|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Który tytuł będzie najlepszy dla naszego nowego wątku? | |||
Chodzimy jak kaczuszki, bo mamy takie piękne brzuszki. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,92% |
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
22 | 42,31% |
Przez te nasze duże brzuszki chodzimy jak kaczuszki. |
1 | 1,92% |
W kilogramy obrastamy, ale to wszystko dla cudownej roli mamy. |
2 | 3,85% |
W kilogramy obrastamy - dla cudownej roli mamy. |
18 | 34,62% |
Staś, Filip czy Amelka - to i tak będzie nasza ukochana perełka. |
10 | 19,23% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/
No ja wiem, że to dwa różne
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Elektryczny, więc wyobraź to sobie ![]() Irmith, pytałam o herbatkę, bo myślałam, że te liście to tylko w jakimś zielarskim w postaci sypanych suszków można kupić. A Ty masz je w torebkach do zaparzania czy jak to wygląda? Ledwo co oglądałam wczoraj prześcieradła na allegro (postanowiłam zacząć od czegoś prostego, żeby się nie zniechęcić ![]() ![]() ![]() A jutro mama pośle mi pierogów z jagodami ![]() ![]()
![]() |
#2972 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/
Agnyska ja tez strasznie się bałam laktatora, podchodziłam do niego, "obwąchiwałam" i bałam się użyć. Sytuacja mnie zmusiła (nawał mleczny)
![]() ![]() a co do pierogów to jesteś okropna ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Natuś ja się nie znam, ale też bym chyba schizowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
Kochane- dzięki za dzisiejsze kciuki podczas badań
![]() ![]() Właśnie ściągnęłam sobie wyniki -glukoza na czczo 84, po 2 h- 107 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
natka - wydaje mi się, że powinno być ok. Kase dali, umowę podpisali - jesteś kryta. Zresztą po co mieliby co kręcić??
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- ale masz fajnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udany ten twój tż ![]() A prześcieradła normalne czy dzieciowe? Bo byłam w tesco dzisiaj ![]() Mmm pierogi ![]() Bo kurde jak coś ważnego się dzieje to tż nie ma ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Wtajemniczenie
|
jejuśku są już mamusie marcowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja bym brała większy, jak dzieciu spasuje to na dłużej wystarczy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mi ostatnio mama podawała jagodzianki ![]() ![]() i elegansio ![]()
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2011-07-06 o 16:58 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2978 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Natka Aga ma rację w sumie - umowa podpisana, więc masz myslec pozytywnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A no tż w pracy więc ma wybaczone ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Wtajemniczenie
|
Malgosia jak wrócisz ze szkoły rodzenia to zdaj relację ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |||||
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dzięki za kciuki- stracha miałam na tę glukozę bo moja rodzinka mocno wysłodzona jest
![]() Cytat:
![]() To szkoda z tą szkołą, no ale jakby nie patrzeć kiedyś nie było szkół, neta, książek i babki sobie radziły,więc Ty na pewno tez sobie dasz radę ![]() Cytat:
![]() no fiem- ale musiałam ją przeca z powrotem w forum wciągnąć no nie ![]() Cytat:
![]() Czy ja dobry wniosek wysnułam,że TŻtwoi kupiłaś a sobie i dziecku nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do tej sprzedaży auta- luzik- Wy sprzedaliście- nawet jakby zrobili skok na bank w ciągu godziny od sprzedaży- masz umowę, podpis- nawet jak koleś innym nazwiskiem się podpisał- trudno- to już sprawa policji by go ścigać , a nie was- spoko luzzz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dawałaś jej swój adres? ![]() Dzieciowe, zapomniałam wspomnieć ![]() Ja już to wczoraj pisałam ![]() Cytat:
![]() Jeszcze widziałam w gazetce promocje na Lovelę: proszek 3,6 kg+płyn do płukania (niestety nie pamiętam ceny, a u nas tego już nie było) i płyn do prania 1,5 l za 18,99. Nie wiem, czy to okazja w porównaniu do innych marketów, ale najtaniej u mnie w okolicy to zleciłam kupić ![]()
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
aha- Agnyska- historia o mężu, laktatorze i wgapionym kocie wyrwała mnie z kapci
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zadomowienie
|
Witam Was =)
naszczęście tylko jedna strona do nadrobienia była =) malgosia fajna jest ta książka którą pierwszą przesłałaś, drugiej jeszcze nie czytałam =) Ostatnio się pokłóciłam z narzeczonym i powiedziałam że będę radę dawała Sobie sama ze wszystkim i dzisiaj się obudził przestraszony i odrazu się pyta czy dobrze się czuje i się dopytywał, dotykał brzucha i pytał się Czarka czy jest wszystko dobrze. Okazało się że Mu się śniło że zaczynam rodzić i nie chciałam Mu powiedzieć, bo dam radę sama Sobie ze wszystkim i że jak wyszedł do pracy to pojechałam do szpitala =))) he he |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze a byłam tam dzisiaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Danika kciuki za wizytę Agnyska81 niezłą promocje wyczaiłaś w tym Tesco, mam bliżej do reala niestety no i mąż mi auta nie udostępnia ostatnio ![]() a ja nie podałam chyba latek bo na liście widzę, że jako jedyna chyba nie mam wpisanych a że nie lubię odstawać to też poproszę o dopiskę ![]() tylko tak rocznikowo 28 ale do grudnia jeszcze 27 ![]() ![]()
![]() |
#2987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |
Zakorzenienie
|
ale to nie ja pisałam
![]() Cytat:
![]() a proszek z płynem po 40zł, tyle, że podobno płynu do płukania się nie używa do 3roku?? Czy jakoś tak? Pamiętam, któraś pisała - chyba Acelinka że kupiła płyn a na nim instrukcja, że dopiero później się używa..
![]() |
#2989 | |
Zakorzenienie
|
Wkońcu nie pojechałam, koleżanka odwołała chwilkę po 16 i na dodatek zadzwonili do mnie z UP że jutro kontrola... więc zostałam sprzatać i kwity przygotować dla nich.
Cytat:
Tak mężowi chciałam kupić, wstyd no nie? ale dziś wszedł nawet buziaka mi nie dał na powitanie, widzę kupił sobie bagażnik na samochód, po co nie wiem, wydał pewnie ze 300zł a taras stoi zalany wodą, już nie wspomne o dzieciowych zakupach... nie wiem może ja jestem przewrażliwiona, a on ma swoich wiernych kolegów co mu radzą to i owo... Lece powolutku dalej sprzątać, sama sobie dam rade nie będę go prosić. Jak to się mówi duma. Ale wiem że powie że za chwilę i nie posprząta do jutra , a wstyd mieć brudno, może inaczej mam manie czystości, dla jednych to czysto a ja widze swoje ![]() więc se poleżałam.. jeszcze ksiegową muszę dziś odwiedzić... eh a już bym poszła spać najchętniej... sory że tak smęce ![]() Co do laktatorów kupię po jak będzie potrzeby, ale intryguje mnie ten elektryczny, ciekawa jestem jak on działa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo swojego wyglądu zachowywali się ok, widzieli co kupują - kilkunastoletnie auto po wypadku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |||
Rozeznanie
|
potwierdzam, też mi bardzo posmakowała
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam Was mamuśki ![]() Jakoś rzadko teraz mam wolną chwilke żeby was poczytać, a wy tak pędzicie z tematami ![]()
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
A nie wiem, wiem,nie chcę kłamać bo to dawno mówiła. A tż co na to wszystko?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | ||
Zakorzenienie
|
Zadzwoniłam do mego lubego i mówię mu ,że wyniki odebrałam - tez się stresował bo wiedział, że w rodzince mam dużo cukrzyków- i mówię mu,że jest oki- a on co na to- no ja wiedziałem,ze jesteś dobrym materiałem na matkę
![]() ![]() Cytat:
bez przesady- nie nakręcajmy się! Ja mam znajomych , którzy swego czasu żyli z handlu autami i sprzedawali je różnym typom- nie jedna afera wyszła, ale zawsez byli kryci bo mieli umowę sprzedaży. Gorzej jak Ty kupisz kradzione.... kurczę- to chyba kapka- coś mi się pogmatwało w wielocytowaniu i przy jednej z Was nie miałam tego takiego zakończenia cytowania i nie wiedziałam , która wybrać ![]() sorrki ![]() Cytat:
![]() Zrób jakieś dobre ciacho- albo lepiej kup- bo się zamęczysz nam!!! I duma do kieszeni- wyjaśnij mężowi co to znaczy urodzić wcześniaka i patrzeć na niego przez szybkę inkubatora- potrząśnij nim troszkę!!!! Niech Ci pomaga! I tak wstyd- przestań go rozpieszczać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My auta nie mamy, mieszkamy na wsi, ale do Tesco jest kilka km i teraz głównie on jeździ na zakupy wszelakie. Na skuterku ![]() Wpiszę Ci 27, bo 28 jeszcze przecież nie masz ![]() Cytat:
![]() ![]() Lausanne, nie wspominała ![]() ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-07-06 o 17:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech przychodzą i kontrolują , będę miała z głowy ![]() a wiesz chyba mu tak powiem jak wróci do domu , choć nie mam chęci się do niego odzywać. A sam widze foch oczywiście. dobra jadę do ksiegowej bo mi się też zejdzie..
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
danika -
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() byłam na mini placu zabaw i robiłam babki z piasku z małą Anula hehe słodka ![]() gadałam z moja kolezanką jest mamusią prawie 2 letniej Ani a w sierpniu urodzi sie Natalka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z mężem serio tak pogadaj, bo to nie ma co- powinnaś się oszczędzać! Nawet podkoloryzuj historię i wizję inkubatora- on się musi przejąć- będzie Ci lżej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gdybym kupiła auto od takich to bym się chyba bardziej stresowała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.