|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wakacje + sport :D
Otóż moje Panie
![]() Postanowiłam popracować w te wakacje nad figurą i (czym jestem zachwycona) poprawia się nie tylko moja sylwetka, ale również samopoczucie. Dla niektórych jest to dziwne, wiem :P - namacha się, cała spoci, czerwona do granic możliwości, potargana i jeszcze jest zadowolona :P ale liczę na pomoc miłośniczek ruchu ![]() W tej chwili łączę rower stacjonarny, skakankę, nieco tańca i różnego rodzaju ćwiczenia na konkretne partie ciała (np. 8 min ABS na brzuch). Moje pytanie: jakie sporty uprawiacie? Bieganie, wiem ![]() POZDRAWIAM! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wakacje + sport :D
Ja niestety należę do leniwców, jakich mało na tym świecie. Jednak piszesz, że większość ruchu, jaki w Twoim życiu ostatnio istnieje, to ruch domowy. Może popróbuj rower zwykły, jakieś wycieczki do lasu, to jest zdecydowanie ciekawsze niż rower stacjonarny. Ja osobiście lubię jeszcze łyżworolki, niestety ostatni coś nie mogę się na nie wybrać.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Biegam codziennie na Powiślu rano przed pracą,raz na 2tyg na basen idę i jest git.
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To nie watek na plotkowy, ale fitness
![]() ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.