|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c
słuchajcie mnie bo mówię już z doświadczenia
![]() samej mi było smutno ale jak popatrzyłam na tych co przyszli, jak się bawią i starają niech reszta żałuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wymówek to się też nasłuchałam "świetnych" plus jeszcze sms 3 dni przed że kuzyna nie będzie ![]() ale to o nich świadczy, pamiętajcie o tym (i potem im, ich dzieciom itd też odmówicie )
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Dzieki za zyczenia ![]() R e l a c j a: cz. I ![]() Wlasciwie nie wiem jak zaczac, myslalam, ze latwo pojdzie z pisaniem relacji. Tyle sie dzialo, oj ciezko wszystko ubrac w slowa i Wam przekazac. Moze zaczne od piatku ![]() Piatek M. mial wolne. Po sniadaniu poszlismy do spowiedzi. Pozniej pojechalismy do Kauflandu po napoje, pozostale % itd. Chyba z 3 wjezdzalismy z wozkiem Odrazu pojechalismy do restauracji, jeszcze nic nie bylo przygotowane (12:00). Pozniej wrocilismy po wodke i reszte i kolo 16:00 pojechalismy znowu, przywitaly nas nieziemskie zapachy Stoly byly juz gotowe, piekna zielen z daleka rzucala sie w oczy Wrocilismy o 18:00 i odrazu M. pojechal po rodzine na trzaskanie szkla Przyjechali porzucali i czekamy na reszte o 19:00 przyjechali nastepni, moj sasiad (z ktorym nie jeden raz bedac mala dziewczynka, stalam przy plocie i rozmawialam) przerzucil przez plot na sznurku zawiazane puszki i garnek, zrobil mnostwo halasu, az sie wzruszylam, jest to starszy pan, ale mam bardzo duzy sentyment do niego, jak sie pozniej dowiedzialam, nie lubi chodzic na sluby a do nas przyszedl O 22:00 stwierdzilismy, ze juz nikt nie przyjdzie, wiec wszystko posprzatalismy i bylismy gotowi juz isc spac, az nagle znowu trzaski, przyjechal M. swiadek z cala rodzina Napilismy sie posmialismy, moj szwagier (lekko wstawiony) przechodzil samego siebie Poszlam spac ok. 1:00 jakos nie chcialo mi sie szybko spac, nie moglam zasnac ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- cz. II Nie moglam dlugo wylezec w lozku, jak tylko uslyszalam, ze mama sie kreci to odrazu wstalam ( 6:00) wykapalam sie i o 7:00 juz byla fryzjerka, zaraz po niej przyszla makijazystka ( nie mogla pozniej przyjsc, bo musiala na 11:00 isc do pracy). Do fryzjerki poszla mama i odrazu na makijaz, byla bardzo zadowolona. Ja w tym czasie bylam czesana a siostra sie kapala Pozniej ja do makijazystki, sis do fryzjerki. Siostre tez ladnie pomalowala, fryzurke tez miala super Pozniej on sie wykapal i pojechal po kwiaty, jak zobaczylam moj bukiet serce podskoczylo, jest przesliczny, odrazu zadzwonilam do kwiaciarni i bardzo podziekowalam. O 12:00 przyjechal samochod, zaczelismy go w deszcze zdobic, tzn. M. biegal i robil Slicznie wyszlo, byly 2 proby i ozdoby nie spadly, szkoda tylko, ze nie moglismy na przednia szybe przykleic - wycieraczki. O 14:00 pojechali do restauracji po kamerzyste. I do domu, zeby sie ubrac. Ja w tym czasie poszlam do gory (do cioci) i zaczelam sie ubierac ![]() Rece troche sie trzesly jak zakladalam ponczochy, jak juz sie ubralam to w koncu dotarlo, ze to ja biore slub. Kazalam wszystkim wyjsc, musialam sie uspokoic, bo lzy juz byly na wierzchu. Patrzylam przez okno czy M. jedzie, przyjechali i zaczela sie "szopka". |
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
cz. III
Kamerzysta wlecial, kazal zalozyc mi seksownie podwiazke i seksownie poprawic usta chyba sztywnie to wyszlo Pozniej przyszedl M. dal mi bukiet i pocalowal. Jego mina byla bezcenna Posiedzielismy jeszcze troche, kamerzysta nas rozbawial, mi sie troche slabo robilo - za duzo ludzi w pomieszczeniu + stres. Ale dalam rade.Nakrecilismy uroczyste wyjscie z domu i pojechalismy do kosciola. Przed nami slub sie przedluzyl, do kosciola weszlismy o 16:10 i tutaj mi sie pamiec urywa. Wiem, ze ksiadz bardzo fajnie poprowadzil msze. Wszyscy nam gratulowali ksiedza Kazanie sliczne bylo, skierowane typowo do nas Ponoc jak weszlismy do kosciola niektorym szczeka opadla na moj widok Ze wzgledu, ze padalo zyczenia skladano nam w kosciele, wiec nie bylo zadnego rzucania ryzem itp. Wlasnie tego nie chcialam Wsiedlismy do auta i juz byl luzz No to jazda na sale Wioske przed sala mielismy blokade scigaczy zaczeli topic opony przed nami, ale nas przepuscili, no to jedziemy a oni za nami mielismy w aucie taki polew z niej ze szok Oczepiny byly bardzo skormne, zlapala para, wiec jak gorzko odstawili to wszyscy klaskali, a zespol powiedzial, ze caluja sie lepiej od nas, bo my to juz wprawieni jestesmy Byl jedem maly niesmak, bo zaczeli nas podrzucac, mnie kuzyn M. wlozyl na ramie, a M. fruwal. Orkiestra kazala przestac, bo moglo sie to zle skonczyc. Wtedy sie troche wystraszylam, M. probowal mnie ratowac, ale jak go chwycili to bylo za pozno. Wrocilismy do domu ok. 5:00. Nie chcialo nam sie spac Obudzilam sie ok. 8:30 z motylkami w brzuchu przy boku mojego meza w naszym jeszcze nie dokonczonym mieszkaniu K O N I E C
|
|
|
|
#2195 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widze, ze masz dzis to co ja U nas tez juz ponad 20 odpadlo.Glowa do gory. I tak i tak bedzie napewno rewelacyjnie [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27949392]Oj, kiepsko... [/QUOTE]Przy tak malej liczbie gosci, to juz naprawde przykro Cytat:
Nic tylko cieszyc sie, ze takiej osoby nie bedzie na waszym weselu![]() Cytat:
![]() Ja jeszcze nie mialam okazji zlozyc zyczen, wiec Z calego serca zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Piekna relacja, jak zwykle sie wzruszylam
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Chciałam się na razie zameldować, że żyję mam troszku do nadrobienia, ale to później, bo niedługo mam mieć gości![]() Mignęły mi zdjęcia Ivony - rewelacja Kochana
|
#2197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja właśnie zastanawiam się jak to załatwić moja mama nie zna się z rodzicami M. jesteśmy ze sobą półtora roku i jakoś nie było okazji. jak to zorganizowałyście?? natalontko relacja piękna czytałam z zapartym tchem. masz talent literacki a ostatnie zdanie o pobudce aż mi łzy wzruszenia napłynęły do oczu.jaaa chceeee śluuubbuuu ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- jeszcze miałam wyrazić swoje zdanie nt czarnych dodatków do sukni ślubnej. otóż uważam, że są niezmiernie stylowe. piękne i jestem za
chcesz się znaleźć w świcie naturalnego piękna Marizy napisz do mnie zapraszam www.pieknazmariza.klubmariza.pl Edytowane przez wielbicielka_stokrotek Czas edycji: 2011-07-05 o 17:45 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2198 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
DNatalontko super relacja ajjj aż się wzruszyłam
|
|
|
#2199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Miałam białą suknie, etolę z broszką z czarnymi piórkami i stroik z woalką z czarnym akcentem ( a na przebranie inny biało-czarny stroik) a mąż czarny garnitur i koszule oraz biały krawat Do tego ja miałam bukiet z białych tulipanów z czarnymi piórkami - łodyżki były obwiązane czarną wstążką oraz białą cieniutką.Na sali kolorystyka również była biało-czarna, przełamana fioletem
|
|||
|
|
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
dottta jak sobie wyobraziłam bukiet to aż mi się WOW zrobiło w głowie
![]() ja oczekuję na woalkę, a jutro wybiorę buty
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
byłam dziś na II próbnej fryzurze ale u innej fryzjerki i w końcu jestem zadowolona |
|
|
|
#2202 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Natalontko, rewelacyjna relacja ![]() Połakałam się oczywiście ![]() Cieszę się Twoim szczęściem i gratuluję jeszcze raz ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2203 |
|
Raczkowanie
|
a ile płacicie za fryzurę próbną?
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2205 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Masz może fotki? Podzielisz się Może być PW.Cytat:
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
![]() - fryzura wzorowana na 2 poniższych - będzie ciut bardziej podniesione z przodu (mam nadzieję, że wiecie o co chodzi )- jeden grubszy warkoczyk albo 2 takie cienkie - włosy te co zostały bardziej skręcone - będzie wpięte jeszcze kilka małych kwiatków - nie patrzyć na siwki i odrosty
|
|
|
|
#2208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny
![]() Wróciłam i padam na pysk ![]() Ide coś zjeść, wykąpe sie i do was wpadne
|
#2210 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27948059]
Też chodzę na rehabilitację tak, na kręgosłup - mam pole magnetyczne, masaż prądem i gimnastykę Nat super relacja aż miło się czytało. Jeszcze raz gratuluję!Cytat:
...a nie, jeszcze wczesniej TŻ razem ze swoim tatą i bratem pomagali nam przestawiać budę psa i wtedy panowie zrobili razem flaszkę ![]() rodzice TŻ byli też u nas w święta wielkanocne i teraz na imieninowym obiedzie. Teraz jak planujecie ślub to tym bardziej jest dobry powód do zorganizowania spotkania rodziców. Zróbcie z mamą jakiś dobry obiadek i tyle. Reszta się sama wyklaruje ![]() Cytat:
Jestem ciekawa jak to wyglądało....ja początkowo też miałam na oku suknię z czarną wstążką i broszkąByliśmy w poradni. Dostaliśmy już świstek. Pani dziś mówiła o kwasie foliowym, o tym jak jeszcze przygotować się do nadejścia dziecka i na koniec o przypadkach, gdy traci się dziecko (TŻ się zdołował i stwierdził, że to było bardzo smutne spotkanie) Zaszliśmy też do naszego proboszcza (będzie nam udzielał ślubu) z zaproszeniem ale go nie zastaliśmy. Na koniec dnia miła niespodzianka, bo przyszła nasza parasolka - SERCE jest po prostu boska Zmieścimy się pod nią spokojnie we dwójkę jesteśmy z niej bardzo zadowoleni
|
|
#2211 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam do Was pytanie. Czy któraś z Was miała lub zamierzać mieć pod suknią ślubną gorset? Jak one się sprawdzają? Czy są wygodne? Nie jest w nich gorąco? Sorki za może trochę banalne i głupie pytania, ale nigdy nie korzystałam z tego typu bielizny
|
#2212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja planuję do ślubu iść jedynie w majtkach
|
|
#2213 | ||
|
Konto usunięte
|
15 zł - ale to po znajomości
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki dziewczyny |
|
|
|
|
#2215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tym bardziej, że nigdzie nie mogę znaleźć takie w rozmiarze 70F ![]() Ja w samych majtkach raczej bym nie poszła, ale to dlatego, że zawsze jest mi zimno w piersi jak nie mam biustonosza i szybko zaczynają mnie boleć. Chyba nie są przyzwyczajone do przeciągu Jak nie uda mi się nic znaleźć to poproszę te panie w salonie, żey mi wszyły chociaż jakoś bardotkę bez pleców czy miseczki same. ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Dobra kobitki uciekam spać, bo jakoś ostatnio się nie wysypiam. Dobrej nocki Wam życzę. Do jutra. Pa pa
|
|
#2216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fototapetę zaryzykowałabym sama przyklejać, ale malować nie będę ![]() Ogólnie to mnie takie prace nie przerażają, ale pasków nie namaluję, bo nie umiem nic prosto namalować nigdy ![]() Nie mam tego dylematu - dostałam od chrzestnej na 18-stkę bardzo ładny komplet złotej biżuterii, moja sukienka ma na każdej falbance pełno mikrusich kryształków, więc żeby się nie świecić jak choinka z biżuterią poszaleć za bardzo nie mogę i zakładam tą od chrzestnej Jest delikatna, elegancka i po prostu śliczna dla męża ![]() Nadal nieaktualne, bo nadal nie pada, tylko leje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja miałam prze-dłu-gi dzień w pracy a jutro 8 h Cytat:
![]() a tyle kasy na suknię poszło ![]() Gwiazdeczka super miałaś wieczór panieński
Edytowane przez sweetieSS Czas edycji: 2011-07-05 o 22:44 |
||
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie zimno jak cholera
Lipiec
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o Kochana nawet nie wiedziałam ze miałaś takie dodatki.. pochalisz sie jakims zdjęciem ? Jenny fajna ta fryzurka !
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.

Stoly byly juz gotowe, piekna zielen z daleka rzucala sie w oczy
O 22:00 stwierdzilismy, ze juz nikt nie przyjdzie, wiec wszystko posprzatalismy i bylismy gotowi juz isc spac, az nagle znowu trzaski, przyjechal M. swiadek z cala rodzina
Napilismy sie posmialismy, moj szwagier (lekko wstawiony) przechodzil samego siebie
zaczeli topic opony przed nami, ale nas przepuscili, no to jedziemy a oni za nami
mielismy w aucie taki polew z niej ze szok 
U nas tez juz ponad 20 odpadlo.
Nic tylko cieszyc sie, ze takiej osoby nie bedzie na waszym weselu

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Tym bardziej, że nigdzie nie mogę znaleźć takie w rozmiarze 70F