|
|
#211 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
Cytat:
![]() Poczytałam trochę o tych perfumach i też raczej ani dla mnie ani dla męża ![]() Czyli w grę wchodzą tylko te rzeczy, które wypatrzyłam wcześniej. ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
Lily lolo - odsypka w strunie cienia Pixie Sparkle Lumiere - odsypka w strunie cienia Peacock Blue Avon Precision Glimmer w kolorze turkusowym - zużycie do 50% Od Ciebie: Biochemia Urody- peeling enzymatyczny z bromelainą. Ubytek 2 płaskie łyżeczki (te z zestawu, plastikowe). Użyty w połowie marca, trzymany w lodówce. Trochę EDM- różu/bronzera „Winter Bronzer” (bez LL) Może być? ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Za: Oceanic, AA Efekt Matujący, Krem na dzień matująco - nawilżający. Użyty kilka razy. data ważności: 08.12 Mogę oddać: Odsypka 1g różu New Shoes w strunie Odsypka w strunie cień I'M Keeping Your CD's Odsypka w strunie cień Pressed Olive Odsypka w strunie cień Freckles Odsypka w strunie cień Weeping Willow Odsypka w strunie cień Sunset Voyage Odsypka w strunie cień Silver Spoon Odsypka w strunie cień Curry Odsypka w strunie cień Greeting Card Odsypka w strunie cień 3-Day Weekend Eyeliner Lapis odsypka ok.1,5 g w strunie ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Znalazłam tylko: RADICAL ampułki OPINIE NA KWC Kuracja przeciw wypadaniu włosów NOWA, całe opakowanie 15 ampułek data ważności 12.2013 ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1309253943 i Odlewka DKNY Be Delicious PICNIC IN THE PARK do 10-15 ml |
|||
|
|
|
#212 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic nie znalazłam. |
|
|
|
|
#215 |
|
Rozeznanie
|
Najbardziej mi się podobają:
1) Kolczyki kryształowe serduszka |
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem w sumie, ale podam wymiarki:
dł. 45 cm paszki: 24 cm ramiona : 20 cm
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Mi pasuje, tylko może dobierz jeszcze coś, bo kolczyki są małe
|
|
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
Czy wymienilabys:
Odsypka 1g różu Sand Cherry w słoiczku Odsypka 1g różu New Shoes w słoiczku Za odsypke Lily Lolo - roz Ooh La La I mam jeszcze w BIGu All Smiles EDM ???
Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post30971944 Ubrania: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post30372414 Depilator: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=541619 Poszukuję: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=566536 |
|
|
|
#219 |
|
Rozeznanie
|
Książka też jest nieduża, więc jest ok. Zatem przechodzimy na priv
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Od Ciebie:
- "Nie dla mięczaków" Monika Szwaja - NOWE Ode mnie: - Kolczyki kryształowe serduszka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1307922404 Odbiór osobisty ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Yasinisi: Ode mnie: Wszystkie moje pigmenty z CS+próbka elelinera Beach - chrome carmine - sunset - sunstone - winterveld - xian vistas - Saga Blue - Mermaid (ponad 1 g w pudełeczku) - róż Baby Roses (ponad 1 g w pudełeczku) - Paradise Shimmer - Opal Tan - Inter Violet Sparks - Duocrome Green Gold - Misterioso Green - Emerals Isle - 24 Karat Gold - Inter Gold Sparks - Antique Silver - Chocolate Mousse - Colorona Russet - Antique Red - Blue Silver - Sparkle Blue - Satin Pearl - Gemtone Emerald - Orchid - Mauve Quartz - Ultra Shimmer - Amethyst - Antique Gold - Metallic Pixie Purple - Blackstar Blue - Blushing Pink - Blue Red Chrome - Gemtone Topaz - Aruban Coral Mam i fiolki niepodpisane, a nazwy już nie pamietam, w kolorach: - ładny ciepły beż+srebrne drobinki - 8 różnych brązów - jasnozłoty - różowozłoty - ciemnoróżowy - ciemnoniebieski - fiolet - ciemnyfiolet - szarofioletowy - świerkowa zieleń+srebrne drobinki - 6 różnych białych mik pryzmatycznych Od Ciebie: - "Pamietniki wampirów" - Monika Szwaja - Klub mało używanych dziewic - nowa - krem Babydream extrasensitive Pflegecreme - użyty kilka razy więc sporo zostało Daj mi adres na PW, to wyślę w następnym tygodniu ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Od Ciebie: Oceanic, AA Efekt Matujący, Krem na dzień matująco - nawilżający. Użyty kilka razy. data ważności: 08.12 Ode mnie: Odsypka 1g różu New Shoes w strunie Odsypka w strunie cień I'M Keeping Your CD's Odsypka w strunie cień Pressed Olive Odsypka w strunie cień Freckles Odsypka w strunie cień Weeping Willow Odsypka w strunie cień Sunset Voyage Odsypka w strunie cień Silver Spoon Odsypka w strunie cień Curry Odsypka w strunie cień Greeting Card Odsypka w strunie cień 3-Day Weekend Eyeliner Lapis odsypka ok.1,5 g w strunie Wyślę w następnym tygodniu, jak dotrą do mnie woreczki strunowe (czekam na nie juz prawie tydzień, więc chyba będą u mnie we wtorek) Wyślij swój adres na PW |
|
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z mojej strony wysyłka jak tylko przeczytam Pamiętniki
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, czyli zarezerwuję dla Ciebie te kilka próbek i wezmę je do PL.
Tylko właśnie dziś miałam niemiłą sytuację, że jedna wizażanka zostawiła mnie na lodzie ( po 3 miesiącach rezerwacji drogiego perfumu!), więc prosiłabym o słowność. ![]() Co prawda to mała kwota i lekkie rzeczy, ale nie muszę ich brać do PL, więc proszę o dotrzymanie słowa. Odezwę się za ok. 3 tygodnie jak przyjadę i przejrzę paczki. Wtedy wyślę listę.
|
#223 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Interesowałby mnie kwas mlekowy i papierki (potrzebuje do ph nie wiem ktore to by byly
)
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynam od tych, na których mi najbardziej zależy:
Bvlgari, Au the Rouge 5 ml Ralph Lauren, Ralph, 1,5 ml Bvlgari Notte, 2 ml Molinard, Vanilla Patchouli 4,5 ml Tesori d'Oriente, Mak Tybetański, 2 ml Giorgio Beverly Hills So You, 3 ml Currara, Touch & Die, 4ml Napisz które możesz oddać? |
|
|
|
#225 |
|
Konto usunięte
|
Wolałabym nie odsypywać Winter Bronzera, gdyż mam go wystawionego na jednym z portali... Mogę zrezygnować z odsypki Pixie Sparkle LL
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
A jakiej wielkości jest odsypka Peacock Blue? (lumiere)[/QUOTE]
Pół słoiczka |
|
|
|
#227 |
|
Konto usunięte
|
Ok, więc ja jestem chętna na odsypkę Lumiere i cień Avon, z Pixie zrezygnuję- za peeling. Mogę zrobić małą odsypkę pudru jedwabnego na testy (ja stosuję jako primer), jeśli chcesz
Pełna nazwa to: Lumiere Sheer Silk Powder. To niby wykończeniówka, ale można stosowac też jako primer. No i nie połyskuje wcale... |
|
|
|
#228 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Transcluent Mineral Veil odsypka ok.1,5 g w strunie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1306640952 -kompakt Gosh Zerkniesz do mnie ? ![]()
|
#229 |
|
|
Wiekszosc rzeczy które mnie interesuje jest na turkusowo
(2 podkłady mineralne) oprócz tego kwas mlekowy by mi sie przydał
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
nie dostałam odpowiedzi ani u siebie,ani tutaj
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Nawet chętniej wezmę puderek od różu
![]() czyli u mnie: - Lumiere - odsypka w strunie cienia Peacock Blue - Avon Precision Glimmer w kolorze turkusowym - zużycie do 50% Od Ciebie: - Biochemia Urody- peeling enzymatyczny z bromelainą. Ubytek 2 płaskie łyżeczki (te z zestawu, plastikowe). Użyty w połowie marca, trzymany w lodówce. - małą odsypkę pudru jedwabnego na testy Lumiere Sheer Silk Powder Jak tak, to potwierdź i wyślij adres na PW, bo jutro idę na pocztę. ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Nie mam jak dziecka zmierzyć, bo podrzuciłam ją teściowej na kilka dni ![]() W weekend zmierzę i się odezwę. Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-07-05 o 12:55 |
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Serdeczne dzięki za cierpliwość.
![]() To w takim razie powiedz, czy byłabyś zainteresowana wymianą: 1) odsypka cienia I'm Keeping Your CD's w plastikowej fiolce 1g 2) odsypka cienia Pressed Olive w plastikowej fiolce 1g 3) odsypka cienia Volcano Blossom w plastikowej fiolce 1g 4) odsypka cienia AWGM Inspiring 1ml (struna lub fiolka) 5) odsypka cienia AWGM Elegance 1ml (struna lub fiolka) 6) odsypka cienia AWGM Reticent 1ml (struna lub fiolka) 7) Nivea Hair Spray 8) kredkę za: 1) Bajki 2) Odżywka Pantene loki i fale 3) Pięcioro dzieci i "coś" 4) Tajemniczy ogród ? ![]() Zrobić fotki jeszcze tych dwóch książek?
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potwierdzam wymianę. Wyślij mi adres na PW. |
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś jeszcze od siebie dorzucę (na pewno jakąs próbeczke perfum YR, bo mam ich sporo i pewnie jakis cień mineralny, jak masz jakies preferencje co do koloru, to napisz). Potwierdź u mnie w wątku i adres na PW poproszę. |
|
|
|
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
Potwierdzam
![]() dla mnie Extraordinary i Escada (próbka fabryczna), dla ciebie: 1. 3 ml Au the Rouge 2. Ralph Lauren, Ralph, 1,5 ml 3. Bvlgari Notte, 2 ml 4. Molinard, Vanilla Patchouli 4,5 ml 5. Tesori d'Oriente, Mak Tybetański, 2 ml 6. Giorgio Beverly Hills So You, 3 ml 7. Currara, Touch & Die, 4ml co do cieni, lubię odcienie różowawe albo jasny koral - dzięki. adres zaraz podeślę.
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie zauważyłam jeszcze próbki BB kremów, atomizery ze wspólnych zakupów na wizażu 10ml x 10sztuk. |
|
|
|
|
#237 |
|
|
No ja nadal jestem chetna, podklady wymienilas wiec zostaje kwas i papierki, co bys za nie chciala? bb kremy są do wziecia, atomkow zostało 5szt, moze cykne Ci fotke tych bb kremow sobie wybierzesz, kolory mają rózne.
|
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może jeszcze coś u mnie widzisz? |
|
|
|
|
#239 |
|
|
Polowalam na najjaśniejsze odcienie podkladow ale wymienilas wiec chyba nic innego juz nie widzę.
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie znalazłam nic dla siebie
![]() Pozdrawiam |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.

):

)

(2 podkłady mineralne) oprócz tego kwas mlekowy by mi sie przydał