Nasze wspomnienia ślubne cz.I - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-09-25, 21:45   #1111
mary'79
Raczkowanie

Dot.: NASZE ZDJECIA SLUBNE

Edytowane przez mary'79
Czas edycji: 2006-09-27 o 16:05
mary'79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-26, 00:08   #1112
Tygrynio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
No to i ja wrzuce troszke moich slubnych glownie z pleneru

cd za chwilke
Anisiu, niesamowicie mi się podobasz na tych zdjęciach.Wygądasz bardzo naturalnie, kobieco.Prosty krój sukienki oraz naturalnie rozpuszczone włosy.Jak dla mnie super!

Są tylko dwa sposoby przejścia przez życie.
Jeden, jakby nic nie było cudem, i drugi, jakby wszystko było cudem.
A.Einstein
Tygrynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-26, 01:28   #1113
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
Napisane przez Sovilo Pokaż wiadomość
A, to ja też wrzucę zdjątko
Sovilo, nigdy wczesniej nie widziałam Twojego zdjęcia, a kojarzę Cię z wizażu bardzo dobrze. i miło zobaczyc tak slicznie wyglądającą kobietę i aż się zaskoczyć
szkoda tylko, że takie malutkie te zdjęcia.

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-26, 10:47   #1114
iza251
Zakorzenienie

Question Dot.: NASZE ZDJECIA SLUBNE

Cytat:
Napisane przez mary'79 Pokaż wiadomość
I jeszcze parę fotek
Po o tej kobitce przy krojeniu torta ten plastikowy kubeł
???
Stary 2006-09-26, 10:53   #1115
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Po o tej kobitce przy krojeniu torta ten plastikowy kubeł
???
pewnie do maczania noża w ciepłej wodzie, wtedy wygodniej się kroi, nic się nie przylepia do noża
ale mogli użyć jakiejś szklanki, nawet takiej na piwo, bo ten plastikowy dzbanek nie wygląda dobrze
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-26, 11:07   #1116
ktosia86
Zakorzenienie

Szklankę z gorącą wodą raczej niewygodnie by sie trzymało

Czy to takie ważne czy wygląda to ładnie czy nie? Jakby każdy na własnym weselu musiał zwracać uwagę na takie szczegóły to by chyba na głowę dostał i w ogóle by się dobrze nie bawił
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-26, 11:12   #1117
iza251
Zakorzenienie

Thumbs down Dot.: NASZE ZDJECIA SLUBNE

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
pewnie do maczania noża w ciepłej wodzie, wtedy wygodniej się kroi, nic się nie przylepia do noża
ale mogli użyć jakiejś szklanki, nawet takiej na piwo, bo ten plastikowy dzbanek nie wygląda dobrze

OJ nie wyglądało
Stary 2006-09-26, 11:15   #1118
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Szklankę z gorącą wodą raczej niewygodnie by sie trzymało
wcale nie musi być wrzątek i wcale nie trzeba trzymać, szklanka może sobie stać na wózku obok tortu:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_1971.JPG (48,6 KB, 288 załadowań)
Stary 2006-09-26, 11:17   #1119
iza251
Zakorzenienie

Thumbs up Dot.: NASZE ZDJECIA SLUBNE

Cytat:
wcale nie musi być wrzątek i wcale nie trzeba trzymać, szklanka może sobie stać na wózku obok tortu:
O kurcze - jakaś profesjonalistka - ale tak na serio- tak to powinno wyglądać
Stary 2006-09-26, 11:19   #1120
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie masz rację, ale dla mnie to już są kompletnie nieistotne szczegóły, bo na weselu jest ważne to jak będą bawić się goście i para młoda a nie w czym będzie woda do maczania noża
Stary 2006-09-26, 11:22   #1121
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Pewnie masz rację, ale dla mnie to już są kompletnie nieistotne szczegóły, bo na weselu jest ważne to jak będą bawić się goście i para młoda a nie w czym będzie woda do maczania noża
dla mnie też nie ma znaczenia, oglądając zdjęcia nawet nie zauważyłam tego pomarańczowego kubła, dopiero jak iza251 zapytała po co jest ten dzbanek to jej odpowiedziałam
koniec OT
Stary 2006-09-26, 11:31   #1122
iza251
Zakorzenienie

Wink Dot.: NASZE ZDJECIA SLUBNE

Cytat:
dla mnie też nie ma znaczenia, oglądając zdjęcia nawet nie zauważyłam tego pomarańczowego kubła, dopiero jak iza251 zapytała po co jest ten dzbanek to jej odpowiedziałam
koniec OT
dzięki za wstawiennictwo Nie ujmując nic Państwu Młodym - Piękna Para - ale kubeł Do zobaczenia !!
Stary 2006-09-26, 11:42   #1123
ktosia86
Zakorzenienie

Iza 251, Yoolia nie myślcie sobie, że na Was naskoczyłam czy coś w tym stylu,każdy ma prawo do własnego zdania, ja też wyraziłam swoje
Stary 2006-09-26, 11:56   #1124
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez Tygrynio Pokaż wiadomość
Anisiu, niesamowicie mi się podobasz na tych zdjęciach.Wygądasz bardzo naturalnie, kobieco.Prosty krój sukienki oraz naturalnie rozpuszczone włosy.Jak dla mnie super!
Dziekuje Tygryniu

Lubie proste rozwiazania, najwiecej w nich piekna

Pozdrawiam Cie serdecznie

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-26, 12:15   #1125
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711
Konto usunięte

Cytat:
oj ktosia86, nie zgodzę się fakt, że jest to szczegół, ale jak śledzisz slubne forum to zapewne widzisz o jakisch szczególikach tu mowa..., nawet o takich na które może nikt uwagi nie zwróci, wyjdzie z wesela i nie bedzie wiedział, że cos takiego było i wcale nie ma to nic wspolnego z dobrą zabawą. Jednak czasami nawet szczególik może okazać sie ważny Na ten dzban tez zwróciłabym uwagę , u nas było jak pisała Yoolia... stało coś szklanego na stoliku.
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-26, 12:35   #1126
ktosia86
Zakorzenienie

Oczywiście, że szczegóły są ważne,ale mnie chodzi o to, żeby nie popaść w przesadę, bo czasem można przedobrzyć. Wiadomo, że ładniej wygląda szklanka postawiona na stoliku niż plastikowy dzbanek (skoro już o tym mówimy),ale przecież ten dzbanek nikomu zabawy nie popsuje.
Są osoby, które strasznie przeżywają jeśli coś wyjdzie inaczej niż sobie zaplanowały, więc głupio by było gdyby panna młoda miała do końca wesela zepsuty humor bo chciała wode w szklance, a ktoś jej przyniósł w dzbanku.
Może trochę głupi przykład, ale nie umiem tego inaczej wytłumaczyć.
Stary 2006-09-26, 13:11   #1127
Konto usunięte

Cytat:
głupio by było gdyby panna młoda miała do końca wesela zepsuty humor bo chciała wode w szklance, a ktoś jej przyniósł w dzbanku.
no to fakt
ale podejrzewam, że panna młoda ktora tak poważnie bierze do siebie takie szczegóły i tak sobie tym glowę zaprząta, musiałaby być osobą o nieźle zszarganych nerwach... kto wie czy doczekałaby wesela
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-26, 15:34   #1128
Tygrynio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
Dziekuje Tygryniu

Lubie proste rozwiazania, najwiecej w nich piekna

Pozdrawiam Cie serdecznie
Właśnie o to chodzi.

również ciepło pozdrawiam

Są tylko dwa sposoby przejścia przez życie.
Jeden, jakby nic nie było cudem, i drugi, jakby wszystko było cudem.
A.Einstein
Tygrynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-26, 19:01   #1129
-agniesia-
Wtajemniczenie

Małgosiu T. miałaś przepiękną suknię, dokładnie taki krój jakiego szukam. Kupiłaś ją czy szyłaś?? Jeśli kupiłaś to zdradzisz mi gdzie??
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-27, 15:55   #1130
mary'79
Raczkowanie

Macie prawo do własnych opinii, ale to jak bardzo przeszkadza wam pomaranczowy dzbanek jest .............. nie mam słów.Na weselu są takie emocje, że my nawet nie zwróciliśmy na to uwagi i nikt z gości(115 osób) też nie.Niektóre z was uważają, że takie szczegóły są ważne, czy aby napewno. Zamieściliśmy te zdjęcia, aby podzielić się z wami naszym szczęściem, ale widzę, że nie było warto. Dziękuję wszystkim dziewczynom, które fakt obecności dzbanka uważają za nieważny.Jesteście osobami inteligentnymi i wiedzącymi co jest ważne, a co nie. Moje wesele było bardzo udane i niczego nie żałuję i cieszę się, że nie jestem głupio drobiazgowa i dostrzegam rzeczy naprawdę ważne jak przysięga, oprawa muzyczna, czy goście dopisali i , czy się dobrze bawią, oraz, czy jest dobra obsługa(kelnerzy, kucharka).Jedzenie było wyśmienite. Wszystkim czepialski życzę mądrości życiowej. To właśnie jest moje zdanie, do którego jak piszecie każdy ma prawo
Stary 2006-09-27, 16:03   #1131
Diorissimo
Zadomowienie

Mary'79 nie przejmuj się takimi opiniami, spotkasz się pewnie jeszcze nie raz na wizażu ze złośliwymi opiniami innych wizażanek.

Najważniejsze, że Ty jesteś zadowolona i szczęśliwa.

A ten "kubeł" to moim zdaniem nieistotny szczegół.
Diorissimo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-27, 16:10   #1132
mary'79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Diorissimo Pokaż wiadomość
Mary'79 nie przejmuj się takimi opiniami, spotkasz się pewnie jeszcze nie raz na wizażu ze złośliwymi opiniami innych wizażanek.

Najważniejsze, że Ty jesteś zadowolona i szczęśliwa.

A ten "kubeł" to moim zdaniem nieistotny szczegół.
Dziękuję ci bardzo za te słowa.Zdjęcia już wykasowałam.Nie chcę, żeby ktoś psuł sobie nimi wzrok.Należy tylko pamiętać, że co dobre lub złe dajesz to do ciebie wraca.
Stary 2006-09-27, 16:22   #1133
Diorissimo
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję ci bardzo za te słowa.Zdjęcia już wykasowałam.Nie chcę, żeby szanowne panie damy psuły sobie nimi wzrok.Należy tylko pamiętać, że co dobre lub złe dajesz to do ciebie wraca.
Nie ma za co, wyraziłam tylko moje zdanie
Niestety są wśród nas osoby, którym sprawia przyjemność krytykowanie i naśmiewanie.

A to czy ktoś ma przy torcie kubeł, szklankę czy coś innego to jego sprawa. Ludzie na wesele przychodzą cieszyć się szczęściem Pary Młodej, a nie obserwować ile warte są szklanki, talerzyki i jaki mają kolor.
Diorissimo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-27, 16:24   #1134
iza251
Zakorzenienie

Thumbs down Dot.: NASZE ZDJECIA SLUBNE

Cytat:
Dziękuję ci bardzo za te słowa.Zdjęcia już wykasowałam.Nie chcę, żeby szanowne panie damy psuły sobie nimi wzrok.Należy tylko pamiętać, że co dobre lub złe dajesz to do ciebie wraca.

"Szanowne panie damy"???
Co to ma znaczyć ? Czy ktos Ci powiedział WPROST, że kubeł jest poskudny itp.????Po prostu zapytałam do czego służył ?
Nie obrażaj mnie i innych wizażanek.
Tu toczyła się tylko kulturalna dyskusja - czym moża by go zastąpić - nikt nie miał zamiaru ci tego wytykać.
ps.
Mądrości życiowej to ja TOBIE życze.

Stary 2006-09-27, 16:25   #1135
freshona
Zadomowienie

Cytat:
Macie prawo do własnych opinii, ale to jak bardzo przeszkadza wam pomaranczowy dzbanek jest .............. nie mam słów.Na weselu są takie emocje, że my nawet nie zwróciliśmy na to uwagi i nikt z gości(115 osób) też nie. Zamieściliśmy te zdjęcia, aby podzielić się z wami naszym szczęściem, ale widzę, że nie było warto.
Masz całkowitą rację - te uwagi były nie na miejscu. Na szczęście zdążyłam obejrzeć Twoje zdjęcia - super tort, fajna sukienka, ze zdjęć widać że jesteście szczęśliwi Nie rozumiem, jak można w ten sposób komentować czyjeś fotki.
A tak na marginesie - w ciągu ostatnich 3 lat byłam na kilku weselach i akurat tam, gdzie było wszystko "eleganckie" - wystrój, menu, zespół, obsługa w białych rękawiczkach - tam goście wcale się nie bawili. Tak więc szczegóły owszem, są może ważne ale ważniejsza jest atmosfera, humor gości.
Pozdrawiam
freshona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-27, 16:44   #1136
Konto usunięte

Droga mary'79, rozumiem ze chcialas się podzielic swoim szczęściem, ale wklejąc tutaj zdjęcia to nie bardzo rozumiem ten podział..., że jak ktos zobaczy to poczuje sie szczęśliwszy???
I przechodząc do rzeczy... wykasowałas zdjęcia, powiedz mi jaki sens ma teraz cała strona komentarzy -pochlebnych lub mniej- dla osoby, która zajrzy tu pierwszy raz. Jeden wielki BAŁAGAN.
Każdy kto wkleja zdjęcia powinien liczyć się z krytyką, bo do tego równiez słuzy forum, nie mamy wszyscy jednakowych gustów i nie każdy będzie piał z zachwytu nad suknią Ani, Basi czy kogo tam... A jeśli ktos nie potrafi byc krytykowanym, niech nie wkleja i nie wycina!! Bo tworzy miszmasz, w ktorym nie wiadomo o co chodzi...
Stary 2006-09-27, 17:32   #1137
milly
Raczkowanie

Talking Dot.: NASZE ZDJECIA SLUBNE

Niestety nie zdążyłam zobaczyć zdjęć, więc nie bardzo mogę wypowiadać się na ich temat. Chciałam tylko powiedzieć, że najważniejsze jest aby mieć do siebie dystans i umieć się śmiać z siebie czego Polakom niestety brakuje. A czy sławny już kubeł był czy nie był, przeszkadzał, czy nie przeszkadzał to nie jest chyba istotne...prawda?

pozdrawiam
milly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-27, 18:25   #1138
zuzaneczka
Zakorzenienie

ehh dziewczyny kubeł nie kubeł kto by tam patrzył na takie rzeczy
Państwo Młodzi zawsze przyćmią wszelkie niedociagnięcia. Szkoda że wykasowałaś zdjęcia bo jak je oglądałam kubeł w oczy mi się nie rzucił a teraz już go nie zobaczę

ale... przez te "spory" spojrzałam na swoje fotki i wiecie co?! nam wodę do tortowego noża podano.... w kuflu do piwa żywiec, takim z grubego szkła z rączką gdyby nie powyższa dyskusja pewnie bym tego nie dostrzegła i żyła w głębokiej nieświadomośći hihi

pozdrawiam i czekam na więcej fotek!!!

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-27, 20:30   #1139
mary'79
Raczkowanie

Do Eli. Krytykę przyjęłabym na temat sukienki, fryzury lub makijażu, a nie w czym była woda do maczania noża.Potrafię przyjąć krytykę, ale mądrą i rozsądna, a nie jakieś głupoty o dzbanku.Nigdy więcej nie zamieszczę tu swoich zdjęć, więc nie będzie już takich problemów.Mogłam wykasować tylko zdjęcie z tortem, ale zrobiło mi się przykro, że wizażanki nie zwróciły uwagi na nic, tylko na ten dzbanek.Nie chodziło mi o to, żeby ktoś poczuł się szczęśliwszy oglądając moje zdjęcia, bo to byłoby głupie.Chciałam po prostu je zamieścić, ale głównym komentarzem moich zdjęć było jedno, więc wykasowałam je.Może zrobiłam głupio, ale mysłałam, że ktoś wypowie się na temat np.mojego ubioru lub męża(nawet nieprzychylnie), a nie na temat takiej głupoty.Postąpiłam tak, a nie inaczej.Trudno.
Stary 2006-09-27, 20:42   #1140
mary'79
Raczkowanie

Do Izy 251.Nie chciałam nikogo urazić.Jeżeli sprawiłam, że się zdenerwowałaś to przepraszam.Zrobiło mi się przykro, że z tylu zdjęć tylko ta jedna rzecz została zauważona.Nie chciałam, żeby wizażanki rozpływały się w zachwytach nad moimi zdjęciami.Chciałam przeczytać nawet słowa krytyki, ale nie ten temat.Mądrość życiową posiadam, bo potrafię się przyznać do błędu i przeprosić.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości