|
|
#331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII
Cytat:
|
|
#332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pisałam już wcześniej o płaszczyku Steczkowskiej, dla mnie jest rewelacyjny ! Gdybym nie miała bardzoooo podobnego na pewno bym go kupiła ![]() Ten jest też świetny
Edytowane przez pralinkax Czas edycji: 2011-07-06 o 13:59 |
|
|
|
|
#333 |
|
Wtajemniczenie
|
Pani-Pusia w Krakowie i w SCC jak mnie mąż zawozi i w Warszawie poszukam na początku sierpnia bo będę tylko mi trasę o Zary do Zary musicie wyznaczyć z numerami tramwajów bo tam jest jakaś inna wyszukiwarka połączeń.
|
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://warszawa.jakdojade.pl/ |
|
|
|
|
#335 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam, kochane jesteście
Cytat:
Były w Bonarce czerwone i czarne, pełna rozmiarówka karmelowej ani jednej nie widziałam.W ogóle wróciłam z Z. i jestem zawiedziona - już prawie nic nie ma:/ Kupiłam jedynie bluzeczkę, ale to już bardziej z konieczności, że coś bardzo chciałam kupić. Chociaż nawet fajnie leży I ma uniwersalny kolor.
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
BlairWaldorf ja również gratuluję
![]() Wróciłam z Zary na Targówku - rozkloszowanych sukienek pełno może sie skuszę na jedną po obniżce.Któraś z Was pytala czy można kupić czarną sukienkę w stolicy którą pokazywałam wcześniej - dziś widziałam czarną M-kę, 99 zł, były jeszcze różowe. I zakochałam się w tym żakiecie |
|
|
|
#337 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się
co za refleks :P i znów 11 stron do nadrobienia mon9 czytałam w poprzedniej części że dorwałaś ZIELONEGO pasiaka? Jak, skąd, gdzie ? myślałam że to mission impossible :P
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- ja noszę do czarnych i wygląda super! |
|
|
|
|
#340 |
|
Wtajemniczenie
|
w której warszawskiej Zarze są jeszcze plisowane sukienki za 99? chodzi mi o jakąś bliżej niż Targówek, czy Promenada, rozm. S lub M, bo sama nie wiem jeszcze który będzie lepszy
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też jestem ciekawa myślicie ze te marynarki sa jeszcze do zdobycia? |
|
|
|
|
#342 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny widziałyście gdzieś te sukienki rozmiary s
Jeżeli chodzi o te dwukolorowe to jeszcze pytanie czy czyste były.
|
|
#343 |
|
Wtajemniczenie
|
jakiś tydzień temu widziałam w Arkadii i ZT, ale rozmiar L tych kolejarek
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit. z czymś mi się kojarzył ten trencz i rzeczywiście, mam go dodanego w obserwowanych na allegro, ale ponad 400 zł bez przymierzenia wcześniej boję się dać
Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-07-06 o 15:38 |
|
|
|
|
#345 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak w ogole to do jakich Zar w Krk masz najblizej? Ja do Krakowskiej i Kazimierz A czytalas co Cellly napisala, ze Z. w Krk nie umywa sie do tego co jest w Poznaniu, a ja myslalam ze mamy jedna z najlepiej zaopatrzonych Z. w Pl ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- wlasnie patrzylam b. fajna, musze obejrzec ja na zywo choc 760 kosztuje
Perełki cruelty - free - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=478181 Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych Edytowane przez Pani_Pusia Czas edycji: 2011-07-06 o 14:56 |
|
|
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
drogo, a to nowa kolekcja? sa karmelowe? I powiedzcie jak wykonane? moze ta dziewczyna ktora widzialam miala z prima mody http://www.primamoda.com.pl/produkt/...MCUOIO_BR.html to ta? ladna,ale droga
Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2011-07-06 o 14:58 |
|
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#348 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mysle ze raczej porzadne wykoniania tak, ta ![]() chociaz ten kluczyk mi sie nie widzi
Perełki cruelty - free - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=478181 Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych Edytowane przez Pani_Pusia Czas edycji: 2011-07-06 o 15:01 |
|
|
|
|
#349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#350 |
|
Raczkowanie
|
Plisowane widziałam wczoraj w pełnej rozmiarówce na Marszałkowskiej, ale tylko czarne i czerwone. Przy okazji - one moim zdaniem wypadają trochę większe, ja zawsze kupuję sukienki S, a tą wzięłam XS - chodzi o talię, wydaje mi się, że to niekorzystnie wygląda, jeśli ta sukienka odstaje w talii, a tak było u mnie w Sce. Przy okazji - XS, S i M mają taką samą długość (mierzyłam - mam 172 cm wzrostu i miało to dla mnie znaczenie), Lka jest nieznacznie dłuższa (i o wiele szersza). Kilka sztuk karmelowych widziałam w Wola Parku i w Blue City, ale od M w górę. Poza tym z wizażowych hitów nic nie było, ani paseczkowych bluzeczek, ani tulipanowych sukienek, ani kuferków brązowo-czarnych, ani brodkowych pasiaków (hehe przebrnęłam właśnie przez pół poprzedniego wątku i ten cały i się wkręciłam). W Promenadzie TŻ kupił mi całkiem fajną sztuczną skórkę w kolorze kawy z mlekiem za 149 i teraz się zastanawiam czy zostawić... jest śliczna, tylko w dotyku taka trochę dziwna. Nie mogę znaleźć na stronie :/
|
|
|
|
#351 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Sliczna, ale moze znajde tanszy zamiennik
prawie 800 zl za torbe z prima mody to sporo moim zdaniem![]() Powiedzcie mi jeszcze, jutro rusza druga tura, tak? czy w piatek? |
|
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW raz widziałam podróbki wyglądające w 100% jak oryginał, ale cena też ładna bo 800zł. Zastanawiałam się nad zakupem, ale jednak wydać tyle na kopię to przesada. Pomijam już moralny aspekt noszenia podróbek. |
|
|
|
|
#355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#356 |
|
Zadomowienie
|
A czy ktoś się orientuje, czy sa te plisowane sukienki za 99zl w szczecinskiej zarze?
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
Tez jestem ciekawa. Ktoś orientuje sie jak wygląda sytuacja we wrocławskich Zarach?
|
|
|
|
#358 | |
|
Rozeznanie
|
ja też
Cytat:
|
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#360 |
|
Rozeznanie
|
ah.. zazdraszczam
![]() paryżanko ja również tak wstaję ale niestety Plotkarę mam obejrzaną wzdłuż i wszerz a niektóre sezony to 2 razy nawet Kocham ten serial przede wszystkim ze względu na ciuchy które noszą Blair i Serena Edytowane przez Nelly99 Czas edycji: 2011-07-06 o 15:30 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.

I ani przez chwilę nie żałuję że nie wzięłam tamtej.
Pisałam już wcześniej o płaszczyku Steczkowskiej, dla mnie jest rewelacyjny ! Gdybym nie miała bardzoooo podobnego na pewno bym go kupiła 

to jeszcze pytanie czy czyste
Big Day - 7 czerwiec