|
|
#2821 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
Ja mam ciszę do dziś :P Nawet sms że to koniec nie dostałam He he . A życie toczy się dalej :P
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#2822 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W sumie jest ok, i mozemy zostac nawet na poziomie zwyklego kumplowania sie. Jesli nie to plakac takze nie bede. Poniose po prostu konsekwencje i tyle. Ale watpie, ze tak sie stanie, narazie sie nie zanosi. Ale muzycy sa FU. Pozostana FU. Przynajmniej Ci, ktorzy zyja marzeniami o wielkiej karierze i tysiacach groupies.
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-07-04 o 03:04 |
|
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętaj, jesteś kobietą ! Całym pięknem tej planety. Jesteś silna, mądra i nadzwyczajna - nie dasz sobą pomiatać jakiemuś s*****synowi. Nie jesteś stworzona do czekania i błagania aż wróci, jesteś stworzona do ukazywania swojego piękna - by On później żałował, co stracił, więc do dzieła, słonko.
|
|
|
|
#2824 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
Nie podejrzewałaś nic? Nie zachowywał się inaczej od jakiegoś czasu ? |
||
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest mi okropnie cięzko. Z dnia na dzień facet z którym planowałam wspolne życie konczy związek w 5 minut przez telefon. |
|
|
|
|
#2826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przykro mi. Szkoda, że zakończył to za pośrednictwem telefonu... Może nie miał odwagi powiedzieć Ci tego w cztery oczy... Pewnie bał się Twojej reakcji. |
|
|
|
|
#2827 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tego nam trzeba! ;]
|
|
|
|
|
#2828 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też dowiedziałam się że już nie chce być ze mną przez ten oto cudowny technologiczny wynalazek... Tchórze !.
|
|
|
#2829 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
strasznie mi przykro, bo pamiętam jak ja się czułam - też nic nie wskazywało na to ze zamierza ze mną zerwać, nawet dla niepoznaki mówił, że kocha dwa dni przed tą całą sytuacją. achhh myślałam, że to ten jedyny, ale ja widać nim nie jest więc czekam na swojego Księcia Księciu PRZYBYWAJ
Edytowane przez pika87 Czas edycji: 2011-07-04 o 11:58 |
|
|
|
|
#2830 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój ExExEx poinformował mnie, że potrzebuje samotności ... po 3 czy4 tygodniach zobaczyłam jak ta samotność wygląda
|
|
#2832 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#2833 |
|
Nie depcze krokusów
|
Bo przecież "nie chcą nas ranić" i "zasługujemy na kogoś lepszego"
|
|
#2834 |
|
Rozeznanie
|
i kolejna banalny i standardowy tekst. mój chyba się zawiódł reakcją rodziny bo nie była zachwycona - nie skomentowali tej informacji, wyszli z pokoju!!! zabronili przyprowadzac dziewczyn do domu, stwierdzili, że źle go wycowali i kazali wyprowadzić z domu do wakacji
wiem, że to taka reakcja bo byli na niego źli wkoncu zachował się jak dupek nie tylo w stosunku do mnie ale i do nich, i pewnie zmienią swoje zdanie na ten temat (moze nawet juz zmienili) ale bardzo było mi miło, kiedy staneli po mojej stronie. eksie czas dorosnąć!!!jego tekst "nie mam życia w domu bo wszyscy są za tobą" bezcenny. sam chciał, żebym miała dobre stosunki z jego rodziną, a że świetnie się rozumieliśmy to takie były musi uważać na to co mówi, bo zanim mi ich przedstawił powiedział "nie martw się oni cię pokochają" no to pokochali, z wzajemnośćią )
Edytowane przez pika87 Czas edycji: 2011-07-04 o 12:36 |
|
|
|
#2835 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Szkoda mi tylko kolejnej dziewczyny, której będzie się trzymał na siłę, żeby rodzina się nie obraziła
|
|
|
#2837 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jego stosunki z rodziną są dość specyficzne (co nie znaczy ze złe). oni poprostu chcieli mu uświadomić, że nie możana myśleć tylko o sobie i trzeba brać odpowiedzialność za to co się robi. nie wiem czy im wyszło, ale dobrze, że nie olali tej całej sprawy. wkurzyli się, bo wprowadził mnie do domu, traktowali mnie jak członka swojej rodziny, były wspólne święta, imieniny itd. mówił im, że będę jego żoną bo jestem taka wspaniała...a pewnego dnia (kilka dni po walentynkach które spędziliśmy w jego domu, były kwiatki, czekoladki... od niego) zerwał ze mną, i nawet ich o tym nie poinformował (pewnie się bał) przyznał się dopiero po naciskach mamy, która zdziwiona, że nie spędzamy razem wekeendu myślała ze się pokłuciliśmy, a tu taka akcja....! dobrak koniec tego wspominania bo nie chce mi sie o tym mysleć, lecę na zakupy bo nie mam nic do jedzenia a w między czasie zastanowie się co zrobić z tym pierścionkiem
Edytowane przez pika87 Czas edycji: 2011-07-04 o 13:00 |
|
|
|
|
#2838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ooo, a więc nie tylko mój eks karmi mnie opowieściami jak to nie jest gotowy na nowy związek, bo jest taki wypalony po naszym
I napewno dziewczyny, napewno z nikim się nie zwiąże! Absolutnie tego nie chce! Pffff... jak znam życie to już kogoś ma, bo wczoraj napisał do mnie o 2 w nocy z jakiś dziwnym sarkazmem, a nie sądzę, żeby ot tak sobie nie spał w niedzielę o tej godzinie. Nie odpisałam i mam plan nie odpisywać. W d*pie go mam. Nie będę się już za nim uganiała. ![]() Cytat:
Jeszcze 10 lat temu każdy z mojego otoczenia dałby sobie rękę uciąć, żw pójdę w tym kierunku, ale w liceum zamiast w klasie o profilu teatrologicznym wylądaowałam na biol-chemie i jakoś tak zagubiłam artystyczną duszę ![]() Swoją drogą mi i tak już należy się jakiś Oskar za rolę, którą codziennie odgrywam od 10 do 18 Gram ją tak dobrze, że wierzcie mi, ale żadna moja klientka nigdy nie przypuszczałaby, że mam takie zaburzenia emocjonalne. Uśmiech nr 5 oraz radość życia mam wytrenowane do perfekcji ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2839 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2840 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny nie wiem skad to sie wzielo ale po rozstaniu zaczelam gotowac
zauwazylam ze sprawia mi to radosc- sama czynnosc, pozniej jak widze zadowolone twarze domownikow (mamy szczegolnie robie rozne nowe dania,desery.. a nigdy wczesniej nie myslalam ze to moze byc takie fajne tak chcialam sie podzielic swoim szczesciem jest wiele fajnych rzeczy w zyciu ktorych warto sprobowac i warto robic cos nowego czytam was na biezaco i pozdrawiam,buzka! |
|
|
|
#2841 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i elegancko ![]() ja uwielbiam gotować.. ostatnio przymierzam się do kilku eksperymentów, ciekawe co mi z tego wyjdzie.. mój brat uwielbia, jak gotuję.. mamy podobne upodobania jeśli chodzi o potrawy, nie tylko tradycyjny schabowy i ziemniaki, ale makarony, różnego rodzaju sosy, szpinak, brokuły, krewetki i mnóstwo ziół, przypraw..
|
|
#2842 |
|
Zadomowienie
|
Kobietki, nie wierzcie facetom! No po prostu nie wierzcie, oni prawie zawsze mają dla Was drugą twarz, a inną pokazują całemu światu - oczywiście tę gorszą.
Może i są jakieś wyjątki i tego Wam życzę, ale ja sama już chyba nigdy w życiu żadnemu mężczyźnie nie zaufam!!! Nie będę tu pisać co odkryłam odnośnie mojego eks, bo może i on w końcu wpadnie na to forum i wtedy nie wiadomo czy on będzie miał tyle moralności co ja żeby zachować to dla siebie... Ale bez kitu, faceci to dno dno dno, jak to dobrze że ja z nim zerwałam, o rany jak dobrze!!! Całe szczęście, czego ja się dowiedziałam dziewczyny!!! (kto się nie domyślił, niech wali na pw). |
|
|
|
#2843 |
|
Rozeznanie
|
solideja ja tez bylam pewna, ze ex mnie nie oszukuje, a tu się sam przyznał, że nie do konca mówił mi prawde.. nie były to jakieś wielkie sprawy, ale sam fakt. Ja byłam raczej szczera, nie zdarzało mi się kłamać, czy czegoś zatajać (a że coś go nie obchodzilo, jego sprawa...)
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Tak w ogóle weszłam tu po to, żeby wam coś wkleić: http://kwejk.pl/obrazek/222659/ex.html ![]() staram się minimalizowac wejścia na watek, bo wtedy myślę o exie, ale to nie jest takie proste
|
|
|
|
#2844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przykro mi ;/ |
|
|
|
|
#2845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mmmmm uwielbiam spaghetti z tuńczykiem, szpinakiem w sosie śmietanowym ;P
|
|
|
|
|
#2846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Po przeczytaniu książek o potędze podświadomości, postanowiłam stosować afirmacje i ściągnąć do siebie szczęście (nie koniecznie faceta)
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oby tylko z łatwością przychodziło wierzenie że "to coś" już mamy
|
|
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kur.wa jakiś dół mnie dopada, ale nie odnośnie eksa tylko obecnej znajomości
|
|
|
|
|
#2849 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2850 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też chyba musze ograniczyć wchodzenie na wątek, bo minęło już trochę czasu, a ja zaczynam niepotrzebnie dużo rozmyslac i roztrząsać...Chociaż ciężko będzie mi Was opuścić, bo przywiązałam się. Tylko co tu robić jak jestem chora Malla dzięki za życzenia zdrowia, przydadzą się, bo mam naprawdę fajne plany na weekend .niquolle, Dearlie cieszę się z Waszych planów
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

na sam koniec powiedziałam mu, że szczerze go nienanwidze i się rozłączyłam.
Tego nam trzeba! ;]

Księciu PRZYBYWAJ 

a w między czasie zastanowie się co zrobić z tym pierścionkiem
na konkursy recytatorskie jeździłam, brałam udział w przedstawieniach.. ahhh..