SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-) - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-04, 21:46   #1051
marta1986222
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Co do tego prezentu to myślałam na początku o jakiś ładnych świeczkach i świecznikach, później o jakimś stojaku na wino czy cos w tym stylu albo o komplecie kieliszków kryształowych np do szampana, albo wina.... co o tym sądzicie??

Dobry pomysł

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 21:48   #1052
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Co do tego prezentu to myślałam na początku o jakiś ładnych świeczkach i świecznikach, później o jakimś stojaku na wino czy cos w tym stylu albo o komplecie kieliszków kryształowych np do szampana, albo wina.... co o tym sądzicie??
świecznik też moim zdaniem fajny pomysł, o ile ona lubi świeczniki
kieliszki to tak sobie to już lepiej wg mnie ładny zestaw filiżanek do kawy

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-07-04 o 21:49
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 21:48   #1053
motylek1
Wtajemniczenie

Hej piękne

Dziękuję za kciuki, niestety jeszcze was nie nadrobiłam ale wiem, że trzymałyście bardzo mocno, tż nie ma jeszcze wyników ale jestem dobrej myśli

Eh ale dzisiaj miałam zły dzień, od rana jakoś tak zmęczona byłam i wogóle głowa mnie bolała, ciągle lał deszcz i na dodatek bardzo zmokłam jak wracałam do domu.

Wogóle jakoś wszystko mnie drażniło dzisiaj, ale teraz już jest lepiej

Idę was nadrabiać

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 21:51   #1054
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
świecznik też moim zdaniem fajny pomysł, o ile ona lubi świeczniki
kieliszki to tak sobie to już lepiej wg mnie ładny komplet filiżanek do kawy
Właśnie lubi takie rzeczy, mają też w domu dużo różnych alkoholi i stąd właśnie pomysł na kieliszki bądź ten stojak czy jak to sie nazywa...

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 21:58   #1055
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie lubi takie rzeczy, mają też w domu dużo różnych alkoholi i stąd właśnie pomysł na kieliszki bądź ten stojak czy jak to sie nazywa...
jak lubi to mozesz kupić

ja się bardzo ucieszyłam jak dostałam filiżanki do kawy, komplet 6 sztuk, ale ja to ja

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Eh ale dzisiaj miałam zły dzień, od rana jakoś tak zmęczona byłam i wogóle głowa mnie bolała, ciągle lał deszcz i na dodatek bardzo zmokłam jak wracałam do domu.
ja mam to samo od kilku dni przez pogodę

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 22:04   #1056
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Hej piękne

Dziękuję za kciuki, niestety jeszcze was nie nadrobiłam ale wiem, że trzymałyście bardzo mocno, tż nie ma jeszcze wyników ale jestem dobrej myśli

Wogóle jakoś wszystko mnie drażniło dzisiaj, ale teraz już jest lepiej

Idę was nadrabiać

Najważniejsze że humor się poprawił

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-07-04, 22:19   #1057
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez tygrysekak Pokaż wiadomość
irenkaaa
Przeczytałam aparat słuchowy
ja tak samo

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Oj tak nie miało się
Ja łykałam Tussi, gdy zrobili go na receptę w ruch poszedł Sudafed, Acodin też próbowałam

Przez ponad rok czasu byłam dziennie na fazie
a w jakim to wieku tak czadu dawałaś?

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
tak Mucha jest w ciąży

co Wy dziewczyny za fazy miałyście żeby lekami się faszerować pierwsze słyszę i to tak legalnie
nie miało się kasy na amfetaminę to się brało co było

Ja acodin raz wzięłam, ciekawość mnie żzerała więcej się tak czuć nie chciałam

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
właściwie to nawet Cichopek odpycha mnie bardziej niż Mucha
mnie też ta kobieta odpycha. po prostu za to, że jest

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 22:30   #1058
marta1986222
Zakorzenienie

Dobranoc kochane SPD

Jutro cały dzień w pracy

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-07-04, 22:45   #1059
irenkaaa
Zakorzenienie

puki przy tortach pokaze wam co znajoma z pracy robi klikac tutaj

Haniula ja zawsze wolalam gina faceta niz babke raz czy 2 u babki bylam i unikam jak ognia facet delikatniejszy i wogole inne podejscie a juz wogole swietne podejscie mial taki dziadzio z Karowej w warszawie juz pewnie nie przyjmuje ale cudo nie lekarz

Cytat:
odpuść.
moja super gin brała 100 zł.
znajdź tańszego.
180 to gruba przesada, a pod koniec ciąży ja musiałam co 2 tyg być
lili co 2 tyg? powiem Ci jak tu w Irlandii ... dopiero w 12 tyg masz jakies skierowanie na wiecej badan i usg z tego co zauwazylam jest 2 razy w ciazy i wogole ciaze podobno prowadzi lekarz ogolny i czasem cie tylko skieruje do gina jak trzeba usg czy cos masakra
coz... urodzic i tak trzeba ale hardcore

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
ja nie lubie bab ginekologów. Każda, z którą miałam styczność mi podpadła. Ja chodze tylko do facetów, są spoko. Mam jednego, taki śmieszny wygląda jak królik Bugs Ale zaufany jest.

Jak rodziłam były przy mnie dwie położne. Lekarz przychodził tak co dwie godziny sprawdzić czy już urodziłam. Raz był mi przebić pęcherz płodowy. Jak się na mnie uwalił taki 100kg żywej wagi to go do dzisiaj na żebrach czuje. Potem przyszli po 10 godzinach zabrać mnie na cesarke, bo małemu tętno zanikało,a im się o 15 zmiana kończyła.
przepraszam effie ale jak to przeczytalam i sobie wyobrazilam to wiem ze wogole smieszne nie bylo ale kurcze wiem ze niektorzy lekarze to maja takie metody

[QUOTE=teacherka;27930158. Tż wróci dobrze po 21 ale pewnie posiedzimy trochę ;-) Jutro ma wolne a trzeba się przygotowywać do kolejnego egzaminu... Będzie dobrze, prawda?[/QUOTE]

pewnie ze bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
ja czekam, az tesciowa zrobi ogórki, bo to kolejna rzecz po synu i torcie jaka jej sie udała

teraz prawie wszystkie jej wyjadłam, takie pyszne są. Ja tam nawet nie wiem jak to sie robi u nas w domu nigdy sie nie zaprawialo takich rzeczy
u mnie sie robilo jak mama jeszcze w domu byla a potem to jak mieszkalam z ex to sama robilam w sumei kilkaset sloikow okolo 200-300 sloiczkow na zime bylo ( rozne ogorki,salatki , soczki,kompoty,cukinie itp i tesciowa namietnie robila szczaw to i ja tez korzystalam " teraz nie robie bo w sumie ceny sie nie zmieniaja za bardzo i ciagle to samo caly rok w sklepach zreszta co innego jakbysmy sami mieszkali i mieli to gdzie przechowywac
pamietam moja babcia zawsze robila ogromne ilosci przetworow na zime

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
Ufff... zdałam, obroniłam się jestem już woooolnaaaa!!!!

Facet przyszedł po czynsz.
W dodatku wczoraj znowu naciek na suficie...
klask i: super bardzo sie ciesze
oczywiscie nie z nacieku a z obrony

Cytat:
Ja w sumie też jakoś specjalnie tapety na siebie nie nakładam: tuszu nie użyam, bo mam od dłuższego czasu rzęsy przedłużane, jedynie podkład i błyszczyk, no trochę różu na policzki.

Paznokcie moje własne, najczęściej krótko obcięte, bo tak najwygodniej pisać na klawiaturze. Kiedyś też miałam tipsy, ale nigdy więcej. No chyba że jakaś super okazja będzie , gdzie będę musiała dłonie eksponować, ale nie zanosi się

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Ja w sumie też jakoś specjalnie tapety na siebie nie nakładam: tuszu nie użyam, bo mam od dłuższego czasu rzęsy przedłużane, jedynie podkład i błyszczyk, no trochę różu na policzki.

Paznokcie moje własne, najczęściej krótko obcięte, bo tak najwygodniej pisać na klawiaturze. Kiedyś też miałam tipsy, ale nigdy więcej. No chyba że jakaś super okazja będzie , gdzie będę musiała dłonie eksponować, ale nie zanosi się
Ty laska widzialam foty i sie napatrzyc niemoge

aaa mialam spytac jestes zadowolona z przedluzania i zageszczania?

marzy mi sie

co mialam jeszcze pisac bylismy z tz-em chyba z godzinke na spacerku popuszczal sobie swojego latawca ( taki jakis do akrobacji ale bomba a kurcze potem za duzo dzieciakow sie krecilo i poszlismy bo bal sie ze jak zleci to ktoremus glowe rozwali )
zmykam zaraz od was bo moj R . sie domaga wieczoru filmowego
no w sumie wolne razem a ja na kompie siedze i stukam

a co mialam pisac ja tam Anie M. lubie

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-07-04 o 22:49
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 23:42   #1060
evangeline
Zakorzenienie

Hej!

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Witaj
Przyjemny nick
cześć, dziękuję

Cytat:
Hej Dziewczyny!
Przyjmiecie do swojego grona jeszcze jedną osóbkę????
witaj, ja też nowa

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
O kolejna Pani MGR
To może pod to konto wypijemy, bo ja 30.06 broniłam się zacięcie
dołączam się do opijania, też się broniłam w maju

Cytat:
zrób tort 3 warstwowy i na każdą warstwę daj 3 opakowania kremu śmietankowego, do tego na wierzch 2 bite śmietany i mnóstwo bez.
będzie megawysoki i mega słodki i będzie ociekał kremami i cukrem
efekt gwarantowany, ale po 1 kawałku może być niedobrze
dzięki temu goście długo nie posiedzą
hahaha, dobre

Cytat:
gratulacje, wspaniałe uczucie

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 07:40   #1061
Anastazja86
Zakorzenienie

witam

u mnie chyba jakby pogoda się poprawiła

wstałam przed 7, zjadłam śniadanie, teraz kończę kawę i zaraz lecę do rodziców bo tata musi iść do pracy komputery zrobić, tak w ogóle to masakra 3 informatyków w szkole a żaden internetu nie umie podłączyć

Tż śpi oczywiście, on przed 12 nie wstaje dzisiaj pierwsza rocznica śmierci jego taty, niestety nie mam jak jechać na cmentarz, Tż będzie jechał później
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 07:56   #1062
Martita88
Rozeznanie

Witajcie Dziewczynki

Ja jak zwykle od 6 na nogach

Można się dość szybko przyzwyczaić, a dzień jaki dłuuuugi

Żeby się jeszcze tylko pogoda poprawiła ...

Najprawdopodobniej w piątek wieczorem ruszamy nad Bałtyk
Mamy możliwość darmowego noclegu, więc dlaczego by nie skorzystać.
Podobno ten weekend ma być upalny, oby.

To będzie już druga wizyta nad morzem w tym sezonie

Niestety powrót planowany jest w niedzielę w nocy (nie mam możliwości wzięcia dnia wolnego, bo dopiero od 14.06 rozpoczęłam staż).

Przyjemnego wtorku Wam życzę

U mnie jak dotychczas spokój.
Komendant się nie kręci
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 08:01   #1063
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, ze rozmawiałyście o tortach to pokażę Wam cuda, które "z nudów" tworzy moja koleżanka z liceum. Po prostu jak to zobaczyłam to własnym oczom nie wierzyłam, że Anka może coś takiego zrobić. Anka, która w LO po kryjomu paliła, była punkiem i w ogóle zbuntowaną na maska nastolatką. Zdjęcia zapożyczyłam z jej FB - miłego oglądania
piękne te torty zawsze marzyłam żeby takie robić

Cytat:

ja nigdy nie mialam ani tipsów ani żelowych i jakoś zupelnie mnie do tego nie ciągnie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
właśnie nurku opowiedz coś więcej o swojej z anną m. znajomości zawsze ją lubiłam,a kiedy była z kubą wojewódzkim to tak jej zazdrościłam że łooooooooooooooo....
nie wiem czy jestes tego pewna, że chcesz tego słuchać ale ok

jak chodzilam do liceum to nalezalam do PMMR (parlament młodzieży miasta radomia) i organizowaliśmy Kameralne lato, gdzie ambasadorem z takich znanych osob była wlasnie Anna Mucha, Damicki, Kuna. Ja w tym projekcie bardzo prężnie działałam więc miałam z nimi wszystkimi styczność. Kuna przyjechała tylko na jeden dzień więc o niej sie nie wypowiadam ale sprawiała wrażenie milej osoby pamiętam, że wtedy byla w ciązy Mucha przyjechała na cały tydzień i to zarówno w pierwszej edycji kameralnego lata jak i w drugiej na początku masakra, przyjechala z ochroniarzem i wymyslila sobie ze chce hotel gdzie w pokoju może spac z kotem zamieszania co nie miara ale potem już bylo tylko lepiej pamietam jak mnie rozbawił ostatni dzien festiwalu wchodze do garderoby w teatrze a tam siedzi Mucha i maluje paznokcie u nóg a za 10 min miała wejscie na scene i rozdanie nagrod. za chwile patrze a mucha biegnie na bosaka przez pol teatru zeby sie nie spoznic była zawsze dla nas bardzo miła i otwarta nie gwiazdorzyła i potem juz gadala z nami tak normalnie jak ze znajomymi a nie jak z para licealistów. najwieksze zaskoczenie było gdy za rok znowu została poproszona o to aby byc ambasadorem i przyjechala i pamiętała, że ja to mam na imie agata a moj kolega Tomek itd tym mnie zaskoczyła a co do Damieckiego to nawet szkoda się wypowiadac rozczarowal mnie na calej lini i wcale a wcale niedziwie sie ze ta jego żona go zostawiła
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 08:08   #1064
effie22
Wtajemniczenie

Witajcie, u mnie tez pogoda sie poprawiła, słońce wyszło. Tż juz poszedł do pracy, a ja sama nie wiem czy dzisiaj ide czy nie. Miała mi smsa napisać i jeszcze nie napisała. Małemu wysypka nie zeszła, chyba pójdę z nim do lekarza, znając życie zapisze mu Zyrtec, bo już pare razy brał. Tylko te chore dzieci w poczekalni. No i to czekanie, ta lekarka ma zawsze czas, ostatnio 2 godziny tam czekałam, a u niej i tak dzieci wchodzą co drugie bo inaczej bym tam 4 godziny siedziała.

Co do Wojewódzkiego, za kumpla bym go mogła mieć, ale do łóżka bym się z nim nie położyła

Ja ogólnie lubię się malować, ale musi mi się chcieć. Czasami wcale sie nie maluje np jak ide na miasto. W zimniejsze pory roku to lubie sobie robic pełny makijaż: podkład, puder, bronzer, kredka,cienie, tusz.
teraz latem by mi to wszystko spłynęło, więc maluje albo same oczy: kredka, cienie, tusz, albo tylko tuszuje rzęsy. Ostatnio mam fazę na brązy i maluje się tylko w tych kolorach i wydaje mi się, że fajnie mi.
A w pracy mamy taki wielki kufer do makijażu Pełno cieni, pudrów, kredek itp. Najchętniej bym go zjadła

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 08:12   #1065
effie22
Wtajemniczenie

Nurek u nas w LO był Damięcki, w tv niby taki sexi, a do nas przyjechał taki "Edek z krainy kredek. W golfie, bojówkach, włosy obcięte na "garnek", jakis taki rozmemłany. A najlepiej, jak rozdawał autografy, to ja z koleżanką się tak pchałam, że na końcu wylądowałam mu na tej ławce jego i mało co bym mu z główki nie przywaliła. Hehe

9kg mniej

Stary 2011-07-05, 08:13   #1066
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martita88 Pokaż wiadomość
Najprawdopodobniej w piątek wieczorem ruszamy nad Bałtyk
Mamy możliwość darmowego noclegu, więc dlaczego by nie skorzystać.
Podobno ten weekend ma być upalny, oby.

To będzie już druga wizyta nad morzem w tym sezonie

Niestety powrót planowany jest w niedzielę w nocy (nie mam możliwości wzięcia dnia wolnego, bo dopiero od 14.06 rozpoczęłam staż).
super morze jest super:

wczoraj zapomniałam wam opowiedzieć jaki mialam dzień wstałam i na 8:13 poszłam na autobus bo miałam odebrać moja siostre z dworca o 9:40 a wczesniej jeszcze chcialam do posrednika pracy zawiesc raport godzinowy i pojechalam a tu raportu nie zostawilam bo zle mi w pracy wypisali poszlam na centralny a tam opoznienie pociagu 30min oczywiscie na 30 min sie nie skonczylo a na 50 lało niemiłosiernie a my pojechalyśmy do tych stajni, żeby je wymierzyc zmarzłam ale to nic okazalo się ze pod tymi budynkami są jeszcze piwnice więc je też trzeba było zmierzyć a tam ciemno jak w dupie u murzyna, ciec dał nam latarke i zaczal gadac zebysmy sie nie bały bo szczury to jak koty lataja zeszłyśmy , szczurów nie widziałyśmy ale nie wiem co gorsze bo takich pająków to ja nigdy nie widziałam NIGDY już miałam się szykowac do pracy patrze na tel a tam informacja ze ani dzis ani jutro (dziś) nie pracujemy bo jest awaria systemów nosz kurde dla mnie to 110zł w plecy ale jak wracałyśmy do domu to zadzwonila pani z firmy gdzie kiedys złożyłam cv i zapytała czy nadal jestem zainteresowana i wogole i bede miała dorywcza prace jako tajemniczy klient kokosów z tego nie będzie ale zawsze cos zaczynam w czwartek
Stary 2011-07-05, 08:27   #1067
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
dołączam się do opijania, też się broniłam w maju
Brawo

nurek co za dzień miałaś oby dziś był lepszy

Nie wyspałam się. Kawa jedna dziś będzie

Pogoda się poprawiła, choć wczoraj jak wracaliśmy do domu to było wielkie oberwanie chmury.
Jednak mam nadzieję że już lato przyjdzie

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 08:35   #1068
00anulka00
Zadomowienie

Cytat:
gratuluje

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość

TŻ kupił jej kolejny zestaw książeczek i nowe kredki więc nawet kąpać się nie chce iść. Siedzi i rysuje
dobrze, że lubi takie rzeczy a nie np śpiewanie
Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość

Tż śpi oczywiście, on przed 12 nie wstaje dzisiaj pierwsza rocznica śmierci jego taty, niestety nie mam jak jechać na cmentarz, Tż będzie jechał później

ktoś pytał o męza - ma problemy z nerkami, wczoraj wyszedł ze szpitala. Na razie leki i kontrolowanie stanu nerek go czeka.

o tipsach mi coś mignęło - mam je kilka lat i nie narzekam, długo sie trzymają i są bardzo dobrze wykonane
00anulka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 08:35   #1069
Nadia5
Zakorzenienie

Ale jestem niewyspana. 5 godzin snu to stanowczo za mało
Wczoraj do nocy oglądaliśmy różne demoty i inne wiochy w przerwie objadając się arbuzem

Proszę dziś trzymać kciuki za wizytę u fryzjera bo wybieram się gdzie indziej niż poprzednio... Wcześniej chcę podskoczyć do jednego sklepiku - babeczka ma tam całkiem fajne ciuchy za całkiem przyjemne pieniądze

Miłego dnia

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 08:42   #1070
effie22
Wtajemniczenie

Ja dzisiaj miałam taki koszmar, że masakra. Już mi odwala chyba. Śniło mi się, że w pracy miałam robić pedicure, ale nie mogłam skończyć bo ciągle coś było nie tak. A to zapomniałam założyć rękawiczek, a to frezarka mi nie chciała dfziałać. Masakra.

Wogóle jestem zła, bo czekam za kasą z artykułów. Facet ma czas do 7 lipca, ale mi już by się kasa przydała. Licze też na wypłatę z salonu, bo ona mi płaci co dwa tygodnie. Teraz mi powinna zapłacić od 16 do 30 stego.

Mama wczoraj nie zrobiła tej potrawki, więc ja dzisiaj rosół przerabiam na pomidorową z ryżem

9kg mniej

Stary 2011-07-05, 08:49   #1071
senioritta19
Rozeznanie

Hej
ja już po badaniach, pękła mi żyłka przy pobieraniu i mam ogromnego siniaka

Nie wiem co dzisiaj wymodzić na obiad

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 09:03   #1072
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
Hej

ja dziś chyba nic nie wymodze zjem byle co ale jutro planuje zupke czosnkowo serową i chcialabym jeszcze pizze tylko mam problem bo jutro pozno wroce i nie wiem o ktorej dam rade ja zrobi a odgrzewana już tak smakowac nie bedzie, prawda Dudi?
Stary 2011-07-05, 09:07   #1073
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
Hej

Ja dziś serwuję placki z cukinii plus pieczarki
Ok biorę się za robotę.

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 09:08   #1074
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Ok biorę się za robotę.
oo placki z cukini całkiem o nich zapomnialam
Stary 2011-07-05, 09:17   #1075
senioritta19
Rozeznanie

Cytat:
Ok biorę się za robotę.
o to jest myśl cukinię mam, kupię jogurt naturalny do sosu czosnkowego i poleje nim placuszki

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 09:24   #1076
irenkaaa
Zakorzenienie

nadrobilam
ale pedzicie
jednak nie jedziemy do zoo a do kina
za malo czasu wolnego

aaa nienawidze prasowac
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 09:31   #1077
dudipopka
kobieta za ladą

nuruś odgrzewana pizza jak najbardziej! ja nawet szamam zimną pod warunkiem ze mi coś zostaje hehe
jem sniadanie obiad juz mam bo wieczorem machnełam kalafiorową

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 09:32   #1078
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Dzień dobry

Z samego rana koleżanka poczęstowała mnie informacją, że mój przeukochany szef wszystkich szefów zaczyna jutro o 7... a że z nim jutro pracuję to muszę być przed 7 w parcy

Poza tym ruszyłam dobrze dzień i nastrój mam całkiem niezły

Miłego czatowego

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 09:37   #1079
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
nuruś odgrzewana pizza jak najbardziej! ja nawet szamam zimną pod warunkiem ze mi coś zostaje hehe
jem sniadanie obiad juz mam bo wieczorem machnełam kalafiorową
tylko ja myslalam o bardzo odgrzewanej po 24 h wiec chyba zrobie juz nastepnym razem a jutro bedzie ta zupka + moze placuszki z cukini

weszłam na swoja gielde i ostatnio dupa
Stary 2011-07-05, 09:44   #1080
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry!

Ale pedzicie, ciężko mi za Wami nadążyć

Tż za godzinę się broni i stres mnie zżera. U mnie dzień jak co dzień, czyli zastrzyk, przesmradzanie się, nauka i świętowanie z tż

Na obiad robię pierś z kurczaka z pieczarkami, warzywami na patelnię w sosie serowym
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości