Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-04, 22:20   #4861
cabanamoon
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

powiem tak nie zarowo po dlugiej przerwie po moim zlamanym na fitnesie nosie wrocilam w koncu jestem tak zdrowo zmeczona ze az dla rozluznienie tylko juz leze wygodnie i Was czytam

paryzanko swietna na sochowa kurteczka, widzialam ja na blogu neaclesofpearls i juz wtedy mi sie spodobala o taaak bardzo ,
cabanamoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 22:21   #4862
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07
Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Ojej a czy będziesz tam jutro, czy mogłabyś zakupić dla mnie ? przelew wysyłam od razu Tak bardzo mi na niej zależy
niestety przez najbliższe dwa tyg nie będę w manufakturze
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 22:21   #4863
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Wrocilam i padam ze zmeczenia i glodu!!!!!

Strasznie mi przykro, ale kompletnie o tym zapomnialam!!!!! Pamietalam zeby ja dla Ciebie odlozyc, ale chyba przez ten zakup kurtki skorzanej na glowe mi padlo. Jest mi teraz strasznie glupio, bardzo Cie przepraszam. Za bardzo rozstargniona jestem
Kochana przedzwon rano, bo ja ja widzialam ok 17 wiec moze jeszcze bedzie! Szarych nie sprawdzalam i nie potrafie sobie przypomniec czy byly. Wiem,ze fioletowe i kobaltowe byly i bezowe.

Moja dobra duszyczko, mam juz kurtke Mka jest idealna! Jeszcze mam luz na sweterek, mimo wszystko dziekuje !!!

Juz wklejam zdjecie. Poczatkowo kosztowala 399, to raczej kurteczka. potem przecenili na 289 a teraz kupilam za 199 a ta drozsza oddalam

Jak Wy mnie znacie Skoro w Zarze moja ukochana Pani mi przecenione rzeczy odklada i z miejsca pamieta nazwisko, to cos musi w tym byc

NIe no pomysl z rachunkiem 1 klasa Patrze i mysle sobie " Ojej ,tabletki przez pomylke zostawila" A tam rachunek Dziekuje kochana jeszcze raz!!!!

Chanelki sa bardzo drogie,ale piekne i ponadczasowe. Chcialabym taka Widzialam na jednej Pani oryginal , cudo!

Widzialam marynarke ze studio!!! Dla Ciebie rozmiar M, uchowala sie jedna jedyna ,ale tylko dlatego,ze nie ma ceny (tzn przeceny na metce) Powinna byc na Ciebie dobra bo one wypadaja sporo wieksze wiec rozmiar M odpowiada L, niestety totalnie sie splukalam bo kupowalam kurtke skorzana i nie moglam jej kupic dla Ciebie.

Jesli jednak ja chcesz to moge pomoc.

oto ten zakiecik. Super wyglada do zielonych chinosow z nowej kolekcji
Mam zamiar je kupic!
aaa! to ta żakieciko-kurteczka przeszła mi ona przez myśl ale myślałam, że kupiłaś raczej jakiś żakiet sochowy konstancjowy z prosto w serce. ale ten jest śliczny bardzo mi się podoba! koniecznie musisz go pokazać w zestawie na blogu i jak najszybciej dodać nowy wpis

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Dwie nitki z kolejarki weźmij, czekoladową perfumą skrop i nad ogniem przeciągnij; w bluzkę zawiń, paseczkową sukienką tulipanową nakryj i na dwa pacierze w budgetkowym kuferku zamknij, a bluzka jako żywa będzie.

Ciężki dzień, głupawka, wybaczcie

ale mnie rozśmieszyłaś nie dość, że zaromaniaczka to jeszcze czarodziejka!

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Wróciłam z urlopu i niestety choroba pokrzyżowała mi plany załapania się na wyprzedaż Przyjechałam w sobotę i pierwotnie planowałam w niedzielę popędzić do Zary a prosto z autokaru trafiłam na pogotowie
Od soboty leżę w łóżku, biorę antybiotyk i nadrabiam 100 stron wątku. Jak dobrze pójdzie to może chociaż na III turę się załapię...

W Sankt Petersburgu chciałam dorwać pomarańczową dresiarę, ale jak zobaczyłam, że u nich kosztują prawie 3000 rubli, to z miejsca zrezygnowałam. Nie mam aż takiego parcia żeby prawie 100zł przepłacać Jako ciekawostkę mam parę fotek petersburskiej Zary, jak ktoś byłby zainteresowany to wstawię

Widzę, że części z Was udało się co nieco kupić Ja chyba będę się musiała obejść smakiem, bo podejrzewam, że nawet jak uda mi się wyzdrowieć na III turę to i tak nie będzie już nic z tego, co by mnie ewentualnie interesowało...
Mariah, wstaw fotki koniecznie i dużo, dużo zdrowia kochana wracaj szybko do sił
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 22:21   #4864
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cabanamoon Pokaż wiadomość
powiem tak nie zarowo po dlugiej przerwie po moim zlamanym na fitnesie nosie wrocilam w koncu jestem tak zdrowo zmeczona ze az dla rozluznienie tylko juz leze wygodnie i Was czytam

paryzanko swietna na sochowa kurteczka, widzialam ja na blogu neaclesofpearls i juz wtedy mi sie spodobala o taaak bardzo ,
O matko wspołczuję

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 22:24   #4865
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
u mnie chusta jest. Jutro będę, jak będzie to kupię.
a sprawdzisz tego pasiaka?? S lub M
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0951050112_1_1_3.jpg (22,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0951050690_1_1_3.jpg (21,7 KB, 2 załadowań)
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 22:25   #4866
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Podzieliłam się z TŻ wątpliwościami czy oddać niebieską kopertówkę i zostawić sobie tylko zieloną. Powiedział że zostawić bo jest płaska i nie zajmuje dużo miejsca. Męska logika
Mama za to mówi że nie zastanawiać się, zostawić na razie kopertówkę i kupować shoppera; spróbować się zaprzyjaźnić w domu i jak między nami nie zaiskrzy to oddać. Kochana mama
Stary 2011-07-04, 22:26   #4867
ewaise
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Wróciłam z urlopu i niestety choroba pokrzyżowała mi plany załapania się na wyprzedaż Przyjechałam w sobotę i pierwotnie planowałam w niedzielę popędzić do Zary a prosto z autokaru trafiłam na pogotowie
Od soboty leżę w łóżku, biorę antybiotyk i nadrabiam 100 stron wątku. Jak dobrze pójdzie to może chociaż na III turę się załapię...

W Sankt Petersburgu chciałam dorwać pomarańczową dresiarę, ale jak zobaczyłam, że u nich kosztują prawie 3000 rubli, to z miejsca zrezygnowałam. Nie mam aż takiego parcia żeby prawie 100zł przepłacać Jako ciekawostkę mam parę fotek petersburskiej Zary, jak ktoś byłby zainteresowany to wstawię

Widzę, że części z Was udało się co nieco kupić Ja chyba będę się musiała obejść smakiem, bo podejrzewam, że nawet jak uda mi się wyzdrowieć na III turę to i tak nie będzie już nic z tego, co by mnie ewentualnie interesowało...
Zdrówka życzę!

Chętnie zobaczę fotki z petersburskiej Zary. Z samego Petersburga też, bardzo bym chciała odwiedzić do miasto, niestety TŻta do Rosji nie ciągnie. BTW byłaś na balecie?
ewaise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 22:27   #4868
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cabanamoon Pokaż wiadomość

Podalabys mi pelna nazwe bloga?
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 22:27   #4869
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewaise Pokaż wiadomość
Widziałam ją w Warszawie. Jest piękna, IMO najładniejsza ze wszystkich tulipanów jakie były dotychczas.

Teraz pytanie, czy naprawdę potrzebuję drugą taką samą kieckę (mam tą w kwiatki)...
ewaise ja potrzebuję ! i co, że drugą
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 22:29   #4870
cabanamoon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
O matko wspołczuję
juz nie ma czego, ale mialam lekka traume przed powrotem na zajecia
ale nie ma to jak sie zdrowo zmeczyc poza tym lepiej sie wyglada w tych wszystich rzeczach z Z.
Stary 2011-07-04, 22:29   #4871
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
tylko raz miałam na sobie i właśnie na wieczorne wyjście na miasto nosiłabym częściej ale przez te wyprzedaże nakupiłam tyle rzeczy, że wszystko chcę założyć a Ty miałaś już ją na sobie?
admirable miałam i jestem zakochana, jest wygodna jak na takie fiszbiny i efektowna, kolor zmienia w zależności od światła.

Cytat:
Podzieliłam się z TŻ wątpliwościami czy oddać niebieską kopertówkę i zostawić sobie tylko zieloną. Powiedział że zostawić bo jest płaska i nie zajmuje dużo miejsca. Męska logika
Mama za to mówi że nie zastanawiać się, zostawić na razie kopertówkę i kupować shoppera; spróbować się zaprzyjaźnić w domu i jak między nami nie zaiskrzy to oddać. Kochana mama

Różowy Strachulec
dobry pomysł mamy
Paryzanko wstaw zdjęcia w sukience niech choć oko nacieszę.
Stary 2011-07-04, 22:31   #4872
ewaise
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
ewaise ja potrzebuję ! i co, że drugą
No w sumie... I to wymarzony fason dla mnie, bo mam wielki tyłek a dzięki tej kiecce tego nie widać A przynajmniej tak sobie staram ten zakup racjonalizować
ewaise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 22:31   #4873
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
wstawiaj wstawiaj. w sumie zawsze ktos ci tu moze pomoc w zakupach
No tak, tylko że ja potrzebuję chodliwy rozmiar z chodliwego modelu butów (36 z beżowych balerin peep toe z kokardą) i szczerze wątpię czy gdzieś się jeszcze uchowały .... Teraz to nawet żałuję, że nie poprosiłam mamę aby mi kupiła w pierwszym dniu jak szukała dla mnie marynarki

[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;27936328]
Mariah, wstaw fotki koniecznie i dużo, dużo zdrowia kochana wracaj szybko do sił[/QUOTE]

A dziękuję kochana, zdrówka to mi teraz najbardziej potrzeba, bo mi do Zary spieszno
Stary 2011-07-04, 22:31   #4874
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Mama ma rację Chociaż powiem Ci, że z shopperem to jest większy problem. Ja na przemian kocham i chcę oddać Raz mi się wydaje, że miałabym za niego kilka torebek, potem sobie myślę, że jest wyjątkowy Dzisiaj byłam z karmelkiem w pracy i się podobał, pochylano się nad nim. No i dobrze mi w ręce leży
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 22:33   #4875
cabanamoon
Raczkowanie

Cytat:
Podalabys mi pelna nazwe bloga?
Paryzanko oczywiscie pokrecilam nazwe bo nie o ten blog chodzilo
ale juz sprawdzilam to u tej dziewczyny

http://popcultureafternoon.blogspot.com/
Stary 2011-07-04, 22:35   #4876
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
a kupiłam jeszcze dwie pary szpilek, kilka bluzek, ale nie mogę znaleźć fotki. Taka z TRF biało-brązowa w paski przepasana sznurkiem, spódniczkę jak wracałam to stanęłam jeszcze w Radomiu.
to jednak warto było
Cytat:
Dwie nitki z kolejarki weźmij, czekoladową perfumą skrop i nad ogniem przeciągnij; w bluzkę zawiń, paseczkową sukienką tulipanową nakryj i na dwa pacierze w budgetkowym kuferku zamknij, a bluzka jako żywa będzie.

Ciężki dzień, głupawka, wybaczcie
Stary 2011-07-04, 22:36   #4877
paryzanka202
Zakorzenienie

Wstawie jak tylko pojade do domku Rzymianko szukalam dla Ciebie tulipanka,ale nie bylo ani jednego
Stary 2011-07-04, 22:37   #4878
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;27936328]ale mnie rozśmieszyłaś nie dość, że zaromaniaczka to jeszcze czarodziejka! [/QUOTE] trzeba sobie jakoś radzić

Cytat:
Różowy Strachulec dobry pomysł mamy
Mama rulez Mieszkamy 300km od siebie, ale linki i zdjęcia latają mailami
Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Mama ma rację Chociaż powiem Ci, że z shopperem to jest większy problem. Ja na przemian kocham i chcę oddać Raz mi się wydaje, że miałabym za niego kilka torebek, potem sobie myślę, że jest wyjątkowy Dzisiaj byłam z karmelkiem w pracy i się podobał, pochylano się nad nim. No i dobrze mi w ręce leży
Proszę nie mącić Ja jestem na tym etapie z kopertówką Niby nie mogę bez niej żyć, ale jakoś bardziej mi po drodze z zieloną
Stary 2011-07-04, 22:39   #4879
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Piękny płaszczyk!
dziękuję

Cytat:
Celly jakie buty, teraz jak Cię zobaczę to na pewno będę wiedzieć, że to Ty ślicznotko ! Pokaż się w spódniczce i płaszczyku.

wisienka1000 będę pamiętać, zanotowałam jakby coś
admirable nie ma za co
Pani_Pusia tak marzę o tulipanowej, że na pewno bym zauważyła, NIESTETY nie kochana.

Manehajera
pamiętam , pamiętam Sukienka Pipowa była tylko z wersją groszki,jedwabnej nie było żadnej, spodni nie widziałam.Będę wciąż szukać, starać się. Bardzo Ci dziękuję za fatygę.

ESTEE87 pochwal się jak już będzie gotowy różowa dresiara to za dużo
jak dalej będzie taka pogoda to ich nigdzie nie ubiorę...
zdjęcia mam tylko w płaszczyku - z Poznania - było tak zimno, że musiałam go kupić

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Ten kuferek jest pojemny? Znaczy wejdzie do niego butelka wody, duży portfel, kalendarz, książka 500str i inne duperele ?

Mój ślubny pakował Ja zapakowałam tylko rachunek, co by nie zaginął, nie miałam nic innego pod ręką

Śliczną masz fryzurkę, masz jakieś zdjęcie z tyłu?

Co Ty w moim mieście mieszkasz?

Celly, myślałam, że Ty bombki kupiłaś i tak czekałam na zdjęcia Ale wisienki też słodkie Mój Tż zapytał mnie jak mu pokazałam meliski: Malwinko, a ile Ty masz latek? Nie zna się

A ja dzisiaj byłam u fryzjera, a teraz siedzę i macam sobie cały czas włosy, takie są mięciutkie I mam wreszcie szaro-beżowo-mysi wymarzony blond
Bo kupowałąm je 2 tygodnie u shuluv ale ostatecznie nie mogę dobrego słowa o tej Pani niestety powiedzieć więc zamówiłam ze strony TheShoeGallery wisienki

Pokaż blondzik

[QUOTE=canaduelle;27932190]
Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
moja lista do sprawdzenia

ja też zdecydowanie nie.. na materiał przede wszystkim nie można narzekać... :p

za dużo polecam granatową, jest piękna ))

jaka słodka mała stopka.. pięknie prezentują się te buty.. ale mnie bardzo interesuje jeszcze Twoj nowy płaszczyk może jakaś real fotka?

kochana tą różową??? mogłaś wziąć jak będzie to kupuj bez zastanowienia!

ponawiam pytanie: czy żadna nie chce odsprzedać tej sukienki z drugiego zdjęcia, z odkrytymi plecami? rozm. xs.. potrzebuję jej na wesele... a w sklepach już nie ma..;/
fotka płaszczyka w załączniku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PLASZCZ1.jpg (127,7 KB, 142 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PLASZCZ2.jpg (116,8 KB, 159 załadowań)
Stary 2011-07-04, 22:39   #4880
cabanamoon
Raczkowanie

czy ja dobrze mysle ze w czwartek powinnysmy spodziewa si ekolejnych obniżek?
Stary 2011-07-04, 22:41   #4881
karolina2607
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
a sprawdzisz tego pasiaka?? S lub M
kochana jak ostatnio byłam to patrzyłam za wszystkim dla Was, również za tymi pasiakami, ale niestety nie było. dzisiaj w Warszawie też ich nie widziałam. Ale jeszcze raz jutro spojrzę.
karolina2607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 22:49   #4882
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
admirable miałam i jestem zakochana, jest wygodna jak na takie fiszbiny i efektowna, kolor zmienia w zależności od światła.

też jestem w niej zakochana i w sumie też wydaje mi się, że czasmi to granat... czasami fiolet zależy od światła z chęcią kupiłabym jeszcze jakiś inny kolor np. czerwień mimo, że mam już tą i koralową bo absolutnie jest przepiękna a ten zamek z tyłu dodaje jej takiego miejskiego stylu i nie czyni bardzo eleganckiej jak dodatki się fajnie dobierze

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:

Różowy Strachulec
dobry pomysł mamy
Paryzanko wstaw zdjęcia w sukience niech choć oko nacieszę.
[QUOTE=Cellly;27936825]dziękuję

zdjęcia mam tylko w płaszczyku - z Poznania - było tak zimno, że musiałam go kupić

Bo kupowałąm je 2 tygodnie u shuluv ale ostatecznie nie mogę dobrego słowa o tej Pani niestety powiedzieć więc zamówiłam ze strony TheShoeGallery wisienki

Pokaż blondzik

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość

jejku ale ten płaszczyk jest piękny. ostatnio go oglądałam i nawet myślałam nadn zakupem bo myślę, że swoją prostotą robi duże wrażenie, ale mam podobny, gdyby nie to też kupiłabym go a tym bardziej za taką cenę jak ty

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
kochana jak ostatnio byłam to patrzyłam za wszystkim dla Was, również za tymi pasiakami, ale niestety nie było. dzisiaj w Warszawie też ich nie widziałam. Ale jeszcze raz jutro spojrzę.
ehh już chyba go nie znajdę nigdzie ale dziękuje za pamięć
Stary 2011-07-04, 22:53   #4883
Rzymianka
Wtajemniczenie

admirable niech się dobrze nosi

Celly w płaszczyku Ci ślicznie, jeszcze w spódniczce poprosimy.Ty zawsze taka elegancka...

Różowy Strachulec
fajna mama, jak się przeprowadzę do Warszawy to też będzie z 300

Cytat:
Wstawie jak tylko pojade do domku Rzymianko szukalam dla Ciebie tulipanka,ale nie bylo ani jednego
paryzanko bardzo dziękuję za starania, nie mogę się doczekać
Cytat:
Napisane przez ewaise Pokaż wiadomość
No w sumie... I to wymarzony fason dla mnie, bo mam wielki tyłek a dzięki tej kiecce tego nie widać A przynajmniej tak sobie staram ten zakup racjonalizować
każda z nas sobie jakieś wady wymyśli
Stary 2011-07-04, 22:54   #4884
boszenka69
Zakorzenienie

A ja wyleczyłam się w końcu z 'brodkowej' bluzki i kupiłam sukienkę w paski (załącznik)
Teraz tylko 'sochowa' kurteczka i mogę spać spokojnie

Dziewczyny, jeżeli któraś z Was zobaczy ją u siebie (załącznik 2) to proszę o zakup-kosztuje teraz 199 zł, robię przelew od ręki

PS. Poza tym jeżeli któraś z Was planuje zakup Easytone'ów to mam kupon upoważniający do rabatu -30% w sklepach Reebok. Oczywiście odstąpię go za free, bo szkoda, żeby się zmarnował (ja swoje Easytone'y już mam )

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
Jejku, Dziewczyny z Wrocławia proszę o POMOC. Podobno w Pasażu Grunwaldzkim jest kuferek Budgetki. Ja go szukam tak dłuuuugo. Może ktoraś sie zlituje i pojedzie po niego dla mnie. Pieniadze mogę zaraz przelać
Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
Agnes na 100% nie było tego kuferka w Pasażu w sobotę. Preczesałam wszystko. Chyba, że ktoś później go oddał. Ale nie sugerowałabym się informacją podaną tutaj przez chyba Nicość bo sama nie wiedziałą jaką torebkę widziała. Tyle tylko, że "coś w tym stylu". Ja niestety dziś zaczynam maraton w pracy 15-23 więc w tym tyg nie pojadę niestety sprawdzić.
Widziałam ten kuferek w niedzielę w Pasażu. Sama początkowo się na niego rzuciłam, jednak po bliższych oględzinach okazało się, że dół jest niestety nieładnie porysowany (ta brązowa część)

Cytat:

oto ten zakiecik. Super wyglada do zielonych chinosow z nowej kolekcji
Mam zamiar je kupic!
Cudowna kurteczka Mam nadzieję, że wyląduje w końcu w mojej szafie

0263011615_1_1_3.jpg2326741652_1_1_3.jpg
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 22:56   #4885
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
A ja wyleczyłam się w końcu z 'brodkowej' bluzki i kupiłam sukienkę w paski (załącznik)

Dziewczyny, jeżeli któraś z Was zobaczy ją u siebie (załącznik 2) to proszę o zakup-kosztuje teraz 199 zł, robię przelew od ręki

PS. Poza tym jeżeli któraś z Was planuje zakup Easytone'ów to mam kupon upoważniający do rabatu -30% w sklepach Reebok. Oczywiście odstąpię go za free, bo szkoda, żeby się zmarnował (ja swoje Easytone'y już mam )

Widziałam ten kuferek w niedzielę w Pasażu. Sama początkowo się na niego rzuciłam, jednak po bliższych oględzinach okazało się, że dół jest niestety nieładnie porysowany (ta brązowa część)

Załącznik 4068380Załącznik 4068381
będę się rozglądać za kurteczką ale dopiero w sobote będę w galerii
a ten kupon obowiązuje na wszystkie rzeczy reeboka?
Stary 2011-07-04, 22:57   #4886
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Dają coś te buty? Czy tylko zwiększoną motywację do ruchu bo skoro się tyle wydało to wypada? Strasznie je chciałam kupić jakiś czas temu a -30% kusi, nie powiem
Stary 2011-07-04, 22:58   #4887
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 4068380Załącznik 4068381

Moge ja jutro dla Ciebie kupic

jaki rozmiar?
Stary 2011-07-04, 22:59   #4888
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
trzeba sobie jakoś radzić

Mama rulez Mieszkamy 300km od siebie, ale linki i zdjęcia latają mailami
Proszę nie mącić Ja jestem na tym etapie z kopertówką Niby nie mogę bez niej żyć, ale jakoś bardziej mi po drodze z zieloną
Zostawiłabym na Twoim miejscu zieloną Strasznie lubię na kimś ten kolor - sama nie noszę. Niebieska kopertówka jakoś do mnie nie przemawia... Zieloną widzę też w jesiennych stylizacjach
Stary 2011-07-04, 23:00   #4889
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
mon9 jesteś WSPANIAŁA bardzo Ci dziękuję, mało kto by się tak starał bezinteresownie dla kogoś.Jeszcze raz dziękuję.
A ja znam tu jeszcze kilka osób, które się też tak bezinteresownie starają, żeby komuś pomóc. Między innym Ciebie Rzymianko Dziękuję, że sprawdziłaś dla mnie spódniczkę.

Budgetko, czy w SCC są te niebieskie tulipanki? Za miesiąc idę na wesele i jeszcze nie mam sukienki. Gdyby były może wybrałabym się w tym tygodniu do Katowic chociaż przymierzyć

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 23:00   #4890
surrealplace
Zadomowienie

[QUOTE=Cellly;27936825]dziękuję

Pokaż blondzik

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość

Przecudownie!!
Poza tym dziękuję Ci za te zdjęcia, bo widzę jaka torebka ładnie się komponuje z jasnym trenczem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości