![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
No właśnie wiem, że nic się nie wydarzy i dlatego będę się stresować. Bo czekanie na odpowiedź jest najgorsze. Tak jak z czekaniem na wyniki egzaminów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale - według mnie niestety - wiele osób bierze ślub kościelny, bo właśnie wierzy w Boga, ale nie żyje i nawet nie stara się żyć z zasadami Kościoła, w którym ślub bierze (zazwyczaj katolickiego). i to osobiście uważam za hipokryzję. ja też wierzę w Boga, Chrystusa i dogmaty wiary katolickiej, ale z bólem serca stwierdzam, że katoliczką nie mogę być, skoro traktuję tę wiarę wybiórczo, np. nie uważam seksu niemałzeńskiego za grzech, jeśli powoduje go miłość. nie zgadzam się też z wieloma innymi sprawami ![]() a nie wezmę ślubu w KK, bo szanuję to, że dla kogoś to ważne, nie chcę "brudzić" czyjejś wiary, umniejszać wartości małżeństwa zawartego w Kościele swoim widzimisię, znaczy się chęcią, by było cudnie i przed Bogiem. trudno, nie będzie przed Bogiem w sensie pomieszczenia, ale wierzę, że On gdzieś tam z góry nas pobłogosławi, jakkolwiek patetycznie to brzmi ![]() ale i tak póki co nie ma czego podziwiać, bo piszę teoretycznie ![]() Kawa, a co dziś było? Dojechaliście do tej ikei? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Intensywny dzień dziś mieliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() No i dziś było 20 dni do ślubu ![]() Ciekawa jestem, jak przygotowania Katarakty, ma ślub tego samego dnia ![]()
#1504 |
Zakorzenienie
|
tak dojechalismt ale pogoda byla tak do bani ze plakac mi sie chcialo, pałac w pszczynie tylko wnetrza zrobilsmy a nikisz 10 minut w deszczu
![]() a Narzut z bratem stwierdzili że jesteś niezła, bo jak chcesz sie napic soku to piwo z sokiem pisze ![]() ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
Justi, zazdraszczam Chorwacji
![]() ![]() Ilsa, zgadzam się z Aleks. Przemiana Ciebie, Jego i Waszego związku jest widoczna ![]() Naj, co do ślubu humanistycznego... Dla mnie to trochę bez sensu, gdy nie ma żadnej mocy prawnej, żadnego odcisku w rzeczywistości (poza naszym wspaniałym uczuciem podniosłej chwili). Fajnie by było, gdyby ślub cywilny mógł być załatwiany w ten sposób (oczywiście za opłatą). Co do hipokryzji itd. - ja mimo współżycia chciałabym ślub kościelny. Może i jestem pod tym względem hipokrytką, ale gdzieś tam w środku wiem, że wg przykazań robię źle, tylko ciężko nałożyć sobie wstrzemięźliwość seksualną na jakieś 10 lat. Jak już będzie "po Bożemu", na pewno będzie mi lżej. A spowiedź po to jest, żeby po upadku iść i się wyspowiadać, przyznać się do błędu ![]() Dopadł mnie bezsens.
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-07-03 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale spokojnie, wszystko zdążycie załatwić ![]() Kawa, no właśnie tak myślałam, że pogoda nieciekawa Wam Nikisz popsuje. W Szybie Wilson nie byliście? co do soku to chwycili za słówko i tyle :brzydale: przecież wiesz, że ja jak Czesław Mozil w X-Factor - rzadko umiem ubrać w słowa to, co chcę powiedzieć ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() czemu bezsens? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2011-07-03 o 22:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
Naj, nie mam pojęcia. Może zmęczenie, ale od ponad tygodnia nie radzę sobie ze sobą
![]()
#1509 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chodź do cyca ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
med
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Peach, no konkretnego chyba nie mam powodu. Chyba, bo mogłabym ciągle płakać. Tak po prostu ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-07-03 o 23:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakbyśmy wcześniej kupili, to nie byłoby gdzie tego trzymać, a tak 3 tygodnie wytrzymamy ![]() ![]()
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
dobry dzień
![]() hawwa, ja sie nie znam na zakupach alkoholowych w takich ilościach, więc nie wiem, czemu tak szybko u nas kupują ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu, nie no, nie zaleca się jakoś szczególnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
Hawwa grunt, że macie alkohol
![]() ![]() nie ma to jak jesień za oknem ![]() ![]() no i ten tego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
idę do pracy... dziś jest 33-procentowa szansa, że zostanę królikiem doświadczalnym - doszły nam nowe obowiązki w nowym, przynajmniej na początku dość skomplikowanym programie. A mam w sobie tyle energii, że jak szef to zleci właśnie mnie, to ciężko będzie mi tego nie sknocić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Wesele było rewelacyjne, tańczyliśmy do piątej. Super zespół, grali rewelacyjną muzykę, dziewczyna śpiewała super. I w ogóle było bardzo fajnie ![]() ![]() Ale nadal mi się chce spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
U Glen też był dobry zespół ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() już tyle czasu siedzę czytam a nie mam co napisać ... Cytat:
Cytat:
Pamiętam jak moja mam przed weselem w większości sklepów wykupiła wszystkie małe napoje gazowane ![]() kurcze kolejne wesele na wątku się zbliża kolejna szczęśliwa PM-ka będzie ![]() ![]() weekend minął TŻ pojechał ![]() dodam,że sam TŻ zakupił mi garden party drink - sok do drinków, żebym miała co pić z przyjaciółką ![]() och jak on teraz o mnie dba ![]() A i TŻ zaproponował bym z przyjaciółką wybrała się do klubu poszaleć ![]() ![]() a i w bonusie deser dla Was ![]() deser z rabarbarowo czekoladowy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Smerfetka_88 Czas edycji: 2011-07-04 o 08:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć ![]() Ciekawe kiedy zajrzy do nas młoda żonka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
Anioł słyszałam dzisiaj w radio reklamę tych soków, ale to pewnie sama chemia i cukier.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
carmi jak większość naszych soków . Najlepsze soki idą zagranicę .
Ale to bym musiała dobrze TŻ się zapytać . Ale jakby to on powiedział najzdrowsze soki jakie produkują to są tylko pomidorowe i wielowarzywne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.