Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :> - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-07-05, 11:26   #4891
dzaga1989
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 861
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

O, dziêkujê dziewczyny Czêsto tak robiê, ¿e sobie dajê mniej miêska lub mniej kaloryczny sos (np. jem makaron z truskawkami, a T¯ z truskawkami i ¶mietan±). Ale chyba muszê zapoznaæ siê z tym pe³noziarnistym makaronem i br±zowym ry¿em, bo chyba ma wiêcej b³onnika, to na jeszcze lepsze mi wyjdzie. I podoba mi siê ten pomys³ gotowania w dwóch garnkach ziemniaków dla T¯ i ry¿u dla siebie. T¯ bêdzie mia³ ziemniaki na d³u¿ej, a ja bêdê mia³a woreczek ry¿u/kaszy na 2 dni
Stary 2011-07-05, 11:55   #4892
_Baletnica_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 381
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

Witam Kochane. Ja ju¿ po ¶niadanku,
p³atki owsiane corn flakes i 4³y¿ki otrêbów pszennych.
Dzisiaj na wadze znowu 50,5 brzuch mniejszy, ale to przez to, ¿e siê wypró¿ni³am.
Na potem wyci±gnê³am sobie udko, zjem gotowane z mizeri± na jogurcie.
na podwieczorek mam jab³ko.
a kolacja standardowa- serek wiejski lekki z pomidorem i 1kanak± chleba ciemnego.
Dzisiaj jak pogoda nie pokrzy¿uje Mi planów to chcê pobiegaæ z 50min.
Stary 2011-07-05, 12:02   #4893
aniaczyrek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 265

Hej kobitki :Moniu, Medzik, Sanderko i inne kochane wiza¿ystki dziêkujê za ¿yczenia powrotu do zdrowia .... dzi¶ jest znacznie lepiej wczoraj te¿ ju¿ by³o jako tako ale co najlepsze na wadze po tej ca³ej rewolucji 63,30 kg tak¿e faktycznie grypa ¿o³±dkowa zrobi³a swoje, wczoraj nawet du¿o zjad³am przez ca³y dzieñ bo ca³± bu³kê z serkiem, ¿urek z jajkiem i 1 kanapk± chleba no i szparagi z b tart± a do tego z 2 paski czekolady mam nadziejê, ¿e waga siê utrzyma...
dzi¶ ju¿ standardowo
¶:1/2 b razowej z pasztecikiem

dalej nie wiem... zobaczymy... odk±d wróci³ t¿ zaniedba³am kompletnie orbitka, obieca³am sobie, ¿e bêdê je¼dziæ od zesz³ego tyg a tam znowu grypa :/ ale muszê siê wzi±æ za siebie, bo w takim ¿ó³wim tempie to ja nie schudnê nigdy tyle ile bym chcia³a a tak mi siê 5 z przodu zaczê³a marzyæ ju¿ nie jest daleko a z drugiej strony to jeszcze d³uga droga przede mn± .....

Wzrost : 170 cm ;
2011: marzec: 74kg
;kwiecieñ:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesieñ 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d.

aniaczyrek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-05, 12:28   #4894
Eivor
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 566

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny! Czy mogê siê do Was przy³±czyæ? Nie chcê siê jako¶ bardzo odchudzaæ, ale chcê utrzymaæ wagê i takie raporty i wsparcie duchowe na pewno mi w tym pomo¿e. Mo¿e napiszê co¶ o sobie i swoich nawykach ¿ywieniowych.
Wzrost: 1,7m
Waga: 50kg (ale mo¿e ju¿ wiêcej, nie mam w domu wagi, wynik podajê sprzed dwóch tygodni)

Na ogó³ jem:
-wielk± owsiankê na ¶niadanie (5 ³y¿ek p³atków owsianych+1-2³y¿ki otrêbów+1 ³y¿ka d¿emu dla os³ody)
-co¶ z makaronem, ry¿em lub ziemniakami na obiad - wiem, ¿e ziemniaki i makaron nie s± polecane na dietach, ale mieszkam z T¯ i on nie przepada za ry¿em, bo mówi, ¿e nie najada siê nim, a gotowaæ dwa obiady to ju¿ zajmuje trochê czasu nie wiem jak wybrn±æ z tej sytuacji
-w ¶rodku dnia gdy odczuwam g³ód jem 2-3 gar¶ci p³atków kukurydzianych lub z 2 kanapki z tym co mam w lodówce
Hej
Masz moj± wymarzon± wagê i ten sam wzrost Z ciekawo¶ci - zdradzisz wymiary?

Co do menu to odradzam p³atki kukurydziane, ju¿ lepiej zjedz jako przek±skê jab³ko albo co¶ bia³kowego (serek wiejski, jogurt nat., sa³atkê z tuñczyka) bo p³atki tylko zapychaj± i same w nich wêglowodany.
Je¶li chodzi o obiad przekabaci³am T¯ta i je "po mojemu" czyli:
- kurczaka, indyka - on z ziemniakami i mieszank± warzywn±, ja z tortill± i pieczonymi warzywami albo was± i ogórkiem,
- rybê - on z frytkami i pomidorem, ja z pomidorem i was±
- jajko sadzone - znowu on z ziemniakami, ja z pomidorem itp.
U mnie nie ma problemu bo on je wszystko jak leci i nie nalega na schabowego czy zupê, ja nienawidzê polskiej kuchni (ani ry¿u ani makaronu) a gotowaæ nie lubiê wiêc tylko pyk do piekarnika jaki¶ filet i gotowe

Kurcze, na wadze ci±gle 51,3 a ju¿ by³o tak piêknie

Eivor jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-05, 12:31   #4895
meeedzik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 843

Hej kobitki ;*

Mureczko koniecznie poka¿ nam siê w kiecce
Sandera mi te¿ bardziej podoba siê ta druga
Baletnica cieszê siê, ¿e waga wraca do normy
dzaga witamy ja te¿ mia³am z tym problem, bo jestem na maminym garnuszku i obiady jad³am takie jak ona gotowa³a, tyle ¿e np. nie polewa³am ziemniaków t³uszczem, a jedynie sam koperek, a z kotletów z piersi ¶ci±ga³am panierkê a jak by³o co¶ na co nie mia³am ochoty, albo czego nie lubiê to gotujê sobie broku³ albo kalafior my¶lê, ¿e nie jest to pracoch³onne a pyszne
Dzi¶ np. mam w±tróbkê ( nienawidzê ) i gotujê sobie broku³
Aniaczyrek no to cieszê siê, ¿e s± te¿ korzy¶ci z tej grypy no i ¿eby teraz siê waga utrzyma³a.

U mnie dzi¶ pogoda wreszcie ³adna, nie jest gor±co ale tak akurat, a jutro ma byæ ju¿ 27 stopni a nastêpne dni po 30 szkoda tylko, ¿e jeszcze nie dosta³am @ i pewnie dostanê jak bêdzie pogoda i bêdziemy chcieli jechaæ na basen
Waga na szczê¶cie siê utrzymuje 47,1 kg
Stary 2011-07-05, 13:38   #4896
monika01011986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 411

hej dziewczynki
Ja dzi¶ wsta³am o 11 z moim mniejszym szkrabem. Starszy szkrab wsta³ chwilê wcze¶niej i po cichu gra³ sobie w gry na komputerze. Zjedli¶my wszyscy ¶niadanie ( ja Just fity z mlekiem) i siedzimy w domku. Nie wiem czy i¶æ na dwór bo co¶ siê chmurzy bardzo. Mo¿e najwy¿ej do piaskownicy pod blok pó¼niej pójdê. Dzi¶ na wadze tyle samo co wczoraj by³o ( 3 dni sie nie wypró¿nia³am) a po ¶niadaniu jak mnie wziê³o to z 30 minut w WC siedzia³am! Tak mnie przeczy¶ci³o (choæ nie pi³am Lactulosum) , ¿e teraz brzuch mam wklês³y a wesz³am drugi raz na wagê ale w ciuchach i po ¶niadaniu to tyle samo co rano wiêc w rzeczywisto¶ci bêdzie mo¿e z 0,3 mniej. O wiele lepiej wychodzi mi trzymanie wagi ni¿ chudniêcie ;p

Baletnico ja robiê codziennie 100 brzuszków na ko³ysce. Cholernie ciê¿ko jest na niej bo miê¶nie strasznie bol± i po 100 ja mam dosyæ. Zawszê wytrzymujê do 20 bez problemu. Robiê 5 sekundow± przerwê i dalej robiê i tak co 20 a¿ do 100. Choæ niedawno zauwa¿y³am, ¿e mogê zrobiæ wiêcej i nieraz nawet do 40 dojadê bez przerw. Ostatnio przerwê zrobi³am po 60 dopiero - ale to by³o tylko raz. Bêdê stara³a siê robiæ coraz wiêcej ale oprócz miê¶ni na brzuchu boli mnie kark a to nie jest zbyt przyjemne ;/ Kiedy¶ robi³am takie zwyk³e brzuszki bez ko³yski to mog³am zrobiæ nawet po 300, ale osobi¶cie polecam t± ko³yskê bo tu o wiele bardziej wchodzi w miê¶nie i szybciej widaæ rezultaty.

Aniu piêknie Ci waga zjecha³a grypa ¿o³±dkowa to chyba najlepsza i najszybsza kuracja odchudzaj±ca hehe jeszcze 3,4 kilo i bêdzie pi±teczka z przodu!

Dzaga1989 Witaj! Fajnie masz, ¿e starasz siê ju¿ tylko utrzymaæ wagê. Mi do mojej upragnionej wagi brakuje 3-4 kilo i za cholerê nie mogê tego zrzuciæ, a jak mi juz idzie dobrze to zawsze to zepsujê jakim¶ jedzeniem ;/ Co do Twojego jedzenia to masz dietê jakby¶ chcia³a schudn±æ a nie utrzymaæ wagê Nie wiem dlaczego odradzaj± Ci tu nie jedzenia ziemniaków ugotowane ziemniaki w wodzie z sol± maj± w 100 g tylko 80-90 kcal gdzie ry¿ bia³y ma ponad 100 a makaron to lepiej nie mówiæ. Makaron jest najbardziej kaloryczny z tych trzech rzeczy. Najmniej kaloryczny jest chyba ry¿ br±zowy ale mi tam on nie smakuje. Ja zawsze jad³am ziemniaki i nigdy ich nie ogranicza³am, z miêsem te¿ ³±czy³am i jako¶ schud³am 25 kilo. Moim zdaniem je¶li tylko chcesz utrzymaæ wagê no to staraj siê je¶æ max. 2 ty¶ kalorii dziennie. Ogranicz s³odkie, sma¿one i staraj siê je¶æ czê¶ciej ale w ma³ych ilo¶ciach no i najpó¼niej 3 godz. przed snem. Moim zdaniem to wystarczy aby utrzymaæ wagê.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-05, 14:16   #4897
meeedzik
Zakorzenienie

Monia ja te¿ zawsze jad³am ziemniaki i przewa¿nie z miêsem i nie rozumiem dlaczego nie mo¿na ich ³±czyæ gdyby faktycznie tak by³o to nie schud³yby¶my tyle

Ja ju¿ po obiadku zjad³am pó³ broku³y i resztê na pó¼niej zostawi³am, bo zawsze jak jem broku³ na obiad to po godzinie jestem g³odna
Stary 2011-07-05, 14:19   #4898
_Baletnica_
Zadomowienie

Nie rozumiem, ale mnie zablokowali! wy¶wietla Mi siê ca³y czas wiadomo¶æ"dostêp ograniczony". I nie widzê za³±czników. Czy jest jaka¶ wiadomo¶æ przy moim avatarze?
Stary 2011-07-05, 14:23   #4899
mmalinowa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 594

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Poka¿ wiadomo¶æ
Nie rozumiem, ale mnie zablokowali! wy¶wietla Mi siê ca³y czas wiadomo¶æ"dostêp ograniczony". I nie widzê za³±czników. Czy jest jaka¶ wiadomo¶æ przy moim avatarze?
nie

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.
mmalinowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-05, 14:33   #4900
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 147

sanderaM bardzo fajnie jest w Mielnie - duzo imprez i m³odych ludzi, mozna sie swietnie pobawic w Ko³obrzegu tez mi sie podoba³o, w Dêbkach by³am , ale malenka miejscowosc raczej dla rodzin z dziecmi

monika01011986 kupowa³am ró¿ne dopinki ostatnio wzielam te :http://allegro.pl/clip-in-fashion-pr...680827990.html i powiem Ci ze zadowolona jestem nie pl±cza sie i nie ko³tunia póki co, dopiero kilka razy je zak³ada³am wiec za wczesnie zeby powiedziec cos wiecej zobaczymy jak sie bêda po dluzszym czasie sprawdzac

_Baletnica_ dobra decyzja ¿ycze Ci zeby wyjazd wypali³ wiadomo wieksze perspektywy no i w³asnie jêzyka sie swietnie nauczysz
Acha nie ma zadnej wiadomosci przy avatarze.

dzaga1989 witaj

Dzisiaj juz cwiczylam, 15 min na rowerku jezdzilam , ale bedzie wiecej i 50 min hula hop za mna od razu sie lepiej czuje
Najgorsze jest to ze chyba mi sie @ zbliza i jestem poprostu wsciekle g³odna ale zapycham sie woda i nie wchodze nawet do kuchni musze dac rade!
A dzisiejsze menu to
¦- 2 bu³eczki fitnes z serkiem topionym i pomidorem
2¦- capuccino z b³onnikiem( nie jadlam nic bo ono ma samo w sobie 75kcal)
O-2 go³abki( nie mog³am sie oprzec)

No a przed chwilka znajomi zadzwonili, ze robia grila i zebym wpadla ajjj musze sie pilnowac zeby nie nagrzeszyc za bardzo

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-05, 17:41   #4901
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eivor Poka¿ wiadomo¶æ
Hej
Masz moj± wymarzon± wagê i ten sam wzrost Z ciekawo¶ci - zdradzisz wymiary?

Co do menu to odradzam p³atki kukurydziane, ju¿ lepiej zjedz jako przek±skê jab³ko albo co¶ bia³kowego (serek wiejski, jogurt nat., sa³atkê z tuñczyka) bo p³atki tylko zapychaj± i same w nich wêglowodany.
Spoko, spoko, wiem, ¿e p³atki to same wêgle. Da³am tylko przyk³ad. Innym jest kanapka, warzywo, owoc, serek, jogurt, ma¶lanka Zale¿y co mam w lodówce.
Szczerze, to nie znam dok³adnie swoich wymiarów, ale wiem ¿e pod biustem mam 75cm a w talii 58cm. Grubo¶æ uda to chyba co¶ ko³o 50 (48-49).

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Poka¿ wiadomo¶æ
Dzaga1989 Witaj! Fajnie masz, ¿e starasz siê ju¿ tylko utrzymaæ wagê. Mi do mojej upragnionej wagi brakuje 3-4 kilo i za cholerê nie mogê tego zrzuciæ, a jak mi juz idzie dobrze to zawsze to zepsujê jakim¶ jedzeniem ;/ Co do Twojego jedzenia to masz dietê jakby¶ chcia³a schudn±æ a nie utrzymaæ wagê Nie wiem dlaczego odradzaj± Ci tu nie jedzenia ziemniaków ugotowane ziemniaki w wodzie z sol± maj± w 100 g tylko 80-90 kcal gdzie ry¿ bia³y ma ponad 100 a makaron to lepiej nie mówiæ. Makaron jest najbardziej kaloryczny z tych trzech rzeczy. Najmniej kaloryczny jest chyba ry¿ br±zowy ale mi tam on nie smakuje. Ja zawsze jad³am ziemniaki i nigdy ich nie ogranicza³am, z miêsem te¿ ³±czy³am i jako¶ schud³am 25 kilo. Moim zdaniem je¶li tylko chcesz utrzymaæ wagê no to staraj siê je¶æ max. 2 ty¶ kalorii dziennie. Ogranicz s³odkie, sma¿one i staraj siê je¶æ czê¶ciej ale w ma³ych ilo¶ciach no i najpó¼niej 3 godz. przed snem. Moim zdaniem to wystarczy aby utrzymaæ wagê.
Dziêkujê
Nie jem s³odyczy
2000kcal to dla mnie strasznie du¿o. Jem ¶rednio 1200-1500kcal. Wydawa³o mi siê, ¿e nawet to jest sporo.
Co do ziemniaków, pewnie gdy nie je siê ich z jak±¶ t³ust± polewk± lub sosem to faktycznie nie s± chyba takie gro¼ne.

Ogólnie dzi¶ wch³onê³am:
-wielk± owsiankê
-150g farfalli z sosem 4 sery
-na kolacjê kupiê sobie serek wiejski i mam pomidora w lodówce, do tego mo¿e jaka¶ kanapeczka
-2 kawy z mlekiem bez cukru
-na razie litr wody

Je¼dzi³am godzinkê na rowerze (zmok³am jak kura, bo z³apa³ mnie deszcz), a zaraz biegnê na twisterek i brzuszki.
Stary 2011-07-05, 18:56   #4902
mmalinowa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 594

Kurde kiedy przestanie ten deszcz padaæ? Chcia³abym biegaæ, a tu ci±gle albo pada albo i tak mokro

Dzisiaj:
¶:p³atki fitness z mlekiem 0,5%, dok³adnie 20g p³atków, to jest du¿o! Chcia³am wiedzieæ ile dok³adnie jem, my¶la³am ¿e ponad 30g a tu siê okazuje ¿e 20 to na prawdê spora porcja
II¶:pó³ mini pizzy z piekarni
o:serek wiejski z pomidorem i kromk± chleba razowego
w miêdzyczasie galaretka w czekoladzie
p:wafel ry¿owy
k:bêdzie pó³ wie¶niaka z pomidorem, bo nadal mam ochotê

do tego ponad 2 litry wody (nie wiem co jest, dzisiaj pijê jak smok ) i 2 herbaty czerwone

zaraz idê do T¯, mam nadziejê ¿e mnie nie skusi na nic

ziemniaki tucz± w po³±czeniu z t³uszczami, czyli np. do obiadu nie s± polecane, same s± ok

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.

Edytowane przez mmalinowa
Czas edycji: 2011-07-05 o 18:58
mmalinowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-05, 18:59   #4903
_Baletnica_
Zadomowienie

Zgrzeszy³am- pó³tora jagodzianki!!!
przyjechali znajomi siê po¿egnaæ, bo wyje¿d¿aj± jutro za granicê do Anglii,..
i brzuch znowu urós³...

co do ziemniaków- to tak, same nie s± z³e, ale ka¿dy dietetyk powie, ¿e nie powinno siê ich ³±czyæ z t³uszczami...

Edytowane przez _Baletnica_
Czas edycji: 2011-07-05 o 19:00
_Baletnica_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-05, 19:08   #4904
murka04
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 762

mi w³a¶nie T¿ robi 2 kanapki na kolacjê z wêdlin±, a czujê z kuchni ¿e jego mama piecze ciasto, ale siê nie skuszê. jak wrócê do domu to zrobiê 8min abs, od dzi¶ zaczynam znów bo brzuch mam ju¿ flak. i hh te¿ krêci³am dzi¶, wiêc te 2 rzeczy musz± daæ rezultaty. kurcze a on sobie robi kanapki z kremem czekoladowym a byli¶my dzi¶ na godzinkê nad jeziorem, mo¿e wrzucê jakie¶ zdjêcia pó¼niej ale zauwa¿y³am ¿e ogólnie jestem wiêksza, chyba trochê posz³o mi w cycki nawet i w ty³ek a nad brzuchem ju¿ do koñca ¿ycia jestem skazana pracowaæ..

Nie rezygnuj z czego¶ tylko dlatego, ¿e wymaga to czasu. Czas i tak up³ynie.
murka04 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-05, 19:33   #4905
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Nie wiem dlaczego odradzaj± Ci tu nie jedzenia ziemniaków ugotowane ziemniaki w wodzie z sol± maj± w 100 g tylko 80-90 kcal
Niby kalorii maj± ma³o ale wysoki indeks glikemiczny... Ja tam i tak nie lubiê ziemniaków wiêc wolê te kalorie przeznaczyæ na co¶ dobrego

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Poka¿ wiadomo¶æ
Szczerze, to nie znam dok³adnie swoich wymiarów, ale wiem ¿e pod biustem mam 75cm a w talii 58cm. Grubo¶æ uda to chyba co¶ ko³o 50 (48-49).
Ale Ci dobrze

Stary 2011-07-05, 19:52   #4906
meeedzik
Zakorzenienie

Murka wrzucaj zdjêcia

A ja dzi¶ na kolacjê mam tortillê z warzywami wczoraj te¿ jad³am i by³a pyszna, taka w³asnej roboty
Stary 2011-07-05, 20:32   #4907
monika01011986
Zakorzenienie

Ja nie dawno wróci³am do domku. Ale dzi¶ piêkna pogoda! I jak gor±co! w samej bokserce chodzi³am, w legginsach i japonkach, na s³oñcu to siê wytrzymaæ nie da³o. Niebo b³êkitne bez ¿adnej chmurki, cudowna pogoda wreszcie! By³am dzi¶ na zakupach i kupi³am sobie Jogobellki Light, chudy twaróg, d¿em niskos³odzony, chleb ciemny ze s³onecznikiem, kilogram gorszku zielonego w str±kach, pomidorki i otrêby o smaku ¶liwkowym z 25% b³onnika. Bêdê dosypywa³a sobie do p³atków rano. Ja my¶la³am, ¿e otrêby to nie maj± du¿o kalorii a tu w 100 g jest 361! Tak jak w p³atkach Just Fit z owocami. No ale co tam ;p Nakupowa³am te¿ pe³no piersi z kurczaka bo jak m±¿ przyjedzie to pewnie grill bêdzie
Dzi¶ malutki grzeszek by³ bo zjad³am takie dwa ma³e gofry na podwieczorek gdzie jeden mia³ 21 g a to 99 kcal. Ale nie jad³am dzi¶ drugiego ¶niadania wiêc siê wyrówna³o ;p obiad tez by³ skromny ;p pó¼niej napiszê wszystko po kolacji.

Meeedzik ja tez jak zjem broku³ lub kalafior to szybko g³odna jestem no te warzywa nie s± zbytnio kaloryczne i pewnie dlatego.

Baletnico dzia³a ju¿ wszystko? Ja tez nic nie widzê przy twoim avatarze i opisach.

aguniaaa ja mia³am takie dopinki, ¿e po dwóch godzinach wygl±da³y strasznie..... Chcia³abym kupiæ sobie jedn± dopinkê tak± szersz± gdzie¶ na 15 cm-18 cm ¿eby sobie zagê¶ciæ trochê w³oski nie raz ale bojê siê jak±kolwiek zamówiæ bo do tej pory wszystkie l±dowa³y w ¶mieciach.

dzaga no to jeszcze lepiej jak nie jesz s³odyczy. Moim zdaniem i tak jesz zbyt ma³o je¶li tylko chcesz utrzymaæ wagê. A co do wymiarów to mamy podobne (pod biustem mam 73, udo 49-50, tylko w talii mam 66;/) mo¿e ja faktycznie nie jestem a¿ taka gruba jak mi siê wydaje chyba jestem dla siebie zbyt krytyczna.

Malinowa czy ja dobrze przeczyta³am??? 20 g p³atków to du¿o?????? Ja jem 45-50 g na ¶niadanie i wcale nie czujê siê jako¶ mocno najedzona. Gdybym mog³a to zjad³abym jeszcze dwa razy tyle ;p

Baletnico u mnie to ju¿ wszyscy znajomi wyjechali do Anglii, pó³ mojego miasta jest tam i nie zamierzaj± tu wracaæ. Ogólnie to jak wychodzê na spacer to niema w ogóle m³odzie¿y - sami emeryci.
A te pó³tora jagodzianki - no trudno sta³o siê, za to kolacji nie jedz ju¿ i tyle

Murka
Ty wklej w koñcu fotki to my tu ocenimy czy masz wiêksze cycki i ty³ek hehe

Eivor a ja lubiê ziemniaki, jad³am je zawsze i to nie w ma³ych ilo¶ciach, i nawet z sosami i miêsem, no i schud³am Ale te¿ czyta³am, ¿e z sosami je lepiej nie ³±czyæ, o miêsie nigdy nic nie s³ysza³am. A z t³uszczami to lepiej nic nie ³±czyæ i najlepiej t³uszczy prawie nie je¶æ ( no troszeczkê mo¿na i nawet trzeba ale w minimalnych ilo¶ciach).

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Poka¿ wiadomo¶æ
Murka wrzucaj zdjêcia

A ja dzi¶ na kolacjê mam tortillê z warzywami wczoraj te¿ jad³am i by³a pyszna, taka w³asnej roboty

Ja tortille uwielbiam, tylko szkoda, ¿e ten placek jest taki kaloryczny... 200 kcal. ;( Ale nigdy sobie jej nie odmawiam ;p bo niestety jem rzadko ;(

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-05, 20:52   #4908
sanderaM
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 777

Hej;* Ja dopiero po pracy jestem wykoñczona! Ogarnê siê tylko trochê i spadam spaæ . Od dzisiaj robiê brzuszki Sporo zlecia³o mi z brzucha i teraz czuæ miê¶nie kiedy¶ sporo æwiczy³am na brzuch i teraz wracam do tego
W³a¶nie ja bym chcia³a jechaæ gdzie¶ ¿eby wieczorem mo¿na by³o wyj¶æ na jak±¶ imprezê . O W³adys³awowie s³ysza³am . I my¶lê jeszcze nad Krynic± Morsk±
Jutro ju¿ bêdê mog³a siê zwa¿yæ bo mam w koñcu wagê a¿ jestem ciekawa
Stary 2011-07-05, 21:14   #4909
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Poka¿ wiadomo¶æ
Hej;* Ja dopiero po pracy jestem wykoñczona! Ogarnê siê tylko trochê i spadam spaæ . Od dzisiaj robiê brzuszki Sporo zlecia³o mi z brzucha i teraz czuæ miê¶nie kiedy¶ sporo æwiczy³am na brzuch i teraz wracam do tego
W³a¶nie ja bym chcia³a jechaæ gdzie¶ ¿eby wieczorem mo¿na by³o wyj¶æ na jak±¶ imprezê . O W³adys³awowie s³ysza³am . I my¶lê jeszcze nad Krynic± Morsk±
Jutro ju¿ bêdê mog³a siê zwa¿yæ bo mam w koñcu wagê a¿ jestem ciekawa
Ja Ci odradzam Krynice, Stegne, K±ty Rybackie i Piaski. By³am tam ju¿ kilka razy i powiem Ci, ¿e nic ciekawego. Dla mnie to takie wioski przepe³nione ludzmi, a oprócz biegaj±cych tam dzików po ulicy to ¿adnych atrakcji niema. Ogólnie taka bieda tam. We W³adys³awowie tez by³am i rzeczywi¶cie fajnie tam W tym roku jest tam EskaLive Active Festival i bêdzie tam tyle ludzi, ¿e masakra.... ciekawe czy nocleg gdzie¶ znajdziesz. Wiêc jak chcesz imprezowaæ to tylko tam!! A jak g³ównie chcesz sie pok±paæ i odpocz±æ to Hel lub ewentualnie Jastarnia Mieszkam na pomorzu i co roku gdzie¶ je¼dzimy z mê¿em tak¿e mo¿esz mi zaufaæ

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-05, 21:20   #4910
sanderaM
Rozeznanie

Dlatego teraz my¶lê ¿eby co¶ zarezerwowac
Stary 2011-07-05, 21:22   #4911
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Wiadomo¶ci: 23 110

Hej dziewczynki
A ja ju¿ mam dosyæ siedzenia u rodziców, strasznie mnie ojciec dobija gada non stop o tym ile wa¿e, ¿e nic nie jem i ¿e ludzie siê bêd± ¶miaæ, ¿e jestem nienormalna i w ogóle, wytrzymaæ siê tu nie da ! Dzisiaj nawet nic nie æwiczy³am, ale du¿o spacerowa³am trochê na rowerze poje¼dzi³am i chyba nie zjad³am za du¿o Jutro planuje siê wybraæ na zakupy jakie¶ ciuszkowe do s±siedniego miasteczka mo¿e co¶ fajnego znajdê. W ogóle to dzi¶ u fryzjera by³am i odrosty malowa³am teraz mam ja¶niutki blondzik na ca³ych w³osach A i kupi³am dzi¶ ten Twój B³onnik pyszne to Rano doda³am do jogurtu i wrzuci³am jeszcze trochê just fit i by³o pyszne

Monia ale¿ Ci zazdroszczê pogody, u mnie co chwile pada co prawda dzi¶ wyjrza³o trochê s³oñce ale mi jest ci±gle zimno Echh ¿eby tak z 25 stopni chocia¿ by³o to ju¿ bym siê cieszy³a

04.12.13 Ostrzykniêcie ust

Na³ogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-05, 21:24   #4912
monika01011986
Zakorzenienie

Dobra, kolacja zjedzona to zaczynam spowied¼
¶niadanie - szklanka Just Fitów z owocami i 200 ml mleka 2%
¶niadanie 2 - kawa rozpuszczalna z odrobina mleka i 3 tabl s³odziku + 2 kostki czekolady
obiad - jajecznica z dwóch jajek ze szczypiorkiem usma¿ona na ³y¿eczce ma³ej oleju rzepakowego + kromka chleba ciemnego ze s³onecznikiem i dwoma plasterkami szynki konserwowej + herbata czerwona z 2 tabl. s³odzika
podwieczorek - dwa takie mini gofry - razem 198 kcal.
przek±ska - pó³ kilo groszku
kolacja - kromka chleba ciemnego ze s³onecznikiem (115 kcal) posmarowana serkiem ¶mietankowym kanapkowym Hochland i posypana szczypiorkiem + osobno dwa plastry szynki konserwowej + Kawa Inka z odrobin± mleka i 3 tabl s³odziku

Jutro bêdzie jeszcze mniej bo dzi¶ naprawdê jestem mocno najedzona ;/
Idê siê zaraz k±paæ, pó¼niej porobie brzuszki. Dzi¶ ze 150 muszê waln±æ. Okres mi sie jeszcze nie skoñczy³ ;/ jaki¶ taki d³ugi w tym miesi±cu ;/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-05, 22:00   #4913
sanderaM
Rozeznanie

Moje menu:
¶: p³atki +mleko
o: 3 ziemniaki + schabowy+ trochê fasolki
p: jogurt
k: 1/2 bu³ki z szynk± i pomidorem
Idê spac dobranoc
Stary 2011-07-05, 22:08   #4914
_Baletnica_
Zadomowienie

Monia, u nas to samo...pó³ miasta wyjecha³o i nikt nie wraca...ja chyba te¿ zawalê rok i posiedzê do lutego..semestr zimowy Mi przepisz±, bo zda³am wszystko w pierwszych terminach..a od lutego bêdê uczy³a siê na sesjê letni±. I masz racjê, pod szlifujê jêzyk i zarobiê kasy, ¿eby tutaj nie przejmowaæ siê czy Mi wystarczy do nastêpnego miesi±ca.

W³a¶nie zrobi³am 7min. ABS, i masz racjê Murka, jeste¶my skazane pracowaæ nad brzuchem do koñca ¿ycia. Ledwo zrobi³am to 7min. a jeszcze miesi±c temu by³ to dla mnie piku¶.

Dziewczyny, jak patrzê na Wasze wymiary to rozpacz mnie ogarnia..jeste¶cie takie wysokie, a macie mniej ode mnie..
ja w piersiach mam 83cm. w talii( najwê¿sze miejsce 63cm) a wbiodrach(najszersze miejsce) 83cm. Czyli mam figurê jab³ka, zero wciêcia w talii....noga to mnie najmniej interesuje..mam ma³o, i ca³y czas spada..zaraz pod po¶ladkiem mam 48cm..nad kolanem 30cm..przez miesi±c uby³o Mi z nóg po 2cm. a z talii nic-hehe...to siê nazywa oporny brzuchol!

jeszcze zamierzam dzisiaj 8min. ABS i 100brzuszków.

Zauwa¿y³am, ¿e jak zjad³am dzisiaj serek wiejski z pomidorem, bez cebuli to o wiele lepiej siê czujê..nie mam wzdêæ i zgagi.

Poza tym muszê kupiæ sobie chleb na kromki, ten ciê¿ki ziarnisty, albo znowu piec Dukana...po takim lekkim, wypieczonym, lekko razowym jestem ca³y czas g³odna, nie najadam siê.

Dzisiejsze menu:
p³atki owsiane z otrêbami- pó³ na pó³
udko gotowane(bez skóry) z mizeri±(na jogurcie)
pó³tora jagodzianki+ kawa ze s³odzikiem
serek wiejski lekki, 2³y¿ki z pomidorem i 1 kanapk± chleba razowego.

Juto jadê ustaliæ kolejny egzamin na prawko

a powiedzcie Mi- jakie Wam siê podobaj± kolorowe rurki- bo nie mogê siê zdecydowaæ- albo ró¿owe, albo miêtowe, albo zielone, albo morskie?
Stary 2011-07-05, 22:44   #4915
murka04
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 762

nie dodajê tych g³upich zdjêæ zmniejszam ju¿ je od pó³godziny chyba i nie mogê!! a takie du¿e nie chc± wej¶æ.

Baletnico ja w³a¶nie te¿ ledwo zrobi³am, miê¶nie tak mnie bola³y! nie wiem jak mog³am tak siê opu¶ciæ. a te¿ tak mia³am, ¿e z nóg cm lecia³y a z brzucha nic. mam nadziejê ¿e teraz nie bêdzie taki oporny.
NeverGoodEnough18 moja mama kiedy¶ tak samo gada³a, ale chyba siê przyzwyczai³a ju¿ ¿e schud³am chocia¿ nie mogê w to uwierzyæ nadal. a pamiêtam jak mnie to denerwowa³o..

dzi¶ ju¿ lepiej z diet±, choæ nie idealnie bo skusi³am siê na trochê nad jeziorem. jutro siê zwa¿ê i zmierzê, ¿eby monitorowaæ postêpy. nie odpuszczê æwiczeñ tym razem!

Nie rezygnuj z czego¶ tylko dlatego, ¿e wymaga to czasu. Czas i tak up³ynie.
murka04 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-05, 23:42   #4916
monika01011986
Zakorzenienie

A ja nie mog³am siê powstrzymaæ i zjad³am Jogobellkê Light o smaku panna cotta z truskawkami - pierwszy raz jad³am ten smak - ale pyszny!!!! Najlepszy ze wszystkich z Jogobelli! Od dzi¶ tylko ten smak bêdê kupowa³a
Nadmucha³am synkowi basen który kupi³am mu na balkon, w³a¶nie sie w nim bawi i jest taki uradowany ¿e szok! Jak to niewiele dziecku do szczê¶cia trzeba

Baletnico naprawdê Ty sie nie zastanawiaj tylko wyje¿dzaj! Tu niema ¿adnej przysz³o¶ci, tam dopiero zobaczysz co to ¿ycie Nic Cie tu nie trzyma przecie¿, jedynie szko³a. A bêdzie Ci siê chcia³o uczyæ od lutego bêd±c tam? I dopuszcz± Cie do sesji letniej jak nie bêdziesz na wyk³ady chodzi³a? Bo jak chcesz to zrobiæ? We¼miesz dziekankê czy nie?
A ja cebuli w ogóle nie jadam bo zawsze mi po niej dziwnie ;/ chyba, ¿e sma¿on± lub pieczon± to prêdzej zjem. A co do wymiarów to nie przesadzaj, ja mam w talii 3 cm wiêcej a w biodrach 5 ! Wiêc o czym Ty mówisz ;p JA sobie kupujê chleb taki czarny wielozbo¿owy ze s³onecznikiem. W opakowaniu jest 5 kromek i ka¿da wa¿y 60 g i ma 115 kcal. ¦wietny jest ten chlebek. Co do koloru rurek ró¿owy to taki z Barbie mi sie kojarzy ;p morskie s± fajne albo miêtowe zieleñ - zbyt prosty kolor jak dla mnie.

Mureczko ja zdjêcia zmniejszam w IrfanView, darmowy program który ¶ci±gniesz z netu a zdjêcie zmniejszysz i zapiszesz w 5 sekund Jak chcesz to Ci wyt³umaczê co i jak siê robi

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-06, 00:45   #4917
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Eivor a ja lubiê ziemniaki, jad³am je zawsze i to nie w ma³ych ilo¶ciach, i nawet z sosami i miêsem, no i schud³am Ale te¿ czyta³am, ¿e z sosami je lepiej nie ³±czyæ, o miêsie nigdy nic nie s³ysza³am. A z t³uszczami to lepiej nic nie ³±czyæ i najlepiej t³uszczy prawie nie je¶æ ( no troszeczkê mo¿na i nawet trzeba ale w minimalnych ilo¶ciach).
O ³±czeniu i nie³±czeniu nic nie wiem Co do t³uszczy to oliwa jest polecana albo t³uste ryby i orzechy, ja staram siê ograniczaæ wêglowodany a t³uszcze to tak ró¿nie, je¶li jest opcja light to biorê light ale ogólnie nie unikam. I te¿ chudnê (-³am bo teraz siê ob¿era³am przez kilka dni) wiêc chyba najwa¿niejsze ile siê poch³ania kalorii

Cytat:
Napisane przez sanderaM Poka¿ wiadomo¶æ
W³a¶nie ja bym chcia³a jechaæ gdzie¶ ¿eby wieczorem mo¿na by³o wyj¶æ na jak±¶ imprezê . O W³adys³awowie s³ysza³am .
Ostrzegam, ¿e we W³adku zainstalowali g³o¶niki na pla¿y i ca³y czas leci dyskotekowa muzyka (mnie to strasznie irytowa³o bo w koñcu chcia³am odpocz±æ a nie s³uchaæ tego co kto¶ sobie ubzdura³), poza tym ludzi jest barrrdzo du¿o, ¿e a¿ ciê¿ko znale¼æ miejsce na pla¿y, jest mnóstwo straganów, knajp (to na plus ) ale mo¿e w³a¶nie Tobie podpasuje.

Cytat:
Dziewczyny, jak patrzê na Wasze wymiary to rozpacz mnie ogarnia..jeste¶cie takie wysokie, a macie mniej ode mnie..
ja w piersiach mam 83cm. w talii( najwê¿sze miejsce 63cm) a wbiodrach(najszersze miejsce) 83cm. Czyli mam figurê jab³ka, zero wciêcia w talii....noga to mnie najmniej interesuje..mam ma³o, i ca³y czas spada..zaraz pod po¶ladkiem mam 48cm..nad kolanem 30cm.

a powiedzcie Mi- jakie Wam siê podobaj± kolorowe rurki- bo nie mogê siê zdecydowaæ- albo ró¿owe, albo miêtowe, albo zielone, albo morskie?
Mnie zaraz rozpacz ogarnie bo mam w biu¶cie i talii identycznie jak Ty za to w ty³ku (najszersze miejsce) 87! Jak na moje oko to jeste¶ klepsydr±... I jeszcze nad kolanem mam 33 ale mo¿e to i dobrze bo w kolanie 34 to raczej g³upio by wygl±da³a chuda ³ydka, chude udo i grubsze kolano na ¶rodku
Je¶li chodzi o rurki miêtowe i zielone brzmi± zachêcaj±co, morski czêsto ma kolor ³azienkowej zieleni (czyli na nie) a ró¿u ogólnie nie lubiê Ja bym Ciebie raczej w czerwieni widzia³a...

A propos ciuchów zastanawiam siê nad tak± tunik± w kolorze cappuchino http://moda.allegro.pl/super-tuniki-...699967957.html ale chyba te diamenciki s± tandetne... Jak s±dzicie? W ka¿dym razie chcê kupiæ u tego sprzedawcy zwyk³e bokserki - cappuchino i ¶liwkow±.

Stary 2011-07-06, 00:58   #4918
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eivor Poka¿ wiadomo¶æ
O ³±czeniu i nie³±czeniu nic nie wiem Co do t³uszczy to oliwa jest polecana albo t³uste ryby i orzechy, ja staram siê ograniczaæ wêglowodany a t³uszcze to tak ró¿nie, je¶li jest opcja light to biorê light ale ogólnie nie unikam. I te¿ chudnê (-³am bo teraz siê ob¿era³am przez kilka dni) wiêc chyba najwa¿niejsze ile siê poch³ania kalorii

Ostrzegam, ¿e we W³adku zainstalowali g³o¶niki na pla¿y i ca³y czas leci dyskotekowa muzyka (mnie to strasznie irytowa³o bo w koñcu chcia³am odpocz±æ a nie s³uchaæ tego co kto¶ sobie ubzdura³), poza tym ludzi jest barrrdzo du¿o, ¿e a¿ ciê¿ko znale¼æ miejsce na pla¿y, jest mnóstwo straganów, knajp (to na plus ) ale mo¿e w³a¶nie Tobie podpasuje.

Mnie zaraz rozpacz ogarnie bo mam w biu¶cie i talii identycznie jak Ty za to w ty³ku (najszersze miejsce) 87! Jak na moje oko to jeste¶ klepsydr±... I jeszcze nad kolanem mam 33 ale mo¿e to i dobrze bo w kolanie 34 to raczej g³upio by wygl±da³a chuda ³ydka, chude udo i grubsze kolano na ¶rodku
Je¶li chodzi o rurki miêtowe i zielone brzmi± zachêcaj±co, morski czêsto ma kolor ³azienkowej zieleni (czyli na nie) a ró¿u ogólnie nie lubiê Ja bym Ciebie raczej w czerwieni widzia³a...

A propos ciuchów zastanawiam siê nad tak± tunik± w kolorze cappuchino http://moda.allegro.pl/super-tuniki-...699967957.html ale chyba te diamenciki s± tandetne... Jak s±dzicie? W ka¿dym razie chcê kupiæ u tego sprzedawcy zwyk³e bokserki - cappuchino i ¶liwkow±.

Moim zdaniem to ma w³a¶nie najwiêksze znaczenie ile poch³ania siê kalorii Ja t³uszczy te¿ unikam, ale nie raz u¿yjê ³y¿eczki oleju aby usma¿yæ jajecznicê któr± jem bardzo rzadko.
Ja Baletnicê tez bym najlepiej widzia³a w czerwieni Co do tuniki to mam tak± sam± ale czarn± z tymi d¿etami (te¿ z allegro i mo¿e nawet od tego samego sprzedawcy, ale ju¿ nie pamiêtam) . Kilka tych d¿etów mi ju¿ odpad³o wiêc nie polecam tej bokserki. Ale sam materia³ jest ok wiêc zwyk³e bokserki mo¿esz ¶mia³o zamówiæ

Idê robiæ brzuszki i spaæ. Dobranoc ;*

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-06, 06:51   #4919
tinekk
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 918

Baletnica ja kilka dni temu kupi³am zielone rurki z zipem i jestem z nich strasznie zadowolona by³y jeszcze czerwone i niebieskie ( chabrowe ) i chcialam jeszcze ktores z nich sobie wziac ale nie bylo juz rozmiarów wczoraj widzia³am miêtowe i sie zakocha³am w nich sa piekne tez nie by³o rozmiarów same duze pozostawa³y tak¿e czekam na dostawe i szczerze polecam ja najchetniej nosi³abym wszystkie kolory ³±cznie z ró¿owymi

Æwiczê, æwiczê, æwiczê
Dbam o w³oski
D±¿ê do idealnej cery

tinekk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-06, 07:46   #4920
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Poka¿ wiadomo¶æ
Baletnica ja kilka dni temu kupi³am zielone rurki z zipem i jestem z nich strasznie zadowolona by³y jeszcze czerwone i niebieskie ( chabrowe ) i chcialam jeszcze ktores z nich sobie wziac ale nie bylo juz rozmiarów wczoraj widzia³am miêtowe i sie zakocha³am w nich sa piekne tez nie by³o rozmiarów same duze pozostawa³y tak¿e czekam na dostawe i szczerze polecam ja najchetniej nosi³abym wszystkie kolory ³±cznie z ró¿owymi
Ja to nie wiedzia³abym z czym nosiæ takie rurki Ale i tak ju¿ od roku aktywnie siedzê na Wiza¿u i trochê mi siê styl wypracowuje. Powoli powoli

Cytat:
Monia, u nas to samo...pó³ miasta wyjecha³o i nikt nie wraca...ja chyba te¿ zawalê rok i posiedzê do lutego..semestr zimowy Mi przepisz±, bo zda³am wszystko w pierwszych terminach..a od lutego bêdê uczy³a siê na sesjê letni±. I masz racjê, pod szlifujê jêzyk i zarobiê kasy, ¿eby tutaj nie przejmowaæ siê czy Mi wystarczy do nastêpnego miesi±ca.

ja w piersiach mam 83cm. w talii( najwê¿sze miejsce 63cm) a wbiodrach(najszersze miejsce) 83cm. Czyli mam figurê jab³ka, zero wciêcia w talii....noga to mnie najmniej interesuje..mam ma³o, i ca³y czas spada..zaraz pod po¶ladkiem mam 48cm..nad kolanem 30cm..przez miesi±c uby³o Mi z nóg po 2cm. a z talii nic-hehe...to siê nazywa oporny brzuchol!

Baletnico, a mo¿e kup sobie twister. Przyznam, ¿e mia³am ten sam problem. Chud³am, ale talia sta³a praktycznie w miejscu. Fakt, ¿e jakie¶ tam wciêcie mi Bozia da³a, ale resztê wypracowa³am na twisterku. Chyba, ¿e masz hula hop - to chyba podobny efekt daje
Co do wyjazdu, jestem jak najbardziej za. Ja niestety nie mam takiej mo¿liwo¶ci, bo obieca³am sobie pisaæ pracê mgr na wakacjach. Studiujê 2 kierunki i pó¼niej mogê mieæ na to ma³o czasu. Wolê to zrobiæ teraz. A Ty mo¿esz sobie wyjechaæ bez ¿adnych konsekwencji. A Ty do Anglii by¶ jecha³a? Je¶li tak to baaardzo zazdroszczê

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.