![]() |
#631 | |
Rozeznanie
|
Dot.: mój tż-et i pieniądze...
Cytat:
![]() a i szczęściara to nie ja. Jakbyście zauważyły to ona z tego co tu wkleiłyście wynika idzie na politechnike świętokszyską a ja na krakowską co byście wiedziały gdybyście faktycznie wnikliwie moje posty przeczytały z innych wątków
jesteśmy razem już... ![]() Edytowane przez narciarka Czas edycji: 2011-07-04 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pisanie, że facet musi coś umieć to nie jest żaden szowinizm, to minimum wymagań stawianych dojrzałemu mężczyźnie i głowie rodziny. Ponadto, umieć != robić. Myślę, że Was (prawie) wszystkie obchodzą wycieczki opłacane jak TAXI, brak kwiatów itp., bo nad tym się skupiałyście. Problemem za 10 lat nie będzie to, że kobieta będzie musiała przez skąpstwo męża przerabiać sukienki, tylko że mąż nie będzie umiał zrozumieć prostych prawideł i działać tak, by kobieta nie miała problemów poważniejszych niż niemodne ubrania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisanie, że facet musi coś umieć to nie jest żaden szowinizm, to minimum wymagań stawianych dojrzałemu mężczyźnie i głowie rodziny. A zamień facet na DOROSŁY CZŁOWIEK i od razu tekst brzmi lepiej. Kobiety też są głowami domu i rodziny.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Raczkowanie
|
Zamiast tu siedzieć to chyba pojde szukac takich samych naiwnych jak autorka i jej familia, bo skoro tacy ludzie sa to czemu nie pokozystac;D
Faccet dobrze trafił, haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym jak śmiesz dziewczynie na innym wątku pisać,że jesteś oburzona zachowaniem jej faceta (powiedzial siostrze dziewczyny,że ma fajne cycki) jak jesteś z kimś o wiele gorszym ![]() I tak się prosiłaś o opinie na temat Twojego posta jako jedynego broniącego autorkę ![]()
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2011-07-04 o 18:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |
Killing me softly
|
Cytat:
Nie no, coś Ty ![]() ![]() ![]()
Nienawidzę nieoświeconego tłumu i unikam go. Edytowane przez Lukrecja_Borgia Czas edycji: 2011-07-04 o 18:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Zadomowienie
|
A jak wytłumaczysz narciarka ten wyedytowany post o którym wspominały dziewczyny?
![]() Jak dla mnie to nie musisz się tłumaczyć że przekoloryzowałaś sytuację, zmieniałaś zdanie tyle razy że i tak już nikt Ci nie uwierzy. Edytowane przez Jazzlyn Czas edycji: 2011-07-04 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, no słuchajcie, nie ma co dyskutować z kolejnym klonem. Wojna klonów na wizażu normalnie ![]()
![]() |
![]() |
#641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Rozeznanie
|
Autorka już tak się pogubiła we własnych krętactwach ,ze nie wie teraz jak to wszystko odkręcić.Niby coś tam wyjasnia (czytaj :kłamie nadal) ,tłumaczy się ale już i tak nikt jej nie wierzy.Wiesz co narciarko? Świetnie się nadajesz na zastępcę Ezopa
![]()
![]() |
![]() |
#643 |
Konto usunięte
|
Módlmy się, żeby mod szybko te wszystkie klony ukrócił...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
Czy jest jest jeszcze jakaś osoba, która nie wypowiadała się w tym wątku?
![]() Ja czekam na TŻ autorki ![]()
![]() |
![]() |
#645 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
może po prostu nie dajmy się sprowokować i nie karmijmy trolli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
równie dobrze można napisać, że skoro nie zadowala go tani podkoszulek i wódka na przykład absolwent, to za lat kilkanaście może nie zadowalać go ta dziewczyna jako partnerka i będzie szukał młodszej, bogatszej
![]() |
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Rozeznanie
|
Ale chyba wiesz czego dotyczyla ta aluzja
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#651 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Raczkowanie
|
kliknęłabym 'lubię to'
![]()
![]() |
![]() |
#653 |
Rozeznanie
|
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja powiem tylko tyle. mnie by honor dojrzałego mężczyzny (i kobiety) nie pozwolił brac kasy od babci za koszenie trawy.to twój obowiązek pomagać DARMO starszym ludziom.
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Jeżeli nie rozumiesz bez tłumaczenia, to znaczy, że nie zrozumiesz, choćbym ci nie wiem ile tłumaczył. Edytowane przez FikcjaJestModna Czas edycji: 2011-07-04 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Raczkowanie
|
To mój ulubiony wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() * żonę i dzieci gwoli ścisłości, więc żeby było śmiesznie sprowadzanie partnerki do pozycji, na ktorej w związku powinny znajdować się dzieci. ;-) Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
a jak się nie nauczy pływać jak rekin w oceanie finansjery tylko będzie za przeproszeniem dupowatym inwestorem i fynansistą, za to przekonanym, że zarządzanie domowymi pieniążkami to jego obowiązek, to kobieta z kims takim też będzie miała lżej? bo wiesz, ludzie się mają częsciej za mądrych niż za głupich. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2011-07-04 o 22:19 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Zadomowienie
|
W skrócie mówiąc-szczęściara to na pewno narciarka,teraz coś zauważyłam,ale nie będę tego pisać,bo mi się już nie chce.
W ogóle piszę to tylko dlatego,że ktoś to już rozszyfrował,tak to bym tego nie robiła,żeby obciachu dziewczynie nie robić ![]() Druga rzecz-domyślam się czemu tak trzyma się tego swojego faceta ale też nie będę tego pisać publicznie,bo nie chcę robić jej przykrości PS: Ona każdemu daje złote rady,często również pisała,że na miejscu kogoś tam by olała TŻ-ta czy coś w tym stylu mając syf we własnym związku. Tzn może ona tego tak nie odczuwa,dużo osób jest w ciemnej dupie i nawet o tym nie wie,my ją trochę uświadomiłyśmy ale to i tak nic nie dało/nie daje/nie da. ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- EIDT Z OSTATNIEJ CHWILI: PADŁAM!!!!!!! Faktycznie,przecież ta szczęściara cała tutaj pisała,miała odmienne zdanie i domagała się komentarza ![]() ![]() ![]() Ja to nie wiem,że niektórzy mają takie dziecinne myślenie mimo tego,że są po maturze,mają swoje lata. To jest chore dla mnie w tym wieku założyć sobie swój wątek i pisać w nim jako druga inna osoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=tobiaszowa;27937849]W skrócie mówiąc-szczęściara to na pewno narciarka,teraz coś zauważyłam,ale nie będę tego pisać,bo mi się już nie chce.
W ogóle piszę to tylko dlatego,że ktoś to już rozszyfrował,tak to bym tego nie robiła,żeby obciachu dziewczynie nie robić ![]() Druga rzecz-domyślam się czemu tak trzyma się tego swojego faceta ale też nie będę tego pisać publicznie,bo nie chcę robić jej przykrości PS: Ona każdemu daje złote rady,często również pisała,że na miejscu kogoś tam by olała TŻ-ta czy coś w tym stylu mając syf we własnym związku. Tzn może ona tego tak nie odczuwa,dużo osób jest w ciemnej dupie i nawet o tym nie wie,my ją trochę uświadomiłyśmy ale to i tak nic nie dało/nie daje/nie da. ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- EIDT Z OSTATNIEJ CHWILI: PADŁAM!!!!!!! Faktycznie,przecież ta szczęściara cała tutaj pisała,miała odmienne zdanie i domagała się komentarza ![]() ![]() ![]() Ja to nie wiem,że niektórzy mają takie dziecinne myślenie mimo tego,że są po maturze,mają swoje lata. To jest chore dla mnie w tym wieku założyć sobie swój wątek i pisać w nim jako druga inna osoba ![]() Dokładnie to napisała: : Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.