|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
TŻ wrócił z pracy i pyta się czy dziś też obejrzymy jakąś bajkę bo mu się wilczek spodobał
|
#1682 | ||
|
Zakorzenienie
|
no tak, 100% skuteczna metoda
![]() Cytat:
no ale ja nie mam dzieci więc już nic nie mówię ![]() Cytat:
![]() na co dzisiaj się zdecydujecie?
|
||
|
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Chociaż w sumie 1 przypadek niepokalanego poczęcia był, więc nie taka 100%. ;D
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Tż zabrał mnie na Malta Festival... własnie wróciliśy
Pippo Delbono wystawil taki spektakl moglabym go oglądac i ogladac.. ;-)a teraz ide spac bo bardzo boli mnie glowa :/ tż wlasnie stwierdzil, że najlepszym lekarstwem na bol glowy jest szybki numerek hmmm brzmi kuszaco...
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dam się
TŻ siedzie przed kompem i coś robi, ja obejrzę odcinek 90210 i potem zagramy w zwierzątka i spać Bajka jutro
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
capri może gnomeo i julia
Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2011-07-04 o 22:28 |
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Zdałam egzamin z chemii klinicznej. uff
Ale i tak 21 osób nie zdało, czyli jakoś się katedra zlitowała i puściła te 60%. Na szczęście. Radość mnie jakoś specjalnie nie rozpiera (może przez pogodę, z lenistwa?), ale jak mama się dowiedziała to aż krzyknęła "jesteśmy już w Krakowie!" i z radości mnie wyprzytulała. I stwierdziła, że już widzi, jak idzie ze mną na spektaktl w Teatrze Starym (i bardziej cieszy niż tż )Tosia, ja Ci powiem, że u mnie też nie byłoby dozwolone leżenie razem przy rodzicach pod kocem itd. Chociaż ja sama bym tak ani u niego, ani u mnie nie potrafiła...
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-07-04 o 22:34 |
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak to nawet jak oglądamy film, leżąc, to już jest bura w jego domu ![]() gratulejszyn za chemię
|
|
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
med, gratuluję
|
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, Peach, dzięki
|
|
#1694 |
|
Polka Ogarniaczka
|
med, gratuluję
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
med gratulacje także ode mnie
|
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
Tosia, Gothka, Aniol
Fenk ju Matko, przeczytałam od wczoraj "Siewcę wiatru", "Zbieracz burz" obydwa tomy i nie mam co robić
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-07-04 o 22:54 |
|
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
med gratki
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-07-04 o 23:25 |
|
|
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Med, moje gratulacje! jejku, dobrze, że nasi rodzice się nie wchrzaniali nigdy. raz tylko mama P. uznała, że się za często widujemy, ale odkąd mieszkamy razem chyba już tak nie myśli i o dziwo to mocno poprawiło moje relacje z nią może dlatego, że wcześniej były nijakie i myślałam, że mnie nie lubi Pamiętacie Polkę? Bierze ślub za dwa miesiące. Ale ten czas popyla a niedawno razem czekalyśmy
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Spadówa! Ja dziś wreszcie chcę seksu a nie jakieś bajki!
|
#1701 |
|
Polka Ogarniaczka
|
sytuacja z Krzysiem jest na tyle klarowna, że wiem, że jest od stycznia 2009 wtórnym kawalerem, bezdzietnym, zostawionym dla, jak to ujął "lepszego modelu"
I jest dla mnie coraz milszy, heh
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jest wpisana w nasz kalendarz ślubny
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie dospałam, oczy mi się zamykają, mega mi zimno, kawy jeszcze nie zdążyłam zrobić, padł program i wszystko spisuję ręcznie, a do tego wszystkiego klient mi groził sądem, bo mu nie chciałam zwrócić kosztów transportu ma-sa-kra. Krzyczy na mnie, a ja z takim fochem: "Ale dlaczego pan na mnie krzyczy?", on: "Przecież ja na panią nie krzyczę!!!", ja: "Krzyczy pan!", on: "A pani to by się nie zdenerwowała? Beton zamówiony, a sprzęt nie działa (urwał sznurek)", ja: "Oczywiście, że bym się zdenerwowała, ale to nie powód, żeby na mnie krzyczeć, ani ja temu winna nie jestem, ani nie do mnie należy decyzja o zwrocie kosztów". Jestem z siebie dumna, bo się postawiłam i nawet przestał w którymś momencie krzyczeć O jaaa, rzeczywiście poleczka się niedługo hajta ![]() Wczoraj zarejestrowałam się w końcu na last.fm
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam o tych Waszych kamerach, zakazach leżenia pod kocem i dla mnie to jest jakiś matrix
|
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama nie bywa zachwycona, jak się wyleguję z facetem nawet oglądając film (czarne scenariusze, ale nie wchodzi do pokoju, nawet wczoraj jak był J., to zamiast wejść albo krzyknąć, to zostawiła mi karteczkę z wiadomością w łazience ), ale, do cholery, swoje lata mam już od jakiegoś czasu i nawet rodzinny dom w tak naturalnych sprawach mnie nie ogranicza w żaden sposób.
|
|
|
#1707 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Dokładnie tak samo! Nawet nie mówię o teraźniejszości, tylko wcześniej z moim pierwszym chłopakiem, jak miałam 18 lat, to tylko raz usłyszałam że się za bardzo do mnie klei, a tak to nic. Nie wchodzili do pokoju, nie zwracali mi uwagi, po jakimś czasie on u mnie nocował, ja u niego. Nikt nie robił z tego problemu. |
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie np. kiedy jeszcze mieszkało ze mną w pokoju rodzeństwo - mama nie musiała się przejmować, bo nigdy nie było takiej sytuacji abym mogła być sam na sam z chłopakiem
![]() Potem (gdy rodzeństwo się w końcu wyprowadziło ) nie zakazywała, ale miała jakieś swoje wizję, że jedyne co robimy w pokoju to się seksimy i potrafiła mnie czasem brzydko wyzwać...
|
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież dziecka nie da się upilnować, jak się chce to się nie zrobi tego u siebie w domu, mając rodziców za ścianą.
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Ja nie rozumiem jak rodzice mogą wyzywać swoje dziecko. Po prostu nie rozumiem. Rozmawiać, ostrzegać - ok, ale wyzywać? Moi NIGDY na ten temat ze mną nie rozmawiali, nawet jeżeli jakoś nieśmiało zaczynałam temat. Może to był błąd, bo wszystkiego dowiedziałam się z internetu :P Ale chyba wszystko zależy od człowieka, bo ja swój "pierwszy raz" przeżyłam dopiero na II roku studiów, chociaż np. wcześniej wyjechałam z Tżtem na wakacje na 5 dni i do seksu nie doszło. Moim zdaniem to jest odpowiedni wiek by by gotowym psychicznie na ten krok. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

a gdzie "kochaj bliźniego swego"? Ja pierdzielę... To jest chore! Albo jesteś taka jak my albo wynoś się? Nie mogę...

Pippo Delbono wystawil taki spektakl
TŻ siedzie przed kompem i coś robi, ja obejrzę odcinek 90210 i potem zagramy w zwierzątka i spać
13.03.2008

(i bardziej cieszy niż tż

ma-sa-kra. Krzyczy na mnie, a ja z takim fochem: "Ale dlaczego pan na mnie krzyczy?", on: "Przecież ja na panią nie krzyczę!!!", ja: "Krzyczy pan!", on: "A pani to by się nie zdenerwowała? Beton zamówiony, a sprzęt nie działa (urwał sznurek)", ja: "Oczywiście, że bym się zdenerwowała, ale to nie powód, żeby na mnie krzyczeć, ani ja temu winna nie jestem, ani nie do mnie należy decyzja o zwrocie kosztów". Jestem z siebie dumna, bo się postawiłam