|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Cytat:
Dobry pomysł
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kieliszki to tak sobie
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-04 o 21:49 |
|
|
|
|
#1053 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej piękne
![]() Dziękuję za kciuki, niestety jeszcze was nie nadrobiłam ale wiem, że trzymałyście bardzo mocno, tż nie ma jeszcze wyników ale jestem dobrej myśli ![]() Eh ale dzisiaj miałam zły dzień, od rana jakoś tak zmęczona byłam i wogóle głowa mnie bolała, ciągle lał deszcz i na dodatek bardzo zmokłam jak wracałam do domu. Wogóle jakoś wszystko mnie drażniło dzisiaj, ale teraz już jest lepiej ![]() Idę was nadrabiać
|
|
|
|
#1054 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie lubi takie rzeczy, mają też w domu dużo różnych alkoholi i stąd właśnie pomysł na kieliszki bądź ten stojak czy jak to sie nazywa...
|
|
|
|
#1055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się bardzo ucieszyłam jak dostałam filiżanki do kawy, komplet 6 sztuk, ale ja to ja ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze że humor się poprawił
|
|
#1057 | ||
|
zawsze mam racje
|
ja tak samo
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() Ja acodin raz wzięłam, ciekawość mnie żzerała więcej się tak czuć nie chciałam ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- mnie też ta kobieta odpycha. po prostu za to, że jest
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc kochane SPD
Jutro cały dzień w pracy
|
#1059 | |||||
|
Zakorzenienie
|
puki przy tortach pokaze wam co znajoma z pracy robi klikac tutaj
Haniula ja zawsze wolalam gina faceta niz babke raz czy 2 u babki bylam i unikam jak ognia facet delikatniejszy i wogole inne podejscie a juz wogole swietne podejscie mial taki dziadzio z Karowej w warszawie juz pewnie nie przyjmuje ale cudo nie lekarz Cytat:
coz... urodzic i tak trzeba ale hardcore Cytat:
[QUOTE=teacherka;27930158. Tż wróci dobrze po 21 ale pewnie posiedzimy trochę ;-) Jutro ma wolne a trzeba się przygotowywać do kolejnego egzaminu... Będzie dobrze, prawda?[/QUOTE] pewnie ze bedzie dobrze ![]() Cytat:
pamietam moja babcia zawsze robila ogromne ilosci przetworow na zime Cytat:
![]() ![]() klask i: super bardzo sie ciesze oczywiscie nie z nacieku a z obrony ![]() Cytat:
aaa mialam spytac jestes zadowolona z przedluzania i zageszczania? marzy mi sie co mialam jeszcze pisac bylismy z tz-em chyba z godzinke na spacerku popuszczal sobie swojego latawca ( taki jakis do akrobacji ale bomba a kurcze potem za duzo dzieciakow sie krecilo i poszlismy bo bal sie ze jak zleci to ktoremus glowe rozwali ) zmykam zaraz od was bo moj R . sie domaga wieczoru filmowego no w sumie wolne razem a ja na kompie siedze i stukam a co mialam pisac ja tam Anie M. lubie Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-07-04 o 22:49 |
|||||
|
|
|
#1060 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
cześć, dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() gratulacje, wspaniałe uczucie
|
|||
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie chyba jakby pogoda się poprawiła wstałam przed 7, zjadłam śniadanie, teraz kończę kawę i zaraz lecę do rodziców bo tata musi iść do pracy komputery zrobić, tak w ogóle to masakra 3 informatyków w szkole a żaden internetu nie umie podłączyć Tż śpi oczywiście, on przed 12 nie wstaje dzisiaj pierwsza rocznica śmierci jego taty, niestety nie mam jak jechać na cmentarz, Tż będzie jechał później
|
|
|
|
#1062 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie Dziewczynki
![]() Ja jak zwykle od 6 na nogach ![]() Można się dość szybko przyzwyczaić, a dzień jaki dłuuuugi ![]() Żeby się jeszcze tylko pogoda poprawiła ... ![]() Najprawdopodobniej w piątek wieczorem ruszamy nad Bałtyk Mamy możliwość darmowego noclegu, więc dlaczego by nie skorzystać. Podobno ten weekend ma być upalny, oby. To będzie już druga wizyta nad morzem w tym sezonie ![]() Niestety powrót planowany jest w niedzielę w nocy (nie mam możliwości wzięcia dnia wolnego, bo dopiero od 14.06 rozpoczęłam staż). Przyjemnego wtorku Wam życzę ![]() U mnie jak dotychczas spokój. Komendant się nie kręci
|
|
|
|
#1063 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale ok![]() jak chodzilam do liceum to nalezalam do PMMR (parlament młodzieży miasta radomia) i organizowaliśmy Kameralne lato, gdzie ambasadorem z takich znanych osob była wlasnie Anna Mucha, Damicki, Kuna. Ja w tym projekcie bardzo prężnie działałam więc miałam z nimi wszystkimi styczność. Kuna przyjechała tylko na jeden dzień więc o niej sie nie wypowiadam ale sprawiała wrażenie milej osoby pamiętam, że wtedy byla w ciązy Mucha przyjechała na cały tydzień i to zarówno w pierwszej edycji kameralnego lata jak i w drugiej na początku masakra, przyjechala z ochroniarzem i wymyslila sobie ze chce hotel gdzie w pokoju może spac z kotem pamietam jak mnie rozbawił ostatni dzien festiwalu wchodze do garderoby w teatrze a tam siedzi Mucha i maluje paznokcie u nóg była zawsze dla nas bardzo miła i otwarta nie gwiazdorzyła i potem juz gadala z nami tak normalnie jak ze znajomymi a nie jak z para licealistów. najwieksze zaskoczenie było gdy za rok znowu została poproszona o to aby byc ambasadorem i przyjechala i pamiętała, że ja to mam na imie agata a moj kolega Tomek itd tym mnie zaskoczyła |
|||
|
|
|
#1064 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie, u mnie tez pogoda sie poprawiła, słońce wyszło. Tż juz poszedł do pracy, a ja sama nie wiem czy dzisiaj ide czy nie. Miała mi smsa napisać i jeszcze nie napisała. Małemu wysypka nie zeszła, chyba pójdę z nim do lekarza, znając życie zapisze mu Zyrtec, bo już pare razy brał. Tylko te chore dzieci w poczekalni. No i to czekanie, ta lekarka ma zawsze czas, ostatnio 2 godziny tam czekałam, a u niej i tak dzieci wchodzą co drugie bo inaczej bym tam 4 godziny siedziała.
Co do Wojewódzkiego, za kumpla bym go mogła mieć, ale do łóżka bym się z nim nie położyła ![]() Ja ogólnie lubię się malować, ale musi mi się chcieć. Czasami wcale sie nie maluje np jak ide na miasto. W zimniejsze pory roku to lubie sobie robic pełny makijaż: podkład, puder, bronzer, kredka,cienie, tusz. teraz latem by mi to wszystko spłynęło, więc maluje albo same oczy: kredka, cienie, tusz, albo tylko tuszuje rzęsy. Ostatnio mam fazę na brązy i maluje się tylko w tych kolorach i wydaje mi się, że fajnie mi. A w pracy mamy taki wielki kufer do makijażu Pełno cieni, pudrów, kredek itp. Najchętniej bym go zjadła
|
#1065 |
|
Wtajemniczenie
|
Nurek u nas w LO był Damięcki, w tv niby taki sexi, a do nas przyjechał taki "Edek z krainy kredek. W golfie, bojówkach, włosy obcięte na "garnek", jakis taki rozmemłany. A najlepiej, jak rozdawał autografy, to ja z koleżanką się tak pchałam, że na końcu wylądowałam mu na tej ławce jego i mało co bym mu z główki nie przywaliła. Hehe
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj zapomniałam wam opowiedzieć jaki mialam dzień wstałam i na 8:13 poszłam na autobus bo miałam odebrać moja siostre z dworca o 9:40 a wczesniej jeszcze chcialam do posrednika pracy zawiesc raport godzinowy i pojechalam a tu raportu nie zostawilam bo zle mi w pracy wypisali poszlam na centralny a tam opoznienie pociagu 30min oczywiscie na 30 min sie nie skonczylo a na 50 ale jak wracałyśmy do domu to zadzwonila pani z firmy gdzie kiedys złożyłam cv i zapytała czy nadal jestem zainteresowana i wogole i bede miała dorywcza prace jako tajemniczy klient zaczynam w czwartek
|
|
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo ![]() nurek co za dzień miałaś oby dziś był lepszy Nie wyspałam się. Kawa Pogoda się poprawiła, choć wczoraj jak wracaliśmy do domu to było wielkie oberwanie chmury. Jednak mam nadzieję że już lato przyjdzie
|
#1068 | ||
|
Zadomowienie
|
gratuluje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ktoś pytał o męza - ma problemy z nerkami, wczoraj wyszedł ze szpitala. Na razie leki i kontrolowanie stanu nerek go czeka. o tipsach mi coś mignęło - mam je kilka lat i nie narzekam, długo sie trzymają i są bardzo dobrze wykonane |
||
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem niewyspana. 5 godzin snu to stanowczo za mało
![]() Wczoraj do nocy oglądaliśmy różne demoty i inne wiochy ![]() Proszę dziś trzymać kciuki za wizytę u fryzjera bo wybieram się gdzie indziej niż poprzednio... Wcześniej chcę podskoczyć do jednego sklepiku - babeczka ma tam całkiem fajne ciuchy za całkiem przyjemne pieniądze Miłego dnia
|
#1070 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj miałam taki koszmar, że masakra. Już mi odwala chyba. Śniło mi się, że w pracy miałam robić pedicure, ale nie mogłam skończyć bo ciągle coś było nie tak. A to zapomniałam założyć rękawiczek, a to frezarka mi nie chciała dfziałać. Masakra.
Wogóle jestem zła, bo czekam za kasą z artykułów. Facet ma czas do 7 lipca, ale mi już by się kasa przydała. Licze też na wypłatę z salonu, bo ona mi płaci co dwa tygodnie. Teraz mi powinna zapłacić od 16 do 30 stego. Mama wczoraj nie zrobiła tej potrawki, więc ja dzisiaj rosół przerabiam na pomidorową z ryżem
|
#1071 |
|
Rozeznanie
|
Hej
ja już po badaniach, pękła mi żyłka przy pobieraniu i mam ogromnego siniaka ![]() Nie wiem co dzisiaj wymodzić na obiad
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chcialabym jeszcze pizze tylko mam problem bo jutro pozno wroce i nie wiem o ktorej dam rade ja zrobi |
|
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś serwuję placki z cukinii plus pieczarki ![]() Ok biorę się za robotę.
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1075 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cukinię mam, kupię jogurt naturalny do sosu czosnkowego i poleje nim placuszki
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobilam
ale pedzicie jednak nie jedziemy do zoo a do kina za malo czasu wolnego aaa nienawidze prasowac |
|
|
|
#1077 |
|
kobieta za ladą
|
nuruś odgrzewana pizza jak najbardziej! ja nawet szamam zimną pod warunkiem ze mi coś zostaje hehe
jem sniadanie obiad juz mam bo wieczorem machnełam kalafiorową
|
#1078 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
![]() Z samego rana koleżanka poczęstowała mnie informacją, że mój przeukochany szef wszystkich szefów zaczyna jutro o 7... a że z nim jutro pracuję to muszę być przed 7 w parcy ![]() Poza tym ruszyłam dobrze dzień i nastrój mam całkiem niezły ![]() Miłego czatowego
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() weszłam na swoja gielde i ostatnio dupa
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Ale pedzicie, ciężko mi za Wami nadążyć ![]() Tż za godzinę się broni i stres mnie zżera. U mnie dzień jak co dzień, czyli zastrzyk, przesmradzanie się, nauka i świętowanie z tż ![]() Na obiad robię pierś z kurczaka z pieczarkami, warzywami na patelnię w sosie serowym
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

żeby lekami się faszerować

u nas w domu nigdy sie nie zaprawialo takich rzeczy 

klask i: super bardzo sie ciesze 
dzisiaj pierwsza rocznica śmierci jego taty, niestety nie mam jak jechać na cmentarz, Tż będzie jechał później