|
|
#1021 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki zdające BIOLOGIĘ 2011
Ja 55% z rozszerzenia
|
|
|
|
|
#1022 |
|
Raczkowanie
|
reverse - o kurde to Ci zazdroszcze na maxa..ja mam 62 % ...............i sie modle zeby mi starczylo na kosmetologie na PUM do Szczecina..........a Ty gdzie skladasz i na co?
Edytowane przez ing_ Czas edycji: 2011-07-01 o 14:03 |
|
|
|
|
#1023 |
|
Zadomowienie
|
Psychologia na UŚ lub UO, ekonomia na AE Katowice.
Niby matury mi poszły dobrze, ale i tak się obawiam czy się dostanę. Nie ukrywam, że teraz nieważne gdzie się dostać, byle się z domu wyprowadzic - taki mam główny cel. |
|
|
|
|
#1024 |
|
Zadomowienie
|
Haha, reverse mam dokładnie taki sam cel
![]()
|
|
|
|
|
#1025 |
|
Konto usunięte
|
gratuluję wyników dziewczyny
u mnie w klasie średni wynik to było 50-70% z rozszerzenia najwyższy to 80%. podstawy nikt nie pisał
|
|
|
|
|
#1026 |
|
Raczkowanie
|
ja miałam 70% i szczerze to uczyłam się dopiero 20 min przed egzaminem, siedząc przed salą i wetrując jakieś tam mini ściągi
za to na pocieszenie mam to że mój wynik z biol był najwyższy w całym liceum |
|
|
|
|
#1027 |
|
Wtajemniczenie
|
Roxi, podstawa czy rozszerzenie?
Ja miałam marny wynik, a też był najwyższy w całym liceum |
|
|
|
|
#1028 |
|
Raczkowanie
|
tak zwalić biologię jak ja to...
|
|
#1029 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1030 | |
|
CORELIPS
|
Cytat:
![]() Ja napisałam na 50% biologię... Nienajgorzej jak na humanistyczną klasę i uczenie się pół roku przed maturą, ale szału nie ma. Składam na psychologię, jest taka specjalizacja nowa na KUL - biznesu i przedsiebiorczosci.. mysle, ze warto, wiec skladam. biore sie tez na zwykla psychologie Aaaaj... tato calyczas mi powtarza, ze ja sie zupelnie nie nadaje na psychologie i to beda stracone studia itd. strasznie demotywujace... ale na fizjoterapie nie pojde! wiec coz innego ... jeszcze myslalam nad ochrona srodowiska na UP w Krk, beda placic dobrze prosperujacym studentom tys / mies (przez okres 10 miesiecy) ale czy ja wiem jak z praca po tym
|
|
|
|
|
|
#1031 |
|
Zadomowienie
|
sylvia_doll właśnie ja też klasa humanistyczna i decyzja o zdawaniu matury na maturze w 3 kl dopiero, bo poczułam powołanie
![]() Mam nadzieję, że się dostanę z tym moim marnym wynikiem, chociaż dowiedziałam się, że na biologie na sggw wybiera się moja koleżanka z wynikiem 78% ![]() A co do psychologii to ja też nie jestem jakąś zwolenniczką tych studiów (taka prawda, że są to studia bardziej humanistyczne, a wiadomo jak to u humanistów z pracą potem, nie mówię, że inni mają jakieś mega możliwości no ale...) i w Twoim przypadku zdecydowanie wybrałabym ochronę, chociaż ten kierunek na KULu wydaje się całkiem ciekawy |
|
|
|
|
#1032 |
|
CORELIPS
|
I na biologię czystą składasz, proszę!
Ale co potem? Jest ktoś kto się wybiera na O.Ś na Pedagogiczny? I jak oceniacie szanse moje z : bio PR 50, ang PR 77? to tak miedzy innymi.. ![]() dzis ostatni dzwonek!
|
|
|
|
|
#1033 |
|
Wtajemniczenie
|
Na ile kierunków się zarejestrowałyście?
|
|
|
|
|
#1034 |
|
CORELIPS
|
KUL - 2x psychologia
UP - 1x UMCS - 1x nie biore sie na ta ochrone srodowiska jednak. |
|
|
|
|
#1035 |
|
Konto usunięte
|
ja zarejestrowałam się na 2 kierunki na UP we Wrocławiu - zootechnikę i technologię żywności.
kiedy macie wyniki rekrutacji? ja w piątek, strasznie się stresuję
|
|
|
|
|
#1036 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja byłam zarejestrowana na jednej uczelni, po wynikach zarejestrowałam się awaryjnie na jeszcze jedną. Wczoraj zaczęłam panikować, że się nie dostanę i zarejestrowałam się na trzecią
Pewnie bez potrzeby i teraz się będę zastanawiała gdzie iść.Ja mam już czwartek pierwsze wyniki. A czas na dowiezienie wszystkich papierów tylko do poniedziałku. A jak to jest ze zdjęciami elektronicznymi? Sami wgrywacie, czy u fotografa mi to dadzą jak ładnie poproszę?
|
|
|
|
|
#1037 |
|
Konto usunięte
|
ja musiałam robić nowe zdjęcie, bo na UP żądali na szarym tle i z odsłoniętym lewym uchem
![]() poprosiłam fotografa żeby wysłał mi w formie elektronicznej mailem, odpowiednio zmniejszyłam i załączyłam w systemie rekrutacyjnym. |
|
|
|
|
#1038 |
|
CORELIPS
|
najlepiej do fotografa z pendrivem isc, ja tak zamierzam zrobic
Oplaca sie isc na kosmetologie w czasach, gdy na kazdym kroku ta kosmetyczki?
|
|
|
|
|
#1039 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do kosmetologii - popularny kierunek, dużo moich znajomych się tam wybiera. A ja zupełnie nie wiem dlaczego. Niby to nie to samo co kosmetyczka, ale w końcu wychodzi, że po studiach pani mgr robi to samo, co dziewczyna po liceum/technikum i rocznym kursie.
|
|
|
|
|
#1040 |
|
CORELIPS
|
Ja nie chciałabym być na pewno kosmetyczką
Dlatego zastanawiam się... ale sam program studiów to marzenie ! |
|
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvia, to na ile kierunków złożyłaś?
Mogę się przyłączyć? Też zdawałam biologię R
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie !
![]() Ja złożyłam na SGGW na jeden, bo na więcej nie mogę :| btw, rozumiecie jaki jest w tym sens? Zarobić nie chcą, czy co ? ;/ No i na WUM na dwa, na UJ i do Łodzi na UM - po jednym. Ale rozważam tylko Warszawę, resztę złożyłam po to, żeby mama dała mi spokój
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
withi, jak to? :O moja koleżanka złożyła na 4 kierunki na sggw
a ja złożyłam na medycynę we Wrocławiu
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
!?
Wybierając, miałam całą liste i mogłam zaznaczyć tylko jeden kierunek ... Dużo moich znajomych, którzy też tam składali, to samo mówili i nawet zastanawialiśmy się jak później to wygląda ... i wydaje nam się że po pierwszych listach, możesz złożyć na kolejne kierunki, ale wtedy rozpatrują Ciebie już z drugiej. Ale nie wiem ... Jak coś to i tak będę się starać przenieść
|
|
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
No serio, złożyła na parę kierunków. :O
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Niemożliwe, wątpię żeby miała inną rekrutacje, przecież to nie miałoby sensu
Może tak powiedziała przed, jak jeszcze nie zobaczyła że nie można ... Ja też byłam pewna że się da na kilka, nawet tak planowałam ... no ale uczelnia nie pomogła.A może jest inaczej, no nie wiem. W każdym bądz razie ja nie mogłam na więcej, więc złożyłam na jeden.
|
|
|
|
|
#1047 | |
|
CORELIPS
|
Cytat:
Złożyłam na 2 różne kierunki, w sumie 4 opłaty. Za chwilę chyba w razie czego złożę na FA - U.Rzeszowski A sama biologia... ? Taki licencjat z biologii mógłby pomóc dostać się potem na coś medycznego. Kto planuje coś w ten deseń? Dziewczynki, jest jakaś baaaardzo dobra kosmetologia (ambitna! dużo biologiiiii musi być! Odezwijcie się, proszę!
|
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
withi, nie, w sobotę u mnie była i to mówiła :P choć może jest inaczej, bo już studiuje na sggw
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Sylvia, na dobrej kosmetologii biologii będzie garstka, reszta to chemia ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Wydaje mi się, że KWSPZ jest w miarę dobra
|
|
#1049 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja złożyłam tylko do Wrocławia bo mój TŻ studiuje tam na polibudzie i rok temu dogadaliśmy się, że oboje składamy papiery właśnie tam
|
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
A to może. No nic, nie chcę się kłócić, bo może jest inaczej
Fajne jest to że pierwsze listy na SGGW są już 9 , a np na WUMie dwa dni później. Inna sprawa że pewnie się od razu nie dostanę ahah ; - D
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

najwyższy to 80%. podstawy nikt nie pisał

... jeszcze myslalam nad ochrona srodowiska na UP w Krk, beda placic dobrze prosperujacym studentom tys / mies (przez okres 10 miesiecy) ale czy ja wiem jak z praca po tym

Dlatego zastanawiam się... ale sam program studiów to marzenie !