|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
|
#1622 |
|
Wtajemniczenie
|
jest moja Wildcat Doctor bag (89zł)
![]() same plusy moim zdaniem: -duża, pojemna -dodatkowe kieszonki z przodu i z tyłu wiec mozna drobiazgi jeszcze tam upchac ![]() -sliczna z wygladu -nadaje sie 'na elegancko' i 'na sportowo' ogolnie zdecydowanie polecam i jest warta swojej ceny. a zauwazylam ze chyba nie jest tu popularna. |
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Z tych nudów to pocięłam gacie i tworzę szorty
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
tż mieszka w domu jednorodzinnym. Był samw domu z psem - mam z bratem pojechali na zakupy. Przeszłam przez bramkę, podchodze już do drzwi a tu nagle słysze jakiś trzask, patrze w górę nad balkon a tam płomienie na kablach prądowych wchodzących do domu! normalne płomienie, żywy ogień! wiec ja w panikę - najpier dzwoniłam dzwonkiem ale sobie po kilku sekundach uświadomiłam, że pewnie pradu juz niema, wiec lece po schodach na góre, wpadam do środka i krzyczę, że się pali tam na zewnątrz nad balkonem, tż troche zgłupiał, pies skakał bo myślał, że się bedzie witał, wybieglismy na balkon a tam juz płomienie się zgasiły i tylko czarne kłeby dymu szły.
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mam dwie pary tak przerobione, muszę je podszyć (czyt. ładnie uśmiechnąć się o to do mamy), bo się prują i nie podoba mi się to
![]() teraz myślę, że mam spodnie w kratę, których nie noszę, jako szorty mogą być super ![]() Cytat:
dobrze, że nie stało się coś gorszego...
|
|
#1626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wezwaliście straż żeby to skontrolowała ? ![]() Cytat:
zobaczymy co z tego będzie
|
|
|
#1627 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny co jest nie tak z etorebka?
Jestem zła bo wysłałam maila w sprawie reklamacji Pelayii i dostałam taką odpowiedz :Witaj. Niestety reklamacja nie zostanie uznana. Takie uszkodzenia i otarcia są naturalnym zjawiskiem w przypadku nadmiernej eksploatacji. Pozdrawiam Łukasz Kucharski. Nie sądzę żebym ją nadmiernie eksploatowała Czy to naprawdę nie jest podstawa do złożenia reklamacji ? Kiedyś nie było z tym problemu ...
|
|
|
|
#1628 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie dybry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To jest typ osoby której bardzo niecierpię - dużo gada, dużo się rusza(właściwie to wygląda jakby miał jakiś ciągły atak padaczki), chamski, "wsyzstkowiedzący", szowinista itd. itp. - człowiek bez zalet![]() Cytat:
Nie musi być cała postać chodzi mi o ogólne wrażenie, byłabym wdzięczna![]() :p rosi:![]() Dziewczyny ale mam pechowy dzień dziś Później kładłam zakupy do bagażnika samochodu i czuję, że coś mnie kłuje na plecach i odruchowo dotknęłam i chwyciłam jakąś osę czy coś - oczwyście zdążyła mnie użądlić
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2011-07-05 o 19:23 |
||||
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
przed chwila wyszla kuzynka
![]() danula, pij wapno w maxymalnych dawkach edit: o matko, z tego wszystkiego przeczytalam "że już zdażyła mnie uczulić" ........... Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-07-05 o 19:31 |
|
|
|
#1630 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() To rzeczywiście miałaś pechowy dzień Może się przejdź do szpitala, jak masz jakieś żądło czy coś ?
|
||
|
|
|
#1631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam sobie octem i fenistilem ale jeszcze boli ((Cytat:
Mam chipsy i nie zawacham się ich użyć, ktoś tu pisał o smaku chakalaka - jak będą nie dobre to będzie mnie miał na sumieniu ![]() Też dostałyście maila z wielką wyprzedażą -70% na etorebce?
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadzwonilismy od razu na pogotowie energetyczne , które stwierdziło że oni tylko prąd wyłączą a reszta ich nie obchodzi. ale były już elektyrki i w ogóle, jutro będą kłaść nowe okablowanie, bo na częście tylko częśc poszła a nie całośc...
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1634 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
ależ dobrze, opijałyście mój sukces Ja też ![]() Weź no się ogarnij kobieto! ![]() Cytat:
![]() Agi Bil chyba znanej jako AgaBJ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zajęty czy gej? (a może i to i to )Wyciągnęłam rodzicielkę na miasto przybył t-shirt, plus jeden do spania (w końcu przecenili go!), sweterek i jakieś mazidła, a do tego zakochałam się w butach. Jak wpadnie grosz, będą moje
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem niestety są takie pechowe dni
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jadłam chakalake - takie sobie. Charlie bardzo smakują ![]() Tak |
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa! Idę w piątek do pracy
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale serio zlapalam lekkiego dolka, bo mimo,ze sie nie znamy tooooo.. strasznie mi na nim zalezy ![]() jakie buciory?
|
|
|
|
|
#1639 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ze ślubu wyraźnie nie byłaś zadowolona, pana młodego nie widziałam niestety co by Ci teraz powiedzieć, abyś miała oczy szeroko otwarte na typa takiego a takiego ![]() biedna Danulka ![]() ![]() ![]() ja dziś zadzwoniłam do etorebki ) do nich dzwoni, to ja też mogę. Mówiłam jak karabin maszynowy co mi się nie podoba, a Pan tylko "tak. tak. tak, rozumiem. aha. dobrze. tak, proszę to napisać. oczywiście, zależy nam na klientach. dobrze. tak. ma Pani rację" i byłam dziś u fotografa. nawet ładne zdjęcie dokumentowe mi przemiły Pan zrobił, podoba mi się (zdjęcie, nie Pan . potem pojechałam po akt urodzenia i do mojego urzędu gminy wypełnić wniosek o dowód. no i czekam teraz .
|
|
|
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem Cię doskonale A zamieniłaś z nim już jakieś słowo ?
Edytowane przez roxana222 Czas edycji: 2011-07-05 o 20:07 |
|
|
|
|
#1641 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() chociaż wiesz, w sumie co Ci zależy się zapoznać ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- ja już nie mam żadnych problemów... ![]() chociaż ostatnio spotkałam takiego syna znajomych
|
|
|
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Też bym poszła, bo tak głupio nie zarabiać
a tu pod koniec lipca dopiero coś się szykuje. Cytat:
![]() Z ccc.
|
|
#1643 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiedz coś więcej, ma sobą kilka "nielichych" historii ?
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio w pracy byłam 18czerwca więc dobrze że dziś zadzwonił
|
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo cykorek jesteś I boisz się ryzykować
|
|
|
|
|
#1647 |
|
Zadomowienie
|
A czy warto się wogole o cokolwiek wykłócać ? Bo nie wiem czy jeszcze męczyć ich mailami... w sumie to jestem zła bo ta skórka szybko zaczęła mi się zdzierać już w pierwszych tyg użytkowania ,ale ociągałam się z reklamacją ... coś czuję ze to byly moje ostatnie zakupy
dość że jakość etorebek pozostawia ostatnio wiele do życzenia to tu jeszcze takie problemy ,a bez rabatu ceny też są wysokie.
|
|
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba musieli mieć niezłe straty przez te reklamacje/ kody rabatowe, że podjęli aż tak drastyczne kroki ... trochę to wszystko przykre bo takie zmiany z dnia na dzień wyjdą im chyba tylko na niekorzyść. Powiem Wam, że ja sama gdybym nie miała rabatu to bym raczej nic nie kupiła ... teraz te torebki u Nich tyle kasy kosztują, że spokojnie można iść do sklepu stacjonarnego, wybrać coś fajnego bez tych wszystkich wad, przesyłek itp. .
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kocham dwie madary i nie wiem którą wziąć
Mam nadzieje że się w którejś odkocham na żywo, ide w czwartek, świeżo po obronie musze mieć jakąś nową przyjaciółke, albo dwie
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Maniaczki,
widzę, że zamówienia składacie, chyba stara miłość nie rdzewieje mimo wad obiektu (etorebki jako sklepu) sama bym coś zamówiła ale... nie wiem co ![]() maya mnie kusi bo tania jak barszcz - ale już ją miałam kiedyś i sprzedałam, sigrid kopertówka - ale gdzie ja ją będę nosić... taki niepraktyczny zakup, madara niebieska - nie do końca jestem przekonana do niej, gina bordowa... zielona sigrid mi nawet przeszła przez myśl, Nudi, ta gina jest bardziej bordowa czy bardziej czerwona? a tak poza tym to coś mi chyba dolega jestem tak strasznie senna, potrafię położyć się o 18 i spać do rana, w ciągu ostatnich 5 dni aż 2 razy mi się to zdarzyło... muszę przejść się na badania krwi chyba
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

dobrze, że nie stało się coś gorszego...

Jestem zła bo wysłałam maila w sprawie reklamacji Pelayii i dostałam taką odpowiedz :

((

)
ale serio zlapalam lekkiego dolka, bo mimo,ze sie nie znamy tooooo.. strasznie mi na nim zalezy