|
|
#451 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode - część II
Cytat:
Cytat:
tak, nasze powinno być fajniejsze ale wiem, że będzie mnie denerwowało ich patrzenie na nas z góry. Normalnie są zarozumiali a teraz to już w ogóle będą się cieszyć. Przez to, że ta PM-ka tak ładnie wyglądała wpadłam w kompleksy i po dzisiejszej przymiarce wróciłam do domu z płaczem gdzieś mi zginęły cycki, talia i cała figura. a tak ładnie było. do tego bary jak u pudziana kieca jest tego samego koloru co welon- za ciemna i jakoś dziwnie się układa... wcześniej lepiej w niej wyglądałam. A na zdjęciach to już w ogóle tragedia wyszła. Wszystko mnie wkurza Cytat:
Ja mam wkładki zamiast stanika i odbieram suknię tego samego dnia co Ty Moja zostaje bez poprawek, bo nagle długość zrobiła się dobra jedynie mają jakies koraliki poprzyszywać, bo poodpadały w trakcie prania. nie wiem od czego to zależy, ale suknia wcześniej dotykałą podłogi a teraz jest z 1-2cm nad podłogą. Wiązała mnie inna babka więc może inaczej to zrobiła i dlatego tak wyszło?? Do tego pojawiło mi się jakieś zgięcie w talii, które doprowadza mnie do sząłu jak patrzę na zdjęcia. Podobno dlatego, że jest za luźno związana nie wiem co mam o tym myśleć. Mama mówi, że jest dobrze, ale ja widzę że nie jest. Zastanawiam się już nad szukaniem innej sukni ![]() Cytat:
Normalna rzecz, że się wkurzyłaś ja się wkurzyłam nieźle jak TŻ był tylko jako gośc na wieczorze ze striptizerką a co dopiero by było jakby ta laska była specjalnie dla niego ![]() Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27916544]Też bym się wkurzyła o striptizerkę ![]() A co do drugiej sprawy - współczuję... [/QUOTE]a mi z kolei usta pękły w kąciku i ledwo je otwieram. Nie wiem co się dzieje, że mam takie suche usta, aż skóra złazi bardzo ładne
|
|
|
#452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przestań takie głupoty wygadywać! Zginęły Ci cycki, talia i cała figura, bo doszukujesz się złego i zaczyna łapać Cię stres! Kochana, będziemy najpiękniejszymi pannami młodymi! I pokazuj foty z przymiarki ![]() Cytat:
![]() Chyba wiem, o jakie załamanie w talii Ci chodzi - jeśli to to, o czym myślę, to rzeczywiście prawdopodobnie wynika z luźno zawiązanego gorsetu. Będzie pięknie! Ja pędzę na salę. Wróciliśmy właśnie od zespołu i jesteśmy w biegu. Opowiem po powrocie! Paaaaa
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
ja już po. Pogoda była jak na zamówienie, cały dzień świeciło słońce Rozkleiłam się trochę na błogosławieństwie, TŻ trochę też. W Kościele poszło wszystko bez problemów, super. Pierwszy taniec też gitara. Ludzie bawili się świetnie, my tak samo. Ale rozkleiłam się podczas podziękowań rodzicom jak zagrali 'cudownych rodziców mam' (a mieli zagrać 'radość najpiękniejszych lat'
|
|
#454 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pochwal się potem fotkami będziesz pierwsza, którą będziemy podziwiać ale Ci zazdroszcze że już po wszystkim... u nas strasznie napięta atmosfera.. między rodzicami naszymi! mają problem gdzie będziemy się szykowac przed weselem. bo mieszkamy (od 7lat) w domu u rodzicow TZ (my parter, oni góra) no i tak myslalam ze wygodniej będzie nam tutaj, wszystko pod ręką itp. a w domu u moich rodziców to już nawet pokoju swojego nie mam. no ale oni by bardzo chcieli żebym chociaż na tą sobotę wróciła, i o to właśnie się wszyscy pokłocili.. ![]() w desperacji powiedziałam że jak nas będą tak męczyć i decydować za nas to się wyprowadzimy przed weselem do hotelu i tam sami się wyszykujemy a zobaczą nas dopiero w kościele! i jeśli się nie dogadają to tak zrobimy. i tak planowaliśmy po weselu spać w hotelu bo w domu się nie wyśpimy. a ta pogoda w coraz gorszy nastrój mnie wprowadza. chociaż dziś słyszałam w pogodzie że od środy ma wrócić lato ale narzekam każcie mi przestać!aaby dlaczego w salonie jest zakaz robienia fotek? nie rozumiem ![]() Cytat:
nie znam się bo nigdy nie miałam całe szczesciekwiatuszek to załamanie wtalii to też mi się wydaje że powstaje właśnie jak się za słabo zwiąże. ja się swojej sukienki boję mierzyć bo właśnie też "tracę" biust i chudnę... boję się że będzie na mnie wisieć, a tak idealnie leżała! oj.. jak to jest że te co chcą schudnąć to im się nie udaje mimo starań, a ja jak nie chcę to chudnę nic nie robiąc :confused :![]()
|
|
|
|
#455 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też nie lubię striptizerek Co do zajadów.Też mi się czasem pojawiają. Gdy żyję w biegu i moja dieta jest bardzo uboga ![]() Cytat:
![]() Koniecznie pokaż zdjęcia My byliśmy spisać protokół u Księdza i załatwiliśmy przy okazji organistę
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2011-07-04 o 21:19 |
||||
|
|
|
|
#456 |
|
Raczkowanie
|
asia_z gratuluję!!!
![]() Jak się czujesz jako Małżonka ? ![]() Fajnie, że się wszystko udało! Jak widać nie ma sensu martwić się na zapas Tak, wiem, wiem..łatwo powiedzieć, a sama jestem pełna obaw ![]() My już w niedzielę lecimy do Polski i w końcu poczuję, że wychodzę za mąż bo jak na razie to nic się nie rusza. Nawet goście się nie kwapią, żeby potwierdzać przybycia, a czas mieli do 1 lipca. ![]() Dopiero potwierdziło nam jakieś 40 osób, a zaproszonych było 120. Już nam sporo odpadło i martwi mnie to, bo sala jest spora na 150 osób, a jak przyjdzie nam 90-100 osób to będą pustki ![]() W sobotę miałam panieńskie Było supcio! Myślałam, że to będzie normalna imprezka, że posiedzimy z laskami w domku, napijemy się drina, a potem na balecik. Ku mojemu zaskoczeniu jak weszłam do kumpeli (bo tam się spotykałyśmy) przywitało mnie 7 dziewczyn ubranych na czarno. Wszystkie z różowymi uszami, muchami i ogonkami Poprzebierane za sexy króliczki Na ścianie było pełno balonów ułożonych w męskie przyrodzenia ![]() Dostałam świetnego różowego torta w kształcie wiadomym (zdj. w załączniku). Na samym wejściu dziewczyny zaczęły mnie ubierać. Założyły mi różową szarfę 'Hen Party", różowe rękawiczki z puszkiem, welon z dwoma męskimi przyrodzeniami Wyglądało to super Tym bardziej się wyróżniałam, bo założyłam sukienkę w ulubionym różowym kolorze Dziewczyny przygotowały mi świetne zadania i śmieszne zabawy ![]() Zawiązały mi oczy i musiałam po dotyku odgadnąć dany przedmiot. Np.Wałek do ciasta, szczotka do kurzu, stetoskop, urządzenie do przepychania wc, drapaczkę do plecków, kajdanki z puszkiem ![]() Jeśli nie zgadłam musiałam wypić "karniaka" A na koniec dostałam certyfikat przyszłej żony który zdałam na 6 ![]() Następnie zamówiłyśmy dużą taksówkę, która zawiozła nas na dyskotekę ![]() Tam ludzie mnie zaczepiali, gratulowali, ściskali Pytali kiedy ślub? Faceci pytali też "WHY??" Hehe ![]() Dziewczyny naprawdę się postarały. Wszystko same przygotowały. Dla mnie to była totalna niespodzianka Któraś z Was pytała jak to jest z płaceniem. Kto się tym zajmuje? Ja ogólnie za nic nie płaciłam. Tylko za taksówkę z powrotem zapłaciłam. No i na dyskotece postawiłam każdej dziewczynie po drinku ![]() Tydzień przed ślubem czeka mnie kolejne panieńskie tym razem w Polsce ![]() Buziolki
|
|
#457 |
|
Wtajemniczenie
|
GRATULUJĘ WSZYSTKIM JUŻ ZAŚLUBIONYM
![]() jakoś wiecie mało się udzielam u was.. nie mam weny na pisanie.. ślub tuż tuż ale jakoś tego w ogóle nie czuje, może dlatego że jesteśmy po cywilnym, a poza tym TŻ się absolutnie nie interesuje jakimikolwiek przygotowaniami więc wszystko jest na mojej głowie.. Dziś jadę na przed ostatnią przymiarkę, żeby zobaczyć co trzeba przerobić, a na pewno trzeba zmienić suwak na sznurki, bo jakoś wydaje mi się to wygodniejsze... Piękne te wasze suknie... fajnie, że macie większość już kupione.. ja jak zwykle mam problem z doborem dodatków,fryzury(to chyba najgorsze), kolorem bukietu no i nie mam jeszcze butów i bielizny.. jedynie co mam to welon i podwiazke haha więc może tylko w tym pójde do ślubu :PP :devil: ![]() Kakunia super miałaś ten panieński zazdroszcze, bo ja raczej nie będę miała wogóle.. Minini my z TŻtem też razem mieszkamy (wiadomo, po cywilnym) no i moja mama też chciała żebym z domu rodzinnego wychodziła, ale ja powiedziałam, że nie będę robiła takiej szopki i jeździła w tą i spowrotem i będę wychodziła z naszego mieszkania razem z TŻtem :p Oj dziewczyny mam nadzieje że nie będzie upału w nasz dzień bo chyba nie wytrzymam :PNo i jeszcze... jak mogę wejść do klubu? chciałam zobaczyć wasze fryzurki, dodatki.. może czymś się zainspiruje bo póki co to pustka.. ah.. skoro już zaczęłam narzekać.. wkurza mnie już ksiądz i wogóle te wszystkie sprawy związane z kościołem.. ile płaciłyście za metryke chrztu??? bo ja to się złapałam za głowe jak pani w kancelarii zażyczyła 50 zł na dodatek ksiądz nie skończył spisywać protokołu, bo nie wiedział jakie mi nazwisko wpisać czy panieńskie czy po mężu... powinny już w tą niedziele iść zapowiedzi a on się nie odzywa, bo miał do nas zadzwonić... ciekawe ile skroi nas za zapowiedzi i za msze (obiło mi się o uszy że chyba 100 zł u nas się płaci no i jeszcze druga parafia..).... paranoja jakaś...
Edytowane przez gajqa Czas edycji: 2011-07-05 o 07:46 |
|
|
|
|
#458 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a chciałam żeby było wyjątkowo ładnie ![]() a z tym za luźnym wiązaniem to sama nie wiem... na zdjęciu od tyłu widać że babka nie związała do końca ale tam gdzie jest związane- zrobiła to na maksa, już chyba bardziej się nie da bo pętelki z obu stron się łączą... pokażę Wam zdjęcia to same zobaczycie ![]() aaby czy to przypadkiem nie Twoja sukienka? https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2712 jedna z Czerwcowych PM asia_z cieszę się, że wszystko Ci się udało miałaś szczęście z pogodą, bo u nas lało strasznie, aż mi szkoda było wszystkich PM-ek, które akurat brały ślub. Z tego co wiem, to w większości w Polsce lało super, że u Ciebie świeciło słońce. Wiedziałam, że jakimś magicznym sposobem się wypogodzi ![]() czekamy na zdjęcia i to nie jedno, tylko duuuużo musi być ![]() Cytat:
a to duży plusCytat:
u mnie też nie pozwalali, nawet jak kupiłam sukienkę. Dopiero w pracowni krawieckiej pozwolili. Mają jakieś swoje dziwne zasady, które ciężko zrozumieć Cytat:
mi zajad kojarzy się z takim wielkim strupem w kąciku ust. A u mnie jest tylko taka czerwona kreseczka-jak pęknięcie. Widoczna tylko z bardzo bliska i już po 1 dniu ani jej nie czuję ani nie widzę ![]() Cytat:
i już pewnie nie schudnę a nawet babka powiedziała, że mam zakaz chudnięcia bo sukienka będzie za luźna może taki krój dziwny... ale wcześniej wszystko było fajnie podkreślone i nie miałam takich wielgachnych ramion. Tak myślę, że może dlatego jest mi tak dziwnie, bo inna niż zawsze kobieta wiązała i widocznie jakoś inaczej to zrobiła. Jak powiedziałam, że na cyckach odstaje to ścisnęły mi mocniej to znowu pod pachami zaczeła mi się wbijać w skórę i powstały te nieszczęsne bułki![]() Cytat:
nasze wesele będzie prawie 2 razy takie jak Wasze a w terminie potwierdziło może z 10 osób teraz jeszcze niektórzy dzwonią ale i tak bardzo mało osób wzięło to do siebie ![]() fajny torcik ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#459 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() no to nieźle.. chciałabym tyle zarabiać w ciągu 5 minut :P |
|
|
|
|
|
#460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, dlaczego. Po prostu wisi wielka kartka z przekreślonym aparatem fotograficznym. Słyszałam, że sporo salonów ma takie durne zasady...
Cytat:
Cytat:
Co do czerwcowej PMki - tak tak, to moja suknia. Po tych zdjęciach jestem jeszcze bardziej załamana ![]() Wczoraj byliśmy na spotkaniu z zespołem, a potem zgarnęliśmy nasze mamy (niech im będzie miło) i pojechaliśmy na salę. I o ile spotkanie z zespołem było bardzo miłe, owocne, i tylko utwierdziłam się w naszej decyzji co do wyboru zespołu (wszystko ustalone i praktycznie dopięte ![]() A temat mojej mamy pozostawię bez komentarza Wróciłam do domu i ze złości aż mi łzy poleciały... Jak wpadniecie na pomysł zabierania mamy gdziekolwiek, to przemyślcie to 8000 razy! Bo mimo, że zawsze słyszałyście "My się nie wtrącamy", to na takich spotkaniach potrafi się kłócić z babką mimo, iż my już coś wcześniej ustaliliśmy Tylko wstydu się najadłam... Dziewczyny, wrzuciłam do klubu kilka fotek z tej nieszczęsnej próbnej
|
|
|
#461 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jesteś sliczna i bardzo drobna z tego co widziałam na zdjęciach tylko pozazdrościć więc Ty już tu nam nie ściemniaj o jakimś tłuszczyku widziałam fotki w klubie i tam jakoś nie widać ani ponadprogramowego grama nawet pokusiłabym się o stwierdzenie, że jesteś szczuplejsza niż ta wizażanka. Będziesz na pewno cudnie wyglądać ![]() Co do wtrącania się wiem co czujesz Dziewczyny wstawiłam do klubu zdjęcia z tej nieszczęsnej przymiarki. Powiedzcie co myślicie o tym wszystkim . i czy po tej sukience widać że była już wypozyczana?
|
|
|
#463 |
|
Raczkowanie
|
Hej, mogę się jeszcze przyłączyć? Ślub 30 lipca
Sukienka: Pronovias Fauna. Już nie mogę się doczekać jak ją włożę
|
|
|
|
|
#464 | |
|
Raczkowanie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27939705]A ja chyba przytyłam, bo sukienka jest u góry strasznie ciasna
![]() 20 zł i u mnie, i u narzeczonego ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Ja zabierałam mamę tylko na przymiarki sukni. Sprawy w restauracji i wszystkie inne załatwialiśmy tylko z narzeczonym. Rodzice są gośćmi i do niczego się nie wtrącają [/QUOTE]Wiem coś na temat wtrącanie sie mamy, ja ze swoją regularnie się kłócę w kwestii ślubu ![]() Wtrąca się do wszystkiego, nic jej nie pasuje, i też wiecznie jestem porównywana do mojej starszej siostry, kóra jest wzorem cnót wg. mojej mamy ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe jaki będzie ten drugi ![]() Mnie jutro podobno czeka ciąg dalszy, tylko jak będzie brzydka pogoda to może nie wypalić znowu... Wtedy najwyżej zaproszę dziewczyny gdzieś na drinka
|
|
|
|
|
|
#466 |
|
Raczkowanie
|
Czesc
Ja juz tez po Bylo pieknie. Czulam sie cudownie. Wszyscy chwalili suknie Na pierwszym tancu szczeki byly w dole Wszytsko wyszlo rewelacyjnie. Dziewczyny! Pamietajcie o przyborniku
|
|
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Możemy liczyć na obszerniejszą relację i kilka zdjęć? ![]() Napisz proszę co miałaś w swoim przyborniku i co Ci się przydało ![]() Ja zrobiłam wstępną listę tego, co muszę spakować, ale może o czymś zapomniałam. |
|
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
ja przybornika nie miałam, jedynie pończochy i butki na zmianę. Buty mi sie przydały, bo już po 22 nogi bolały jak nie wiem, więc tańczyłam w balerinach. Potem na oczepiny załozyłam zpowrotem szpilki, a potem na nowo baletki
do klubu wrzucam fotkę z Kościoła
|
|
#469 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ja też się już niepotrzebnie stresuję, a pewnie się okaże, że wszystko będzie jak trzeba ![]() Cytat:
).
|
|||
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze raz gratki,kochana i wszystkim PMkom wszystkiego naj teraz czas na Was - 9 ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
fajny panienski ![]() ja mam swoj w ta sobote
|
||
|
|
|
|
#472 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cieszę się, że weselicho i reszta udane a może jakieś zdjęcia? pochwal się
|
|
|
#474 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam zdjec dziewczynki. Jak cos bede miec to wrzuce
![]() Przybornik: 1. plastry compeed na obratcja (palce i piety), 2. Igla i nic, nozyczki, 3. puder, kredka do oczu ( na oczepiny fajnie jest podkreslic mocniej oko), blyszczyk, roz (po zyczeniach nie ma go na policzkach praktycznie wogole), 4. klej (super glue jezeli macie tipsy np. zelowe), 5. agrafki, 6. ponczochy, 7. buty (mialam 12 cm obcas, na przebranie 5 cm ) 8. JA O TYM ZAPOMNIALAM, fajnie miec tic taka lub jakis sprey do ust po kosciele przed zyczeniami, ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Ja sie stresowalam najbardziej pierwszym tancem i tym zeby sie nie rozplakac na przysiedze
|
|
|
|
|
#475 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pięknie opisane aż miło się czyta ![]() aaby widzę że nie tylko u mnie ździerają tak za te metryki nieszczęsne... w zasadzie to nie wiem za co te 50 zł.. za przepisanie czegoś masakra...a jeśli chodzi o mamy... ja mojej nie wziełam nawet do kupienia sukni ślubnej bo chyba bym nie wytrzymała nerwowo.. ale nawet nie chodzi o wtrącanie się tylko o pytania z kosmosu a ja jestem chyba przeczulona na tym punkcie :Pmrowinka fajnie że u was tak tanio... Miałam dziś jechać na przymiarke, ale nadal nie mam butów... chyba nie moge mieć butów z odkrytymi palcami typu peep toe bo strasznie mi palce gniotą zostało tak niewiele czasu a ja nie moge znaleźć żadnego obuwia co by nie kosztowala fortune a było zarazem wygodne... za to kupiłam sobie biustonosz bardotke no i skarpetki mężowi chciałabym żeby już było po wszystkim :Ppytałam się juz, ale spytam jeszcze raz... jak moge wejść do tego klubu? no chyba że tam już sama elita, wy w sumie juz sie troche znacie a ja mało co się udzielam.. |
|
|
|
|
|
#476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Klubem zarządza minini, zatem uderzaj śmiało do niej
|
|
|
#477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
dla wszystkich PM z 2 lipca najszczersze zyczenia, duzo milosci i samych pieknych chwil przepraszam, ze dopiero teraz ![]() a zdjecia beda jak dostane jakies od foto
|
|
|
|
|
#479 |
|
Konto usunięte
|
Witam, ja też już po
Było wspaniale. Wszyscy mówili, że to był piękny ślub. Ksiądz spisał się na medal, aż mi się łezka w oku kręci, jak sobie przypominam jego słowa. Oprócz mojej pomyłki (zamiast "biorę sobie ciebie" to "biorę ciebie sobie" ) wszystko poszło idealnie, nawet pogoda się udała, choć przed sobotą i po sobocie ciągle lało.Suknia i garnitur również się podobały, w sobotę powinnam mieć zdjęcia, więc tutaj wrzucę ![]() Łezki powstrzymałam, aż do życzeń, kiedy wszyscy wokół mnie ryczeli ![]() Gratuluję pozostałym paniom z 2 lipca! ![]() Dwie noce w hotelu spędziliśmy bardzo miło. Teraz zaczynamy remont Małżeństwo jest najpiękniejszą rzeczą pod słońcem |
|
|
|
|
#480 |
|
Wtajemniczenie
|
Drugo-lipcowe PMki- Dużo miłości, szczęścia oraz wielu pięknych chwil Wam życzę!
Uff, udało mi się Was nadrobić po kilku dniach nieobecności ![]() Kasiek, będę jutro trzymać kciuki! Powodzenia! ![]() Kakunia, widzę, że panieński się udał Mój w sobotę, a dzień wcześniej TŻta. Wiem, że na pewno coś się święci, ale szczegółów nie znam. Moją imprezę organizuje koleżanka, a P. jego świadek. Aaaale będzie weekend Tylko pojęcia nie mam, w co mam się ubrać![]() aaby, kwiatuszku, zdjęć co prawda nie widziałam, ale Jestem pewna, że wyglądacie pięknie. Przez stres Wam pewnie na oczy rzuciło, stąd te buły, zanik biustu itp. Nie porównujcie się do innych PMek, bo każda z nas jest inna! Na pewno Wasi TŻtowie będą zachwyceniCo do wtrącania się, t0 mnie całe szczęście ominęła ta przyjemność wybierania sali, zespołu, sukni itd. z rodzicami. Szlag by mnie po prostu z nimi trafił Już bym wolała ślub odwołać i wziąć go potajemnie, niż współorganizować wesele z moimi rodzicami...A jak czytam o Waszych "życzliwych" mamach, teściach, ciotkach, to mi się nóż w kieszenie otwiera ![]() mrowinko, z mojej strony też 7 osób nie będzie, w tym babć, więc wiem, co czujesz... Ja, co prawda, mam wesele na niecałe 70 osób, ale gości z mojej strony jest dosłownie kilkunastu... Jeśli chodzi o potwierdzenia, to mi się to w głowie nie mieści, że ludzie sobie NIC z tego nie robią ![]() W ogóle okazało się, że jesteśmy z TŻetem jedyną parą, która 16 bierze ślub w naszym kościele. Z jednej strony fajnie, ale z drugiej sporo nas wyniesie dekoracja kościoła... Ech... A ja się jutro idę odstresować do kosmetyczki Jeszcze a propos tych teledysków ślubnych- MP Studios uwielbiam i od kilku miesięcy co chwila oglądam ich filmy A Ruski rządzą
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

ale wiem, że będzie mnie denerwowało ich patrzenie na nas z góry. Normalnie są zarozumiali a teraz to już w ogóle będą się cieszyć. Przez to, że ta PM-ka tak ładnie wyglądała wpadłam w kompleksy i po dzisiejszej przymiarce wróciłam do domu z płaczem
gdzieś mi zginęły cycki, talia i cała figura. a tak ładnie było. do tego bary jak u pudziana
kieca jest tego samego koloru co welon- za ciemna i jakoś dziwnie się układa... wcześniej lepiej w niej wyglądałam. A na zdjęciach to już w ogóle tragedia wyszła.
Co prawda trochę jeszcze nad biustonoszem się zastanawiam, bo może by te bułki w niego upchnąć
No ale chyba jednak nie. 

[/QUOTE]

pochwal się potem fotkami 

a chciałam żeby było wyjątkowo ładnie
mi zajad kojarzy się z takim wielkim strupem w kąciku ust. A u mnie jest tylko taka czerwona kreseczka-jak pęknięcie. Widoczna tylko z bardzo bliska i już po 1 dniu ani jej nie czuję ani nie widzę 

jesteś sliczna i bardzo drobna z tego co widziałam na zdjęciach 
Nie porównujcie się do innych PMek, bo każda z nas jest inna! Na pewno Wasi TŻtowie będą zachwyceni