|
|
#91 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 752
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VII
jomic sama praca mnie tak nie mêczy, jak my¶l o niej... a pracujê bo w³a¶ciwie muszê... jeszcze zobaczê, je¶li na parwdê bêdê siê coraz bardziej mêczyæ dam sobie spokój
Lunatyczka ten problem nie le¿y w pracy, tylko w mojej psychice... niezale¿nie jaka to praca ja i tak bêdê siê mêczyæ... Trinu ja palenie planujê jutro po pracy ![]() ja o zag³ówkau pamieta³am zawsze
Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2011-07-05 o 22:52 |
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 407
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;27959812]
Lunatyczka ten problem nie le¿y w pracy, tylko w mojej psychice... niezale¿nie jaka to praca ja i tak bêdê siê mêczyæ... [/QUOTE] Ale jaka¶ zmiana mo¿e jednak pomo¿e
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
misi nie jest ¼le.My¶la³am, ¿e bêdzie gorzej. Wiadomo na pocz±tku jest trudno jak kto¶ (czyt. ja) jest nie przyzwyczajony do pracy, ale z czasem idzie siê z tym oswoiæ
najgorsi s± upierdliwi klienci wobec których musisz zachowaæ spokój
|
|
|
|
#94 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 464
|
Cytat:
Nie lubiê poprawiaæ zag³ówka, siedzimy na siedzeniu i wykrêcamy sobie rêce do ty³u, miê¶nie ramion mnie wtedy bol±, i raz siê zag³ówek podniesie za wysoko a raz zostanie za nisko, ale na egzaminie to mo¿na chod¼by go sprawdziæ by widzielii ¿e o tym pamiêtamy. |
|
|
|
|
#95 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 752
|
Lunatyczka to jedyna praca jak± znalaz³am i nie chcê znów przyuczaæ siê do pracy, a ta praca nie jest z³a, tylko ja mam co¶ z psychik±...
princeseczka bardzo siê cieszê te¿ znam z pracy upierdliwych klientów Plasticzek odebrany, pierwsze 30km samodzielnie zrobione, ale jako¶ siê niespecjalnie cieszê... |
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 464
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;27962641]
Plasticzek odebrany, pierwsze 30km samodzielnie zrobione, ale jako¶ siê niespecjalnie cieszê...[/QUOTE] Oj ja bym skaka³a pod sufit gdybym mia³a "pozwolenie na jazdê". Na razie w sferze marzeñ. |
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 296
|
Obla³am dzi¶... I jestem niesamowicie wkurzona, poniewa¿ uwa¿am, ¿e góry by³o ustawione przez egzaminatora, ¿e oblejê. Po pierwsze strasznie siê spieszy³, pogania³ mnie wrêcz z przygotowaniem, koñcz±c ³uk do przodu krzycza³ do mnie, ¿ebym szybko robi³a do ty³u. Fakt, by³o mnóstwo ludzi na tê godzinê i mo¿e dlatego tak siê spieszy³. Pierwszy raz zarzuci³ mi b³±d przy zatrzymywaniu siê w kopercie do przodu, uzna³, ¿e zatrzyma³am siê nieco przed lini±, a potem szybko dojecha³am jeszcze te pare cm. My¶lê sobie- no ok, mo¿e faktycznie. Ale dobi³o mnie kiedy przy drugie próbie cofaj±c (³uk robi³am na sposób, wiek , ¿e w dobrym momencie skrêci³am itp., widzia³am, ¿e siê mieszcze miêdzy liniami i on mi krzyczy, ¿e dotknê³am lini lewym przednim ko³em (nie przejecha³am po niej, tylko dotknê³am).Wydaje mi siê to niemo¿liwe by³o, poniewa¿ doskonale widzia³am, ¿e mieszczê siê, ale nie da³o siê z nim dyskutowaæ. Jeszcze nasuwa mi siê my¶l, ¿e on nie móg³by nawet tego dojrzeæ bo sta³ , za samochodem , a lini podobno dotknê³am z przodu. No có¿, odwo³aæ siê nie odwo³am, bo nie mam szans wygrania tego. Ale nie ukrywam, ¿e czujê siê troszkê niesprawiedliwie oblana.
|
#98 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 676
|
Cytat:
ale trzeba byc dobrej mysli ze nastepnym razem bedzie ok- wiem ze to marne pocieszenie ale napewno tak bedzie a jak tak dluzej czytam o tych humorach E to juz mnie szlag trafia!!! i do tego ta pogoda
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 249
|
Dzieñ dobry ! ta pogoda mnie po prostu wykoñczy psychicznie , nic mi siê nie chce, mam ochotê usi±¶æ i p³akaæ echh
![]() ja zag³ówki poprawia³am zawsze i zawsze I. mi wbija³ do g³owy ¿ebym o tym pamiêta³a , ¿e trzeba je dotkn±æ chocia¿ .. chod¼ przyznam siê ¿e najbardziej nie lubi³am w³asnie tego je¶li chodzi o przygotowanie do jazdy. To wykrzywianie siê na fotelu i wyci±ganie r±k brr .. andziutek a to ¶winia ten egzaminator ![]() nawet nie chce sobie wyobra¿aæ jaka z³o¶æ jest teraz w Tobie .. no sama bym siê wkurzy³a niemi³osiernie . Ale có¿ nic ju¿ tego nie zmieni :/ teraz tylko musisz siê nastawiæ na kolejn± próbê i g³owa do góry ! misislipy gratuluje odwagi! ja do tej pory nie je¼dzi³am chole*** czemu ja siê tak boje ;/ mam milion wyt³umaczeñ ¿eby tylko nie je¼dziæ .. a to @ i z³e samopoczucie , a to znowu deszcz, a to zimno, a to szkoda paliwa , a to nie ma po co , a teraz w dodatku wziê³o mnie choróbsko i raz mi zimno raz gor±co, z nosa siê lejê echh
".Bo s± dwa rodzaje bólu (...). Cierpienie fizyczne i cierpienie duchowe. Cierpienie fizyczne siê znosi. Cierpienie duchowe siê wybiera." Éric-Emmanuel Schmitt — Oskar i pani Ró¿a Wygralam walkê o marzenia
: Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!![]() |
|
|
|
#100 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 201
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;27962641]Plasticzek odebrany, pierwsze 30km samodzielnie zrobione, ale jako¶ siê niespecjalnie cieszê...[/QUOTE]
misislipy, co siê dzieje? Dlaczego siê nie cieszysz? Przecie¿ tyle na to czeka³a¶ Cytat:
![]() Co do tego, co zarzuci³ Ci egzaminator - có¿, wydaje mi siê to do¶æ dziwne Przecie¿ nie jest powiedziane, ¿e musisz ³uk zrobiæ w ustalonym czasie. To pospieszanie przecie¿ wcale nie pomaga. Chamstwo i tyle. Przykro mi andziutku ![]() karolciu - odwagi! Najtrudniejszy pierwszy krok, pó¼niej ju¿ bêdzie z górki Ach i powrotu do zdrówka ¿yczê!
Edytowane przez Minnieee Czas edycji: 2011-07-06 o 10:23 |
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 272
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;27962641]
Plasticzek odebrany, pierwsze 30km samodzielnie zrobione, ale jako¶ siê niespecjalnie cieszê...[/QUOTE] Kobieto, we¼ siê w gar¶æ! Nie ma prawka - ¼le. Jest prawko - jeszcze gorzej. Kochana, przepraszam ¿e tak piszê, ale naprawdê ju¿ troszkê przesadzasz. Na si³ê szukanie problemów Postaw siê z innej strony: zda³a¶, masz prawko, mo¿esz je¼dziæ, masz pracê, masz t¿, "wygra³a¶" wyjazd do Krk. Bo¿e, jak ja bym siê z tym wszystkim z Tob± chêtnie zamieni³a. No to ju¿ nie narzekasz i siê u¶miechasz, tak? andziutek, gdzie s± tacy straszni egzaminatorzy? Pogoda okropna. Muszê i¶æ do fotografa, ale tak leje, ¿e siê nie da. |
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;27962641]Lunatyczka to jedyna praca jak± znalaz³am i nie chcê znów przyuczaæ siê do pracy, a ta praca nie jest z³a, tylko ja mam co¶ z psychik±...
Plasticzek odebrany, pierwsze 30km samodzielnie zrobione, ale jako¶ siê niespecjalnie cieszê...[/QUOTE] No jak to? Tyle czekania i nie cieszysz siê? Co jest nie tak, skoro to nie o pracê chodzi? Z kim odebra³a¶? Cytat:
![]() Ale je¶li chodzi o te linie to nie mo¿esz byæ pewna, skoro robi³a¶ na sposób, bo pacho³ek móg³ byæ trochê przesuniêty, albo co¶.. Je¶li masz racjê, to s± nagrania, mog³aby¶ wygraæ. Zaksiêgowali mi wp³atê na uczelniach! |
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
super ! ciesze sie Twoim szczê¶ciem
".Bo s± dwa rodzaje bólu (...). Cierpienie fizyczne i cierpienie duchowe. Cierpienie fizyczne siê znosi. Cierpienie duchowe siê wybiera." Éric-Emmanuel Schmitt — Oskar i pani Ró¿a Wygralam walkê o marzenia
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Dziêkujê
Ja te¿ siê ogromnie cieszê, bo na dwóch mam do jutra rekrutacje, a pieniêdzy nie by³o. Tak, wiem, moja wina, ¿e zabra³am siê za to tak pó¼no
|
|
|
|
#105 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 542
|
Cytat:
Zgadzam siê z Tob± Eroll A Ty Sylwia spróbuj spojrzeæ na to z innej strony, w³±¶nie takiej jak± opisa³a Ci Monika...Masz fajnego faceta, prawko, pracê- to naprawdê jest powód do rado¶ci Zawsze staram siê ¿eby jak±¶ choæby dorywcz± pracê z³apaæ Tak wiêc: G£OWA DO GÓRY I SIÊ NIE PRZEJMUJEMY JU¯ TAK WSZYSTKIM! A ja by³am wczoraj na szkoleniu BHP w sprawie pracy Jutro idê podpisaæ umowê i bêdê robiæ w Mcdonalds ![]() Wogóle wczoraj mega mi³y dzieñ T¿ zrobi³ mi³y prezent z okazji imienin i banan na buzi by³ przez ca³y dzieñ A ta pogoda mnie dobija, w góry to chyba w te wakacje nie pojadê jak tak bêdzie la³o i la³o, brrr...:P Aaaa princeseczka te¿ ju¿ pracowa³am na kasie... Niektórych klientów to mia³am ochotê rozwaliæ Ale zdarza³y siê te¿ mi³e <czytaj przystojni, m³odzi, mili faceci > wyj±tki
![]() Edytowane przez _gatinha_ Czas edycji: 2011-07-06 o 10:58 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 365
|
Witajcie
![]() Do³±czam do kolejnej czê¶ci. Wczoraj skoñczy³am 20. godzinê. Instruktor mówi³ do mnie: "obud¼ siê", je¼dzi³am jak nieprzytomna. Oby dzisiaj by³o lepiej
|
#107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Totalne rozkojarzenie, je¼d¿enie jak nieprzytomna Napewno bêdzie lepiej, walnij sobie mo¿e jak±¶ dobr± kawkê, mo¿e to przez t± pogodê; ci¶nienie ni¿sze, spaæ siê chce itp ![]() Powodzenia na jazdach! A Ty karolcia wierzê, ¿e szybko siê przekonasz, ¿eby jednak wsi±¶æ za kierownicê! Dasz rady!
![]() Edytowane przez _gatinha_ Czas edycji: 2011-07-06 o 11:05 |
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#109 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja ju¿ mam jutro wyniki.Cytat:
|
||
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja mam pierwsze wyniki 13 dopiero.. Trzymam za Ciebie kciuki ![]() To czemu sobie jej nie wyrobisz? Przydatna jest prawie wszêdzie, gdzie chcia³aby¶ sobie jak±¶ pracê znale¼æ
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i gratuluje pracy jak dla mnie na poczatek dobre i to , a tak jak sama pisa³a¶ pieni±¿ki które sama , saodzielnie uzbierasz s± wiielkim skarbem i wydaje siê je zazwyczaj z g³ow± . no i mam nadziejê ¿e czê¶ciej bêd± Ciê spotyka³y te mi³e wyj±tki ( przystojniaczki mmm ) ni¿ zrzêdliwi klienci
|
|
|
|
#112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Eroll Szkoda, ale znajdziesz co¶ pewnie jeszcze
Oj teraz doczyta³am co dopisa³a¶...Kurcze, niefajnie. No ale masz jeszcze wolne do pa¼dziernika wiêc mo¿e akurat co¶ siê trafi- trzymam kciuki!karolciab93 No i super, tak trzymaæ Dziêkujê ¶licznie
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja my¶lê, ¿e warto j± wyrobiæ, ¿eby mieæ ju¿ jakby siê pojawi³a jaka¶ oferta
|
|
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziêkujê
Ale je¿eli do teraz siê nie trafi³o, w±tpiê ¿ebym co¶ znalaz³a. Ja mam s³omiany zapa³ tylko ;p Mo¿e siê do cateringu jeszcze wkrêcê jako¶.Zbaczamy z tematu, koniec tego offtopu |
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ju¿ nic nie mówiê
|
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 201
|
Kochane, tak jak obieca³am - wrzucam zdjêcia
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Rozeznanie
|
produktywne to jeste¶cie na maxa hihihi
witam Cytat:
zaraz po zdanym egzaminie E. bêdzie wystawia³ za¶wiadczenie i bêdzie mo¿na je¼dziæ od razu autem - zanim odbierze siê plastyczek tylko od kiedy? od kiedy? Trinu08, andziutek trzeba wierzyæ ¿e nastêpnym razem siê uda misislipy, a co to za jakie¶ fochy? proszê mi tu skakaæ z rado¶ci kurde mi by siê przyda³a jaka¶ dodatkowa fucha na popo³udnia - najlepiej taka domowa - ehh ale ciê¿ko co¶ znale¼æ karolciab93, autko wypucowane to szkoda ¿eby siê kurzy³o - jak nie dla siebie to zrób to dla autka i poczuj moc w sobie ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Minnieee - raz jeszcze gratulujê , fajna furka
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

najgorsi s± upierdliwi klienci wobec których musisz zachowaæ spokój

te¿ znam z pracy upierdliwych klientów 

chole*** czemu ja siê tak boje ;/ mam milion wyt³umaczeñ ¿eby tylko nie je¼dziæ .. a to @ i z³e samopoczucie , a to znowu deszcz, a to zimno, a to szkoda paliwa , a to nie ma po co , a teraz w dodatku wziê³o mnie choróbsko
: Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!

Ale zdarza³y siê te¿ mi³e <czytaj przystojni, m³odzi, mili faceci 
(30/30)