![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: dior,rubinstein,guerlain, zapachy,loreal,clarins,cl inique.......
Cytat:
jesli chodzi o moja wiarygodnosc-to nie probowałam nakłaniac ciebie do tego bys wysłała mi cokolwiek pierwsza-sama napisałam ze wysle pierwsza-mam jeszcze nasza korespondencje na pw. oskarzasz mnie teraz jakbym ciebie oszukała-a tak nie jest-do transakcji nie doszło-nawet jesli bym sie rozmysliła to ty w zaden sposob nie ucierpiałas!!!!!wiec wyluzuj. JEDYNYM MOIM BŁEDEM BYŁO TO ZE CIEBIE NIE POINFORMOWAŁAM O ZMIANIE-za co naleza ci sie przeprosiny-i tylko za to. jesli chodzi o moja wiarygodnosc-mam watek z ubrankami-mozesz zawsze skontaktowac sie z osobami ktorymi sie wymieniam-wysłałam juz kilka paczek i dowiedziec sie czy wszystko jest ok.jesli chcesz nicky osob-napisz. nie zachowuj sie jak by ciebie ktos okradł-i nie oskarzaj w sposob jakby stała ci sie krzywda-bo w tym momencie krzywdzisz mnie i osoby ktore sa zainteresowane wymianami ze mna-droga kolezanko. zycze miłego dnia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wysłałam basi przesyłki,pozniej długo nie zagladałam na wizaz-z przyczyn takich a nie innych-natomiast jedynym błedem jaki popełniłam było to-ZE NIE POINFORMOWAŁAM JEJ O ZMIANIE DECYZJI-jednak sa rozne sytuacje,a ja miałam powody. jednak sformułowała oskarzenie co najmniej jakbym ogołociła ja z kosmetykow-a tak nie było!! transakcji wogole nie było,z mojej winy-była umowa ustna i wymiana adresow-to wszystko-ale ona na tym nie ucierpiała. prosze bardzo-mozesz zagladac do moich postow-zapraszam. teraz wymieniam sie z dziewczynami z ciucholandii-powysyłałam paczki-jesli chcesz mozesz skontaktowac sie z nimi,czy doszły i czy wszystko jest ok: -Dorota-Coco -NasteCzka -aniser mam pytanie-czy moge załozyc nowy post-uporzadkowany-poniewaz zupełnie zapomniałam o tym-starym,byłam pewna ze go znieaktualizowałam-a teraz po połaczeniu jest bałagan. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
mamomichalka
Podstawowa zasada uczciwości się kłania, jeśli umówiłaś się ze mną na wymianę i zadeklarowałaś się, iż wyślesz jako pierwsza, a tego nie uczyniłaś powinnaś mnie o tym poinformować. Tłumaczyć się z powodów takiej decyzji nie musiałaś, Twoje osobiste sprawy mnie nie interesują. Jednak nie odpowiedziałaś ani na PW, ani w wątku, tylko założyłaś drugi wątek wymiankowy, ignorując mój wpis z prośba o inf., czy w ogóle przesyłka została nadana. Tak się po prostu nie robi. Nie krzywdzę ani Ciebie, ani tym bardziej nikogo, kto ma zamiar się z Tobą wymienić. Uważam wręcz, że nie fair z mojej strony wobec innych byłoby, gdybym sprawę przemilczała. Takie zachowanie z Twojej strony miało miejsce i temu zaprzeczyć nie możesz, a kto jak się do niego ustosunkuje to już jego wyłącznie sprawa. Przeprosiłaś ok., życzę udanych wymian. Mam nadzieję, że tego typu zachowania z Twojej strony nie będą miały więcej miejsca na tym Targowisku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja uwazam ze jako odpowiedzialna i sumienna wizazanka jaka jestes-bardzo dobrze zrobiłas-ze cała sprawa zostanie wyjasniona-ktos musi trzymac porzadek.! Dziekuje,ze zwrociłas mi uwage na moje zachowanie-obiecuje basiu ze to juz nigdy nie bedzie miało miejsca ![]() Obiecuje z reka na sercu-ze bede juz uczciwa. Mam nadzieje ze tobie równiez wymiany beda szły jak najbardziej pomyslnie i jeszcze raz dziekuje w imieniu wizazanek za trzymanie porzadku. Całuje mocno i zycze miłego dnia. agnieszka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
mamomichałka
Dziękować, obiecywać poprawy i całować nie musisz. Wystarczy jak schowasz swój ironiczny ton wypowiedzi w buty. EOT. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
widze ze u ciebie jak raz sie popełni bład-powinno sie byc spalonym na stosie. moze spodziewałas sie niemiłej odpowiedzi-no coz.. pozdrawiam. IIK |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
mój wątek już aktualny, ciuszkowy też
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
masz moze cos poza watkiem?spojrz na rzeczy ktore szukam-moze cos z nich masz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
-L'OREAL-true match-zostało 1/3 ok.-kolor c3
-L'OREAL-roz blush delicieux-kolor 05-candy cane-zostało-90% Znajdziesz cos u mnie? (Chcialas bluzeczke w panterke)
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: dior,rubinstein,guerlain, zapachy,loreal,clarins,cl inique...
Cytat:
więc co byś mi mogła oddac, za moje cienie i puderek rozświetlający Sephory |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oprocz tego szukam tuszu-moze bys ewentualnie donalazla? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Dot.: dior,rubinstein,guerlain, zapachy,loreal,clarins,cl inique...
Cytat:
jaka wartosc maja dla ciebie tamte kosmetyki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Oto wymiary:
biust - 40cm pas - 38cm dlugosc bez ramiaczek - 40cm dlugosc z ramiaczkami - 51cm Moge dorzucic jeszcze tusz Maybelline Volum' Express 5krotnie powiekszajacy. Mam go poza watkiem, to wlasciwie kosmetyk mojej mamy ale mi go odstapila. Kolor czarny. Jest go calkiem sporo, spokojnie jakies 80% ![]()
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Ok, to ja pisze Ci na PW moj adres. Kosmetyki wysle jak dostane Twoja paczuszke. Oki?
![]()
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: dior,rubinstein,guerlain, zapachy,loreal,clarins,cl i
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146217 lipo i cellu kosztują ok. 65 zł kazdy od Ciebie najbardziej interesują mnie: -CHARLES WORTHINGTON- nabłyszczacz-zostało 5 ml z 15 mlrezerwacja anister -AVEDA- odzywka sap moss dla włosow suchych-zostało 70% -JOHN FRIEDA-RADIANT RED-nabłyszczajacy olejek do włosow ruych-zreszta nie tylko bo ja uzywałam do czarnych-zapobiega spłukiwaniu sie kolorku-z 50 ml-zostało-ok.10 ml. błyszczyku brzoskwiniowym może też, za cienie podziękuję, bo dzisiaj kupiłam sobie nowa piatke Diora a i tak mam ich w nadmiarze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Dot.: dior,rubinstein,guerlain, zapachy,loreal,clarins,cl i
Cytat:
mi zalezy na cieniach i brazerku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dior,rubinstein,guerlain, zapachy,loreal,clarins,cl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
jak dorzucisz ml.kokosowe bielendy -to bierz wszystko.:0
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
hejka
własnie obliczyłam sobie jak to wychodzi kwotowo i niebardzo mi sie opłaca taka wymiana, nawet nie dodając do niej mleczka Bielendy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
błyszczyk gossip gloss http://www.bizrate.com/cosmetics/lip...--486647-.html nowy kosztuje 16 dolcow-ja dawałam 13 funtow. aveda-sap moss granica 8 funtow-zreszta masz w watku avede wiec podejrzewam ze wiesz ile kosztuje. wiadomo kosmetyki traca bo sa uzywane..ja ci tam dorzucilam jeszcze nabłyszczacze-zawsze cos,drobne ale cos. no skoro to ci sie nie opłaca-trudno. ja ci nie oddam tego wszystkiego za sephore lub cienie bo to za mało. buziaki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
równiez pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
to w takim razie znajdz jeszcze za ile kupilam błyszczki na ebay..zapraszam.
kurcze,z całym szacunkiem-skoro dostałas cienie cliniqua w zestawie i maja napis-not for sale-no to nie sa nic warte.......tak? no to sephora nie kosztuje 70 złotych-to mi sie nie opłaca w takim razie. no nic,przeciez nie bedziemy sie kłocic ale taki przelicznik jest smieszny.. mam nadzieje ze cie nie uraziłam-tyle. zycze miłego wieczoru. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
-GUINOT-matizone-krem matujacy-2X4.9 gram
-GUINOT-longue vie levres-serum powiekszajace i ujedrniajace usta-3 x 2 ml- 15 ml-kosztuje 28 funtow!! -SHISEIDO-peeling i krem do biustu z serii body creator -CLARINS-serum silnie ujedrniajace-3 ml Może spodobaci się coś w moim wątku za te próbki? kosmetyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...85#post2781285 ciuchy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...15#post2800015 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bluzeczka na ramiaczka w kwiatki-jakie sa wymiary -resztka zelu wyszczuplajacego -probka cliniqua |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
jeśli chodzi o bluzeczkę to jest bardzo rozciągliwa a rozmiar 36/38 od ramiączka w dół ma około 50 cm szeroka na 35 cm jeśli chodzi o próbkę clinique to z góry uprzedzam że nie ma na tubce daty ważności dlatego go wypróbowałam czy nie jest przeterminowany albo czy uczula i z moimi oczami nic się nie działo!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
mamamichałka, a co byś powiedziała na któreś z perfum ode mnie, plus dodatkowo podkład L`Oreal i zieloną bazę za Sensi? Poszukuję tych perfum i jestem gotowa dać za nie dużo rzeczy. Mogę wysłać zdjęcia perfum.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=135413&page=3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
mamomichałka długo nieodpowiadasz więc jeśli chodzi o bluzeczkę to jest ona juz nieaktualna. Jesli dalej jesteś zainteresowana wymianą ta chętnie mój żel termoaktywny i próbkę clinique zamienie na któres z tych próbek które ci napisalam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.