Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-05, 14:10   #1291
Lenka_1987
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Hej. Mam chwilę czasu, to Was nadrobię.
W sumie nadrabiam Was w miarę na bieżąco, ale brakuje mi czasu, żeby Wam odpisać i napisać co u mnie. Dziś mam już trochę czasu, to postaram się popisać trochę...

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

LeejdiNaati Witaj

party_girl7 gratuluję wyższego wykształcenia

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Czeeść!, czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?
W wakacje postanowiłam znowu porządnie wziąć się za siebie, a że stęskniłam się za tym wątkiem (i za Wami oczywiście ) wracam ze skruchą i mam nadzieję że przyjmiecie mnie z powrotem .

Pogoda co prawda paskudna ale mimo wszystko życzę miłego dzionka
Witaj U mnie też okropna pogoda pada od piątku (albo porządnie leje, albo delikatnie mży) i jak na razie nie zanosi się na poprawę Tęsknię za upałami chyba i za widokiem suchego chodnika

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Kalpana przykro mi z powodu stłuczki. Mój TŻ też miał ostatnio kolizję. Ktoś mu w tył wjechał, zderzak i klapa od bagażnika do wymiany, a klapę od bagażnika na nową niedawno zmieniał, bo mu rdzewieć zaczynała

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

przyszla moja nokia sliczna jest, ale sie ciesze
Ja też niedługo zmieniam telefon. Moim marzeniem jest ten : http://s1.blomedia.pl/komorkomania.p...divas-5150.jpg
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 14:15   #1292
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Część Was nadrobiłam, a reszte doczytam później.

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!!!
Dostałam szczeniaka- Maltańczyka! Kocham ją!
Śliczna.

Cytat:
Napisane przez krtek_ Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim za powitanie

Zależy, na co masz ochotę Ale spoko, wal tutaj albo na PW, postaram się pomóc

buahhot, śliczna psina
Hmm... głównie mi chodzi, żeby łatwo się czytało, a tak to jakaś przygodowa lub obyczajowa.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 14:19   #1293
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Zamówiłam na awanti. Kurde już trzecia osoba mówi mi, że jej się nie podoba Ale i tak będę w niej chodzić! A co!
Ważne, żeby podobała się Tobie i żebyś dobrze się w niej czuła. Jak to się mówi "o gustach się nie dyskutuje", bo świat byłby nudny, gdyby wszystkim się to samo podobało

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
kiedy przyjdą te afrykańskie upały zapowiadane w TV ?
Też na nie czekam

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Dziewczyny!!!!
cudo
Stary 2011-07-05, 14:21   #1294
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Ważne, żeby podobała się Tobie i żebyś dobrze się w niej czuła. Jak to się mówi "o gustach się nie dyskutuje", bo świat byłby nudny, gdyby wszystkim się to samo podobało
Czekam na nią z niecierpliwością a tyle nowych rzeczy na Awanti dołożyli, że szok! A ja już pieniędzy mam ledwo co
Stary 2011-07-05, 14:25   #1295
Lenka_1987
Zadomowienie

Przez Was Dziewczyny, a głównie przez LeejdiNaati mam ochotę zdradzić mój puder My secret i kupić ten z jadwigi
Stary 2011-07-05, 14:28   #1296
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej kcohane

Bardzo mi milo ze mnie wspominacie. Dzisiaj bylam w Ross i tam potrzebuja na poł etatu ale zlozyłam Cv i podanie
Teraz mam zamiar wziasc sie za spizarke bo mam jeszcze balagan i nie bede miala gdzie weków kłaść juz mam truskawki z głowy ale jeszcze mnie czekaja dzisiaj jablka noi pozniej ogorki i buraczki.....wow troche tego jest. Ale zima sie wszystko przuda moja córcia nieśpi wiec mam mało czasu na wizaz bo do przedszkola nie chodzi narazie bo ciagle chorowała, a puki siedze w domu to nie musze jeszcze jej tak ciagle zaprowadzac. Nachodzi sie jeszcze.

buahhot KUPILAM PALETTE 219 popielaty blond, gdyż zainspirowałam sie blogiem BlondBunny i chciałabym troche je rozjaśnić bardziej bo odrost nie wyszedł idealny..myślicie że to dobry pomysł ?

Cytat:
Ostatnio tusz z Wibo ten różowy zachwalany poszedł do śmieci, bo tak zaczął mi pod koniec opakowania sklejać rzęsy, że nie miałam już dla niego litości ani czasu na zabawę w rozdzielanie każdej po kolei

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Ja ostatnio wysłałam CV ze strony internetowej Rossa, ale nie dzwonią ja się niestety aż tak na farbach nie znam to nie pomogę

Życzę udanej rozmowy o pracę
Dziekuje kochana zadzwonia pewnie jeszcze

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Czeeść!, czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?
W wakacje postanowiłam znowu porządnie wziąć się za siebie, a że stęskniłam się za tym wątkiem (i za Wami oczywiście ) wracam ze skruchą i mam nadzieję że przyjmiecie mnie z powrotem .

Pogoda co prawda paskudna ale mimo wszystko życzę miłego dzionka
Witaj my sie nie znamy jeszcze
Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Blondyneczka coś rzadko ostatnio zaglądasz

Coldplay pamiętamy, pewnie
Dziekuje za pamieć opisałam wszystko powyzej wiadomo siła wyższa mój mały brzdylek haha

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dobrze, że nic się Wam nie stało

o kurcze, współczuję i rozumiem, bo dla mnie matma to czarna magia, i to nie jest tak jak niektórzy uważają, że wystarczy przysiąść i przerobić parę zadań bo jak nie rozumiesz to to nic nie da

krtek cześć

Oj, tak, kiedys taki synek by się z Tż zderzył czołowo bo zachciało mu sie autobus wymijac mimo, że widać było, ze my jedziemy z naprzeciwka

Cześć

Blondyneczko trzymam kciuki

Cześć
Dziekuje ale zostawilam Cv i poszlam do domku, zobaczymy czy zadzwonią
Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

na wstępie witam nowe koleżanki

coldplay
no jasne, że pamiętamy

kalpana współczuję stłuczki ale najważniejsze, że Wam nic się nie stało! A co do matury to trzymam kciuki za poprawkę!

partygirl ale ładna ta bransoletka sukienka śliczna , a butki jak dla mnie za wysokie i nie lubię wiązań wokół kostki, bo to skraca nogi...

no właśnie blondyneczka ostatnio jakoś rzadko tu zaglądasz..?

a tak w ogóle to pokłóciłam się z Tż... wczoraj dużo rozmawialiśmy i jak się okazało mamy całkiem inny pogląd na pewne sprawy... od wczoraj się nie odzywa..tzn. dzwonił do mnie ale byłam u lekarza i nie mogłam odebrac, po czym oddzwoniłam do niego po godzinie to teraz on nie odbiera.. i zastanawiam się czy robi to specjalnie, żeby mnie jeszcze bardziej zezłościc...
Dziekuej za pamieć napewno sie pogodzicie z Tztem, każda para ma taki kryzys czasami
Cytat:
Dziewczyny!!!!
Ja tez chce!!!!! Moja Zuzia bylaby zachwycona.

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
nie wiedziałam, że Super shock Avonu ma tyle recenzji na KWC...
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23015,avon-true-color-supershock-mascara.html&next=1
Ja mam duzo tuszy z AVONU i wszystkie mi przypasowały
Stary 2011-07-05, 14:35   #1297
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Przez Was Dziewczyny, a głównie przez LeejdiNaati mam ochotę zdradzić mój puder My secret i kupić ten z jadwigi
Uwierz, że warto. Jeśli tylko masz gdzie go kupić to kup. Nie używałam tego z MS, ale polecam naprawdę Jadwigę 30gr za 16zł... Sama oceń czy warto;p
Nie żeby to jakaś reklama była, broń Boże

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
Dziekuje kochana zadzwonia pewnie jeszcze
Nie wiem czy zadzwonią właśnie ale co mi tam nie oni to ktoś inny

edit: jaką polecacie maskę do włosów która ich nie obciąży zbytnio?
Stary 2011-07-05, 14:43   #1298
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Uwierz, że warto. Jeśli tylko masz gdzie go kupić to kup. Nie używałam tego z MS, ale polecam naprawdę Jadwigę 30gr za 16zł... Sama oceń czy warto;p
Nie żeby to jakaś reklama była, broń Boże

Mi się właśnie mój my secret kończy powoli, używałam go od prawie 2 lat, ale może czas na zmiany, zwłaszcza, że cerę mam trądzikową (może akurat pomoże)
Stary 2011-07-05, 14:43   #1299
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się właśnie mój my secret kończy powoli, używałam go od prawie 2 lat, ale może czas na zmiany, zwłaszcza, że cerę mam trądzikową (może akurat pomoże)
Ja lubię zmiany ale tego pudru nie zmienię na nic innego
Stary 2011-07-05, 15:07   #1300
Lenka_1987
Zadomowienie

No dobra, nadrobiłam

Powiem Wam, że moja cera się powoli uspokaja, jakoś tak sama z siebie, bez żadnych leków, dermatologów, itp. Ostatnio nawet na maseczki nie miałam czasu Myłam buzię rano, krem, makijaż, wracałam zmywałam buzię, kładłam krem, a wieczorem myłam jeszcze raz i używałam maści z witaminą A. A i tonik bezacne do tego. Mam jeszcze kilka pozostałości po pryszczach na buzi i kilka pryszczy na linii buzia-szyja(ale tych nie widać).

Ostatnio miałam bardzo zalatany i stresujący okres w życiu Wszystko a raz zaczęło mi się walić, a do tego jeszcze sesja i przeprowadzka doszły, ale na szczęście już jest dobrze, przy okazji przekonałam się na kogo z mojego otoczenia mogę liczyć, a kto jest przy mnie tylko jak jest dobrze...

Muszę się przejść do ginekologa, bo coś mi się z okresem dzieje. Może to ze stresu, ale zawsze lepiej się upewnić. Okres miałam od 17 do 23 czerwca, 30 czerwca (w czwartek) miałam jednodniowe krwawienie i dziś znów. A nigdy wcześniej nie miałam problemów typu krwawienie, czy plamienie między @. Może to ze stresu albo przemęczenia, ale wolę się upewnić.

Trochę się ogarnęłam ostatnio, zajęłam się paznokciami (niestety jeden mi się złamał i musiałam skrócić wszystkie, teraz używam tylko odżywki z miss sporty przyspieszającej wzrost), wydepilowałam się...

I coś mi się w stopę zrobiło. Boli mnie bardzo śródstopie od kilku dni, a od wczoraj drugi palec u nogi (ten obok dużego). Nic sobie nie zrobiłam w stopę, nie uderzyłam się, nie skręciłam, nie nadwyrężyłam, krzywo nigdzie nie stanęłam. Może to przez pogodę, bo kiedyś miałam skręconą tą stopę i kiedyś na zmianę pogody na deszcz mnie bolała...
Stary 2011-07-05, 16:06   #1301
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, że nic się Wam nie stało

o kurcze, współczuję i rozumiem, bo dla mnie matma to czarna magia, i to nie jest tak jak niektórzy uważają, że wystarczy przysiąść i przerobić parę zadań bo jak nie rozumiesz to to nic nie da

krtek cześć

Oj, tak, kiedys taki synek by się z Tż zderzył czołowo bo zachciało mu sie autobus wymijac mimo, że widać było, ze my jedziemy z naprzeciwka

Cześć

Blondyneczko trzymam kciuki

Cześć
No właśnie nie każdy może przysiąść do zadań i się nauczyć... Matematyka to nie to samo co polski, że wystarczy przeczytać tekst.... Wiadomo, niektórzy nie lubią polskiego, ale jednak nie jest on tak skomplikowany, a w matematyce trzeba rozumieć jdno, żeby móc zrozumieć następne...

Tacy gówniarze są najgorsi :/ Nie znoszę ich... Tatuś kupił jeden samochód, to kupi i drugi jak ten się rozwali :/

Cytat:
kalpana współczuję stłuczki ale najważniejsze, że Wam nic się nie stało! A co do matury to trzymam kciuki za poprawkę!

a tak w ogóle to pokłóciłam się z Tż... wczoraj dużo rozmawialiśmy i jak się okazało mamy całkiem inny pogląd na pewne sprawy... od wczoraj się nie odzywa..tzn. dzwonił do mnie ale byłam u lekarza i nie mogłam odebrac, po czym oddzwoniłam do niego po godzinie to teraz on nie odbiera.. i zastanawiam się czy robi to specjalnie, żeby mnie jeszcze bardziej zezłościc...
Dziękuję
Z TŻtem na pewno się pogodzicie W każdym związku są takie chwile....
Cytat:
Dziewczyny!!!!
Śliczna jest

Kiedyś pisałam Wam, że pies zagryzł mi małe kotki Został tylko jeden, ale kotka go wyniosła gdzieś. Wczoraj TŻ go znalazł. Jest taki śliczny i słodziutki Szary z kilkoma czarnymi łatkami... Po prostu zakochałam się w nim

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Muszę się przejść do ginekologa, bo coś mi się z okresem dzieje. Może to ze stresu, ale zawsze lepiej się upewnić. Okres miałam od 17 do 23 czerwca, 30 czerwca (w czwartek) miałam jednodniowe krwawienie i dziś znów. A nigdy wcześniej nie miałam problemów typu krwawienie, czy plamienie między @. Może to ze stresu albo przemęczenia, ale wolę się upewnić.
Też mam coś takiego. Podobno to występuje podczas owulacji- tak stwierdził mój lekarz rodzinny. Jak byłam ostatnio u gin i powiedziałam mu o tym, to stwierdził, że może to być związane ze stanem zapalnym, który aktualnie miałam i po wyleczeniu zobaczymy, czy się dalej będzie krwawienie pojawiać.... Leki wzięłam i powinien mi ten stan zapalny przejść, ale znowu dzisiaj się pojawiła krew. Więc albo się nie wyleczyłam, albo to jest z czegoś innego.... Ale lepiej idź do gin, bo każdy przypadek jest inny.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 16:15   #1302
91moniaa161
Zadomowienie

Dziewczyny a ten puder z Jadwigi można dostac w Naturze?

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 17:02   #1303
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
chyba nie

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 17:12   #1304
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Kierowcy są różni. Najgorsi są chyba ci młodzi, którym bogaci rodzice kupili super autko i trzeba się polansować. Jak ktoś za kim jadą nie przyspieszy, to gazują, mrugają światłami itd. :/
To nie tylko młodzi lansiarze tak jeżdżą Taki styl kojarzy mi się z wiecznie spóźnionymi biznesmenami.

Jak będę kiedyś jeździć to też wiem, że będę zagrożeniem na drodze. Bo jak widzę, że można jechać 90, droga prosta, sucho a ktoś jedzie 40 to mam puls 150 Jak się ktoś boi to niech nie jeździ.
Dlatego nie robiłam prawka zaraz po 18, bo się bałam jeździć.

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:

Dziewczyny znające Kraków gdzie mogę kupić sukienkę na poprawiny do kolan krk? Pełno jest takich sklepów, ale ceny są przerażające. Może któraś zna jakieś sklepy z takimi rzeczami w rozsądnej cenie? Ja wiem tylko o tandecie.
a ile zł możesz na nią przeznaczyć?

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
c
a glinkę Argiletz w małych saszetkach w aptekach, SP, sklepach zielarskich.
albo jestem ślepa, albo nie widziałam tej glinki w sp
Sprawdzę przy następnej wizycie

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 17:14   #1305
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

Soph a jakie masz rzesy? ja ostatnio taka firanke res osiagnelam dzieki niemu, mialam zrobic na bloga porownanie z Lancome Hypnose ale az wstyd wczoraj bylam w SP i cena podskoczyla 13,99zl, a kupowalam go po 9 z czyms
nie są jakieś długie

eh u mnie z TŻ również tak średnio...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-07-05, 17:15   #1306
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dzień dobry
Co do pracy - ja swojej szukałam ponad rok i w końcu znalazłam
A tak poza tym to tak Tż mnie wkurzył sowimi uwagami na temat mojego jedzenia, że kupiłam kawę odchudzającą, wyciągnęłam herbatkę odchudzająca, staram sie jeść mniej, no i zaczynam więcej owoców wprowadzać do diety, szczególnie bananów.
Jutro mam wolne i zajmę się w koncu sobą, paznokciami przede wszystkim.
Dziś mieli mnie dość w pracy - bredziłam, śpiewałam

Cytat:
jeeeeeeeeeeeeej!! jaka kochana

Tż się odezwał był u mnie..wyjaśniliśmy sobie pewne sprawy i jest już dobrze
jednak chłopak długo beze mnie nie może wytrzymac
o, to super i dobrze, że nie może wytrzymać

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
wyjeżdżam wyjeżdżam mam miesiąc urlopu jedziemy nad jeziorko i nad morze
Zazdroszczę ja mam urlop nie dość, że krótki bo ledwie 10 dni to jeszcze bez Tż

Cytat:
zrobię sobie dzisiaj maseczkę z płatków owsianych
Jak się ja robi? i czy mogą być błyskawiczne płatki?

Cytat:
Ja tam jakoś nie czekam nie wiadomo jak na wyprzedaże

U mnie dalej wojenna ścieżka z TŻ... Czasem myślę, że jestem winna całego zła tego świata...
współczuję, duużo sił i wytrwałości

Blondyneczko super, że przyjeli Ci CV nawet na pół etatu jest fajnie, no i Zuzia też by na tym skorzystała, mam nadzieję, że zadzwonią do Ciebie

Cytat:
No właśnie nie każdy może przysiąść do zadań i się nauczyć... Matematyka to nie to samo co polski, że wystarczy przeczytać tekst.... Wiadomo, niektórzy nie lubią polskiego, ale jednak nie jest on tak skomplikowany, a w matematyce trzeba rozumieć jdno, żeby móc zrozumieć następne...
Nie zapomnie jak na egzamin końcowy po 8 klasie miałam wcześniej korepetycje z matmy i korepetytor stwierdził, że ja bardziej zgaduje niż wiem o co chodzi I nie wiem do tej pory jakim cudem to zdałam

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 17:31   #1307
kobietasukcesu
zawsze mam racje

LeejdiNaati:

Ja miałam szał na żele pod prysznic, płyny/sole/ kulki do kąpieli. Chora byłam jak sobie co tydzień kilku nie przyniosłam

A co do innych rzeczy: wiem co mi służy i ciężko wpaść mi w wir zakupów, bo niewiele rzeczy mi się sprawdza, szczególnie do twarzy

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ojj tak ten tusz jest

Mowa o tym eveline?

<3 <3 <3
Stary 2011-07-05, 17:32   #1308
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Idę zjeść arbuza Miłego popołudnia

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 17:41   #1309
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
I to jest właśnie POLSKA... Nie dadzą szansy młodym, narzekają na bezrobocie, zlikwidowali staże, szukają ludzi już z doświadczeniem... No i jak człowiek ma się tu uczyć czegokolwiek i zdobywać doświadczenie...
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
Z punktu widzenia lepiej mieć kogoś z doświadczeniem

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

Soph a jakie masz rzesy? ja ostatnio taka firanke res osiagnelam dzieki niemu, mialam zrobic na bloga porownanie z Lancome Hypnose ale az wstyd wczoraj bylam w SP i cena podskoczyla 13,99zl, a kupowalam go po 9 z czyms
Czyli eveline lepszy?

Bo mam teraz mini tusz hypnose i fajny ma efekt, ale jak eveline lepszy to tym lepiej

kupię go jak tylko o tesco zahaczę

<3 <3 <3
Stary 2011-07-05, 17:41   #1310
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

E.J dziekuje ja tez musze sie wziasc za pazurki...ale teraz poczekam bo jutro zaprawiam ogorki

Znowu mnie do Was ciągnie

Edytowane przez _blondyneczka_
Czas edycji: 2011-07-05 o 17:45
_blondyneczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 17:42   #1311
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety nie tylko w hurtowniach lub małych drogeriach

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
albo jestem ślepa, albo nie widziałam tej glinki w sp
Sprawdzę przy następnej wizycie
Ja właśnie przed chwilą kupiłam ją w pierwszej lepszej aptece

Cytat:
Dzień dobry

Oj siły to ja muszę mieć co niemiara Ale dam radę, obiecuję to sobie i Wam
Stary 2011-07-05, 17:45   #1312
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
A tak poza tym to tak Tż mnie wkurzył sowimi uwagami na temat mojego jedzenia,

a co Ci powiedział?

<3 <3 <3
Stary 2011-07-05, 17:48   #1313
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dziewczyny a Wy te 10gr maseczki mieszacie z 2 łyżkami przegotowanej wody tak?
Stary 2011-07-05, 17:50   #1314
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
chyba nie
to może w jakiś sklepikach kosmetycznych albo w hurtowni popytam

Cytat:
nie są jakieś długie

eh u mnie z TŻ również tak średnio...
ułoży się na pewno

Cytat:
Dzień dobry
Co do pracy - ja swojej szukałam ponad rok i w końcu znalazłam
A tak poza tym to tak Tż mnie wkurzył sowimi uwagami na temat mojego jedzenia, że kupiłam kawę odchudzającą, wyciągnęłam herbatkę odchudzająca, staram sie jeść mniej, no i zaczynam więcej owoców wprowadzać do diety, szczególnie bananów.
Jutro mam wolne i zajmę się w koncu sobą, paznokciami przede wszystkim.
Dziś mieli mnie dość w pracy - bredziłam, śpiewałam

o, to super i dobrze, że nie może wytrzymać

Zazdroszczę ja mam urlop nie dość, że krótki bo ledwie 10 dni to jeszcze bez Tż

Jak się ja robi? i czy mogą być błyskawiczne płatki?

Blondyneczko super, że przyjeli Ci CV nawet na pół etatu jest fajnie, no i Zuzia też by na tym skorzystała, mam nadzieję, że zadzwonią do Ciebie

Nie zapomnie jak na egzamin końcowy po 8 klasie miałam wcześniej korepetycje z matmy i korepetytor stwierdził, że ja bardziej zgaduje niż wiem o co chodzi I nie wiem do tej pory jakim cudem to zdałam
- 4-5 łyżek płatków owsianych (najlepsze są błyskawiczne, bo szybko miękną)
- 1 łyżkę stołową miodu
- około 5 łyżek ciepłej, przegotowanej wody, najlepiej niegazowanej mineralnej
- 1 łyżkę mleka (niekoniecznie, ale ten dodatek doskonale odżywia skórę)
W małym szklanym naczynku mieszamy płatki z ciepłą wodą i mlekiem, dodajemy miód. Gdy płatki zaczną nasiąkać wodą i gęstnieć, nakładamy je na oczyszczoną twarz.Pozostawiam ją na twarzy i dekolcie, po 10 minutach zmywam ciepłą wodą.

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 17:52   #1315
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:

- 1 łyżkę stołową miodu
W małym szklanym naczynku mieszamy płatki z ciepłą wodą i mlekiem, dodajemy miód. Gdy płatki zaczną nasiąkać wodą i gęstnieć, nakładamy je na oczyszczoną twarz.Pozostawiam ją na twarzy i dekolcie, po 10 minutach zmywam ciepłą wodą.
I co ona robi z cerą?
Stary 2011-07-05, 17:53   #1316
Soph
Zakorzenienie

Cytat:

- 1 łyżkę stołową miodu
ja robię bez mleka, bo mam tylko takie z kartonu, ze sklepu

a glinkę też najlepiej z niegazowaną mineralną

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-07-05, 17:54   #1317
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
a glinkę też najlepiej z niegazowaną mineralną
Przegotowaną wcześniej ma się rozumieć?
Stary 2011-07-05, 17:55   #1318
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
I co ona robi z cerą?
podobno ta maseczka jest świetna na trądzik
buzia jest mega miękka, gładka i fajna

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Przegotowaną wcześniej ma się rozumieć?
nie
i gdzieś czytałam, że najlepiej przygotować ją w glinianym naczynku

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-07-05, 17:57   #1319
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
podobno ta maseczka jest świetna na trądzik
buzia jest mega miękka, gładka i fajna
Szkoda, że nie jem płatków owsianych, bo nie mam ich w domu miodu też nie posiadam

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
nie
i gdzieś czytałam, że najlepiej przygotować ją w glinianym naczynku
To aż takich udziwnień nie będę stosować tak więc prosto wodą z butelki np Nałęczowianką ją zaleję, ale to pewnie jutro, bo dziś nie będę miała kiedy

A co ile ją stosujecie? Tak jak jest napisane, 2 razy w tygodniu?
Stary 2011-07-05, 18:01   #1320
Soph
Zakorzenienie

Cytat:

To aż takich udziwnień nie będę stosować tak więc prosto wodą z butelki np Nałęczowianką ją zaleję, ale to pewnie jutro, bo dziś nie będę miała kiedy

A co ile ją stosujecie? Tak jak jest napisane, 2 razy w tygodniu?
różnie
w zależności od potrzeb
miejscowo również można.

a płatkami można również myć twarz.
dziś zamiast mycia nimi zrobię maseczkę

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości