|
|
#1111 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: NASZE ZDJECIA SLUBNE
Edytowane przez mary'79 Czas edycji: 2006-09-27 o 16:05 |
|
|
|
#1112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Sovilo, nigdy wczesniej nie widziałam Twojego zdjęcia, a kojarzę Cię z wizażu bardzo dobrze. i miło zobaczyc tak slicznie wyglądającą kobietę i aż się zaskoczyć
![]() szkoda tylko, że takie malutkie te zdjęcia.
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Po o tej kobitce przy krojeniu torta ten plastikowy kubeł
![]() ???
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Szklankę z gorącą wodą raczej niewygodnie by sie trzymało
Czy to takie ważne czy wygląda to ładnie czy nie? Jakby każdy na własnym weselu musiał zwracać uwagę na takie szczegóły to by chyba na głowę dostał i w ogóle by się dobrze nie bawił |
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OJ nie wyglądało
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
wcale nie musi być wrzątek i wcale nie trzeba trzymać, szklanka może sobie stać na wózku obok tortu:
|
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koniec OT
|
|
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ujmując nic Państwu Młodym - Piękna Para - ale kubeł
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Iza 251, Yoolia nie myślcie sobie, że na Was naskoczyłam czy coś w tym stylu,każdy ma prawo do własnego zdania, ja też wyraziłam swoje
|
|
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubie proste rozwiazania, najwiecej w nich piekna ![]() Pozdrawiam Cie serdecznie
|
|
#1125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
fakt, że jest to szczegół, ale jak śledzisz slubne forum to zapewne widzisz o jakisch szczególikach tu mowa..., nawet o takich na które może nikt uwagi nie zwróci, wyjdzie z wesela i nie bedzie wiedział, że cos takiego było i wcale nie ma to nic wspolnego z dobrą zabawą. Jednak czasami nawet szczególik może okazać sie ważny Na ten dzban tez zwróciłabym uwagę , u nas było jak pisała Yoolia... stało coś szklanego na stoliku.
|
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że szczegóły są ważne,ale mnie chodzi o to, żeby nie popaść w przesadę, bo czasem można przedobrzyć. Wiadomo, że ładniej wygląda szklanka postawiona na stoliku niż plastikowy dzbanek (skoro już o tym mówimy),ale przecież ten dzbanek nikomu zabawy nie popsuje.
Są osoby, które strasznie przeżywają jeśli coś wyjdzie inaczej niż sobie zaplanowały, więc głupio by było gdyby panna młoda miała do końca wesela zepsuty humor bo chciała wode w szklance, a ktoś jej przyniósł w dzbanku. Może trochę głupi przykład, ale nie umiem tego inaczej wytłumaczyć.
|
|
|
|
#1127 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale podejrzewam, że panna młoda ktora tak poważnie bierze do siebie takie szczegóły i tak sobie tym glowę zaprząta, musiałaby być osobą o nieźle zszarganych nerwach... kto wie czy doczekałaby wesela
|
|
|
|
|
#1128 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
również ciepło pozdrawiam
|
|
#1129 |
|
Wtajemniczenie
|
Małgosiu T. miałaś przepiękną suknię, dokładnie taki krój jakiego szukam. Kupiłaś ją czy szyłaś?? Jeśli kupiłaś to zdradzisz mi gdzie??
|
#1130 |
|
Raczkowanie
|
Macie prawo do własnych opinii, ale to jak bardzo przeszkadza wam pomaranczowy dzbanek jest .............. nie mam słów.Na weselu są takie emocje, że my nawet nie zwróciliśmy na to uwagi i nikt z gości(115 osób) też nie.Niektóre z was uważają, że takie szczegóły są ważne, czy aby napewno. Zamieściliśmy te zdjęcia, aby podzielić się z wami naszym szczęściem, ale widzę, że nie było warto. Dziękuję wszystkim dziewczynom, które fakt obecności dzbanka uważają za nieważny.Jesteście osobami inteligentnymi i wiedzącymi co jest ważne, a co nie. Moje wesele było bardzo udane i niczego nie żałuję i cieszę się, że nie jestem głupio drobiazgowa i dostrzegam rzeczy naprawdę ważne jak przysięga, oprawa muzyczna, czy goście dopisali i , czy się dobrze bawią, oraz, czy jest dobra obsługa(kelnerzy, kucharka).Jedzenie było wyśmienite. Wszystkim czepialski życzę mądrości życiowej. To właśnie jest moje zdanie, do którego jak piszecie każdy ma prawo
|
|
|
|
#1131 |
|
Zadomowienie
|
Mary'79 nie przejmuj się takimi opiniami, spotkasz się pewnie jeszcze nie raz na wizażu ze złośliwymi opiniami innych wizażanek.
Najważniejsze, że Ty jesteś zadowolona i szczęśliwa. A ten "kubeł" to moim zdaniem nieistotny szczegół. |
|
|
|
#1132 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję ci bardzo za te słowa.Zdjęcia już wykasowałam.Nie chcę, żeby ktoś psuł sobie nimi wzrok.Należy tylko pamiętać, że co dobre lub złe dajesz to do ciebie wraca.
|
|
|
|
#1133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety są wśród nas osoby, którym sprawia przyjemność krytykowanie i naśmiewanie. A to czy ktoś ma przy torcie kubeł, szklankę czy coś innego to jego sprawa. Ludzie na wesele przychodzą cieszyć się szczęściem Pary Młodej, a nie obserwować ile warte są szklanki, talerzyki i jaki mają kolor. |
|
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Szanowne panie damy"??? Co to ma znaczyć ? Czy ktos Ci powiedział WPROST, że kubeł jest poskudny itp.????Po prostu zapytałam do czego służył ? Nie obrażaj mnie i innych wizażanek. Tu toczyła się tylko kulturalna dyskusja - czym moża by go zastąpić - nikt nie miał zamiaru ci tego wytykać. ps. Mądrości życiowej to ja TOBIE życze.
|
|
#1135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak na marginesie - w ciągu ostatnich 3 lat byłam na kilku weselach i akurat tam, gdzie było wszystko "eleganckie" - wystrój, menu, zespół, obsługa w białych rękawiczkach - tam goście wcale się nie bawili. Tak więc szczegóły owszem, są może ważne ale ważniejsza jest atmosfera, humor gości. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#1136 |
|
Konto usunięte
|
Droga mary'79, rozumiem ze chcialas się podzielic swoim szczęściem, ale wklejąc tutaj zdjęcia to nie bardzo rozumiem ten podział..., że jak ktos zobaczy to poczuje sie szczęśliwszy???
I przechodząc do rzeczy... wykasowałas zdjęcia, powiedz mi jaki sens ma teraz cała strona komentarzy -pochlebnych lub mniej- dla osoby, która zajrzy tu pierwszy raz. Jeden wielki BAŁAGAN. Każdy kto wkleja zdjęcia powinien liczyć się z krytyką, bo do tego równiez słuzy forum, nie mamy wszyscy jednakowych gustów i nie każdy będzie piał z zachwytu nad suknią Ani, Basi czy kogo tam... A jeśli ktos nie potrafi byc krytykowanym, niech nie wkleja i nie wycina!! Bo tworzy miszmasz, w ktorym nie wiadomo o co chodzi... |
|
|
|
#1137 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nie zdążyłam zobaczyć zdjęć, więc nie bardzo mogę wypowiadać się na ich temat. Chciałam tylko powiedzieć, że najważniejsze jest aby mieć do siebie dystans i umieć się śmiać z siebie czego Polakom niestety brakuje. A czy sławny już kubeł był czy nie był, przeszkadzał, czy nie przeszkadzał to nie jest chyba istotne...prawda?
pozdrawiam
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
ehh dziewczyny kubeł nie kubeł kto by tam patrzył na takie rzeczy
![]() Państwo Młodzi zawsze przyćmią wszelkie niedociagnięcia. Szkoda że wykasowałaś zdjęcia bo jak je oglądałam kubeł w oczy mi się nie rzucił a teraz już go nie zobaczę ![]() ale... przez te "spory" spojrzałam na swoje fotki i wiecie co?! nam wodę do tortowego noża podano.... w kuflu do piwa żywiec, takim z grubego szkła z rączką gdyby nie powyższa dyskusja pewnie bym tego nie dostrzegła i żyła w głębokiej nieświadomośći hihi ![]() pozdrawiam i czekam na więcej fotek!!!
|
|
#1139 |
|
Raczkowanie
|
Do Eli. Krytykę przyjęłabym na temat sukienki, fryzury lub makijażu, a nie w czym była woda do maczania noża.Potrafię przyjąć krytykę, ale mądrą i rozsądna, a nie jakieś głupoty o dzbanku.Nigdy więcej nie zamieszczę tu swoich zdjęć, więc nie będzie już takich problemów.Mogłam wykasować tylko zdjęcie z tortem, ale zrobiło mi się przykro, że wizażanki nie zwróciły uwagi na nic, tylko na ten dzbanek.Nie chodziło mi o to, żeby ktoś poczuł się szczęśliwszy oglądając moje zdjęcia, bo to byłoby głupie.Chciałam po prostu je zamieścić, ale głównym komentarzem moich zdjęć było jedno, więc wykasowałam je.Może zrobiłam głupio, ale mysłałam, że ktoś wypowie się na temat np.mojego ubioru lub męża(nawet nieprzychylnie), a nie na temat takiej głupoty.Postąpiłam tak, a nie inaczej.Trudno.
|
|
|
|
#1140 |
|
Raczkowanie
|
Do Izy 251.Nie chciałam nikogo urazić.Jeżeli sprawiłam, że się zdenerwowałaś to przepraszam.Zrobiło mi się przykro, że z tylu zdjęć tylko ta jedna rzecz została zauważona.Nie chciałam, żeby wizażanki rozpływały się w zachwytach nad moimi zdjęciami.Chciałam przeczytać nawet słowa krytyki, ale nie ten temat.Mądrość życiową posiadam, bo potrafię się przyznać do błędu i przeprosić.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

i wcale nie ma to nic wspolnego z dobrą zabawą. Jednak czasami nawet szczególik może okazać sie ważny