|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Catrice
http://ooohshinies.blogspot.com/2011...2C+Shinies!%29
ale cudne ![]() ale ten kremik to chyba podobny do H&M Hunt me down... |
|
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba kupię jakiś lakierek z Catrice, bo widzę, że są śliczne
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubię
szkoda że mam do nich trudny dostęp, a na limitkę się załapać to już masakra.Chociaż po zdjęciach lakierów z Papageny jestem rozczarowana, na zapowiedziach mdlałam z zachwytu, teraz się okazuje że są całkiem inne. Chcę tylko tego zielonego shimmerka chyba... |
|
|
|
|
#2974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Od razu mniej Papagenę chcę
|
|
|
#2975 |
|
Zadomowienie
|
Jest już gdzieś papagena?
|
|
|
|
|
#2976 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
||
|
|
|
|
#2977 |
|
Zadomowienie
|
Nie wytrzymałam jak zobaczyłam ostatni rozświetlacz z Enter Wonderland Catrice'a i kupiłam, to już 6 (!) do kolekcji. Proszę o rozgrzeszenie.
Jest piękny, złota tafla przypomina mi słynną Coralistę, jak będziecie miały okazję kupić, to nawet się nie zastanawiajcie. Papageny jeszcze niestety nie ma i pani ekspedientka nie wiedziała kiedy będzie. Mam pytanie odnośnie podkładu mineralnego (najjaśniejszy odcień Natural Beige), miała go któraś z was? Ja kupiłam kiedyś dwa najjaśniejsze z Essence i kolory niestety zupełnie nietrafione. |
|
|
|
|
#2978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie przejmuj się też mam dużo rozświetlaczy a jak zobaczyłam ten to długo nie dumałam
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten rozswietlacz jest cudowny, trafiłam na niego akurat jak limitka była do Polski wprowadzana i codziennie rano się zachwycam. Daje cudowny efekt złotej tafli (ale właśnie nie takiej... ciepło złotej). Dodam, że jest chyba niezwykle wydajny, bo maltretuję go od kilku tygodni i nie ma jeszcze żadnego zagłębienia w nim, tylko lekkie wytarcie z wierzchu, a zbyt oszczędnie go nie używam.
|
|
|
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mam gdzie kupić tego rozświetlacza
bo u mnie w nowo wstawionej szafie Catrice limitowanki nie ma, a do miasta, w którym do tej pory zaopatrywałam się ww. kosmetyki na razie się nie wybieram
|
|
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Magazynie Natura (coś takiego jak Skarb w Rossmanie) są zdjęcia kosmetyków z limitowanki Papagena, szkoda tylko że cen nie podali
|
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
W tym numerze z Andżeliką Piechowiak na okładce czy jest nowy?
|
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Jest już nowy numer
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jeszcze dziś nie było
Ale szafy Catrice też jeszcze nie ma
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Konto usunięte
|
Lublinianki, a co z szafą catrice w Olimpie? w nowym czy w starym ma być? I najważniejsze - kiedy? W łikend pytałam pani w nowym olimpie czy na miejscu manhattanu stanie catrice, ale usłyszałam tylko "nie wiem..."
|
|
|
|
|
#2986 | |
|
Zadomowienie
|
Ja gdzieś już widziałam posta, że w Lublinie postawili już Catrice w nowym Olimpie
to jak to w końcu jest?Cytat:
![]() Ach i nie martw się - ja nie chcę nic mówić ale mam 8 rozświetlaczy, z czego 3 nie ruszane - zapas
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam eyeliner gel czarny , jest boski
niedługo na moim blogu pojawi się ![]() mialam 3 lakiery w koszyku , ale je odłożyłam
|
|
|
|
|
#2988 |
|
Konto usunięte
|
antii, jak znajdziesz coś czym go dobrze zmywasz to daj znać
|
|
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
zmyłam mleczkiem do demakijażu Ziaji
|
|
|
|
|
#2990 |
|
Konto usunięte
|
bez problemów?
:O Jestem pod wrażeniem! Jutro lecę kupć! |
|
|
|
|
#2991 |
|
Rozeznanie
|
Tez jestem strasznie z niego zadowolona , w ogole eyelinery maja wszystkie rewelacyjne ( no moze ten w pisaku nie daje takiego mocnego efektu jaki bym chciala ale za to nadrabia trwaloscia )Cienie tez maja swietne,z paletki korektorow tez jestem zadowolona.Nie wiem jak tusze... Miala ktoras z Was jakis tusz Catrice? Jesli tak prosze o podzielenie sie opinia
You can't win this game. Follow the rules. Play the game. Be happy. Edytowane przez Silvia91 Czas edycji: 2011-07-06 o 16:10 |
|
|
|
|
#2992 |
|
Raczkowanie
|
W Lublinie w starej części Olimpu jest Catrice, od jakiś 2-3 tyg
|
|
#2993 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2994 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam dzisiaj swój pierwszy lakier z catrice. Padło na In the bronx, jest genialny
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2996 |
|
Zadomowienie
|
Gdyby któraś z Was byłą zainteresowana, to chętnie wymienię rozświetlacz Catrice z limitki Urban Baroque. Użyłam go tylko kilka razy, bo jednak od rozświetlaczy wolę bronzery, więc szkoda, żeby leżał nieużywany. Mam też nieużywany róż CaH Essence
Gdyby któraś z Was była zainteresowana, to proszę o PW |
|
|
|
|
#2997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam to samo, tym bardziej że gdzieś chyba czytałam, że to w nowym jest Catrice ![]() Ale nie ma limitki
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś postałam troche nad Papageną. I tak, napaliłam sie na orzeszki, ale ich jest jedna warstwa stykajacych sie ze sobą, pyliły sie, sa miekkie i daja naprawde zloty kolor, nie poswiate, ale zloto-miedziany kolor, a po roztarciu juz lepiej.
Roze do policzkow. Kolory sa wsciekle, ale tylko w opakowaniu. Pomarancz jest taki morelowy, a roz cos w stylu cute as hell, zimny. Trzeba sie ostro namachać, zeby uzyskac kolor. Dobrze sie rozciera, ale rozcierajac mialam wrazenie, ze smaruje smalcem reke, taki poslizg. Nie wzielam, choc bardzo chcialam, bo chyba napchane jest silikonami. Eyelinerom sie nie przygladalam, lakierom tez nie. Kupilam za to ten blyszczyk, ktory wyglada jak szminka. W rzeczywistosci to nie nadaje koloru, tylko taki blysk i kosmetyk sam w sobie jest rozowy przezroczysty. Ladnie pachnie, owocowo, ale gryzie w gardlo. Nie wiem jak z przesuszaniem, bo smaruje sie tylko jeden dzien tym. Wrzuce fotki jak bede miala aparat pod reka.
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
roz jest oczywiscie delikatniejszy, ale taki zimny mi sie wydal, dosc zblizony kolorystycznie do CAH.
ale generalnie fajoski gadzet. ja sie wstrzymam, bo sie boje spryszczenia silikonowego. tylko to mnie w sumie zatrzymalo od zakupu dwoch kolorkow ;d
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

chyba kupię jakiś lakierek z Catrice, bo widzę, że są śliczne 

bo u mnie w nowo wstawionej szafie Catrice limitowanki nie ma, a do miasta, w którym do tej pory zaopatrywałam się ww. kosmetyki na razie się nie wybieram

Ale szafy Catrice też jeszcze nie ma
to jak to w końcu jest?

, w ogole eyelinery maja wszystkie rewelacyjne ( no moze ten w pisaku nie daje takiego mocnego efektu jaki bym chciala ale za to nadrabia trwaloscia
Miala ktoras z Was jakis tusz Catrice? Jesli tak prosze o podzielenie sie opinia