|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
u mnie też słoneczko zagląda
pranie się pierze, gary umyłam i blaty, w łazience w miarę, tylko w pokoju zabawki narozwalane, ale to standard
|
|
#902 |
|
Rozeznanie
|
A u mnie pada i szaro. Pogoda nie do życia....
![]() Ja zaraz zbieram się domu i na jakieś zakupy po drodze. Na jutro na obiad planuję zrobić pulpety w sosie pomidorowym , dziś mam żurek. W domu czeka tez na mnie stos prasowania i pranie do nastawienia.
|
#903 |
|
Rozeznanie
|
Czy ja mogę mieć prośbę? Mogłybyście kliknąć w reklamy na dole strony http://www.quady-gryfow.pl/
Z góry bardzo dziękuję
... bo zanim zgasną resztki dnia,zanim anioły się przyśnią,zanim nasze ciała błysną ... powtórzymy wszystko Edytowane przez tygrysekak Czas edycji: 2011-07-04 o 17:12 |
|
|
|
#904 |
|
Zadomowienie
|
Moja już śpi 3 godz. Znaczy o 16 obudziła się, chwilę pogadałyśmy i chciała piciu. Poszłam zrobić jej herbatkę wracam a ona śpi. Nie wiem o której dzisiaj pójdziemy spać. Chyba po północy
Ja wogóle powinnam abstynentem zostać bo alkoholu nie pije
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam zaraz was nadrobie tylko zrobie sobie coś do jedzonka
![]() dziś zrobilam mega duże (i drogie) zakupy
|
|
|
|
#906 |
|
Zadomowienie
|
U mnie juz tak ładnie słonko świeciło a teraz znowu deszcz pada
|
|
|
|
#907 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kochane moje
![]() Z newsów- umieram dziś na ból pleców. Byliśmy wczoraj na zakupach i schyliłam sie do kosza żeby wybrać arbuza- głupia ja, głupia ja Drugi news- byłam w nowo-otwartym sklepie z ciuszkami i na pytanie czy pani dziumdziowata sprzedawczyni ma zamiar posiadać w przyszłości ubrania w rozmiarach większych niż 40 (których i tak miała może ze 3 sztuki na cały sklep) zostałam poinformowana, że wiekszych ciuchów w hurtowniach nie ma...i że musiałabym szukać w specjalistycznych sklepach dla puszystych No ja kuźwa rozumiem, że rozmiar 44 do najmniejszych nie należy ale kuźwa w SPECJALISTYCZNYCH ?????
|
|
|
|
#908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() był dziadek pogadaliśmy trochę i pojechału mnie znowu leje masakra, a miałam iść biegać![]() od jutra przechodzę na dietę, tzn chcę zmienić nawyki żywieniowe, przede wszystkim wyrzucam słodycze colę i cukier w napojach lekka kolacja, dużo wody i oczywiście ruch, postaram się nie jeść smażonych potraw, jedynie pieczone, gotowane, duszone lub smażone na grillu![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
a z tymi specjalistycznymi sklepami to chyba przesadzili co za dupki swoją drogą u mnie są dwa sklepy (ci sami właściciele) i tam są cudne rzeczy ale tylko w rozmiarze S |
||
|
|
|
#909 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Rozumem raczej nie grzeszy jest po prostu specjalistyczna Nie przejmuj się
|
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja jak szukałam 3 tygodnie temu sukienki na wesele to weszłam do jednego sklepu, a tam same 36, 38, 40 to prawie wcale nie było, a jak były to jakieś zawyżone. pytam więc, czy jakieś sukienki na mnie są ![]() baba spojrzała i mówi, że takich dużych to nie ma ![]() (rozmiar 40 to naprawdę jakiś ogromny ![]() ).a ja mówię: tą przymierzę, a baba do mnie, że nie wejdę ![]() tak mnie w...., że musiałam przymierzyć oczywiście spokojnie weszłam, ale zrezygnowałam, bo brzydko leżała i była kremowa, a ja średnio chciałam kremową
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-04 o 17:44 |
|
|
|
|
#911 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Te babki w sklepach juz przechodzą same siebie.... chyba za duzo telewizji oglądają i różnych pokazów mody i myślą ze normalna kobieta to rozmiar 36 i do tego 180 cm... Ja ostatnio weszłam do takiego ja to ta pani nazwała "specjalistycznego sklepu dla puszystych" (do małych osób raczej nie należę) i chciała sobie kupić koszule na obronę, a że "mam czym oddychać" to muszę mieć rozmiar 46 w biuście, to pani w tym sklepie największy rozmiar jaki miała to 42 Edytowane przez Talaaa87 Czas edycji: 2011-07-04 o 17:36 |
|
|
|
|
#912 |
|
Zadomowienie
|
No ja jak weszłam do specjalistycznego, to rzeczywiście był wybór ubrań w dużych rozmiarach (od 46 aż do 60), ale co z tego jak np. cena za spodnie wynosiła 200zł albo i lepiej ???
![]() W ogóle to dzień dobry Ciasto w pracy smakowało
Edytowane przez evilcia Czas edycji: 2011-07-04 o 17:40 |
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
bylam u psiapsióły na spoznionej urodzinowej kawie kupiłam jej paletke cieni z inglota, takich nude byla bardzo zadowolona![]() pan doktor o ktorym wam pisałam przyjmie mnie w czwartek na wizyte, ale jest jedno małe ALE koszt takiego spotkania to 180złI teraz nie wiem czy iśc, czy odpuścic, nie wiem czy bedzie nas stać zeby taki lekarz prowadził moją ciąze, a z 2 strony jest on podobno baaardzo dobry i niby nie powinno się na tym oszczedzać ![]() Ale raz w miesiacu 180zł + dojazd + badania to nie wiem czy nie pojdziemy z torbami ta pani dr do ktorej chodziłam do tej pory bierze 60zł ale jakos nie mam do niej zaufania ![]() ale miałam ochote na cukierki lodowe az musialam jechac kupić
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-07-04 o 17:42 |
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie drogo. Mój lekarz bierze 100 zł.
|
|
#915 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
O butach nie wspomną... 34 kobiece to 200 i oczywiście nie skórzane
|
|
|
#916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No durna ta baba, durna. Tak mnie zaskoczyła, że nawet jej nie powiedziałam do słuchu Byłam z teściową, nie powiem figury można jej pozazdrościć. Szprycha jak nic a sama ledwo na siebie spodnie znalazła. Jak oni się na taką klientelę nastawili to za dużego sukcesu im nie wróżę...i dobrze |
|
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A takie babki grrr
|
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja super gin brała 100 zł. znajdź tańszego. 180 to gruba przesada, a pod koniec ciąży ja musiałam co 2 tyg być
|
|
|
#920 |
|
Zadomowienie
|
Talaaa rewelacja ten sklep
Haniuś kurcze, a może jeśli ta lekarka prowadzi komuś ciążę to ustala indywidualnie cennik, bo cholerka 180 zł robi wrażenie
|
|
|
|
#921 |
|
Zadomowienie
|
w domu jestem. trochę słońca się pokazało ale znowu pada... no zgłupieje z tą pogodą.
haniula- strasznie drogo u tego lekarza;/ może popytasz jeszcze o innych? anoola- panią się nie przejmuj.. może miała mózg ze specjalistycznego sklepu? tygrysek- w te googlowe reklamy? bo innych nie widzę? nurek- coś Ty tam dziewczyno kupiła? ![]() oglądam Pełną chatę, a pasowałoby obiad robić... nie chce mi się
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle, ze jako lekarz prowadzacy bedzie brał mniej ale pewnie gdzies ok 15ozł.on jest z-ca ordynatora szpitala w ktorym postanowiłam rodzic, i podobno jest bardzo opiekunczy, przychodzi do swoich pacjentek i sie interesuje, a to raczej tez wazne no i ma bardzo dobry sprzet, ta moja ma przedpotopowy sama nie wiem bo bez sensu jechac raz zaplacic 180zł i potem znowu szukac innego, ale ja juz musze teraz isc bo bede miec badanie tej przezierności a to sie robi jakos w 11-13tyg wiec albo pojde teraz do niego, albo za tydzien do mojej bo juz innego nie znajde![]() ale trudna decyzja
|
|
|
|
|
#923 |
|
Rozeznanie
|
Tak ssnow - jeżeli to nie problem to proszę w reklamkę Google kliknąć
|
#924 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#925 |
|
Zadomowienie
|
tygrysek- kliknięte, liczy ilość ip czy kliknięć? w sensie wystarczy raz czy mam klikać co jakiś czas?
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#926 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też się przyzwyczaiłam do codziennego rytuału balsamowania ![]() Mam działkę w cudownym, spokojnym miejscu (puszczy, wspominałam już z resztą) i czasami też niezłe imprezy są organizowane ![]() Z tańcami na trawie, bieganiem, kąpaniem się w rzece i tego typu innymi atrakcjami ![]() Trzeba korzystać póki jest się młodym
|
|
|
|
|
#927 |
|
Wtajemniczenie
|
Haniula mój lekarz brał 70 zł i to był u nas najlepszy w okolicy. Teraz ( po 3 latach) już 100 zł kasuje. Ja pół ciąży chodziłam prywatnie, a pół na kase chorych bo fajny lekarz był. I urodziłam tak czy siak. najważniejsze jest zaufanie do lekarza i regularne badania.
Tż wrócił, zjadł i śpi na fotelu :/. Mały ma wysypkę na brzuchu, a moja mama twierdzi, że różyczka. Czytałam w necie, że przy różyczce jest gorączka i, że leczy ją się tylko objawowo-samą gorączkę. Póki co gorączki nie ma, posmarowałam mu brzuch maścią od dermatologa i zobacze co jutro. W razie co znowu wizyta u lekarza. a dopiero dwa tygodnie temu miał angine :/
|
#928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym 180 nie dała, to serio gruba przesada, a pamiętaj, że do tego dochodzą odpłatne badania co miesiąc te co się w ciąży wykonuje, do tego dojazd i zbankrutujesz ![]() moja gin prowadziła mi ciążę i brała ode mnie tak samo jak od tych, co są jednorazowo, czyli 100 zł ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-04 o 18:19 |
||
|
|
|
#929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe no co, czy chodziłabym prywatnie czy na kase chorych urodzić trzeba, nie ma rady. Te biedniejsze kobietki nie stać na prywatnych lekarzy, chodzą do poradni K i rodzą zdrowe dzieci. Wiadomo, że każdy chce jak najlepszego lekarza, zwłaszcza przy pierwszym dziecku. Ale ja wiem, że z drugim będe chodziła na NFZ, tam mam zaufanego lekarza. Chyba, że by coś było nie tak to bym prywatnie poszła wtedy
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

No ja kuźwa rozumiem, że rozmiar 44 do najmniejszych nie należy ale kuźwa w SPECJALISTYCZNYCH ????? 

pogadaliśmy trochę i pojechał
co za dupki

bylam u psiapsióły na spoznionej urodzinowej kawie
az musialam jechac kupić