|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. IX
Cytat:
|
|
#2433 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
A wino Casillero del Diablo (notabene pite przez Cejrowskiego, tylko nie wiem czy akurat Merlot) w Biedronce zawsze było po 29,90 zł, więc niech nie kłamią, że przecena z 39,90zł
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
śliczna ta komoda.
![]() jogurt FruVita o smaku Panna cotta z truskawkami bez rewelacji.
|
|
#2437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to było rok temu i to była limitka. nie kupiłam bo wysłano mnie po chleb,wode,jogurty i batony(tzn. po batony sama sie wysłałam).o właśnie: batony z Biedronki są dobre przynajmniej mi smakują ale ja jestem uzależniona od czekolady to mi każda czekoladowa rzecz zasmakuje
|
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kocham jogurt Panna Cotta z truskawkami! Dałabym sie pokroić za niego :P
|
|
|
|
#2439 |
|
Raczkowanie
|
Od jakiegoś czasu śledzę ten wątek - chętnie sama wybrałabym się do biedronki ale w wawie jest ich sporo i nie wiem do której się udać na większe zakupy- może jakąś mi polecicie?
|
|
|
|
#2440 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2441 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() Dzisiaj zostaly przecenione wszytskie wina z tej gazetki co byla ostatnia, kazda o 2,3 a nawet wiecej zlotych
|
|
|
#2442 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny te roboty kuchenne z gazetki sałatkowej(ostatnia strona) sa rewelacyjne, rok temy kupilam sobie i tesciowej, mam ubozsza wersje bo u mnie nie ma wyciskacza do cytrusów ale jestem z niego naprawde zadowolona, noze bardzo ostre, nie tepia sie , trzeba uwazac przy myciu, cebulke kroi drobno , rewelacja, ostatnio bylam na pokazie tapper were ( nie pamietam jak sie to pisze) i taki robot kuchenny tam kosztowal ponad 150 zł, wiec naprawde warto
![]() ps. super sie wypowiadacie od roku was czytam i wiele razy mi pomoglyscie a jutro polowanie na promocje!![]() ps2, ktos pisal ze zelmer ma wszystkie swietne odkurzacze, nie podzielam tej opinii mam zelmer galaxy, badziew totalny, filtry non stop zapchane, slabo ciagnie , nadaje sie na złom:/ Edytowane przez Atmis Czas edycji: 2011-07-03 o 21:45 |
|
|
|
#2443 |
|
Wtajemniczenie
|
jesli chodzi o zelmerowskie rzeczy to nalezy zwrocic na jedna zasadnicza rzecz. kupujac produkty trzeba brac te ktore sa produkowane w polsce. po pierwsze lepsza jakosc i gwarancja 5 lat. ja mam odkurzacz meteor 2 i juz sluzy 6 lat. po za troche glosniejsza praca niz w dniu zakupu nie narzekam.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
|
|
#2444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Ja również subskrybuje i mam nadzieje ze tez cos opisze w niedalekiej przyszłości
|
|
|
|
#2446 |
|
Zadomowienie
|
A nie Bakoma czasem ?
|
|
|
|
#2447 |
|
Wtajemniczenie
|
Biedronkowe jogurty też produkują znane firmy tylko nie pod swoim logo, np. Bakoma.
|
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
a półwytrawne wina są bardzo gorzkawe w smaku? (nigdy nie próbowałam win białych ani czerwonych, chciałabym jednak na początek jakieś godne polecenia o ciekawym smaku)
|
|
|
|
#2449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi akurat Carlo Rosi odpowiada, gorzkawe raczej nie jest.
|
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
bylam na wyprz w biedronce
kupilam linke i czujnik cisnienia za 3zl i 4 pojemniki prozniowe po 1 zl |
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nic ciekawego nie było...liczę, że będą coś dokładac...
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro skocze do biedronki na odludziu licze ze tam bedzie cos ekstra jak w tamtym roku
mialam jechac dzisiaj ale u mnie tak leje ze mi sie nie chce |
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na wyprzedazy biednie, nic ciekawego nie zauważyłam.
Pamiętacie może, w zeszłym roku chyba jakoś pojawiły się w Biedronce takie żele, chociaż dokładnie to były mydła pod prysznic, kokosowe, oliwkowe i chyba kakowe (?). Jeśli ktoś kojarzy to chyba byly takie coś na wzór mydeł pod prysznic ziaja. Pamiętam, że wtedy w niektórych Biedronkach były, w innych nie. Są u was może dalej ?, u mnie nie ma. Moze to limitka była.Jakoś tak sobie o nich przypomnialam i z ciekawości pytam
Edytowane przez DiamanteNegro Czas edycji: 2011-07-04 o 14:20 |
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Właśnie wróciłam z Biedronki, z ich wyprzedaży. Było tak niewiele, że jak dla mnie to nie opłacało się rano wstawać i jeszcze TŻ angażować w ten wyjazd Za 1 zł były męskie skarpetki, za 3 zł śliniaczki dla dzieci,za 5 zł dziecięce kapcie, za 7 elektryczne szczotki do grilla,za 20 dziecięce kaloszki, za 30 plecak na laptopa, za 50 antena tv na sterowanie i klawiatura dla dzieci tyle co pamiętam, liczyłam na jakieś pojemniki próżniowe i coś co do domku by się przydało, ale było tego tak niewiele, że początkowo myślałam, że przyszłam chyba w niewłaściwy dzień. Czy u Was też tak biednie?
|
|
#2456 |
|
Raczkowanie
|
U nas też niezabogato, ale oczywiście 50zł poszłoo;P. Np. nic nie było po 1zł, absolutnie nic... po 3 zł to tylko śliniaki i szale, 10 zł pudełka ratanowe, lampki( taką kupiłam sobie
), młynki do przypraw, pojemniki na przyprawy i kilka innych rzeczy. Może dlatego,ż emoja biedronka jest w centrum miasta i w sumei zawsze im wszytsko ładnie schodzi jak jest w ofercie. Szkoda, bo cziłam się na prześcieradłoz gumką za 10 zł (u mnie były tylko po 20zł z jerseyu, a chciałam frotte) i na uchwyt do wanny, no ale coż...i tak się cieszę
|
|
|
|
#2457 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też bieda na wyprzedaży, żałuje że tak wcześnie z łóżka wstałam.
Kupiłam skarpetki damskie i męskie po 1zł i tyle Były śliniaki dla dzieci, buty, kapcie te koszyczki małe z maskotką, opakowania tekstylne do przechowywania za 7zł i dzbanki 1.3l za 3zl ale tego akurat mam zapas. Liczyłam że dostanę wieszaki na odzież, plecak z licencja dla dzieci
|
#2458 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupiłam tenisówki dla siebie za 20 zł, koszyczek na owoce za 3 zł i tarkę do sera za 3 zł. Po pracy wpadnę jeszcze i przyjrzę się uważniej bo teraz miałam tylko 5 minut na wszystko
|
|
|
|
#2459 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
Cytat:
chcialam kupic polke nad wanne ale nie bylo
|
||||
|
|
|
#2460 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
u mnie też marnie. Mama dzwoniła, że kupiła mi skarpetki po 3 zł, mojemu tż po 1 zł i to chyba na tyle.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

typu karmi, redds
? Piwa ogólnie nie lubię, nawet "smakowego"

a jutro polowanie na promocje!

), młynki do przypraw, pojemniki na przyprawy i kilka innych rzeczy. Może dlatego,ż emoja biedronka jest w centrum miasta i w sumei zawsze im wszytsko ładnie schodzi jak jest w ofercie. Szkoda, bo cziłam się na prześcieradłoz gumką za 10 zł (u mnie były tylko po 20zł z jerseyu, a chciałam frotte) i na uchwyt do wanny, no ale coż...i tak się cieszę
ale nie bylo