Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VII - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-07-05, 22:50   #91
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 25 752
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VII

jomic sama praca mnie tak nie mêczy, jak my¶l o niej... a pracujê bo w³a¶ciwie muszê... jeszcze zobaczê, je¶li na parwdê bêdê siê coraz bardziej mêczyæ dam sobie spokój

Lunatyczka ten problem nie le¿y w pracy, tylko w mojej psychice... niezale¿nie jaka to praca ja i tak bêdê siê mêczyæ...

Trinu
ja palenie planujê jutro po pracy

ja o zag³ówkau pamieta³am zawsze

Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Czas edycji: 2011-07-05 o 22:52
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-05, 22:56   #92
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 407

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;27959812]
Lunatyczka ten problem nie le¿y w pracy, tylko w mojej psychice... niezale¿nie jaka to praca ja i tak bêdê siê mêczyæ...
[/QUOTE]
Ale jaka¶ zmiana mo¿e jednak pomo¿e

LunatyczkaBB jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-06, 06:10   #93
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

misi nie jest ¼le.My¶la³am, ¿e bêdzie gorzej. Wiadomo na pocz±tku jest trudno jak kto¶ (czyt. ja) jest nie przyzwyczajony do pracy, ale z czasem idzie siê z tym oswoiæ najgorsi s± upierdliwi klienci wobec których musisz zachowaæ spokój

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-06, 08:19   #94
Sylwia1900r
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 464

Cytat:
Napisane przez Minnieee Poka¿ wiadomo¶æ
Ja równie¿ nigdy nie poprawia³am zag³ówków. Na egzaminie te¿ tego nie zrobi³am i egzaminator nie zwróci³ mi uwagi
Zag³ówki poprawia³am chyba na 2 pierwszych jazdach, potem nie, no i ze dwie jazdy do ty³u dla przypomnienia.
Nie lubiê poprawiaæ zag³ówka, siedzimy na siedzeniu i wykrêcamy sobie rêce do ty³u, miê¶nie ramion mnie wtedy bol±, i raz siê zag³ówek podniesie za wysoko a raz zostanie za nisko, ale na egzaminie to mo¿na chod¼by go sprawdziæ by widzielii ¿e o tym pamiêtamy.
Sylwia1900r jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-06, 08:32   #95
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 25 752

Lunatyczka to jedyna praca jak± znalaz³am i nie chcê znów przyuczaæ siê do pracy, a ta praca nie jest z³a, tylko ja mam co¶ z psychik±...
princeseczka bardzo siê cieszê te¿ znam z pracy upierdliwych klientów

Plasticzek odebrany, pierwsze 30km samodzielnie zrobione, ale jako¶ siê niespecjalnie cieszê...
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-06, 08:43   #96
Sylwia1900r
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 464

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;27962641]
Plasticzek odebrany, pierwsze 30km samodzielnie zrobione, ale jako¶ siê niespecjalnie cieszê...[/QUOTE]
Oj ja bym skaka³a pod sufit gdybym mia³a "pozwolenie na jazdê".
Na razie w sferze marzeñ.
Sylwia1900r jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-06, 08:51   #97
andziutek
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 296

Obla³am dzi¶... I jestem niesamowicie wkurzona, poniewa¿ uwa¿am, ¿e góry by³o ustawione przez egzaminatora, ¿e oblejê. Po pierwsze strasznie siê spieszy³, pogania³ mnie wrêcz z przygotowaniem, koñcz±c ³uk do przodu krzycza³ do mnie, ¿ebym szybko robi³a do ty³u. Fakt, by³o mnóstwo ludzi na tê godzinê i mo¿e dlatego tak siê spieszy³. Pierwszy raz zarzuci³ mi b³±d przy zatrzymywaniu siê w kopercie do przodu, uzna³, ¿e zatrzyma³am siê nieco przed lini±, a potem szybko dojecha³am jeszcze te pare cm. My¶lê sobie- no ok, mo¿e faktycznie. Ale dobi³o mnie kiedy przy drugie próbie cofaj±c (³uk robi³am na sposób, wiek , ¿e w dobrym momencie skrêci³am itp., widzia³am, ¿e siê mieszcze miêdzy liniami i on mi krzyczy, ¿e dotknê³am lini lewym przednim ko³em (nie przejecha³am po niej, tylko dotknê³am).Wydaje mi siê to niemo¿liwe by³o, poniewa¿ doskonale widzia³am, ¿e mieszczê siê, ale nie da³o siê z nim dyskutowaæ. Jeszcze nasuwa mi siê my¶l, ¿e on nie móg³by nawet tego dojrzeæ bo sta³ , za samochodem , a lini podobno dotknê³am z przodu. No có¿, odwo³aæ siê nie odwo³am, bo nie mam szans wygrania tego. Ale nie ukrywam, ¿e czujê siê troszkê niesprawiedliwie oblana.
Wszystko dla Muzyki...''

OSTR- 'Pegaz'
andziutek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-06, 09:41   #98
sally
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 676

Cytat:
Napisane przez andziutek Poka¿ wiadomo¶æ
Obla³am dzi¶... I jestem niesamowicie wkurzona, poniewa¿ uwa¿am, ¿e góry by³o ustawione przez egzaminatora, ¿e oblejê. Po pierwsze strasznie siê spieszy³, pogania³ mnie wrêcz z przygotowaniem, koñcz±c ³uk do przodu krzycza³ do mnie, ¿ebym szybko robi³a do ty³u. Fakt, by³o mnóstwo ludzi na tê godzinê i mo¿e dlatego tak siê spieszy³. Pierwszy raz zarzuci³ mi b³±d przy zatrzymywaniu siê w kopercie do przodu, uzna³, ¿e zatrzyma³am siê nieco przed lini±, a potem szybko dojecha³am jeszcze te pare cm. My¶lê sobie- no ok, mo¿e faktycznie. Ale dobi³o mnie kiedy przy drugie próbie cofaj±c (³uk robi³am na sposób, wiek , ¿e w dobrym momencie skrêci³am itp., widzia³am, ¿e siê mieszcze miêdzy liniami i on mi krzyczy, ¿e dotknê³am lini lewym przednim ko³em (nie przejecha³am po niej, tylko dotknê³am).Wydaje mi siê to niemo¿liwe by³o, poniewa¿ doskonale widzia³am, ¿e mieszczê siê, ale nie da³o siê z nim dyskutowaæ. Jeszcze nasuwa mi siê my¶l, ¿e on nie móg³by nawet tego dojrzeæ bo sta³ , za samochodem , a lini podobno dotknê³am z przodu. No có¿, odwo³aæ siê nie odwo³am, bo nie mam szans wygrania tego. Ale nie ukrywam, ¿e czujê siê troszkê niesprawiedliwie oblana.

bardzo ci wspolczuje, kurcze ¿ycie to nie bajka, dlaczego to wszystko jest takie niesprawiedliwe ?????????????? ale trzeba byc dobrej mysli ze nastepnym razem bedzie ok- wiem ze to marne pocieszenie ale napewno tak bedzie a jak tak dluzej czytam o tych humorach E to juz mnie szlag trafia!!! i do tego ta pogoda
Stary 2011-07-06, 10:01   #99
karolciab93
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 249

Dzieñ dobry ! ta pogoda mnie po prostu wykoñczy psychicznie , nic mi siê nie chce, mam ochotê usi±¶æ i p³akaæ echh
ja zag³ówki poprawia³am zawsze i zawsze I. mi wbija³ do g³owy ¿ebym o tym pamiêta³a , ¿e trzeba je dotkn±æ chocia¿ .. chod¼ przyznam siê ¿e najbardziej nie lubi³am w³asnie tego je¶li chodzi o przygotowanie do jazdy. To wykrzywianie siê na fotelu i wyci±ganie r±k brr ..

andziutek a to ¶winia ten egzaminator co on sobie my¶li , przecie¿ Ty wcale nie musisz siê spieszyæ nie ma wyznaczonego czasu ¿e masz ile¶ min i musisz w tym czasie zrobiæ ³uk ;/ echh wspó³czuje
nawet nie chce sobie wyobra¿aæ jaka z³o¶æ jest teraz w Tobie .. no sama bym siê wkurzy³a niemi³osiernie . Ale có¿ nic ju¿ tego nie zmieni :/ teraz tylko musisz siê nastawiæ na kolejn± próbê i g³owa do góry !

misislipy gratuluje odwagi!
ja do tej pory nie je¼dzi³am chole*** czemu ja siê tak boje ;/ mam milion wyt³umaczeñ ¿eby tylko nie je¼dziæ .. a to @ i z³e samopoczucie , a to znowu deszcz, a to zimno, a to szkoda paliwa , a to nie ma po co , a teraz w dodatku wziê³o mnie choróbsko i raz mi zimno raz gor±co, z nosa siê lejê echh a¿ mi samej przed sob± wstyd ¿e tyle wymy¶lam i siê nie prze³amiê ...

Wygralam walkê o marzenia : Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!
karolciab93 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-06, 10:06   #100
Minnieee
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 201

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;27962641]Plasticzek odebrany, pierwsze 30km samodzielnie zrobione, ale jako¶ siê niespecjalnie cieszê...[/QUOTE]

misislipy, co siê dzieje?
Dlaczego siê nie cieszysz? Przecie¿ tyle na to czeka³a¶

Cytat:
Co do tego, ¿e by³o mnóstwo ludzi na tê godzinê - widzisz, podczas mojego egzaminu by³o tak samo, ale podej¶cie egzaminatorów by³o tak kpi±co-olewaj±ce, ¿e po ka¿dym egzaminie ka¿dy jeden szed³ na przerwê, najczê¶ciej pó³godzinn±. A ty cz³owieku czekaj
Co do tego, co zarzuci³ Ci egzaminator - có¿, wydaje mi siê to do¶æ dziwne Przecie¿ nie jest powiedziane, ¿e musisz ³uk zrobiæ w ustalonym czasie. To pospieszanie przecie¿ wcale nie pomaga. Chamstwo i tyle. Przykro mi andziutku

karolciu - odwagi! Na pewno sobie poradzisz Najtrudniejszy pierwszy krok, pó¼niej ju¿ bêdzie z górki
Ach i powrotu do zdrówka ¿yczê!

Edytowane przez Minnieee
Czas edycji: 2011-07-06 o 10:23
Minnieee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-06, 10:40   #101
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 272

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;27962641]
Plasticzek odebrany, pierwsze 30km samodzielnie zrobione, ale jako¶ siê niespecjalnie cieszê...[/QUOTE]
Kobieto, we¼ siê w gar¶æ! Nie ma prawka - ¼le. Jest prawko - jeszcze gorzej. Kochana, przepraszam ¿e tak piszê, ale naprawdê ju¿ troszkê przesadzasz. Na si³ê szukanie problemów Postaw siê z innej strony: zda³a¶, masz prawko, mo¿esz je¼dziæ, masz pracê, masz t¿, "wygra³a¶" wyjazd do Krk. Bo¿e, jak ja bym siê z tym wszystkim z Tob± chêtnie zamieni³a. No to ju¿ nie narzekasz i siê u¶miechasz, tak?

andziutek, gdzie s± tacy straszni egzaminatorzy?

Pogoda okropna. Muszê i¶æ do fotografa, ale tak leje, ¿e siê nie da.
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-06, 10:46   #102
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;27962641]Lunatyczka to jedyna praca jak± znalaz³am i nie chcê znów przyuczaæ siê do pracy, a ta praca nie jest z³a, tylko ja mam co¶ z psychik±...

No jak to? Tyle czekania i nie cieszysz siê?
Co jest nie tak, skoro to nie o pracê chodzi?
Z kim odebra³a¶?

Cytat:
Z tym ponaglaniem to przegiêcie
Ale je¶li chodzi o te linie to nie mo¿esz byæ pewna, skoro robi³a¶ na sposób, bo pacho³ek móg³ byæ trochê przesuniêty, albo co¶..
Je¶li masz racjê, to s± nagrania, mog³aby¶ wygraæ.

Zaksiêgowali mi wp³atê na uczelniach!

Stary 2011-07-06, 10:48   #103
karolciab93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Poka¿ wiadomo¶æ

Zaksiêgowali mi wp³atê na uczelniach!
super ! ciesze sie Twoim szczê¶ciem

Stary 2011-07-06, 10:53   #104
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolciab93 Poka¿ wiadomo¶æ
super ! ciesze sie Twoim szczê¶ciem
Dziêkujê .
Ja te¿ siê ogromnie cieszê, bo na dwóch mam do jutra rekrutacje, a pieniêdzy nie by³o. Tak, wiem, moja wina, ¿e zabra³am siê za to tak pó¼no . Ale g³upi ma chyba zawsze szczê¶cie...

Stary 2011-07-06, 10:57   #105
_gatinha_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 542

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
Kobieto, we¼ siê w gar¶æ! Nie ma prawka - ¼le. Jest prawko - jeszcze gorzej. Kochana, przepraszam ¿e tak piszê, ale naprawdê ju¿ troszkê przesadzasz. Na si³ê szukanie problemów Postaw siê z innej strony: zda³a¶, masz prawko, mo¿esz je¼dziæ, masz pracê, masz t¿, "wygra³a¶" wyjazd do Krk. Bo¿e, jak ja bym siê z tym wszystkim z Tob± chêtnie zamieni³a. No to ju¿ nie narzekasz i siê u¶miechasz, tak?

Pogoda okropna. Muszê i¶æ do fotografa, ale tak leje, ¿e siê nie da.

Zgadzam siê z Tob± Eroll A Ty Sylwia spróbuj spojrzeæ na to z innej strony, w³±¶nie takiej jak± opisa³a Ci Monika...Masz fajnego faceta, prawko, pracê- to naprawdê jest powód do rado¶ci A praca jak to praca, nie zawsze jest dobrze, czasem jest ciê¿ko, ma siê ochotê tym w cholerê rzuciæ ale tak nie wolno, trzeba walczyæ! Pomy¶l sobie, ¿e jak sobie od³o¿ysz jakie¶ pieni±dze to bêdziesz je mog³a potem w mi³y sposób spo¿ytkowaæ a nie musieæ braæ od rodziców, nie wiem jak na Ciebie ale na mnie to w 100% dzia³a. Nie pamiêtam kiedy ostatni raz bra³am kasê od rodziców Zawsze staram siê ¿eby jak±¶ choæby dorywcz± pracê z³apaæ
Tak wiêc: G£OWA DO GÓRY I SIÊ NIE PRZEJMUJEMY JU¯ TAK WSZYSTKIM!

A ja by³am wczoraj na szkoleniu BHP w sprawie pracy Jutro idê podpisaæ umowê i bêdê robiæ w Mcdonalds Moim marzeniem to nie jest ale teraz jest ciê¿ko cokolwiek znale¼æ...A mo¿e akurat tam nie bêdzie tak ¼le

Wogóle wczoraj mega mi³y dzieñ T¿ zrobi³ mi³y prezent z okazji imienin i banan na buzi by³ przez ca³y dzieñ

A ta pogoda mnie dobija, w góry to chyba w te wakacje nie pojadê jak tak bêdzie la³o i la³o, brrr...:P

Aaaa princeseczka te¿ ju¿ pracowa³am na kasie... Niektórych klientów to mia³am ochotê rozwaliæ Ale zdarza³y siê te¿ mi³e <czytaj przystojni, m³odzi, mili faceci > wyj±tki

Edytowane przez _gatinha_
Czas edycji: 2011-07-06 o 10:58
_gatinha_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 11:02   #106
Cecilia89
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 365

Witajcie

Do³±czam do kolejnej czê¶ci. Wczoraj skoñczy³am 20. godzinê. Instruktor mówi³ do mnie: "obud¼ siê", je¼dzi³am jak nieprzytomna. Oby dzisiaj by³o lepiej
Cecilia89 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-06, 11:04   #107
_gatinha_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie

Do³±czam do kolejnej czê¶ci. Wczoraj skoñczy³am 20. godzinê. Instruktor mówi³ do mnie: "obud¼ siê", je¼dzi³am jak nieprzytomna. Oby dzisiaj by³o lepiej
Te¿ tak kiedy¶ mia³am Totalne rozkojarzenie, je¼d¿enie jak nieprzytomna
Napewno bêdzie lepiej, walnij sobie mo¿e jak±¶ dobr± kawkê, mo¿e to przez t± pogodê; ci¶nienie ni¿sze, spaæ siê chce itp
Powodzenia na jazdach!

A Ty karolcia wierzê, ¿e szybko siê przekonasz, ¿eby jednak wsi±¶æ za kierownicê! Dasz rady!

Edytowane przez _gatinha_
Czas edycji: 2011-07-06 o 11:05
_gatinha_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-06, 11:10   #108
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie

Ka¿dy w swojej eLkowej karierze ma chyba taki dzieñ

Stary 2011-07-06, 11:24   #109
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja te¿ siê ogromnie cieszê, bo na dwóch mam do jutra rekrutacje, a pieniêdzy nie by³o. Tak, wiem, moja wina, ¿e zabra³am siê za to tak pó¼no . Ale g³upi ma chyba zawsze szczê¶cie...
Z³o¿y³a¶ na t± trzeci±? To teraz trzymamy kciuki Ja ju¿ mam jutro wyniki.

Cytat:
Napisane przez _gatinha_ Poka¿ wiadomo¶æ
A ja by³am wczoraj na szkoleniu BHP w sprawie pracy Jutro idê podpisaæ umowê i bêdê robiæ w Mcdonalds Moim marzeniem to nie jest ale teraz jest ciê¿ko cokolwiek znale¼æ...A mo¿e akurat tam nie bêdzie tak ¼le
Sk³adam do nich podanie. Ale mieli du¿o chêtnych i mnie odrzucili z powodu braku ksi±¿eczki
Stary 2011-07-06, 11:29   #110
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Z³o¿y³a¶ na t± trzeci±? To teraz trzymamy kciuki Ja ju¿ mam jutro wyniki.

Sk³adam do nich podanie. Ale mieli du¿o chêtnych i mnie odrzucili z powodu braku ksi±¿eczki
Tak, w koñcu siê na co¶ zdecydowa³am .
Ja mam pierwsze wyniki 13 dopiero..
Trzymam za Ciebie kciuki

To czemu sobie jej nie wyrobisz? Przydatna jest prawie wszêdzie, gdzie chcia³aby¶ sobie jak±¶ pracê znale¼æ

Stary 2011-07-06, 11:32   #111
karolciab93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _gatinha_ Poka¿ wiadomo¶æ

A Ty karolcia wierzê, ¿e szybko siê przekonasz, ¿eby jednak wsi±¶æ za kierownicê! Dasz rady!
dziêki kochana ;* czuje ¿e powoli siê prze³amuje.. widocznie mi potrzeba trpchu wiêcej czasu ...
i gratuluje pracy jak dla mnie na poczatek dobre i to , a tak jak sama pisa³a¶ pieni±¿ki które sama , saodzielnie uzbierasz s± wiielkim skarbem i wydaje siê je zazwyczaj z g³ow± . no i mam nadziejê ¿e czê¶ciej bêd± Ciê spotyka³y te mi³e wyj±tki ( przystojniaczki mmm ) ni¿ zrzêdliwi klienci

Stary 2011-07-06, 11:36   #112
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
To czemu sobie jej nie wyrobisz? Przydatna jest prawie wszêdzie, gdzie chcia³aby¶ sobie jak±¶ pracê znale¼æ
Jakbym mia³a pewno¶æ, ¿e gdzie¶ z ni± mnie na pewno by przyjêli to bym sobie j± bez problemu wyrobi³a. Ale po raz pierwszy o niej us³ysza³am w³a¶nie jak sk³adam podanie do MC jakie¶ dwa miesi±ce temu. W moim miasteczku nie ma pracy nawet z tak± ksi±¿eczk±
Stary 2011-07-06, 11:41   #113
_gatinha_
Zadomowienie

Eroll Szkoda, ale znajdziesz co¶ pewnie jeszcze A ksi±¿eczkê mo¿e sobie wyrób? Teraz sprzydaje siê praktycznie do ka¿dej pracy, czy to kasa, czy wyk³adanie towaru, inwentaryzacja itp... Oj teraz doczyta³am co dopisa³a¶...Kurcze, niefajnie. No ale masz jeszcze wolne do pa¼dziernika wiêc mo¿e akurat co¶ siê trafi- trzymam kciuki!

karolciab93 No i super, tak trzymaæ Dziêkujê ¶licznie

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 11:42   #114
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbym mia³a pewno¶æ, ¿e gdzie¶ z ni± mnie na pewno by przyjêli to bym sobie j± bez problemu wyrobi³a. Ale po raz pierwszy o niej us³ysza³am w³a¶nie jak sk³adam podanie do MC jakie¶ dwa miesi±ce temu. W moim miasteczku nie ma pracy nawet z tak± ksi±¿eczk±
Wszêdzie w gastronomi i kontakcie z ¿ywno¶ci± trzeba j± mieæ .
Ja my¶lê, ¿e warto j± wyrobiæ, ¿eby mieæ ju¿ jakby siê pojawi³a jaka¶ oferta

Stary 2011-07-06, 11:48   #115
Eroll
Wtajemniczenie

Dziêkujê Ale je¿eli do teraz siê nie trafi³o, w±tpiê ¿ebym co¶ znalaz³a. Ja mam s³omiany zapa³ tylko ;p Mo¿e siê do cateringu jeszcze wkrêcê jako¶.

Zbaczamy z tematu, koniec tego offtopu
Stary 2011-07-06, 11:49   #116
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Dziêkujê Ale je¿eli do teraz siê nie trafi³o, w±tpiê ¿ebym co¶ znalaz³a. Ja mam s³omiany zapa³ tylko ;p Mo¿e siê do cateringu jeszcze wkrêcê jako¶.

Zbaczamy z tematu, koniec tego offtopu
Do cateringu te¿ jest potrzebna ksi±¿eczka .

Ju¿ nic nie mówiê

Stary 2011-07-06, 11:49   #117
Minnieee
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 201

Kochane, tak jak obieca³am - wrzucam zdjêcia
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 003.jpg (38,4 KB, 34 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 004.jpg (47,6 KB, 21 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 007.jpg (36,9 KB, 18 za³adowañ)

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 11:52   #118
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
£adniutkie .

Stary 2011-07-06, 12:04   #119
kaszkasz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 640
GG do kaszkasz

produktywne to jeste¶cie na maxa hihihi

witam

Cytat:
Napisane przez Sylwia1900r Poka¿ wiadomo¶æ
Oj ja bym skaka³a pod sufit gdybym mia³a "pozwolenie na jazdê".
Na razie w sferze marzeñ.
a czyta³am gdzie¶ ¿e chc± wprowadziæ nowe przepisy w tym temacie
zaraz po zdanym egzaminie E. bêdzie wystawia³ za¶wiadczenie i bêdzie mo¿na je¼dziæ od razu autem - zanim odbierze siê plastyczek
tylko od kiedy? od kiedy?

Trinu08, andziutek trzeba wierzyæ ¿e nastêpnym razem siê uda

misislipy, a co to za jakie¶ fochy? proszê mi tu skakaæ z rado¶ci

kurde mi by siê przyda³a jaka¶ dodatkowa fucha na popo³udnia - najlepiej taka domowa - ehh ale ciê¿ko co¶ znale¼æ

karolciab93, autko wypucowane to szkoda ¿eby siê kurzy³o - jak nie dla siebie to zrób to dla autka i poczuj moc w sobie

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Minnieee - raz jeszcze gratulujê , fajna furka

-------------------
kaszkasz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-06, 12:06   #120
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Do cateringu te¿ jest potrzebna ksi±¿eczka .
Tam gdzie ja chcê, nie trzeba

Cytat:
Piêkny
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.