce z piernika z napisem: zamieszkaj w moim sercu i takiego dużego misia Powiedział, że jest najszczęśliwszym facetem i poleciała łezka....

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-07-03, 19:34   #2571
yessabell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
No więc tak: wczoraj pojechaliśmy do karczmy... przetańczyliśmy do 2 w nocy... lało się ze mnie ciurkiem pot, bo tak szalałam a on?? JESTEŚ NAJPIĘKNIEJSZĄ DZIEWCZYNĄ pod słońcm , jak mi spiewał piosenki do ucha to normalnie odpływałam
Dziś dostałam od niego serce z piernika z napisem: zamieszkaj w moim sercu i takiego dużego misia Powiedział, że jest najszczęśliwszym facetem i poleciała łezka....
Pewnie jesteś bardzo szczęsliwa, prawda?
Tak sie cieszę Skarbie gratuluje i zycze Wam powodzenia!! widzisz, wiedziałam, że prędzej czy pozniej wszystko zacznie sie układac
Stary 2011-07-03, 19:36   #2572
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! jeeejuuuuu jaki On romantycznyy
super super suuuperr tak się cieszę że Ci sie układaaa z Nim
bardzo dobrze że dałaś mi szansę

Stary 2011-07-03, 19:40   #2573
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie jesteś bardzo szczęsliwa, prawda?
Tak sie cieszę Skarbie gratuluje i zycze Wam powodzenia!! widzisz, wiedziałam, że prędzej czy pozniej wszystko zacznie sie układac
jestem bardzo powiedziałam mu prawde o moich problemach zdrowotnych, a ten nie uciekł tylko jeszcze mocniej przytulił i powiedział, że razem przez to przejdziemy. Nie pozwolił mi wpaść dziś w kompulsy bo tak:
zjadłam :
jogurt z musli
kawałek ciastarafaello i kawaz z mlekiem
pol miseczki rosou z makaronem, cale udko gotowane z kurczaka 2 ziemniaki mizeria
potem znow rafaello i kawa
gyros salatka z kromka chleba

a on pilnowal zebym sie nie rzucila na slodkie jak dzikus

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! jeeejuuuuu jaki On romantycznyy
super super suuuperr tak się cieszę że Ci sie układaaa z Nim
bardzo dobrze że dałaś mi szansę

kochana tobie zawsze dam szanse

ej ale apropo facetów tyle się wczoraj do mnie usmiechało, jak tańczyłyśmy z dziewczynami a ja miałam taką koszulke biała z dekoldem i troche mi niestety przy tancu brzucha odslaniala ale byl plaki i pierwszy raz sie nie wstydzilam, a jeden powiedzial, że tańcze cudownie, ale potem uciklam do P...

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-07-03, 19:43   #2574
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Cytat:

kochana tobie zawsze dam szanse

ej ale apropo facetów tyle się wczoraj do mnie usmiechało, jak tańczyłyśmy z dziewczynami a ja miałam taką koszulke biała z dekoldem i troche mi niestety przy tancu brzucha odslaniala ale byl plaki i pierwszy raz sie nie wstydzilam, a jeden powiedzial, że tańcze cudownie, ale potem uciklam do P...
aa tam, miało być 'mu'

dlaczego niestety? płaski brzuuch masz to się trzeba chwalić, a nie chować i wstydziś
ah ah aaaaah

Stary 2011-07-03, 19:47   #2575
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
aa tam, miało być 'mu'

dlaczego niestety? płaski brzuuch masz to się trzeba chwalić, a nie chować i wstydziś
ah ah aaaaah
będe jak wroci pogoda w nowym stroju

ale pada no nie??;/ Masakra!!

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-07-03, 19:57   #2576
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Cytat:
będe jak wroci pogoda w nowym stroju

ale pada no nie??;/ Masakra!!
o ile wróci

ciągle padaa... a miało być piękne lato

chociaż jest jeden plus jak będzie padało, to M nie pojedzie do pracy i będzie mógłdo mnie przyjechać.

noo ale mimo wszystko wolę słóńce

Stary 2011-07-03, 19:59   #2577
yessabell
Wtajemniczenie

ja uciekam kochane na tvp2 ogladac koncerciwo. miłego wieczorku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-03, 20:02   #2578
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Cytat:
ja uciekam kochane na tvp2 ogladac koncerciwo. miłego wieczorku
miłego Yess

Stary 2011-07-03, 20:02   #2579
Malenka321
Zakorzenienie

jaki koncert??

Myss znam to oczekiwanie;d

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-07-03, 20:02   #2580
Limonka1987
Zakorzenienie

Yess- tak mi przykro,że tyle przeszłaś przez tego dupka! Też bym się najchętniej przyłączyła do zbiorowego wieszania go za jajca!
Mam nadzieję, że z pomocą psychologa szybko się z tym uporasz

Maleńka- how sweeeeeeeeeet!
O jakiej poczcie mówisz?

Aassiiuu- odpocznij sobie trochę, bo zasłużyłaś
A potem oczywiście wracaj do nas

Kasiarzynoo-
wszędzie zawsze znajdą się ludzie z chorymi ambicjami...
W ogóle nie ma co zwracać na nich uwagi.

Bianka-
też mnie zawsze kusiło dziennikarstwo, ale bałam się, że to zbyt mało praktyczne... Dlatego zrobiłam licencjat z administracji, a od października będę robić magistra z logistyki międzynarodowej. Ale może kiedyś skuszę się na jakąś podyplomóweczkę związaną z dziennikarstwem? Ot tak, dla własnej frajdy.

Paoll- ale Cię załatwiła suka, grrrr! Niestety niektórzy wykładowcy mają szacunek do studentów i ich czasu na poziomie minus 10

Przepraszam, że odpisałam Wam trochę po łepkach, ale wpadłam tylko na chwilę.
Uwaga, będę się chwalić! Te które mają mnie na FB już pewnie wiedzą, a pozostałe informuję, że dziś zdałam egzamin na moim kursie i jestem już dyplomowaną barmanką
Komu polać fajnego drineczka?

Zmykam zrobić sobie manikiure i pedikiure. Może jeszcze jakąś maseczkę se trzasnę?
W pracy mam jutro spotkanie VIP-ów i wypada się zaprezentować jak człowiek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości