|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!
|
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!
Cytat:
Ja tam liczę na to, że dwie bluzki jeszcze uda mi się dorwać (nadzieja matką głupich
|
|
#4443 |
|
Zadomowienie
|
Tak jakoś mi się zrobiło, że cokolwiek kupię milion razy się jeszcze zastanawiam... Dziś padło na tulipanową spódniczkę zipową. Któraś z Was ją może ma??
t.jpg
|
#4444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Denerwuje mnie to,ze mimo tego ,ze mamy na cos pieniadze to nie mozemy tej rzeczy miec ![]() Karola zwroce uwage na bluzke jesli bedzie to kupie.---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Nigdy nie bylam w Paryzu, zawsze chcialam leciec,ale nie bardzo mam z kim. Moi towarzysze niestety nie lubia podrozy Nick to przypadek Logujac sie na wizaz na biurku lezala ksiazka o Paryzu, tak juz zostalo:P
|
||
|
|
|
#4445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaczęłam się zastanawiać czy tak się nie będzie dziać i czy jest warta swej ceny...
|
|
#4446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój Tż miał wykładowcę, który zakochał się w studentce i wziął z nią ślub, swoją drogą przez to stracił pracę ![]() Ad pogrubionego, no raczej ![]() Moja nauczycielka w liceum mawiała na uczennice Paryżanki, że niby nam tylko w głowie ciuchy itp. ![]() Jestem absolutnie i nieodwołalnie zakochana w sukni Kate, mimo, że nie z Zary Ślicznie wygląda
Edytowane przez malwina2208198721 Czas edycji: 2011-07-03 o 21:36 |
|
|
|
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłabym bardzo wdzięczna.
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#4448 |
|
Raczkowanie
|
W dodatku rzeczy walają się po podłodze, na wieszakach same szmaty, jeśli już coś w miarę się trafi, to upaćkane, pozaciągane i śmierdzące.
Przymierzyłam kilka ciuchów z przecen i obrzydzenie mnie wzięło, od razu po przyjściu do domu się wykąpałam.... Gorzej niż w lumpexie, bo tam chociaż czyste, pomimo że używane. Większości rzeczy nie wzięłabym nawet za darmo, dobrze,że nie czekałam do przecen. ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Za chuda,niezdrowo wygląda. Przesadziła z dietami. |
|
|
|
#4449 |
|
Zadomowienie
|
Ale ja piszę o sukience przecież nie o Kate
|
#4450 | |
|
Wtajemniczenie
|
surrealplace zostaw ją tak ładnie w niej wyglądasz.
Cytat:
chętnie pomogę.Spokojnie będę mogła podjechać w tym tygodni, tak, że nic się nie denerwuj przy okazji jutro popatrzę w której Zarze jest najładniejsza M dla Ciebie to będę wiedzieć gdzie jechać.Sprawdź mi przy okazji czy nie uchowały się u Ciebie xs tulipanków.Ja myślałam, że dlatego masz ten nick, że Paryż to stolica mody, mieszkanka Paryża to paryżanka
|
|
|
|
|
#4451 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Rzymianka;27911300]surrealplace zostaw ją tak ładnie w niej wyglądasz.
Dzięki. Może masz rację żeby zostawić... Postanowiłam ostatnio, że wezmę się za siebie, zacznę się trochę inaczej ubierać, bo o ile mam ładne rzeczy, później ich nie noszę :/ No i zacznę chodzić w obcasach Choćby takich niskich jak te czarne z mango
|
#4452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie, przepiekna sukienka Szkoda tylko,ze ma takie male bioderka, wygladalaby bardziej kobieco.Oj to mnie jakas starsza Pani kiedys zaczepila i mowi do mnie " Pani to wyglada jak prawdziwa paryzanka" Straszne smiesznie to bylo ,bo od razu pomyslalam sobie o wizazu i moim nicku![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny a ile kosztuje teraz ta marynarka ze studio? widzialyscie gdzies xs lub s??? ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
Oj ,dziekuje Kochana i zmierz ja prosze Jesli bylaby tez Lka to zmierz obie. Porownam sobie wymiary![]()
|
|||
|
|
|
#4453 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niewątpliwie to najczęściej podrabiana marka więc jestem w stanie w to uwierzyć Moja przyjaciółka jest wielką miłośniczką tych torebek, ma już kilka modeli w swojej skromnej kolekcji i niektóre niewątpliwie warte są uwagi, chociaż klasycznego kuferka z pewnością bym nie kupiła, głównie przez to, że ich lepsze i gorsze podróbki widuje je na co drugiej osobie ![]() Shoppery natomiast bardzo mi się podobają, ale masz rację, że pomału też się ich robi sporo na mieście ![]() Cytat:
Cytat:
Natomiast cieniowane obcasy - boskie! Jeśli tylko będą tak wygodne jak te klasyczne, które mierzyłam wczoraj, to na pewno zwrócę na nie uwagę ![]() Cytat:
Mimo iż jest śliczna, kolor żółty jest moim zdaniem najbardziej uniwersalnym ze wszystkich neonowych, w jakich występowała, to jednak 300 zł jak na przecenioną torebkę z Zary, to jednak trochę sporo..Cytat:
Tak jak pisałam wcześniej, mam dziwne wrażenie, że pochodzące z najnowszej dostawy torebki są dużo lepszej jakości niż te sprzed kilku miesięcy
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kosztuje chyba 300zł albo 250.. rzymianko, czy Ciebie też mogłabym prosić o zakup tych rzeczy z mojej listy gdybyś spotkała? bo u mnie nic nie ma;(
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#4455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4456 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
madzialenn jasne, nie ma problemu Cytat:
![]() Marynarka ze studio kosztuje teraz 299 zł.Zmierzę na pewno idę spakować sobie cm ![]() [QUOTE=surrealplace;279114 71] Cytat:
|
|||
|
|
|
#4457 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Rzymianka;27912014]
madzialenn jasne, nie ma problemu Paryżanko ha ha ha dobre ![]() Marynarka ze studio kosztuje teraz 299 zł.Zmierzę na pewno idę spakować sobie cm ![]() Cytat:
![]() Ale pewnie każda z nas tak ma...
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy mi się zdaję czy ty masz tego tulipana z zipem na plecach? Dawno byłaś w Rzymie? Byłaś w tej flagowej Zarze na Via del Corso? boska jest |
|
|
|
|
#4459 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze zerknac na te duze karmelowe, bylaby idealna na studia. Licze rowniez,ze w nowej kolekcji pojawi jakas torba w ktorej sie zakocham ![]() Lv chce kupic w salonie, mam zabi skok do berlina Ale to odlegle marzenia, najpierw musze uzbierac pieniadzePoza tym sadze,ze i tak wszyscy by zakladali,ze nosze podrobke ![]() Cytat:
Nie ma za co ![]() Mke ale boje sie,ze ja szybko pobrudze.[QUOTE=Rzymianka;27912014] madzialenn jasne, nie ma problemu Paryżanko ha ha ha dobre ![]() Marynarka ze studio kosztuje teraz 299 zł.Zmierzę na pewno idę spakować sobie cm ![]() buziak dla CiebieCytat:
Zgadzam sie! |
|||
|
|
|
#4460 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj jeszcze zakupiłam przelotem tę bluzeczkę czarną - myślałam, że już się nie uchowały...
I tak sobie myślę, że kupiłam właściwie wszystko co mi się chciało kupić tej wyprzedaży, z tym, że chyba już więcej się nie zdecyduję odbyć takiego szalonego przejazdu przez wszystkie zary w mieście w pierwszym dniu wyprzedaży. Od 9 do 14 ![]() ![]() b.jpg
|
#4461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wciąż nad nią pracuję szczególnie nad brzuchem mam tego tulipana z zipem na plecach niebiesko-fioletowego to właśnie przez niego chcę jeszcze jednego.Chora jestem na te sukienki ![]() W Rzymie byłam w liceum z wymianą językową.Wtedy jeszcze nie kochałam Zary i nie byłam. surrealplace oj każda, każda. |
|
|
|
|
#4462 |
|
Zadomowienie
|
Widziałam dziś chabrowe sukienki na trafalucu, w takim samym kolorze jak te spódniczki z suwakiem trf http://www.zara.com/webapp/wcs/store...FLIPPY%2BSKIRT. Mierzyłam nawet L - ale jakoś niefajnie na mnie to leżało no i zaklinowała mi się prawie na biuście
Aczkolwiek kolor jest fajny
|
#4463 |
|
Raczkowanie
|
A przy okazji może któraś z Was widziała jeszcze gdzieś w Wawie malinową spódniczkę tulipan w rozmiarze 38?
|
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tego w paseczki i rozumiem Cię doskonale!Ja w Rzymie byłam dwa miesiące temu- na samej Via del Corso są trzy Zary
|
|
|
|
|
#4465 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4467 |
|
Zadomowienie
|
Hihi
Zawsze jak mierzę staram się nie pobrudzić makijażem rzeczy, no i dziś nieźle się nagimnastykowałam, ani w dół ani w górę nie chciała ![]()
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Rzymianko, jutro będę w Gliwicach i Katowicach to rozejrzę się za jakimś tulipanem, miejmy nadzieję, że coś znajdę
![]() a Ciebie proszę pamiętaj o tych spodniach i może zauważysz sukienkę tę jedwabną Gabiową w rozm. S ![]() spodnie Ref. 1564/242 |
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoras z Was kupowala te sukienki?
Chodzi mi o to,ze wolalabym z rekawem 3/4 a na jednej aukcji znalazlam z krotkim, na drugiej niby dluzszy. |
|
|
|
#4470 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam prośbę znowu nie zarowa,ale tylko tutaj na Was moge liczyć,chodzi o te torebkę korsa co na nia poluje(na zdjeciu),wyczytałam,ze kors ma salony w PL w Poznaniu i Warszawie,czy jakaś dobra duszyczka moglaby przejść sie kiedys zobaczyc czy jest ta torba i w jakiej cenie?Jesli by byla to pomogłaby mi w zakupie,jak pieniążki szybciej bym przelala
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

W poznaniu to zawsze na wszystko sie rzucaja.. nawet na kurtki
Ja tam liczę na to, że dwie bluzki jeszcze uda mi się dorwać (nadzieja matką głupich

jesli bedzie to kupie.

Niewątpliwie to najczęściej podrabiana marka więc jestem w stanie w to uwierzyć
buziak dla Ciebie