Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :> - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-07-04, 09:29   #4861
meeedzik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 843
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

Hej kobitki ;*

Monia no mam nadziejê, ¿e dzi¶ bêdzie ju¿ lepiej i nie bêdê tyle ¿reæ. Zastanawiam siê nad kupnem chromu, bo straszn± mam ochotê na czekoladê i codziennie zjadam po 2-3 paski
A co do tabl. to ja mam jeszcze 75 kapsu³ek Thermo Speed Extreme i tak sobie czekaj± na mnie jak by mi siê czasem przyty³o

Karolina zastanawia³am siê kiedy¶ nad tymi w³osami clip ale nie wiem jakie by³y by dla mnie dobre i bojê siê, ¿e nie bêdê umia³a ich zak³adaæ i czy dobry kolor dopasujê, mo¿esz poleciæ co¶ nie drogiego z allegro ?

U mnie znów pogoda do bani, na razie nie pada i mam nadziejê, ¿e nie bêdzie ale jest pochmurno i zimno :/ do¶æ ju¿ mam tej pogody.
Dziwiê siê, ¿e mimo mojego ob¿arstwa na wadze siê nie odbija dzi¶ 47,2kg Bogu dziêki.
Stary 2011-07-04, 09:33   #4862
emilka773
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 936
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

Monia Te¿ têskniê za czasem oczekiwania na dziecko ale moj synek jest tak podobny do tatusia ze jak pomysle ze przytrafi³by mi siê kolejny ch³opiec to ja bym osiwia³a przed trzydziestk± z tak± trójeczk±

Dolly jak czytam o twoim t¿ to tak jak by¶ i moim mówi³a. Im siê wydaje, ¿e jak mamy dzieci to ju¿ siê nam nic od ¿ycia nie nale¿y. A jak jeszcze maj± mamusie za blisko(mam na my¶li odleg³o¶æ mniejsz± ni¿ 50km-bo ka¿da inna to juz za blisko) to jest w ogóle przerypane.
U nas jest tak, ¿e moja mama i te¶ciowa mieszkaj± w dwóch miejscowo¶ciach obok siebie czyli teoretycznie jak mam gdzie¶ zawie¼æ Adrianka to odleg³o¶ciowo jest to sama. Ale wolê sto razy b³agaæ moja mame na kolanach ¿eby siê nim zajê³a(mimo, ¿e ma na g³owie jeszcze moj± siostrzyczkê i gospodarstwo) ni¿ zawie¼æ do mojej te¶ciowej(która jest sobie na emeryturze i interesuje j± to samo co twoj±(kto, gdzie z kim, dlaczego). No bo skoro dzwonie do niej i mowie ¿e ide do pracy a t¿ wypad³ wyjazd z pracy a ona do mnie, ¿e 'a mo¿e we¼ wolne' 'a mo¿e tz niech we¼mie wolne' 'a moze ktos tam' 'a moze cos tam'. Skoro mog³abym wzi±æ wolne to bym do niej nie dzwoni³a prawda?

A wracaj±c do wyj¶æ gdzie kolwiek to chyba u wiêkszo¶ci facetów po ¶lubie jest z tym ciê¿ko. Ewentualnie na jakie¶ spotkanie ze znajmoymi, gdzie bêdzie jaki¶ kompan do picia. Z tym wyj¶ciem na impreze to jest tak jak ze ¶wietami. Nie do¶æ ¿e sie kobieta nagotuje i nasprz±ta dwa dni to jeszcze na koniec dostanie patelnie w prezencie.

Edytowane przez emilka773
Czas edycji: 2011-07-04 o 09:34
emilka773 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-04, 10:05   #4863
murka04
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 762

meeedzik a ja siê nie dziwiê ¿e siê nie odbija, raczej by³abym w szoku gdyby waga podskoczy³a bo u Ciebie to chyba niemo¿liwe a co do pogody to dzi¶ w TV mówili ¿e od czwartku maj± siê zacz±æ upa³y, 30 stopnie wzwy¿ nareszcie mog³abym pojechaæ nad jezioro siê pok±paæ.

zaczê³am dzieñ tradycyjnie od bu³ki z wêdlin±, nie bêdê siê ob¿eraæ bo chcê po po³udniu zje¶æ chipsy

Nie rezygnuj z czego¶ tylko dlatego, ¿e wymaga to czasu. Czas i tak up³ynie.
murka04 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-04, 10:19   #4864
sanderaM
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 777

Hej ¶licznotki;*
Ja po wczorajszych imieninach u mnie gdzie nie ruszy³am nic nadprogramowo Pojecha³am z T¿ do jego rodziny na imieniny i musia³am zje¶c kawa³ek ciasta sernika . I tyle . Pó¼niej uciek³am od sto³u i nic nie ruszy³am Jednak siê da!
A wiêc wczorajsze menu:
¶: p³atki
o: schabowy 3 pieczone ziemniaki i kalafior
p: bakoma 7 zbó¿
k: kawa³ek sernika
Najgorsze ¿e waga mi siê popsu³a Jak zwa¿y³am siê na drugiej to 55.5 a wiêc nawet troszkê mniej
U mnie dzi¶ leje i nie ma pracy. Z jednej strony dobrze bo odpocznê ale z drugiej nic kalorii nie spalê
Pó¼niej mo¿e trochê w domu posprz±tam
Stary 2011-07-04, 10:54   #4865
mmalinowa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 594

Mi co¶ nie po drodze z diet± wczoraj chrzciny, czyli ¿arcie i torty
W ten weekend wyje¿d¿am ze znajomymi nad jeziorko, wiêc pewnie bêdzie alkoholowo-grillowo-kebabowo

No ale przez ca³y tydzieñ postaram siê jako¶ trzymaæ

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.
mmalinowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-04, 11:46   #4866
_Baletnica_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 381

Witajcie Kochane..
znowu szary, ciemny poniedzia³ek. Na wadze 51,5kg. Ju¿ mam powoli tego do¶æ, brzuch jak w ci±¿y..Mo¿e przez to, ¿e mam p³odne dni i wczoraj poch³onê³am tyle s³odkiego, ¿e chyba wiêcej ni¿ przez ostatnie pó³ roku.
W sobotê w nocy po imprezie zjad³am du¿ego KEBABA no i du¿o wódki.. pora¿ka.
A wczoraj:
- 3 ziemniaki z po³ow± schabowego
- rosó³
- winogron
- 3 czekoladki bombonierki
- 5 ma³ych ciasteczek
- 4 faworki
- big milk ¶mietankowy
- kanapka z serem ¿ó³tym i szynk±.

Dzi¶ wracam na dobre tory, bêdê krêciæ HH i zrobiê ze 100brzuszków.
Pogoda nie zachêca do biegania.

Czyta³am, ¿e rozmawia³y¶cie o przed³u¿aniu w³osów. Ja przed³u¿a³am z 2lata temu. To by³ koszmar. W³osy musia³am myæ u fryzjerki, bo tak Mi siê pl±ta³y i ko³tuni³y- a by³y z naturalnego w³osia.
Zrobi³am to w zwyk³ym salonie fryzjerskim, bo by³o o wiele taniej. G³upota. Lepiej w ogóle nie robiæ, ni¿ ci±æ po kosztach. Kole¿anka robi³a w salonie L'Oreal'a no i trzyma³y siê jej 9miesiêcy!!! No, ale ona da³a 2tys. a ja 800z³....

Sandera, dziêkujê.. kiedy wyniki z rekrutacji na studia?
ja tak siê martwiê o mojego brata...

Widzê, ¿e problemy z utrzymaniem diety w weekend s± nasz± specjalno¶ci±...
Stary 2011-07-04, 13:19   #4867
monika01011986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 411

Hej dziewuszki ;*
Ja dzi¶ od rana umieram..... chyba dopiero dzisiaj dosta³am tak porz±dnie okres bo leje sie jak z kranu a brzuch mam wielki i twardy jak w ci±¿y. Na wadze znowu wiêcej bo 58,9 ;( wczoraj du¿o nie jad³am wiêc podejrzewam, ¿e to w³a¶nie przez ten brzuch i okres. Miesi±c temu okresu nie mia³am praktycznie wcale a w tym miesi±cu mam za to podwójny ;p
Wziê³am no-spe i czekam a¿ przejdzie..... wypró¿niæ sie te¿ nie mogê co mi siê nie zdarza nigdy a szczególnie w okres.... wiêc nie wiem co sie dzieje. Chyba trzeba siêgn±æ po Lactulosum.
Na ¶niadanko zjad³am szklankê Just Fit z owocami i 200 ml mleka 2%.
Idê zaraz jak±¶ kawe wypiæ. Pogoda ³adna, ¶wieci s³oñce i jest dosyæ ciep³o choæ chmurek te¿ jest sporo. No w po³owie tygodnia maj± sie zacz±æ upa³y wiêc w koñcu poka¿ê sie w nowym stroju na pla¿y ;p

Karolinko
no to dlaczego sobie nie zapu¶cisz swoich naturalnych w³osów? My¶lê, ¿e gdyby¶ obciê³a te zniszczone, przesta³a farbowaæ i nak³ada³a ró¿ne dobre maseczki i od¿ywki to mia³aby¶ piêkne w³oski po jakim¶ czasie. Ja bym zwariowa³a jakbym mia³a codziennie przypinaæ sobie w³osy. Poza tym te wszystkie clip on które kosztuj± mniej ni¿ 200 z³ to siê tak pl±cz± ¿e masakra. Robi siê takie popl±tane siano Mia³am ju¿ tez kiedy¶ tego kilka i naprawdê siê cieszê, ¿e mam teraz ju¿ swoje naturalne w³osy

Meeedzik ja tez mam jakie¶ ciê¿kie dni z tym jedzeniem. Waga mi ci±gle skacze jak szalona chocia¿ nie grzeszê jako¶ strasznie... mo¿e jak mi okres sie skoñczy to sie unormuje wszystko bo na razie to nie wiem co sie dzieje ;/ Dobrze, ¿e chocia¿ ciagle jest 58 z przodu

Sanderko jeden dzieñ wolnego dobrze Ci zrobi Posprz±tasz w domku i kalorie te¿ spalisz a sernika dawno nie jad³am! Ale mam ochotê

malinowa te weekendy to s± straszne! wszêdzie gdzie nie pójdziesz to kusz± jedzeniem! Ja w ten weekend z domu nie wychodzi³am to mi jedzenie sami przynie¶li! I jak tu schudn±æ? w weekend siê najemy a w tygodniu gubimy to ¿eby w kolejny weekend znowu nadrobiæ i tak w kó³ko...............

Baletnico ja wczoraj nic nie zjad³am takiego zakazanego a mimo to dzisiaj te¿ waga wiêksza ;( my¶lê, ¿e to przez okres, ale wszystko mo¿liwe, ¿e po sobotnim jedzeniu te¿ ;( Od dzi¶ mam rygor i nie zgrzeszê na pewno! Trzymam kciuki za Ciebie!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-04, 13:30   #4868
aniaczyrek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 265

hej kobitki trochê zaniedba³am pisanie z wami i ciê¿ko ponadrabiaæ, witam nowe osoby, meldujê siê, ¿e ¿yjê chocia¿ ciê¿ko jest bo od czwartku mam grypê ¿o³±dkow± i dzi¶ pierwszy dzieñ jak zwlek³am siê z ³ó¿ka .. diety siê nie 3ma³am bo jad³am tylko co mog³am a nawet jak jad³am to po prostu przelatywa³o przeze mnie, na wadze nawet nie wiem ile, na pewno nie wiêcej bo sama czujê po sobie i ubraniach, ¿e co¶ tam zlecia³o ....jestem taka wypompowana, ¿e masakra.... dzi¶ mia³am odwiedziæ lekarza, no ale puki co powoli sytuacja siê normuje, wiêc mo¿e jako¶ dojdê do siebie .... do tego same problemy w ko³o i normalnie odechciewa siê wszystkiego na tym ¶wiecie... ja nie wiem jak to jest, ¿e ludzie sobie sami utrudniaj± ¿ycie.... eh ....
pozdrawiam wszystkie wiza¿ystki, w³a¶ciwie nie wiem co pisaæ wiêcej, mo¿e jak wrócê do formy to troszkê ponadrabiam !!!

Wzrost : 170 cm ;
2011: marzec: 74kg
;kwiecieñ:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesieñ 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d.

aniaczyrek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-04, 13:58   #4869
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 147

Hej dziewczyny

Ja jestem jakas zmooolona i do³a mam nie chce mi sie cwiczyc , ale jesc tez...tylko bu³ke z pomidorem dzisiaj zjadlam i nie mam wogole ochoty na nic wrecz nie moge patrzec na jedzenie... smutno mi jakos sie wszystko pieprzy ostatnimi czasy ...mam dosc wszystkiego...;(

co do przedluzania w³osow to w zeszlym roku przedluzalam i baaardzo zalowalam fajnie wygladaly przez jakies 3 tyg pozniej sie takie sztywne zrobily nienaturalnie jak u lalki;/ sciagnelam i dopiero sie zaczela masakra nie moglam swoich do ladu doprowadzic musialam sciac bo mi wypadaly i byly strasznie wysuszone;/ Z 2 miesiace doprowadzalam je do normalnego stanu, wiec osobiscie nie polecam, teraz na allegro kupuje dopinki i z nich jestem bardzo zadowolona

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-04, 14:17   #4870
murka04
Zadomowienie

widzê ¿e jaki¶ do³uj±cy ten dzieñ jest, mnie te¿ humor niezbyt dopisuje.. idê do miasta zaraz to mo¿e jak co¶ kupiê mi siê poprawi. a je¶li nic nie znajdê to bêdê w¶ciek³a !!! szukam sukienki na wesele ju¿ tyle czasu i nic, albo za du¿a albo za ma³a albo brzydka, wyjdzie na to ¿e nie znajdê ¿adnej.
zjad³am na obiad 5 pierogów ruskich, trochê wcze¶niej ni¿ planowa³am wiêc bêdê musia³a jeszcze co¶ przegry¼æ przed kolacj±.

w dodatku w³osy mi siê dzi¶ tak strasznie uk³adaj±, naelektryzowane, napuszone, wygl±dam jak jaka¶ kura z piórami na g³owie jedynie co to g³adkie s±. deszcz co chwilê pada, nie mam w co siê ubraæ i w ogóle jestem z³a

Stary 2011-07-04, 14:24   #4871
meeedzik
Zakorzenienie

Murka wszystko jest do czasu i u mnie te¿ na takiej "diecie" pewnie niebawem kg wróc±, dlatego muszê to zmieniæ, bo nie chcê zaprzepa¶ciæ tego wszystkiego co osi±gnê³am
Baletnica nie poddajemy siê kochana, ja te¿ mam teraz trudne dni z diet±, ale musimy to przetrwaæ
Monia na pewno jak ju¿ siê skoñczy to waga wróci do normy wiêc nie masz siê co martwiæ, a najwa¿niejsze w³asnie, ¿e masz ju¿ te 58
Aniaczyrek zdrówka kochana

Ja dzi¶ chcia³am kupiæ agrafkê ( motylek ) do æwiczeñ ale T¿ i mama mi nie pozwolili a mia³am nadziejê, ¿e to mi pomo¿e na uda, muszê jeszcze pomêczyæ T¿
Kupi³am te¿ bokserkê, bia³o-czarn± w paseczki takie drobne w rozmiarze XS
Stary 2011-07-04, 15:32   #4872
sanderaM
Rozeznanie

Ja ca³y dzieñ gram w The Sims by³am jeszcze na zakupach i kupi³am sobie jedzonko i mojemu koteczkowi Zaraz ma do mnie kole¿anka przyj¶æ i dzieñ zleci
Baletnica sobota poniedzia³ek wtorek a¿ siê bojê Wiadomo ¿e chcia³abym od razu w pierwszej rekrutacji siê dostaæ
Monika a ja siê odzwyczai³am po prostu od s³odkiego kiedy¶ jad³am tego mnóstwo a teraz nawet mnie nie ci±gnie . A wczoraj to musia³am zje¶æ a by³ taki ¶redni
Aniu kochana zdrówka i wracaj do nas
Meeedzik i dobrze jeste¶ ju¿ taka chudzinka teraz tylko musisz siê pilnowaæ ale bez przesady
Ja teraz siê lepiej pilnuje i bardzo mnie to cieszy bo w ¶rodku sierpnia planujemy z T¿ wakacje i muszê schudn±c jeszcze do tego czasu
A w³a¶nie dziewczyny jakie miejscowo¶ci nadmorskie polecacie?
Stary 2011-07-04, 16:12   #4873
meeedzik
Zakorzenienie

Sanderka no w³asnie ostatnio co¶ mi nie po drodze z tym pilnowaniem siê
To pewnie dlatego, ¿e nie odbija siê to na mojej wadze, ale bojê siê tego dnia kiedy stanê na wagê a tam bêdzie du¿o wiêcej

A ja te¿ dzi¶ na zakupach zrobi³am sobie zapas p³atków i jogurtów, ¿ebym mia³a jak bêdzie mnie ci±gnê³o do s³odkiego to zjem jogurt.
A dzi¶ kupi³am 3 rodzaje p³atków Vitelle w Lidlu, jedne te co zawsze z owocami egzotycznymi, jedne z suszonymi wi¶niami i p³atkami w polewie jogurtowej, a jedne z kawa³kami truskawek i p³atkami w polewie czekoladowej, ró¿nica w kaloriach na 50g p³atków nie jest wielka co¶ oko³o 10kcal ciekawe które bêd± najlepsze
Stary 2011-07-04, 16:55   #4874
Eivor
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 566

Cytat:
Napisane przez emilka773 Poka¿ wiadomo¶æ
A wracaj±c do wyj¶æ gdzie kolwiek to chyba u wiêkszo¶ci facetów po ¶lubie jest z tym ciê¿ko. Ewentualnie na jakie¶ spotkanie ze znajmoymi, gdzie bêdzie jaki¶ kompan do picia. Z tym wyj¶ciem na impreze to jest tak jak ze ¶wietami. Nie do¶æ ¿e sie kobieta nagotuje i nasprz±ta dwa dni to jeszcze na koniec dostanie patelnie w prezencie.
Widzê, ¿e masz równie fajn± te¶ciow± jak ja
U mnie jest na odwrót, ch³op by lata³ na imprezy ze znajomymi a mi siê zupe³nie nie chce. Na studiach by³o fajniej, wybierali¶my siê spontanicznie w plener, teraz ciê¿ko jest siê zebraæ, ka¿dy rozrzucony w innym krañcu miasta, po³owa pañstwa wozi siê samochodami wiêc nie pije, druga po³owa w tym ja karmi cyckiem wiêc te¿ nie pije...
Ale mamy nieopodal fajny pub w rockowych klimatach wiêc jak tylko przestanê karmiæ bêdzie trzeba czasem siê wybraæ, nawet tylko we dwoje. I nad Wis³ê mam niedaleko.

Cytat:
Napisane przez dolly87 Poka¿ wiadomo¶æ
Nawet jednego wieczoru nie mogê siê zrelaksowaæ i wyrwaæ od tego wszystkiego. Kocham swoje dzieci, ale czasem przydaje siê chwila oddechu nawet od nich!!!
W dodatku nawet nie mam z kim o tym wszystkim pogadaæ!!! Urodzi³am siê i mieszka³am do ¶lubu w warszawie, za mê¿ê przeprowadzi³am siê do mie¶ciny licz±cej nieca³e 4000 mieszkañców. Po¶wiêci³am dla niego wszystko- znajomych, karierê... a ja nie mam z tego prawie nic. Kurna ja nie chcê tak. Nie chcê siedzieæ w zamkniêciu Mam dopiero 24 lata, muszê od czasu do czasu siê zabawiæ. Nigdy nie by³am fank± ostrych imprez, ale chocia¿ ze 3 razy do roku siê trochê zabawiæ...
Buuuuuu ;( ;( ;(
Biedna A co na to m±¿? Teraz masz zajêcie - dzieci - ale co bêdzie jak one podrosn±? Zanudzisz siê
Czyli nie pracujesz i zajmujesz siê domem? Wiesz, mnie by to pasowa³o Zupe³nie nie mam parcia na karierê, do pracy chodzi³am z musu - bo trzeba zarabiaæ - mog³abym byæ kur± domow±, haha.
Kombinujê wiêc jakby tu zarobiæ kasê nie wychodz±c z domu ale nic sensownego nie przychodzi mi do g³owy. Nawet mog³abym mieszkaæ w jakiej¶ ma³ej mie¶cince, byleby by³a rzeka i las (ale najlepiej góry i fiordy taaa), niewiele mi do szczê¶cia potrzeba. Zamieñmy siê

Uty³am ca³e 0,2 kg Baletnica ma racjê, jaki¶ koszmarny okres, to chyba przez ten deszcz.

Eivor jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-04, 17:25   #4875
_Baletnica_
Zadomowienie

Sandera, nie martw siê, z takimi wynikami na pewno siê dostaniesz

U mnie dzisiaj znowu niezbyt:
p³atki
1jagodzianka
kanapka z mas³em i serem ¿ó³tym
ma³y talerz zupy ogórkowej z 1kanapk± chleba ciemnego
parê gryzów ³azanków od babci(by³y pyszne)
na kolacjê pomidor z serkiem wiejskim i 1 kanapk± chleba razowego

postaram siê zmusiæ do krêcenia HH i brzuszków. Pogoda dobija mnie i tak ju¿ wystarczaj±co dobit±.
Stary 2011-07-04, 20:08   #4876
monika01011986
Zakorzenienie

no ja ju¿ w domu! Wreszcie! Spacerek dzi¶ zaliczy³am i obiad u te¶ciów te¿ ale z obiadu jestem zadowolona bo nie zgrzeszy³am
Pogoda u mnie dzisiaj super! Ca³y dzieñ ³adnie i bez deszczu i nawet ciep³o. Jaki¶ ten dzieñ taki dziwny i czujê siê jakby by³a niedziela. Mój starszy synek dzi¶ ju¿ ¶pi w domu i teraz robi± razem z drugim synkiem taki ba³agan, ¿e bojê siê i¶æ i spojrzeæ na ich pokój. Je¿d¿± samochodami po ca³ym mieszkaniu i mam taki ha³as ¿e w³asnych my¶li nie s³yszê! Oszaleæ mo¿na! A chyba bêdê chora.. boli mnie g³owa trochê, uszy, szczêka i piek± mnie policzki i uszy. Chyba mnie przewia³o, do tego jeszcze katar sie zaczyna ;( Za godzinkê idê je¶æ kolacjê i nie wiem co zje¶æ ;/ Mo¿e jajko ugotujê na miêkko ? pomy¶lê jeszcze. Okres mam nadal i dopiero z 2 godziny temu brzuch mnie przesta³ boleæ! Mam nadziejê ¿e nied³ugo siê skoñczy wreszcie!

Aniu te¿ by mi siê przyda³a taka grypka, przynajmniej by mnie przeczy¶ci³o po¿±dnie i schud³abym trochê hihihi Wracaj do zdrówka

aguniaaa a jakie dopinki kupujesz? ja mia³am ju¿ z 5 ró¿nych tych dopinek i by³y to "jednorazówki" które kosztowa³y kupe kasy a po jednym za³o¿eniu robi³ siê z nich jeden wielki k³êbek popl±tanego siana. Twoje siê nie pl±cz±?

Meeedzik
no ja mam nadziejê, ¿e waga wróci do normy. A ta agrafka to co to jest? I dlaczego Ci nie pozwolili kupiæ? Te¿ musze wybraæ siê na zakupy i kupiæ jakie¶ spodnie i bokserkê. Buty to zamówiê na allegro bo w sklepach to taka lipa, ¿e szok. Przez to, ¿e tyle schud³am nie mam w ogóle ubraæ. Wszystko co kupi³am 3 miesi±ce temu jest ju¿ za du¿e wiêc muszê znowu rewolucjê robiæ w szafkach ;/

Eivor mój m±¿ to te¿ by ciagle gdzie¶ lata³, nie raz mam do¶æ, po ca³ym tygodniu zajmowania siê dzieæmi i domem chcia³abym odpocz±æ a on ci±gle chce gdzie¶ je¼dziæ... Co do pracy to jakbym s³ysza³a o sobie ;p Ja tez wolê w domu siedzieæ, nie chce mi siê pracowaæ - wolê ten czas po¶wiêciæ dzieciom, mieæ czas na wszystko Te¿ ju¿ my¶la³am, ¿eby jako¶ zarobiæ bez wychodzenia z domu, Kiedy¶ robi³am paznokcie ¿elowe i mia³am sporo klientek ale teraz z moim szkrabem który my¶li tylko co tu zbroiæ to sie nie da.

Baletnico i co postanowi³a¶? Jedziesz do Anglii czy zostajesz?

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderaM Poka¿ wiadomo¶æ
A w³a¶nie dziewczyny jakie miejscowo¶ci nadmorskie polecacie?
HEL cudowne miejsce na koñcu cypla. Z jednej strony zatoka a z drugiej otwarte morze. Piêkne piaszczyste pla¿e, sporo atrakcji. Jak dla mnie nie ma lepszego miejsca nad morzem
Ewentualnie jeszcze SOPOT polecam molo, aquapark

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2011-07-04 o 20:35
Stary 2011-07-04, 20:29   #4877
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Wiadomo¶ci: 23 110

Monia w³a¶nie musia³abym skonczyc z blondem ¿eby mi odrosly, a ju¿ chyba wole byæ ³ysa ni¿ mieæ inny kolor. Kocham blond i nie zmienie go a na wlosy kladê maski praktycznie codziennie, nie prostuje ich, a w dopinkach nie chodze codziennie, tylko na imprezy

Meeedzik ja z allegro kupowa³am od clip-in i victoria_hair z tym, ¿e ta druga ma syntetyki ale noszê je raz na jaki¶ czas i s± przyzwoite, za tak± ¶miesznie nisk± cenê warto. Co do w³osów naturalnych na allegro takich nie ma, jedynie s± produkowane z bia³ka imituj±cego naturalny w³os po jakim¶ czasie i tak zaczn± siê ko³tuniæ. Metod na sta³e nie polecam chyba, ¿e kogo¶ staæ na ultradzwiêki i w³osy od Balmaina

Ja ju¿ w domku u rodziców, siedzê sobie w³a¶nie z pasem na brzuchu sauna belt tym grzej±cym mam nadziejê, ¿e dziêki niemu okresu szybciej dostane bo nie chce mieæ jak wyjadê na wczasy.

04.12.13 Ostrzykniêcie ust

Na³ogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-04, 21:02   #4878
meeedzik
Zakorzenienie

Monia agrafka to jest taki przyrz±d do æwiczeñ na uda, ponoæ daje efekty i w³asnie najlepszy na wewnêtrzn± czê¶æ ud.
Tu masz link
http://allegro.pl/ft14-motylek-agraf...653323499.html
A nie pozwala mi kupiæ, bo nie chce, ¿ebym æwiczy³a i dalej siê odchudza³a
Karola a to ja jednak nie bêdê ich zamawiaæ my¶la³am, ¿e to jakie¶ takie porz±dniejsze i na co dzieñ mo¿na w nich chodziæ Moje nie s± a¿ takie tragiczne
Stary 2011-07-04, 21:17   #4879
monika01011986
Zakorzenienie

moje podsumowanie dzisiejszego menu:

¶niadanie - szklanka Just Fit z owocami + 200 ml mleka 2%
¶niadanie 2 - kawa rozpuszczalna z odrobin± mleka i 3 tabl.s³odzika + 2 kostki czekolady i po³owa jajka Kinder
obiad - 2 ³y¿ki bardzo cieniutkiego makaronu i 2 ma³e chochelki roso³u strasznie chudego a na drugie danie pó³ saszetki ugotowanego ry¿u z sosem jasnym (bez ¿adnego miêsa).
podwieczorek - jab³ko
kolacja - dwie kromeczki ciemnego chleba ze s³onecznikiem posmarowane cienko pasztetem drobiowym z plasterkiem pomidora + kawa Inka z odrobink± mleka i 3 tabl.s³odzika
kolacja 2 druga kawa Inka z odrobink± mleka i 3 tabl. s³odzika + pó³ garstki musli na sucho.

¼le nie by³o ale mog³o byæ lepiej tzn. mniej.
Jak skoñczy mi siê @ to bêdzie ³atwiej

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2011-07-04 o 21:20
Stary 2011-07-04, 22:03   #4880
murka04
Zadomowienie

kupi³am w koñcu sukienkê tak± kremow±, z boku falbanka z tego samego materia³u, jutro mo¿e wstawiê zdjêcie jej i bokserkê bia³± z nadrukiem jakiego¶ kota jakby z bajki. od razu humor siê poprawi³ mi
ale teraz siedzê i prze¿ywam bo brzuch mam wielki jak balon, zgaga mnie mêczy, gard³o pali.. a w sumie nie zjad³am dzi¶ a¿ tak du¿o, w porównaniu z weekendem, bo:

¶:bu³ka z wêdlin±
o:5 pierogów ruskich
p:pó³ bu³ki z leczo pieczarkowym i pó³ bu³ki pizzy
pó¼niej trochê chipsów paprykowych i bekonowych
k:bu³ka z wêdlin±

jutro ju¿ nie bêdzie tych grzechów, tylko ostatnio tak mi posmakowa³a ta bu³ka pizza.. zaraz zobaczê ile takie cudo ma kalorii.

Stary 2011-07-04, 22:23   #4881
sanderaM
Rozeznanie

Dziewczynki proszê o radê który lepszy??
http://moda.allegro.pl/atmosphere-ko...694715032.html
http://moda.allegro.pl/torebka-koszy...689004020.html
Murka koniecznie siê pochwalA z brzuchem to i mi cos dziwnego siê dzieje
Meedzik te¿ czyta³am o tym ¿e daje efekty Ale ja nie mam na to czasu
Moje menu:
¶: p³atki
o: 2 ziemniaki jajko sadzone kalafior
p: jogurt bakoma premium
k: 1/2 bu³ki z wêdlin± i pomidorem
Ale¿ mam ochotê na jagodziankê! Niestety ma tyle kalorii;/

Edytowane przez sanderaM
Czas edycji: 2011-07-04 o 22:24
sanderaM jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-04, 22:37   #4882
murka04
Zadomowienie

Baletnico pierwszy ³adniejszy moim zdaniem, taki delikatniejszy

a orientujecie siê mo¿e czy s± jeszcze sprzedawane takie bu³ki z pieczarkami, jak kiedy¶? bo szukam od kilku dni i nigdzie nie ma, jedynie co z jakim¶ leczo. a tak± mam ochotê a mo¿e tylko rano mo¿na je dostaæ w piekarniach?

Stary 2011-07-04, 22:41   #4883
_Baletnica_
Zadomowienie

Sandera, Mnie siê podoba ten drugi, marynarski. Ale s± bardzo podobne w Rossmanie za po³owê ceny, tylko, ¿e nie maj± zasuwaka..
Uwa¿am, ¿e powinna¶ pochodziæ po ma³ych sklepikach- du¿o teraz tych koszyków w niskich cenach..ja nie da³abym 100z³ za koszyk

Murka, Sandera, nawet Mi nie wspominajcie o brzuchu..trochê sobie odpu¶ci³am i dzi¶ brzuch jest ogromny- nie przesadzam. Jak patrzê na zdjêcia sprzed miesi±ca to by³o o wiele lepiej..Od jutra znowu biegam, w weekend chcemy jechaæ nad jezioro, a tu taaki brzuch.

I zauwa¿y³am, ¿e mam te¿ zgagê i gazy od cebuli..

Monia, w tym tyg. T¿ dowie siê o warunkach pracy w Anglii, je¶li bêdzie tak jak chce to na nic siê nie ogl±damy tylko wyje¿d¿amy- tak jak mówisz, rok dziekanki sobie wezmê..a jak nic nie wypali to przeprowadzam siê do Wawy..w naszym 20tys. miasteczku nie ma ¿adnych perspektyw..
Stary 2011-07-04, 22:48   #4884
sanderaM
Rozeznanie

Baletnica ja nie mam w³a¶nie czasu ani nawet gdzie poszukaæ bo ja mieszkam na wsi A ju¿ od d³u¿szego czasu choruje na taki koszyk
Stary 2011-07-04, 23:44   #4885
monika01011986
Zakorzenienie

A ja ide siê kapaæ i spaæ. G³owa mnie boli i strasznie mi zimno. Wezmê gor±c± k±piel i do wyrka wskoczê. Brzuszki chyba sobie dzi¶ daruje chocia¿ od kilkunastu dni robi³am je codziennie wieczorem - a ni razu nie odpu¶ci³am! Ale teraz ¿le siê czuje i nie dam rady chyba ;/

Mureczko koniecznie zrób zdjêcia i nam poka¿

Sandera obydwa s± ³adne te koszyki ale chyba ten drugi bym wziê³a.

Baletnico i bardzo dobrze zrobisz! Lepszej decyzji nie mog³a¶ podj±æ JA trzymam kciuki aby Twój T¯ dosta³ t± pracê w Angli bo uwa¿am ¿e tam bêdziesz mia³a wiêcej mo¿liwo¶ci, lepsze pieni±dze i jêzyka sie nauczysz

do jutra kochane ;* dobranoc

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-04, 23:47   #4886
Eivor
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 566

Cytat:
Pierwszy bardziej mi siê podoba.

Je¶li chodzi o nadmorskie miejscowo¶ci to zale¿y czego szukasz?
W³adys³awowo jest fajne je¶li chcesz ostro imprezowaæ, lubisz t³um, dyskotekow± muzykê i lansowanie na pla¿y Albo Miêdzyzdroje ale chyba s± jeszcze dro¿sze.
Dêbki, Ostrowo to fajne dziury gdzie mo¿na wle¼æ w spodniach do morza i nikt siê nie obejrzy. Albo piæ piwo na pla¿y. A rano po mie¶cie skacz± zaj±ce.
Mnie najbardziej podoba³o siê w Jastarni - ¶redni t³um, mniejszy lans, zatoka.
I Hell ale ze wzglêdu na bunkry, dla mnie ju¿ zbyt t³oczny i zbyt miejski. Znaczy Hel, bezmy¶lnie to napisa³am

Trzymam siê dzi¶ dzielnie swojej diety.

Edytowane przez Eivor
Czas edycji: 2011-07-04 o 23:55
Eivor jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-05, 00:18   #4887
_Baletnica_
Zadomowienie

Monia, a ile robisz brzuszków? W seriach?

Za mn± 80brzuszków w 2seriach i 30min. HH.
Biorê siê za siebie i za brzuch, bo znowu zrobi³a siê masakra.
Stary 2011-07-05, 08:44   #4888
dzaga1989
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 861

Hej dziewczyny! Czy mogê siê do Was przy³±czyæ? Nie chcê siê jako¶ bardzo odchudzaæ, ale chcê utrzymaæ wagê i takie raporty i wsparcie duchowe na pewno mi w tym pomo¿e. Mo¿e napiszê co¶ o sobie i swoich nawykach ¿ywieniowych.
Wzrost: 1,7m
Waga: 50kg (ale mo¿e ju¿ wiêcej, nie mam w domu wagi, wynik podajê sprzed dwóch tygodni)

Nie jem:
-fast food'ów
-dro¿dzówek
-s³odyczy, paluszków i chipsów

Na ogó³ jem:
-wielk± owsiankê na ¶niadanie (5 ³y¿ek p³atków owsianych+1-2³y¿ki otrêbów+1 ³y¿ka d¿emu dla os³ody)
-co¶ z makaronem, ry¿em lub ziemniakami na obiad - wiem, ¿e ziemniaki i makaron nie s± polecane na dietach, ale mieszkam z T¯ i on nie przepada za ry¿em, bo mówi, ¿e nie najada siê nim, a gotowaæ dwa obiady to ju¿ zajmuje trochê czasu nie wiem jak wybrn±æ z tej sytuacji
-w ¶rodku dnia gdy odczuwam g³ód jem 2-3 gar¶ci p³atków kukurydzianych lub z 2 kanapki z tym co mam w lodówce

Aktywno¶æ fizyczna:
40min dziennie - twister
200 brzuszków (i ci±gle zwiêkszam, bo zaczyna³am od 50)
1h jazdy rowerem (chocia¿ ostatnio pogoda robi psikusy i siedzê w domu)

Co zmieni³yby¶cie w moich nawykach? Jestem do¶æ konsekwentna wiêc je¶li czego¶ nie jem to tego nie robiê. Szczególnie martwi mnie ta sprawa obiadu. Bo np. wczoraj i przedwczoraj by³y ziemniaki ze schabowym, dzi¶ pasowa³oby zrobiæ makaron z jakim¶ sosem z torebki, bo widzê, ¿e t¿ kupi³. Jak pogodziæ moj± dietê i potrzebê jedzenia "ciê¿szych" dañ przez T¯?
Stary 2011-07-05, 10:13   #4889
murka04
Zadomowienie

dzaga1989 witaj, widzê ¿e masz jasno wyznaczone granice i bardzo dobrze, z tak± konsekwencj± nie powinna¶ mieæ problemów z utrzymaniem wagi a co do obiadów to mo¿e pójdziecie z T¿ na kompromis, ¿e raz Twój pomys³ a raz jego? przy utrzymaniu wagi takie obiady co jaki¶ czas Ci nie zaszkodz±, sama takie jem codziennie w sumie bo mama gotuje i nie wysz³y mi bokiem

ja po ¶niadaniu (bu³ka z szynk± babuni gotowan±), by³am ju¿ w wc nawet co mi siê raczej rzadko zdarza rano. od razu czujê siê l¿ejsza idê dzi¶ te¿ do miasta, chcia³abym kupiæ jaki¶ strój k±pielowy ale oczywi¶cie w moim mie¶cie nigdy nic nie ma. a moja siostra kupi³a ostatnio w Housie za 40z³ po przecenie, taki marynarski niebiesko bia³y, ¶liczny! sama bym kupi³a sobie ale nie mam jak dojechaæ do Olsztyna..

Stary 2011-07-05, 10:48   #4890
mmalinowa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 594

Cytat:
Mi siê oba podobaj±

dzaga1989 witaj
Spróbuj jako¶ sprytnie to obchodziæ, mogê Ci podaæ moje patenty, bo ¿yjê ze swoj± miêso i ziemniakolubn± rodzink± np. robiê spaghetti, staram siê zrobiæ dosyæ chudy sos, jak najwiêcej warzyw, sobie odk³adasz na bok trochê, T¯towi dorzucasz wiêcej miêsa, gotujesz dla niego zwyk³y makaron, dla siebie pe³noziarnisty, taki ciemniejszy, jesz niewielk± porcjê.
Miêso - zrezygnuj z ziemniaków, ja siê ju¿ powoli przyzwyczajam do jedzenia miêsa z samymi surówkami. Albo jemu schabowy+ziemniaki i zrób do tego jak±¶ dobr± sa³atkê tak± zwyk³± np. sa³ata, pomidor, ogórek, i dogotuj sobie pier¶ kurczaka, zjedz j± z sa³atk±
Tyle czasu zajmuje ugotowanie ziemniaków i np. ry¿u czy kaszy, wiêc mo¿esz nastawiæ je w 2 garnkach i je¶æ z tym samym co T¯.
Np. domowej roboty pizza nie jest bardzo kaloryczna, dodatkowo, mo¿esz sobie zrobiæ na cieñszym cie¶cie, zje¶æ bez sosu, sobie posypaæ minimaln± ilo¶ci± sera, czê¶æ T¯ta trochê wiêcej.

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.

Edytowane przez mmalinowa
Czas edycji: 2011-07-05 o 10:52
mmalinowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.