Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-04, 00:57   #2821
zverka
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
przechodziłam przez to samo..
wszystko pięknie-ładnie, zero oznak, że coś "wisi w powietrzu" i nagle-bum.. posypało się, jak domek z kart..
jeden sms i koniec związku..
życie, nie bajka

przeszło mi to w moim przypadku przez myśl.. zważywszy, że zdarzały Mu się "słodkie" sms'y od innych.. [chociaż, jak napisał-nie ma innej i nie było, taaaaa... ale, it's not my problem]

a teraz został mi tylko teatr w życiu
i przesłanie, żeby wiedzieć, kiedy ze sceny zejść... niepokonanym, rzecz jasna
Skąd ja to znam Ja mam ciszę do dziś :P Nawet sms że to koniec nie dostałam He he . A życie toczy się dalej :P
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 03:02   #2822
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Ale to nie znaczy, że masz się tulić do byle mięsa
Sama się prosiłaś o tę sytuację. Kumpel to kumpel, przekroczenie bariery niszczy przyjaźń.
Koleś jest żałosny z tym, że nic dla niego nie znaczysz itp.
Ale Malla, nie placze i nie narzekam, bo mi sie podobalo W sumie jest ok, i mozemy zostac nawet na poziomie zwyklego kumplowania sie. Jesli nie to plakac takze nie bede. Poniose po prostu konsekwencje i tyle. Ale watpie, ze tak sie stanie, narazie sie nie zanosi.

Ale muzycy sa FU. Pozostana FU. Przynajmniej Ci, ktorzy zyja marzeniami o wielkiej karierze i tysiacach groupies.

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-07-04 o 03:04
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 09:12   #2823
h2o0
Zakorzenienie

Pamiętaj, jesteś kobietą ! Całym pięknem tej planety. Jesteś silna, mądra i nadzwyczajna - nie dasz sobą pomiatać jakiemuś s*****synowi. Nie jesteś stworzona do czekania i błagania aż wróci, jesteś stworzona do ukazywania swojego piękna - by On później żałował, co stracił, więc do dzieła, słonko.
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 09:32   #2824
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez h2o0 Pokaż wiadomość
Pamiętaj, jesteś kobietą ! Całym pięknem tej planety. Jesteś silna, mądra i nadzwyczajna - nie dasz sobą pomiatać jakiemuś s*****synowi. Nie jesteś stworzona do czekania i błagania aż wróci, jesteś stworzona do ukazywania swojego piękna - by On później żałował, co stracił, więc do dzieła, słonko.
lubi to.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Szczerze to wątpie zeby chodziło o inną dziewczynę. Po pierwsze TŻ nie wychodził z domu od miesiaca bo miał egzamin za egzaminem. Po drugie on zawsze brzydził się zdradą i znajomościami na boku. Jestem na 99% pewna że nie spotkał kogoś innego.

A czy wytłumaczył? Sama nie wiem... wszystko odbyło się przez telefon niestety. Powiedział, że coś się wypaliło i że on się nie nadaje na faceta. Najpierw na spokojnie próbowałam się dowiedzieć o co chodzi, ale jak kręcił coraz bardziej to nagle coś we mnie pękło. Przypomniałam sobie jak bardzo płaszczyłam się przed poprzednim eksem i jak bardzo później tego żałowałam i stwierdziłam, że nie tym razem... Powiedziałam, że w takim razie rozstanmy się na co on, że ok na sam koniec powiedziałam mu, że szczerze go nienanwidze i się rozłączyłam.
To nie jest typ faceta, który nagle zmieni zdanie i przybiegnie z kwiatami. Mogę Was zapewnić, że kolejny i ostatni raz odezwie się do mnie żeby ustalic co z naszymi wspólnymi ,,sprawami".
Dodam jeszcze że związek był dość poważny. Mieliśmy naprawdę spore plany wobec siebie, nic się nie działo złego ostatnimi czasy... Tym bardziej nie wiem gdzie zawiniłam.
Baaardzo boli.
przykro mi...
Nie podejrzewałaś nic? Nie zachowywał się inaczej od jakiegoś czasu ?
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 11:13   #2825
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
przykro mi...
Nie podejrzewałaś nic? Nie zachowywał się inaczej od jakiegoś czasu ?
Nic nie podejrzewałam. Wiadomo, ze była sesja, więc mało się widywaliśmy, rozmowy to też było tylko narzekanie na nauke... Ale to nie była pierwsza nasza sesja i zawsze wychodzilismy z tego bez szwanku.
Jest mi okropnie cięzko. Z dnia na dzień facet z którym planowałam wspolne życie konczy związek w 5 minut przez telefon.
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 11:25   #2826
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Nic nie podejrzewałam. Wiadomo, ze była sesja, więc mało się widywaliśmy, rozmowy to też było tylko narzekanie na nauke... Ale to nie była pierwsza nasza sesja i zawsze wychodzilismy z tego bez szwanku.
Jest mi okropnie cięzko. Z dnia na dzień facet z którym planowałam wspolne życie konczy związek w 5 minut przez telefon.

Przykro mi.
Szkoda, że zakończył to za pośrednictwem telefonu... Może nie miał odwagi powiedzieć Ci tego w cztery oczy... Pewnie bał się Twojej reakcji.
Stary 2011-07-04, 11:39   #2827
agusiatko17
Raczkowanie

Cytat:
Ahhh Tego nam trzeba! ;]
agusiatko17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 11:41   #2828
marcelina1210
Raczkowanie

Cytat:
Z dnia na dzień facet z którym planowałam wspolne życie konczy związek w 5 minut przez telefon.
To chyba taka moda teraz kończenia związków przez telefon..
ja też dowiedziałam się że już nie chce być ze mną przez ten oto cudowny technologiczny wynalazek...
Tchórze !.
Stary 2011-07-04, 11:51   #2829
pika87
Rozeznanie

Cytat:
czyli standard, twój chociaż zadzwonił - mój wysłał sms-a (a byliśmy razem 3 lata, zaręczyny itp.) chyba Malla napisała, że zwykle za takimi akcjami stoją osoby trzecie i moze mieć rację. mój eks zarzekał się, że nikogo nie ma, że chce być sam bo nie dojrzał do związku... po miesiącu dowiedziałam się od jego mamy, że przy obiedzie poinformawał ich że jest z pewną dziewczyną i być może zostanie ojczymem bo ona ma dziecko. miej do tego co mówi dystans, nie wierz do końca w to co mówi i najwazniejsze nie kontaktuj się z nim

strasznie mi przykro, bo pamiętam jak ja się czułam - też nic nie wskazywało na to ze zamierza ze mną zerwać, nawet dla niepoznaki mówił, że kocha dwa dni przed tą całą sytuacją. achhh myślałam, że to ten jedyny, ale ja widać nim nie jest więc czekam na swojego Księcia Księciu PRZYBYWAJ

Edytowane przez pika87
Czas edycji: 2011-07-04 o 11:58
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 12:02   #2830
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
mój eks zarzekał się, że nikogo nie ma, że chce być sam bo nie dojrzał do związku... po miesiącu dowiedziałam się od jego mamy, że przy obiedzie poinformawał ich że jest z pewną dziewczyną i być może zostanie ojczymem bo ona ma dziecko.
Mój poprzedni też się zarzekał, że wypalił się uczuciowo (choć 3 dni wcześniej mówił, że kocha), nie chce być w żadnym związku, chce poukładać inne sprawy w swoim życiu, a w 2 dni po rozstaniu - uwaga, nie róbcie tego w domu, szkoda Waszych nerwów i czasu! --> jako że pozostawił na moim kompie swoje hasła, znalazłam w jego znajomych na NK nową koleżankę, do której wysyłał regularnie propozycje spotkania i ciągle dostawał kosza. Potem uaktywnił konta na portalach randkowych, ale nie udało mu się z nikim umówić. Do dzisiaj jest sam i przynajmniej układa sobie życie, a w międzyczasie przypomniał sobie o mnie
Stary 2011-07-04, 12:16   #2831
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Mój poprzedni też się zarzekał, że wypalił się uczuciowo (choć 3 dni wcześniej mówił, że kocha), nie chce być w żadnym związku, chce poukładać inne sprawy w swoim życiu, a w 2 dni po rozstaniu - uwaga, nie róbcie tego w domu, szkoda Waszych nerwów i czasu! --> jako że pozostawił na moim kompie swoje hasła, znalazłam w jego znajomych na NK nową koleżankę, do której wysyłał regularnie propozycje spotkania i ciągle dostawał kosza. Potem uaktywnił konta na portalach randkowych, ale nie udało mu się z nikim umówić. Do dzisiaj jest sam i przynajmniej układa sobie życie, a w międzyczasie przypomniał sobie o mnie
Kręcenie to chyba standard Mój ExExEx poinformował mnie, że potrzebuje samotności ... po 3 czy4 tygodniach zobaczyłam jak ta samotność wygląda

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 12:23   #2832
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kręcenie to chyba standard Mój ExExEx poinformował mnie, że potrzebuje samotności ... po 3 czy4 tygodniach zobaczyłam jak ta samotność wygląda
No coś muszą mówić, żebyśmy "nie cierpiały za bardzo"
Stary 2011-07-04, 12:33   #2833
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Bo przecież "nie chcą nas ranić" i "zasługujemy na kogoś lepszego"
Stary 2011-07-04, 12:33   #2834
pika87
Rozeznanie

i kolejna banalny i standardowy tekst. mój chyba się zawiódł reakcją rodziny bo nie była zachwycona - nie skomentowali tej informacji, wyszli z pokoju!!! zabronili przyprowadzac dziewczyn do domu, stwierdzili, że źle go wycowali i kazali wyprowadzić z domu do wakacji wiem, że to taka reakcja bo byli na niego źli wkoncu zachował się jak dupek nie tylo w stosunku do mnie ale i do nich, i pewnie zmienią swoje zdanie na ten temat (moze nawet juz zmienili) ale bardzo było mi miło, kiedy staneli po mojej stronie. eksie czas dorosnąć!!!
jego tekst "nie mam życia w domu bo wszyscy są za tobą" bezcenny. sam chciał, żebym miała dobre stosunki z jego rodziną, a że świetnie się rozumieliśmy to takie były musi uważać na to co mówi, bo zanim mi ich przedstawił powiedział "nie martw się oni cię pokochają" no to pokochali, z wzajemnośćią )

Edytowane przez pika87
Czas edycji: 2011-07-04 o 12:36
Stary 2011-07-04, 12:35   #2835
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
mój chyba się zawiódł reakcją rodziny bo nie była zachwycona - nie skomentowali tej informacji, wyszli z pokoju!!! zabronili przyprowadzac dziewczyn do domu, stwierdzili, że źle go wycowali i kazali wyprowadzić z domu do wakacji
Śmiesznie wyszło Szkoda mi tylko kolejnej dziewczyny, której będzie się trzymał na siłę, żeby rodzina się nie obraziła
Stary 2011-07-04, 12:47   #2836
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Dokładnie ...

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 12:52   #2837
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Śmiesznie wyszło Szkoda mi tylko kolejnej dziewczyny, której będzie się trzymał na siłę, żeby rodzina się nie obraziła
on raczej nie nalezy do osób które robią coś na siłę jego stosunki z rodziną są dość specyficzne (co nie znaczy ze złe). oni poprostu chcieli mu uświadomić, że nie możana myśleć tylko o sobie i trzeba brać odpowiedzialność za to co się robi. nie wiem czy im wyszło, ale dobrze, że nie olali tej całej sprawy. wkurzyli się, bo wprowadził mnie do domu, traktowali mnie jak członka swojej rodziny, były wspólne święta, imieniny itd. mówił im, że będę jego żoną bo jestem taka wspaniała...a pewnego dnia (kilka dni po walentynkach które spędziliśmy w jego domu, były kwiatki, czekoladki... od niego) zerwał ze mną, i nawet ich o tym nie poinformował (pewnie się bał) przyznał się dopiero po naciskach mamy, która zdziwiona, że nie spędzamy razem wekeendu myślała ze się pokłuciliśmy, a tu taka akcja....! dobrak koniec tego wspominania bo nie chce mi sie o tym mysleć, lecę na zakupy bo nie mam nic do jedzenia a w między czasie zastanowie się co zrobić z tym pierścionkiem

Edytowane przez pika87
Czas edycji: 2011-07-04 o 13:00
Stary 2011-07-04, 13:08   #2838
Dearlie
Zakorzenienie

Ooo, a więc nie tylko mój eks karmi mnie opowieściami jak to nie jest gotowy na nowy związek, bo jest taki wypalony po naszym I napewno dziewczyny, napewno z nikim się nie zwiąże! Absolutnie tego nie chce! Pffff... jak znam życie to już kogoś ma, bo wczoraj napisał do mnie o 2 w nocy z jakiś dziwnym sarkazmem, a nie sądzę, żeby ot tak sobie nie spał w niedzielę o tej godzinie. Nie odpisałam i mam plan nie odpisywać. W d*pie go mam. Nie będę się już za nim uganiała.

Cytat:

cudownie.. bardzo się cieszę..
btw. kiedyś też marzyłam o aktorstwie na konkursy recytatorskie jeździłam, brałam udział w przedstawieniach.. ahhh..
Ja od dziecka występowałam w różnych przedstawieniach, także recytowałam Jeszcze 10 lat temu każdy z mojego otoczenia dałby sobie rękę uciąć, żw pójdę w tym kierunku, ale w liceum zamiast w klasie o profilu teatrologicznym wylądaowałam na biol-chemie i jakoś tak zagubiłam artystyczną duszę

Swoją drogą mi i tak już należy się jakiś Oskar za rolę, którą codziennie odgrywam od 10 do 18 Gram ją tak dobrze, że wierzcie mi, ale żadna moja klientka nigdy nie przypuszczałaby, że mam takie zaburzenia emocjonalne. Uśmiech nr 5 oraz radość życia mam wytrenowane do perfekcji

Cytat:
Napisane przez zverka Pokaż wiadomość
I tak trzymaj Kochana Super pomysł A jako kto pracujesz bo pewnie tylko ja nie wiem ?:P
Z wykształcenia jestem kosmetologiem, ale myślę, że bardziej można powiedzieć, że pracuję jako kosmetyczka
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 13:51   #2839
janee90
Raczkowanie

Cytat:
przeczytania czegoś takiego bylo mi potrzeba

rozwijam się
czytam
edukuję
dbam o siebie
bloguję

http://makingmyworldbetter.blogspot.com/
janee90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 14:57   #2840
bibi2412
Raczkowanie

dziewczyny nie wiem skad to sie wzielo ale po rozstaniu zaczelam gotowac zauwazylam ze sprawia mi to radosc- sama czynnosc, pozniej jak widze zadowolone twarze domownikow (mamy szczegolnie) no i jedzenie oczywiscie robie rozne nowe dania,desery.. a nigdy wczesniej nie myslalam ze to moze byc takie fajne tak chcialam sie podzielic swoim szczesciem jest wiele fajnych rzeczy w zyciu ktorych warto sprobowac i warto robic cos nowego czytam was na biezaco i pozdrawiam,buzka!
bibi2412 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 15:22   #2841
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bibi2412 Pokaż wiadomość
dziewczyny nie wiem skad to sie wzielo ale po rozstaniu zaczelam gotowac zauwazylam ze sprawia mi to radosc- sama czynnosc, pozniej jak widze zadowolone twarze domownikow (mamy szczegolnie) no i jedzenie oczywiscie robie rozne nowe dania,desery.. a nigdy wczesniej nie myslalam ze to moze byc takie fajne tak chcialam sie podzielic swoim szczesciem jest wiele fajnych rzeczy w zyciu ktorych warto sprobowac i warto robic cos nowego czytam was na biezaco i pozdrawiam,buzka!

no i elegancko
ja uwielbiam gotować.. ostatnio przymierzam się do kilku eksperymentów, ciekawe co mi z tego wyjdzie..
mój brat uwielbia, jak gotuję.. mamy podobne upodobania jeśli chodzi o potrawy, nie tylko tradycyjny schabowy i ziemniaki, ale makarony, różnego rodzaju sosy, szpinak, brokuły, krewetki i mnóstwo ziół, przypraw..

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 15:41   #2842
solideja
Zadomowienie

Kobietki, nie wierzcie facetom! No po prostu nie wierzcie, oni prawie zawsze mają dla Was drugą twarz, a inną pokazują całemu światu - oczywiście tę gorszą.

Może i są jakieś wyjątki i tego Wam życzę, ale ja sama już chyba nigdy w życiu żadnemu mężczyźnie nie zaufam!!!

Nie będę tu pisać co odkryłam odnośnie mojego eks, bo może i on w końcu wpadnie na to forum i wtedy nie wiadomo czy on będzie miał tyle moralności co ja żeby zachować to dla siebie...

Ale bez kitu, faceci to dno dno dno, jak to dobrze że ja z nim zerwałam, o rany jak dobrze!!! Całe szczęście, czego ja się dowiedziałam dziewczyny!!!

(kto się nie domyślił, niech wali na pw).
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 15:47   #2843
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

solideja ja tez bylam pewna, ze ex mnie nie oszukuje, a tu się sam przyznał, że nie do konca mówił mi prawde.. nie były to jakieś wielkie sprawy, ale sam fakt. Ja byłam raczej szczera, nie zdarzało mi się kłamać, czy czegoś zatajać (a że coś go nie obchodzilo, jego sprawa...)

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Tak w ogóle weszłam tu po to, żeby wam coś wkleić:

http://kwejk.pl/obrazek/222659/ex.html

staram się minimalizowac wejścia na watek, bo wtedy myślę o exie, ale to nie jest takie proste
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 15:50   #2844
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Kobietki, nie wierzcie facetom! No po prostu nie wierzcie, oni prawie zawsze mają dla Was drugą twarz, a inną pokazują całemu światu - oczywiście tę gorszą.

Może i są jakieś wyjątki i tego Wam życzę, ale ja sama już chyba nigdy w życiu żadnemu mężczyźnie nie zaufam!!!

Nie będę tu pisać co odkryłam odnośnie mojego eks, bo może i on w końcu wpadnie na to forum i wtedy nie wiadomo czy on będzie miał tyle moralności co ja żeby zachować to dla siebie...

Ale bez kitu, faceci to dno dno dno, jak to dobrze że ja z nim zerwałam, o rany jak dobrze!!! Całe szczęście, czego ja się dowiedziałam dziewczyny!!!

przykro mi ;/
Stary 2011-07-04, 15:54   #2845
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
no i elegancko
ja uwielbiam gotować.. ostatnio przymierzam się do kilku eksperymentów, ciekawe co mi z tego wyjdzie..
mój brat uwielbia, jak gotuję.. mamy podobne upodobania jeśli chodzi o potrawy, nie tylko tradycyjny schabowy i ziemniaki, ale makarony, różnego rodzaju sosy, szpinak, brokuły, krewetki i mnóstwo ziół, przypraw..

mmmmm uwielbiam spaghetti z tuńczykiem, szpinakiem w sosie śmietanowym ;P
Stary 2011-07-04, 15:55   #2846
Nuska87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość

Nie no, nie generalizujmy.. Bez przesady, na pewno są porządni faceci.. Gdyby istniało podobne forum dla mężczyzn, to wątek rozstaniowy i nawijanie na wstrętne babki byłby zapewne również mocno rozwinięty. Tak jak nieznośni i okropni są faceci, są również nieznośne babeczki. Ja się brzydzę zdradą (zgadałam solideja?) i sama bym tego nie zrobiła. NIGDY. NIKOMU. Podobnie jak bym nigdy nie zrobiła czegoś co osobiście mi by nie odpowiadało. To, że nie wszyscy tak mają, nie oznacza, że takie osoby nie istnieją

Po przeczytaniu książek o potędze podświadomości, postanowiłam stosować afirmacje i ściągnąć do siebie szczęście (nie koniecznie faceta)
Nuska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 16:13   #2847
agusiatko17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nuska87 Pokaż wiadomość
Po przeczytaniu książek o potędze podświadomości, postanowiłam stosować afirmacje i ściągnąć do siebie szczęście (nie koniecznie faceta)
Ja też właśnie jestem w trakcie czytania "sekretu" i mam zamiar pochłonąć "potęgę podświadomości" i jeszcze jakąś niedawno wynalazłam, ale nie pamiętam tytułu Oby tylko z łatwością przychodziło wierzenie że "to coś" już mamy
Stary 2011-07-04, 16:16   #2848
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nuska87 Pokaż wiadomość
Nie no, nie generalizujmy.. Bez przesady, na pewno są porządni faceci.. Gdyby istniało podobne forum dla mężczyzn, to wątek rozstaniowy i nawijanie na wstrętne babki byłby zapewne również mocno rozwinięty. Tak jak nieznośni i okropni są faceci, są również nieznośne babeczki. Ja się brzydzę zdradą (zgadałam solideja?) i sama bym tego nie zrobiła. NIGDY. NIKOMU. Podobnie jak bym nigdy nie zrobiła czegoś co osobiście mi by nie odpowiadało. To, że nie wszyscy tak mają, nie oznacza, że takie osoby nie istnieją
Mój mąż mi to powtarzał przez 5 lat i du pa. Nie wierzę w takie słowa. To tak samo jak komuś całkowicie, bezgranicznie zaufać. Ja samej sobie nie ufam a co dopiero komuś.
Kur.wa jakiś dół mnie dopada, ale nie odnośnie eksa tylko obecnej znajomości
Stary 2011-07-04, 16:18   #2849
agusiatko17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Kur.wa jakiś dół mnie dopada, ale nie odnośnie eksa tylko obecnej znajomości
Aj aj dlaczegóż to
Stary 2011-07-04, 16:24   #2850
blueone
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość

http://kwejk.pl/obrazek/222659/ex.html

staram się minimalizowac wejścia na watek, bo wtedy myślę o exie, ale to nie jest takie proste
Fajne

Ja też chyba musze ograniczyć wchodzenie na wątek, bo minęło już trochę czasu, a ja zaczynam niepotrzebnie dużo rozmyslac i roztrząsać...Chociaż ciężko będzie mi Was opuścić, bo przywiązałam się.

Tylko co tu robić jak jestem chora Malla dzięki za życzenia zdrowia, przydadzą się, bo mam naprawdę fajne plany na weekend.

niquolle, Dearlie cieszę się z Waszych planów. Oby tak dalej! Sama myślę też, że jestem fajniejszą, bardziej wartościową osobą bez tego związku...mam tylko nadzieję, że w następnym nie popełnię tych samych błędów i zachowam swoją odrębność, a bycie z kimś będzie okazją do obustronnej wymiany i dalszego rozwijania się jako człowiek. Tego sobie i Wam serdecznie życzę!

Forrest Gump
blueone jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości