![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Dot.: lipiec zapraszam na duże częste dokładki
zajrzyj proszę do mojego starego wątku tam mam kilka bluzek w rozmiarze XS a spódnice też szukasz?
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana nie wiem czym się różnią- chyba tylko opakowaniem.... Mam nietypową prośbę... Czy mozesz mi wkleić cytat co ja od ciebie chciałam? Bo kurczę.... Nie umiem znaleźć przeszukałam wszystkie twoje wątki i.... no ślepa jestem... ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Kochana nie bardzo.... Mango 100ml kosztuje 100zł a Gimmy Choo 100ml kosztuje 449zł.... Więc jest duża różnica co nawet do wyceny 1ml...
![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
To co proponujesz? Nie dobierzesz kilku odlewek?
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam kilka rzeczy... Z tym, że płaszczyk jest nowiutki z metkami za 435zł chciałabym za niego coś o takiej samej wartości.. A podoba mi się: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1304015005 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1304015005 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1306941634
![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pierwsza częśc za nami ![]() Lancome O d'Azur 7,5ml cienieClinique color surge eye shadow quad Lancome O de Lancome edt miniatura 7,5ml co do kosztów wysyłki, wierze ze bolerko bylo droższe, ale pewnie zdajesz sobie sprawe ze inaczej jest wymieniac rzecz, a zupelnie co innego wylozyc gotowke (moze to nie jest jakis tam wielki pieniadz, ale jak sie kilka paczek wysyla tygodniowo + taki "bonus" to juz sie sumka niezla uzbiera ![]() bolerko jest intensywnie czarne czy takie jak na foto? co do reszty zapewne sie dogadamy ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- ps. moze masz jakies buty na obcasie 37/38 poza watkiem?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za: Givenchy Ange Ou Demon edp 100ml i różowy płaszczyk? za perfum oddam wiele!
![]() ![]()
![]() |
#158 | |
BAN stały
|
![]() coś u mnie za: Cytat:
miniatury mam: Hallowen J.D.Pozo, V&R Flowerbomb i DKNY red Delicious. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko tych czarnych nie ma. Postaram się jak najszybciej coś wybrać, ale mam teraz ciężki tydzień i straszną gonitwę. ![]()
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
no ta jest dobrej i znanej marki(ja nie używam lokówki,teraz staram się w ogóle oszczędzać i twarz i włosy)zobaczymy jak długo mi się uda
![]() już sprawdzam co tam masz ![]() a może zamierzasz coś dołożyć? ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- -Lancome Primordiale cell defense double performance serum 10ml -Estee Lauder Resilience Lift Extreme 7ml -Clarins koncentrat na szyję i dekolt 10ml -Chanel serum nawilżające 5ml -Estee Lauder Day Wear Plus 7ml 2szt -Shiseido bio-performance serum liftingujące 2ml -Rene Furterer Fioravanti 15ml balsam ułatwiający rozczesywanie -Rene Furterer OKARA 15ml maska wzmacniająca kolor włosów 2szt Chciałabym te rzeczy ![]() Napisz jak to widzisz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Ja bym była chętna na
Estee Lauder Day Wear Plus 7ml Estee Lauder Perfectly Clean mousse demaquillant mus do demakijażu 30ml Pat&Rub drenujący olej do użycia podczas lub po kąpieli 40ml Rene Furterer Fioravanti 15ml balsam ułatwiający rozczesywanie i nadający blask włosom szorstkim i matowym Lancome Primordiale cell defense double performance serum 10ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
A czy 2 miniaturki perfum za komplet różowej biżuterii i 2 Christie oddasz?
Wtedy sprawdzę nuty na KWC i wybiorę coś w ciemno. ![]()
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
majko ta czarna ma drobne ślady użytkowania, ale ta fioletowa ma wadę, chyba ją taką kupiłam
![]()
![]() |
#167 | |||||||
Zakorzenienie
|
Przepraszam ale jednak zrezygnuję z wymiany.... Byłam dzisiaj w perfumerii... Lacosta jednak nie dla mnie.... a w sumie wymiana samej miniaturki za miniaturkę będzie nie opłacalna... wolę jedna większe wymiany.
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wszystko mam wolne- napisz co mi za to oddasz... ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
Cześć mam w rezerwacji chwilowo... ale będę dokładała jeszcze sporo.... moze jeszcze dzisiaj bądź jutro. ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- podoba mi się co nie co ale nie opłacało by ci się oddać tego za miniaturę ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- oj, nie - niestety... Mój mąż używa kilku ulubionych zapachów... Jak byś miała któreś z nich to chętnie przygarnę... Właśnie mu się kończy Dior Homme a uzywa jeszcze Gucci homme i cacharel homme. ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1309871734 Co do Ange Ou Demon nie oddam całej buteleczki niestety.... Podobają mi się ale nie na tyle żeby zużyć całe 100ml... Mogę oddać nawet więcej niż połowa w odlewkach (flakonik zostawiam sobie).... Od Ciebie mogło by mnie zainteresować CK euphoria (edp czy edt?), CK Secret Obsession, Lancome Poeme ale góra po 10ml z każdego... V&R Flowerbomb ma pompkę czy nie? i ile ma ml? ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
To chętnie przygarnę ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
Czyli co chciałabyś za ten koszt wysyłki? Bolerko jest czarne. A jak Ci strasznie nie pasuje oddawać kosza to zrezygnujmy z wymiany bo ja rozumiem Cię oczywiście, że drogo paczka wyjdzie... ale no np bolerko jest w idealnym stanie... Kosztowało mnie ok 50zł (mam z wymiany)... Nie oddam niestety czegoś bardziej wartościowego za samo pokrycie wysyłki.... Bo ja w sumie też będę wysyłała coś do Ciebie... I zawsze pakuję w kopertę bąbelkową i owijam folią bąbelkową... Koperta też zależy jaka od 1,40 do 2,20( w większe najczęściej pakuję) + 7-9zł polecony priorytet więc w sumie koło 10zł.
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Hej, wiesz co podoba mi się u Ciebie np. czarna kredka Diora, ale ja właśnie nie wiem, jak Ty swoje rzeczy wartościujesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym Marry me i Saharienne.
![]() Mam jeszcze poza wątkiem 2 kostki do kąpieli Sephora, mogłabym Ci je dorzucić. ![]()
![]() |
#170 |
BAN stały
|
Teraz musimy jakąś wstępną waloryzację przeprowadzić
![]() Jeśli chodzi o olejek Pat&Rub to wg strony obliczyłam jego wartość - 125ml za 89zł i wychodzi ok 30zł za te 40ml. Z kolei za balsam Rene w pełnej pojemności jest chyba 80zł o wyszłoby ok 20zł? Myślałam, że oddajesz flakon, a odlewek już nie zbieram, bo jakoś nie lubię ![]() Przede wszystkim chcę 3 miniatury i olejek. ![]() Za CLinique i Rene oddałabym coś z odlewek, ale robię po 5ml (masz może atomki? ) Euphorię mam EDP ![]() Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-07-05 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#172 |
Rozeznanie
|
zrobiłabyś odlewkę, tak? W jakim atomie byś wysłała i jaką ilość?
![]()
![]() |
#173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
ona taka droga była ![]() ![]() ![]() Nie flakonu nie oddaję- chyba zaznaczyłam to w wątku. Zdecyduję się więc na samą kiecuszkę w takim razie kochana.... A zrezygnuję z odlewek. I dziękuję że super trafnie wyceniłaś mniej więcej miniaturki.... Bo tu większość dziewczyn po cenach z all mi wtyka ![]() To powiedz co za sukieneczkę? I ile ma ona pod paszkami cm i jaka dlugość od pachy w dół?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
BAN stały
|
No droga, droga - ale za to jaka ładna
![]() Wymiary podam Ci jutro, a chciałabym na pewno 3 miniatury. Tylko myślę, co jeszcze mogłabym Ci zaproponować, żeby zabrać resztę. Kosmetyki (dokładniej paleta cieni Elf) to Cię pewnie nie interesuje? Ewentualnie mam ok 60-70% korektora MAC. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba, że wybiorę może coś innego u Ciebie zamiast płaszczyka
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Szukaj... moze akurat coś wypatrzysz jeszcze... Jutro będę miała dokładkę znowu ...
![]() |
#178 |
Wtajemniczenie
|
witaj, ja nic nie widze dla siebie, ale jedna bluzka z tych, ktore Ci sie podobaja u mnie, nalezy do mojej mamy, wiec jutro pokaze jej Twoja szafe i jezeli cos sie jej spodoba, to dam znac, pozdrawiam serdecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
oki
![]() |
#180 |
BAN stały
|
Tak jak pisałam - Marry me, Parisienne i Jimmy Choo
![]() Ty jesteś drobniutka a ja mam jeszcze piękna bluzkę z Zary z jedwabiu zmniejszaną do XS u krawcowej. Tylko zamek jest do wymiany, bo tak zmniejszona, że próbowałam się wcisnąc i pękł ![]() edit: o taka! http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...H0JHZDIfsi&t=1 tylko słabo zrobione zdjęcie, jutro wstawię swoje ![]() Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-07-05 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.