|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Cytat:
ja kiedys ten z joanny uzywalam do kazdego mycia, mieszałam pol na pol z normalnym szamponem i kolor wlosow byl taki ładny ![]() a ten nic nie daje, nawet jak uzywalam go samego, a włosy były takie chropawe i szorstkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobaczę jaka będzie pogoda jutro. Cała impreza zaczyna sie o 17tej więc mam jeszcze troszkę czasu ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1203 |
Zadomowienie
|
Lili jak mała??
Nadia to jutro pewnie jeszcze planujesz coś zakupić ![]() ![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tort banalnie prosty. Gotowy biszkopt umieścić w tortownicy, na to ułożyć pokrojonego w kostkę arbuza (obranego z pestek) zalać galaretką truskawkową (2 galaretki zrobić wg przepisu pozostwaić do stężenia jak zacznie się robić sztywne zalać biszkopta) wstawić do lodówki na koniec ozdobić jeszcze kostkami arbuza i drugim - pokrojonym w kostkę spodem. Tak z pamięci piszę bo czytałam w gazecie u fryzjera ![]() Aktualnie spody biszkoptowe dostępne są w B. ![]()
![]() |
#1205 | |
Zakorzenienie
|
już zdrowa, tzn. kaszelek ją czasem łapie, ale jest ok
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
teraz mam naturalne, ale jak rozjaśniałam to kupowałam takie szampony ![]() ten z joanny to mi dawał efekt jakby mi gołąb narobił ![]() po głębszym przemyśleniu stwierdzam, że po prostu trzeba je mieszać ze zwykłymi ![]() moja kumpela z liceum miała mega jasne i co jakis czas robiła niebieską płukankę ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-05 o 22:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Przepraszam ale nie mam dziś jakos nastroju na nadrabianie Was, naprawdę bardzo bardzo przepraszam... Miałam dziś tak kiepski dzień i tylko modliłam się żeby juz się skończył.... nie wiem czy to się ze mną coś dzieje czy z moją mama ale od bardzo długiego czasu ciągle sie kłócimy... powiem Wam szczerze że czasami nie mam ochoty juz przebywać w domu, najchętniej to bym wyszła i nie wróciła... wiem że to moze bardzo dziwnie brzmi, ale tak mam.... Przepraszam że się tak wcinam w Wasze tematy ale musiałm sie wygadac bo mnie wszystko wku...a i teraz mi troche ulzyło... nie muiscie nawet odpisywać na tego posta... to tak tylko napisałam żeby mi sie lepiej zrobiło (egoistka ze mnie) ale pomogło!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kontakty się poprawią jak się kiedys wyprowadzisz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczor
![]() Ja tylko wpadam i lece spac, dzis wyszlam z domu po 7, wrocilam przed 18, wyszlam po 19 no i jestem, ufffff, wreszcie w domu ![]() Postaram sie nadrobic jutro chociaz czesc, tak pedzicie ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zadomowienie
|
Mam taka nadzieję bo naprawde juz nerwowo nie wytrzymuje i czasami jest mi bardzo ciężko tak jak na przykład dziś... Nie chce się z nią kłócić, ale naprawde juz nie mam siły do tego żeby wszystko w sobie trzymac, bo póżniej jak jestem z TŻ-em to się na nim czasami wyładowuje albo na Bogu winnych ludziach..... oj czuję że dziś ciężka (przepłakana) noc przede mną....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żal się, po to jestesmy ![]() Cytat:
![]() Tobie życzę tylko tych udanych ![]() Cytat:
![]() Kobietki idę spać dobrej nocki spokojnej i kolorowych snów ![]()
![]() |
#1211 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, ze to za mną ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zadomowienie
|
Dzięki Kochane...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
w sumie to nic nie pomogłyśmy, ale grunt , że lepiej
![]() nie ma rady, jak będziesz mieszkała sama to kontakty będą prawie wzorowe (odległość zrobi swoje ![]()
![]() |
#1214 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
najważniejsze, ze pomogło
![]() idę spać ![]() ![]()
![]() |
#1216 |
Zadomowienie
|
Dobranoc Dziewczynki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
niewiem moze sie starzeje czy cos ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
wstałam, tzn. mała mnie obudziła, bo ostatnio jej się przestawiło i wstaje około 7
![]() Wiecie, że u mnie nie ma tych wyprzedaży o których mówiłyście w Biedro : ![]() są tylko te rzeczy z aktualnej oferty, czyli te koszyki na pieczywo i te inne bzdety. kurcze ![]() chyba pójdę dziś z małą do jednego sklepu, bo jej chciałam szmaciaki lub jakieś lekkie adidaski kupić, bo sandałki ma, a szmaciaki już zajechała ![]() zobaczymy co będzie ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-06 o 06:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Witam się dziś herbatką
niestety żołądek daje znać o sobie po kawie ![]() i czas dalej do pracy ja dziś os 7.00 zapierniczam miłego dnia
#1220 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Cóż za piękny dzień ... ![]() Wstałam o 6, patrzę za okno i ulewa ... ![]() A taką miałam nadzieję, że pogoda się poprawi. Wczoraj wyszło nawet słoneczko. Od jutra ma powrócić lato, bo jak nie ... ![]() Mimo wszystko udanego dnia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie było tak samo, kłóciłam się z rodzicami non stop jak razem mieszkaliśmy a jak się wyprowadziłam to zaczęły się super relacje ![]() Lili- u mnie też nic z wyprzedazy nie ma ![]() witam ![]() ja wstałam po 7 i teraz kończę kawę i postaram się chociaż kuchnię trochę ogarnąć zanim wyjdę do rodziców ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() U mnie znów pogoda do bani ![]() ![]() Nic to, mam parę rzeczy do zrobienia, trzeba działać... Ale najpierw Kawa ![]()
#1223 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
To dobrze
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Już nie biję tylko przytulam, się wygaduj ile wlezie ![]() Czatujrmy Kochana, czatujemy ![]() Cytat:
![]() ![]() Znowu pada od wczoraj w nocy... Ale wiecie co, jak tak spacerkiem szłam do pracy to mi się podobało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Talaaa87: bez egoizmu to by człowiek zginął, w rozsądnych ilościach jest potrzebny ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-07-06 o 08:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
Przy takiej pogodzie pranie schnie minimum mtrzy dni!!
![]() Oby się poprawiło, bo nic przed wyjazdem nie wypiorę...
#1226 |
Zadomowienie
|
Witam się Kochane przy kawce
![]() dzisiaj do pracy na 2, nie lubię tej zmiany bo połowa dnia jest do du.py. Teraz czas na kawkę i jeszcze pazurki ogarnę, odkąd łykam skrzyp z pokrzywą to paznokcie rosną mi w zadziwiającym tempie ![]()
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Nadia a w domu suszysz
![]() ![]() Ja wcinam śniadanko i zaraz jade na zakupce i odebrac wyniki ![]() ![]() dzis u nas obiad po łatwiznie, kupne pyzy z miesem dla TZ a dla mnie pierogi z kapusta i grzybami a do tego barszczyk ![]() W pt mam egzamin, materialu mnostwo a jeszcze nie zajrzałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zadzwonildzieli, ze moge przyjsc więc teraz pisze do was z pracy ![]() jestem zachwycona naowym podkładem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Trochę mnie nie było. Wczoraj miałam wolny dzień, ale nawet komputera nie włączyłam. Chora jestem ![]() Babcia miała zabieg amputacji. I powiem Wam, że mimo tak inwazyjnego zabiegu wygląda lepiej niż przed. W niedziele wyglądała naprawdę zejściowo, noga była sina już nad kolanem. Tata kompletował też dokumenty do ośrodka opiekuńczego. I jednym z wymogów jest ocenienie osoby w specjalnej punktacji, myślałam, że mnie coś trafi jak wpisali babci max przy ubieraniu się, jedzeniu i poruszaniu się ze sprzętem. Za przeproszeniem jak miała dwie nogi to ledwo chodziła i nie wyobrażam sobie jak o kulach się porusza czy chodziku. Młodszej osobie byłoby ciężko utrzymać się o kulach, a gdzie osobie w wieku 82 lat, która normalnie się zataczała i chodziła o lasce łapiąc się ścian. Jeszcze leżę sobie w łóżku, ale niedługo trzeba się ruszyć bo lista rzeczy do zrobienia na dzisiaj jest dosyć długa. Jutro w pracy wizytacja samego szefa szefów ![]() A tak poza tym jednej z kierowników księgarni najpierw dali urlop, a potem jej powiedzieli, że co to w ogóle jest za branie 2 tyg urlopów no i ona zaczęła mówić, że ma opłacony wyjazd itd. Na co szefostwo, że ma przedstawić im rachunek albo potwierdzenie przelewu to urlop się odbędzie. Przecież to paranoja! Teraz biorę się za nadrabianie tyyyyylu stron. |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie kosmetyczka do ślubu malowała takim podkładem w sztyfcie jak klej ![]() Jeszcze tez super miała taki utrwalacz w sprayu, naprawde ekstra, przez cały dzien i noc uzywałam tylko błyszczyka , nic nie musialam poprawiac ani sie nie świeciłam tak ti utrwaliło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.