SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-) - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-06, 09:16   #1231
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Przy takiej pogodzie pranie schnie minimum mtrzy dni!!
Oby się poprawiło, bo nic przed wyjazdem nie wypiorę...
No nic nie schnie, więc też muszę wcześniej poprać przed wyjazdem, a nie na ostatnią chwilę. Mam nadzieję, że mi się uda.

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość

jestem zachwycona naowym podkładem
jakim?

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość

A tak poza tym jednej z kierowników księgarni najpierw dali urlop, a potem jej powiedzieli, że co to w ogóle jest za branie 2 tyg urlopów no i ona zaczęła mówić, że ma opłacony wyjazd itd. Na co szefostwo, że ma przedstawić im rachunek albo potwierdzenie przelewu to urlop się odbędzie. Przecież to paranoja!

.
śmiać się czy płakać?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 09:27   #1232
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Nadia a w domu suszysz bo mi w domu w jeden dzien pranie schnie

Ja wcinam śniadanko i zaraz jade na zakupce i odebrac wyniki oby byly dobre

dzis u nas obiad po łatwiznie, kupne pyzy z miesem dla TZ a dla mnie pierogi z kapusta i grzybami a do tego barszczyk

W pt mam egzamin, materialu mnostwo a jeszcze nie zajrzałam dzis majstry beda robic szafe do wieczora wiec sie nie poucze, jutro do doktora, takze popraweczka jak bum cyk cyk
Susze w domu a i tak nie schnie
Jeszcze, tż przyniósł dwie siaty ubrań roboczych - już widzę to schnięcie

Właśnie, jaki podkład ?

Kelpie

Ale miałam dzisiaj sen

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-07-06 o 09:28
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 09:32   #1233
kraven
Zakorzenienie

Cześć

Nadia jaki sen

Ja na dyżurze siedze

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 09:35   #1234
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Cześć

Nadia jaki sen

Ja na dyżurze siedze
W skrócie:
Super facet rzucił dla mnie swoją laskę i porwał mnie na randkę

Stary 2011-07-06, 09:38   #1235
Talaaa87
Zadomowienie

Witajcie Kobietki Myślałam że dziś będzie ładna pogoda, albo że przynajmniej nie będzie padać. Wczoraj u mnie nawet juz słonko ładnie świeciło, a teraz jak się rozpadało to przestać nie może, a musze isć na zakupy a w traka pogode to nawet nosa za drzwi mi sie nie chce wystawić....

Nadia opowiadaj sen

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 09:52   #1236
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Trochę mnie nie było. Wczoraj miałam wolny dzień, ale nawet komputera nie włączyłam.

Chora jestem Bardzo boli mnie gardło. Najprawdopodobniej od klimatyzacji w pracy.

Babcia miała zabieg amputacji. I powiem Wam, że mimo tak inwazyjnego zabiegu wygląda lepiej niż przed. W niedziele wyglądała naprawdę zejściowo, noga była sina już nad kolanem. Tata kompletował też dokumenty do ośrodka opiekuńczego. I jednym z wymogów jest ocenienie osoby w specjalnej punktacji, myślałam, że mnie coś trafi jak wpisali babci max przy ubieraniu się, jedzeniu i poruszaniu się ze sprzętem. Za przeproszeniem jak miała dwie nogi to ledwo chodziła i nie wyobrażam sobie jak o kulach się porusza czy chodziku. Młodszej osobie byłoby ciężko utrzymać się o kulach, a gdzie osobie w wieku 82 lat, która normalnie się zataczała i chodziła o lasce łapiąc się ścian.

Jeszcze leżę sobie w łóżku, ale niedługo trzeba się ruszyć bo lista rzeczy do zrobienia na dzisiaj jest dosyć długa.

Jutro w pracy wizytacja samego szefa szefów

A tak poza tym jednej z kierowników księgarni najpierw dali urlop, a potem jej powiedzieli, że co to w ogóle jest za branie 2 tyg urlopów no i ona zaczęła mówić, że ma opłacony wyjazd itd. Na co szefostwo, że ma przedstawić im rachunek albo potwierdzenie przelewu to urlop się odbędzie. Przecież to paranoja!

Teraz biorę się za nadrabianie tyyyyylu stron.
mam nadzieję że babcia z dnia na dzień będzie w lepszej kondycji

a co do tego urlopu to brak mi słów

ja wypiłam kawkę i pogadałam z rehabilitantem teraz wiem jak dokładnie ćwiczyć z mamą i muszę jej ćwiczyć rączki co około pół godziny do godziny, także będę miała co robić
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 09:54   #1237
irenkaaa
Zakorzenienie

czesc laski

u mnie za to piekna pogoda odkad przyjechalismy z urlopu

caroline ja na takie zmiany robie codziennie i do tego zadnego wolnego weekendu .wolne mam w tygodniu.

Nurek pochwal sie podkladem
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 10:02   #1238
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Chora jestem Bardzo boli mnie gardło. Najprawdopodobniej od klimatyzacji w pracy.

Babcia miała zabieg amputacji. I powiem Wam, że mimo tak inwazyjnego zabiegu wygląda lepiej niż przed. W niedziele wyglądała naprawdę zejściowo, noga była sina już nad kolanem. Tata kompletował też dokumenty do ośrodka opiekuńczego. I jednym z wymogów jest ocenienie osoby w specjalnej punktacji, myślałam, że mnie coś trafi jak wpisali babci max przy ubieraniu się, jedzeniu i poruszaniu się ze sprzętem. Za przeproszeniem jak miała dwie nogi to ledwo chodziła i nie wyobrażam sobie jak o kulach się porusza czy chodziku. Młodszej osobie byłoby ciężko utrzymać się o kulach, a gdzie osobie w wieku 82 lat, która normalnie się zataczała i chodziła o lasce łapiąc się ścian.

Jeszcze leżę sobie w łóżku, ale niedługo trzeba się ruszyć bo lista rzeczy do zrobienia na dzisiaj jest dosyć długa.

Jutro w pracy wizytacja samego szefa szefów

Teraz biorę się za nadrabianie tyyyyylu stron.
powodzenia w nadrabianiu wiem co to znaczy
mam nadzieje ze babcia juz teraz bedzie sie czuc tylko lepiej
a co do sytuacji w pracy to bez komentarza.

Cytat:
ooo wlasnie mialam sie ciebie pytac, jakich konkretnie kosmetykow z kryolana kupiłas

Mnie kosmetyczka do ślubu malowała takim podkładem w sztyfcie jak klej i naprawde efekt był super
Jeszcze tez super miała taki utrwalacz w sprayu, naprawde ekstra, przez cały dzien i noc uzywałam tylko błyszczyka , nic nie musialam poprawiac ani sie nie świeciłam tak ti utrwaliło
z tego co wyczytalam to oni maja podkłady do użytku codziennego (mój) i takie do użytku profesjonalnego jak na śluby sesje zdjeciowe it (ten sztyft w tej grupie właśnie jest)
mój podkład to ten http://www.kryolancitywarszawa.com.p...uct-flyer.html

a puder
http://www.kryolancitywarszawa.com.p...uct-flyer.html
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 11:04   #1239
Haniula
Zakorzenienie

Nurek fajny

Ja mam podróbe tego pudru ryżowego, ale całkiem niezle sobie radzi, jestem zadowolona a ten z kryolana to w ogole musi byc cudo

Zakupki zrobione, na obiad pyzy bo nie dostalam pierogow z kapucha zrobilam zakupy drogeryjno-chemiczne i w lumpiku udało mi sie upolowac nówki sztuki ! buty a'la jazzówki czarne - smiem podejrzeewac ze ze skóry za 2 zł
czuje ze to beda moje ulubione buty bo są mega wygodne

wyniki tez odebrałam , nie znam sie na tym ale chyba są dobre
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 11:13   #1240
teacherka
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, u mnie już dużo lepsza pogoda. Nie pada i wczoraj też nie padało.

Ale to bez większego znaczenia. wpadłam w głębokiego doła... Wczoraj wieczorem. Po prostu już sobie nei radzę z tym całym szukaniem pracy. Nie wiem co robić. Czy czekać do końca sierpnia, bo prawdopodobnie to wtedy się odezwą ze szkół czy szukać już teraz czegoś innego... Pojawiają się oferty ale jakies 50 km od nas... Musiałabym 3-4 autobusami dojeżdzać. Masakra to by była przeciez. ;/ Najgorsze, że te szkoły sa bliżej miejsca zamieszkania moich rodziców... Ale u nich nie ma warunków żebyśmy mieszkali i my. Musielibyśmy i tak coś wynająć. Stamtąd tez trzeba by dojeżdżać... Poza tym tu już trochę zainwestowaliśmy w to mieszkanie (płaciliśmy dodatkowy miesiąc.....) Poza tym tam i tak pewnie tytlko jedno z nas mialo by te prace, drugiemu byłoby jeszcze trudniej coś znaleźć niż tu. ;/ Poza tym rzucać to co już tu mamy... No ok, niewiele mamy - korepetycje już 2-3 rok z tymi samymi uczniami. To się liczy. Gdybyśmy się przenieśli to stracilibyśmy te kontakty i nie mielibyśmy za bardzo do czego wracać... Tu mimo wszystko łatwiej znaleźc korki czy jakąkolwiek prace... Tylko ze ja nie chcę jakiejkolwiek pracy.... (( Chce uczyć...

Wybaczcie dziewczynki.... Po prostu ja już nie wiem co robić i przestaje mi się chcieć wstawać rano z łózka... Bo po co...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 11:15   #1241
senioritta19
Rozeznanie

Hej
Wróciłam od lekarza od medycyny pracy, nalatałam się w kadrach i od poniedziałku do pracy

Nurek fajny ten podkład, ja używam loreala mineralny,też sobie radzi

Pomyłam w sypialni podłogę i za chwilkę biorę się za obiad,wymysliłam piersi w sosie koperkowym z brokułami

Hania
ja chyba jutro też wstąpię do lumpka

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 11:19   #1242
irenkaaa
Zakorzenienie

laski trzymajcie kciuki zeby mi ksiegowa w koncu urlop naliczyla bo sie z nia niestety nie widzialam ale szefowa powiedziala ze powinnam teraz dostac ( ta tylko poprzednio tez tak mowila
a teraz jak nawet nie naliczy to ani szefowej nie nagadam bo na urlopie ani ksiegowej bo zawsze przed 12 wybywa z pracy a ja zaczynam pozniej a zreszta na nia ciezko trafic bo albo u nas albo u tz-a w robocie siedzi
Stary 2011-07-06, 11:20   #1243
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
wyniki tez odebrałam , nie znam sie na tym ale chyba są dobre
na pewno wszystko okey
a tak apropo badań to jak ostatnio byłam u gin to dala mi kartke z jakimiś tam badaniami do zrobienia i teraz moje pytanie czy moge te badania zrobic na kase chorych czy tylko prywatnie?
Stary 2011-07-06, 11:26   #1244
senioritta19
Rozeznanie

Irenko
Mi w kadrach powiedzieli że jak chcę to mogę zapisać się na taką pożyczkę zakładową do 6 tyś, będa to odciągać z wypłaty bez procentów. Może kiedyś pomyślę

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 11:27   #1245
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno wszystko okey
a tak apropo badań to jak ostatnio byłam u gin to dala mi kartke z jakimiś tam badaniami do zrobienia i teraz moje pytanie czy moge te badania zrobic na kase chorych czy tylko prywatnie?
A co to za badania ?

Irenka

Stary 2011-07-06, 11:30   #1246
tygrysekak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, u mnie już dużo lepsza pogoda. Nie pada i wczoraj też nie padało.

Ale to bez większego znaczenia. wpadłam w głębokiego doła... Wczoraj wieczorem. Po prostu już sobie nei radzę z tym całym szukaniem pracy. Nie wiem co robić. Czy czekać do końca sierpnia, bo prawdopodobnie to wtedy się odezwą ze szkół czy szukać już teraz czegoś innego... Pojawiają się oferty ale jakies 50 km od nas... Musiałabym 3-4 autobusami dojeżdzać. Masakra to by była przeciez. ;/ Najgorsze, że te szkoły sa bliżej miejsca zamieszkania moich rodziców... Ale u nich nie ma warunków żebyśmy mieszkali i my. Musielibyśmy i tak coś wynająć. Stamtąd tez trzeba by dojeżdżać... Poza tym tu już trochę zainwestowaliśmy w to mieszkanie (płaciliśmy dodatkowy miesiąc.....) Poza tym tam i tak pewnie tytlko jedno z nas mialo by te prace, drugiemu byłoby jeszcze trudniej coś znaleźć niż tu. ;/ Poza tym rzucać to co już tu mamy... No ok, niewiele mamy - korepetycje już 2-3 rok z tymi samymi uczniami. To się liczy. Gdybyśmy się przenieśli to stracilibyśmy te kontakty i nie mielibyśmy za bardzo do czego wracać... Tu mimo wszystko łatwiej znaleźc korki czy jakąkolwiek prace... Tylko ze ja nie chcę jakiejkolwiek pracy.... (( Chce uczyć...

Wybaczcie dziewczynki.... Po prostu ja już nie wiem co robić i przestaje mi się chcieć wstawać rano z łózka... Bo po co...
teacherka ja radziłabym rozpocząć posyukiwania już teraz. Wchodź na strony urzędów miasta, gmin i tam s BIP-y , a w nich oferty pracy także dla nauczycieli, bo to najczęściej jednostki samorządowe prowadzą szkoły. Gdy ja szukałam pracy jako nauczycielka wysyłałam też cv ilisty drogą pocztową do wszystkich szkół w mojej okolicy. Wiem, że gdy brakuje jakiegoś nauczyciela to najpierw korzystają z bazy, która mają, a dopiero potem dają ogłoszenia. Sierpień to już najczęściej po zawodach, bo zaczynają się spotkania, ustalanie planów, rady pedagogiczne, więc teraz masz najlepszy czas na to, aby powysyłać, dzwonić do sekretariatów, pytać o posady itd.

Życzę powodzenia

Dzień dobry dziewczynki - u mnie słonecznie, ciepło i bez deszczu. Oczywiście kiedy ja w piątek planowałam urlop i leżenie na działce - okazuje się, że bezie tego dnia padać :/ Dobrze, ze chociaż sobotę zapowiadają z upałami, więc sobie odbiję. Kupiłam w tym celu nawet przyspieszacz - olejek kakaowy z Ziai w spreyu - mam nadzieję, że wykorzystam i żabami rzucać nie będzie

irenkaaa kciuk zaciśnięty
Stary 2011-07-06, 11:33   #1247
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
A co to za badania ?

Irenka
wiesz co nie wiem bo jestem w pracy a mam ta kartke w domu
Stary 2011-07-06, 11:34   #1248
irenkaaa
Zakorzenienie

podziekuje jak zobacze kwita z wyplata bo jak nie naliczy to znow dostaniemy tylko wyplate za ostatni tydzien ( u nas placa co 2 tyg a jeden tydz sie wliczal do urlopu ) eh jak mi sie dzis nie chce isc
Stary 2011-07-06, 11:36   #1249
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
Dzień Dobry
U mnie znów pogoda do bani w związku z czym znów mnie głowa napiernicza i przeogromnie chce mi się spać
U mnie to sama. Zapowiadali poprawę pogody, a od lana pada. Nie do życia jestem. Mam nadzieję, że pogoda się wyrobi i za półtora tygodnia będzie ładnie.
Miłego dnia
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 11:38   #1250
marta1986222
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Ja mam dzisiaj wolne,zakupy zrobione,obiad się gotuje.
Szukam na allegro narzuty na łóżko,mam nadzieję że coś fajnego znajdę.

Irenka trzymam kciuki.

Kelpie mam nadzieję że babcia szybko dojdzie do siebie.

Nuruś cieszę się że jesteś w pracy

Nadia tż chyba by nie był zachwycony Twoim snem

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 11:41   #1251
golden_eye
Wtajemniczenie

Anastazja i trzymam kciuki za mamę, może to tylko jednorazowe
Nadia - fajna fryzurka ja taki kolor niedługo też będę miała (ale naturalnie podoba mi się )
Dodaja - a nie mówiłam
Cytat:
A Ty powiedz tżtowi, żeby przed obroną porządnie Cię zrelaksował!! I wcale nie mam tu na myśli romantycznej kolacji dzień przed Wiem co mówię - Tż mnie z rana przed obroną tak zrelaksował że ohoh
o to to wszystkie stresujące się powinny to sobie na blachę wykuć porządny relaks przed każdym egzaminem i obronami i tylko dlatego uwalałam egzaminy na 1.roku, bo jeszcze z P. tak nie byłam a potem to lajt
Talaaa87 - polepszy się po wyprowadzce wytrzymaj jeszcze trochę
Talu - ja nie wiem czy nadrobisz tyle czatów ale próbowac można
Kelpie - szefostwo poj....ne
Punto - jak psica marchewkę zjadła to musiało być dobre
Teacherka -
Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Jak do tej pory zawsze płacili, także i teraz też zapłacą z reszta sam szef widzi że dużo pracy i nie protestował jak szliśmy z pytaniem.

A na kiepski dzień o zjedz sobie cos słodkiego
wyczułaś mnie zeżarłam wczoraj w pół godziny pół paczki trufli z biedro drugie pół mi teściowa wyjadła, bo tak rzadko ma okazję je jeść...(tylko jak kupię)

u mnie znowu leje. w sumie to przerwy było w deszczu trochę ale jak byliśmy u teściów, więc na co mi wtedy pogoda jak wróciliśmy do siebie to się rozpadało znowu.
niespecjalnie się znowu czuję i chyba powtórzę wizytę u lekarza po weekendzie a prognoza mnie wczoraj załamała. deszcz, burze i słońce chyba w ramach żartu w tych górach
ciasto będę robić dziś, stefankę bo musi stać 2-3 dni i sie przegryzać, więc na styk będzie na piątek. P. jednak woli to od sernika, czyli naprawdę musi być dobre co najlepsze muszę specjalnie w tą ulewę iść bo nie mam tylko i aż cytryny a to niezbędna rzecz a wczoraj nie kupiłam bo zapomniałam.
buty wczoraj przetestowałam na dłuższym łażeniu po mieście i powiem Wam, że miałam sceptyczne nastawienie do nich, no bo gdzie, 24,50 kosztowały, nie moga być wygodne, w sumie to P. je kupił a nie ja, na siłę. i zonk. jedne z najwygodniejszych butów na obcasie jakie mam przyjemność nosić. tylko jedne mam równie wygodne ( i równie wysokie ) reszta leży pod nimi... ciekawe tylko czy się rozwalą zaraz czy pochodzę do jesieni

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
laski trzymajcie kciuki zeby mi ksiegowa w koncu urlop naliczyla bo sie z nia niestety nie widzialam ale szefowa powiedziala ze powinnam teraz dostac ( ta tylko poprzednio tez tak mowila
a teraz jak nawet nie naliczy to ani szefowej nie nagadam bo na urlopie ani ksiegowej bo zawsze przed 12 wybywa z pracy a ja zaczynam pozniej a zreszta na nia ciezko trafic bo albo u nas albo u tz-a w robocie siedzi
trzymam
Stary 2011-07-06, 11:44   #1252
lili1987
Zakorzenienie

jestem już
mama pojechała, prawie nic się nie nagadałam

byłam w Tesco, kupiłam za 34 zł termometr bezdotykowy, ale nie pika i nie wiem czy spierniczony jest, czy co poczytam jeszcze instrukcję jak mała uśnie, tak bym chciała by działał

Do tego w boti kupiłam małej buty- błękitne, bo żadne jej nie pasują, bo ma wysoki przegub , a i nie wiem czy te nie są za niskie z przodu, bo jakoś jej się wpijają troszkę. w razie co oddam
ja już nie mam siły na te buty, żadne jej nie pasują

teraz już się pilnuję z wydatkami.
w razie co przywróccie mnie do porządku
zamierzam na tydzień na jedzenie 150 zł wydawać maksymalnie
lodówka póki co w miarę pełna, w zamrażalce też nie świeci pustkami, także jem co mam

dzisiaj dla Tż ziemnaki ze schabem, dla małej i dla mnie zupa kalafiorowa- właśnie gotuję.
prócz tego jem sałatkę kebabową i pewnie z 3 dni jeszcze pojem
ogólnie jem mało, póki co się udaje

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-07-06 o 11:47
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 11:44   #1253
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
Mi w kadrach powiedzieli że jak chcę to mogę zapisać się na taką pożyczkę zakładową do 6 tyś, będa to odciągać z wypłaty bez procentów. Może kiedyś pomyślę
moja mama zawsze bierze taka pożyczke bo ona nie jest oprocntowana i wpłaca pieniążki na lokate

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 11:50   #1254
marta1986222
Zakorzenienie

Co myślicie o tych:

Podoba mi się piąty wzór.

http://allegro.pl/narzuty-narzuta-16...682361770.html

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-07-06, 11:55   #1255
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Co myślicie o tych:

5 wzór śliczny
wg mnie najładniejszy

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 12:01   #1256
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Co myślicie o tych:

mnie sie podoba ale zastanow sie czy aby na pewno chcesz taka ciemna
Stary 2011-07-06, 12:01   #1257
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
Co myślicie o tych:

Bardzo ładny piąty wzór.
Idealnie pasowałby do mojej sypialni, więc podbieram linka.
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 12:03   #1258
irenkaaa
Zakorzenienie

bardzo ladna ta narzuta tez musze cos pomyslec ale u nas takie ceny za narzuty jak jakies ladne ze szok no nic zobacze czy za ten urlop poplaca i ile
lece do pracy
tz sciety (z nowa maszynka to pare minut i widze ze zadowolony )
Stary 2011-07-06, 12:11   #1259
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
tz sciety (z nowa maszynka to pare minut i widze ze zadowolony )
Ja swojego też muszę

nie mogę kuriera zamówić, pieprzona strona nie działa

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 12:11   #1260
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
mnie sie podoba ale zastanow sie czy aby na pewno chcesz taka ciemna

Chcę ciemną bo całą sypialnię mam na jasno

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości