|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata,czyli letnia odsłona wątku.
Teresko, powinnas
![]() ![]()
#812 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
No Teresa - a czemu niby nie powinnaś pisać ?
dobrze napisałaś ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- a to, co dopisałaś w edycji z ust mi wyjęłaś ![]() ludzie ogólnie rzec biorąc są nieprzewidywalni, i czasem można - po 21 latach pożycia, kiedy to człek żyje sobie spokojnie i sie mu zdaje iż bezpiecznie - usłyszeć od tamtego, że zyskuje przy bliższym poznaniu ![]() ![]() i wtedy nie wie , co myśleć, bo może powinien się bać ![]() ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2011-07-06 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
BAN stały
|
.......
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2011-12-11 o 15:36 Powód: prywatna |
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
rude jest piękne:)
|
a bo tak troche sie pomądrowałam...wiem,ze czasem chce sie byc dostrzeżonym ale serio to pierdoła ,ktora nie warto sobie zawracac głowy.
Nie zmienimy naszych facetów sa rózni jeden będzie taki ,a drugi inny. Natomiast to co powiedział facet Rawity nie podoba mi sie ,bo akurat (widziałam Rawite na zdjęciu i to nie jednym) nie ma podstaw do takiej oceny ,nawet niby w żartach ,uważam ,ze Rawita ubiera sie idealnie do swojej figury ,może sobie pozwolic na wiele ubrań ,ktorych ja nie mogłabym np włozyć bo wyglądala bym żle ,ma klase ,świetnie sie prezentuje w wysokich obcasach (jak każda kobita) jest konsekwentna w doborze swoich ubrań. Sobie myśle ,ze może jest zazdrosny? ,ze inni patrzą na nia wzrokiem pełnym aprobaty ,że sie zwyczajnie podoba jako całość(włosy,strój,buty,z achowanie) że mozna na niej oko zawiesić z ogromną przyjenością ![]()
#815 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, łatwo mówić "niech się zacznie starać". Ja tam jestem zdania, że pracować muszą obie strony. Nic się nie dzieje bez przyczyny.
A po ciąży, cóż, zwykle coś znika, coś zostaje... Ciesz się, że jeszcze jesteś młoda bo jakbyś była stara to dopiero kaplica ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
BAN stały
|
.....
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2011-12-11 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
kurczaki, Zuziunia,
a mi po ciąży pierwszej ciąży cośtam i do tego cośtam no, kurna, przeżyłam ![]() ale Ci powiem po cichu, albo Ci nie powiem ... co ja się będę wymądrzać- każdy wiek ma swoje proirytety
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2011-07-06 o 19:07 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
Głupawka mnie ogarnia, idę się porzewietrzyć do ogródka, podleje, wytrzeźwieje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
profila na fb my, BigMama, nie mamy
![]() chwałacipanie
#820 |
BAN stały
|
......
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2011-12-11 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
|
nimam profila na fb mam tylko na zuziowym
![]()
#822 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Rawito. Ja bym się tam nie przejmowała tym, co powiedział Obiekt. Tzn nie przejmowałabym się rozważając- czy to dobrze, czy to źle, że jemu się tak wydaje itd. Wyjaśniłabym, że tak właśnie lubię wyglądać.. Swoją drogą, to dobrze, że jest w stanie zakomunikować coś takiego. Co do sądzenia po pozorach- tzn po ubraniu i wyglądzie- no, na codzień po czymś na pierwszy rzut oka sądzić musimy. I przyznam się, że zdarza mi się- tu już w ogóle abstrahuję od Ciebie- a to się uprzedzić do kogoś, a to onieśmielić czyimś superwyglądem- i chyba już zarysowo, tak wstępnie przekreślić możliwość porozumienia z jakąś np extra odstrzeloną, piękną babką. Być może, świadczy to o mojej małostkowości, ale może bardziej o moich kompleksach, a może o jakimś innym podejściu do życia, ech, bywa różnie. Czasami oczywiście życie daje możliwość weryfikacji tego pierwszego wrażenia... Zuzuniu, trzymaj się i nie załamuj, Tymka pisze mądrze. Wiem, dobrze mi pisać, ale- postaraj się uspokoić i dostrzec dobre strony Waszej sytuacji, i dziesiątki razy się pozastanawiaj przed jakąś decyzją. Wiem, co piszę, bo zdarzyło mi się nieraz głupoty jakieś popełnić, i wiem, że pomyślunku nigdy za wiele. Poszłabym do kina. Ale nie na Dziewczynę i chłopaka. ![]() Na jakiś film wciągający z butami w osobny, inny świat. Dzisiaj bowiem mam lekko dosyć wszystkiego. Zmęczonam. U mnie to w ogóle kaplica ![]() ![]() Ale- żeby nie było tak kaplicznie, to oczywiście musiałam sobie wczoraj strzelić zapach, oczywiście musiałam ![]() ![]() Czerwonego Smoka ![]() Gdańszczanki wiedzą pewnie, gdzie- na Tkackiej, obok Długiej, po schodkach się wchodzi. Dobiłam wątek wymądrzeniami... nie chciałam. Chyba schowam się ze wstydu w kaplicy i w ogóle. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2011-07-06 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#823 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Zuziuniu, mnie to bardzo niepokoi... bardzo! Cytat:
![]() ![]() Remont czyni cuda... No i pan Zdzisio... ![]() ![]() Cytat:
![]() Fajnie że wrzuciłaś Kasi tego linka ![]() Cytat:
![]() I powiem tak: Dziewczyny! Wy nie bierzecie pod uwagę tego, że Un widział Rawitę nagą! A ja biorę to pod uwagę. Tylko dlaczego? ![]() Mniejsza o to. Wracając do Unego... Skoro Un widział Rawitę nago to jakże można Mu się dziwić, że jemu się ubranie Rawitowe nie podoba. Jemu się już nigdy żadne ubranie Rewitowe nie będzie podobało. Gdybyśmy też zobaczyły Rawitę w stroju Ewy, to kto wie, może już tylko w takim chciałybyśmy Ją oglądać ![]() ![]() Mnie się wydaje, że mężczyznom, w większości, to się tylko ten jeden strój podoba... Jak chwalą inne, to kłamią ![]() Tygrysku, popraw mnie jeśli sie mylę ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Rawito, buty świetne. Anastazjo, kulorowe sandałki też są świetne. Wszystkich Chorowitków i Smutasków czule całuję i tulę do memłona ![]() I wogle Was wszystkich tulę. I żegnam na dwa tygodnie. Jadę wypoczywać. Trzymta się ciepło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Iwonko-baw się dobrze
![]() No i nie wytrzymałam i klikłam pomadkę Lusiową ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
niecnotliwa dziewica
|
Jewonko,wypoczywaj i niech Ci słonko zaświeci tam,gdzie będziesz
![]() (i nam wszystkim też ;-) ) Aaa,i powiem Wam coś: nigdy więcej nie założę spodni do płaskich butów! Nevermore! Dziś założyłam i mało mnie szlag nie trafił,nawet paznokcie mnie bolą. Wróbelku,to pochwal się jaki to kolor jak już doleci. Dobrej nocki! ![]() A Tereska mądrze gada,tyle jeszcze powiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Piers do przodu
|
Iwonko - wypoczywaj
![]() A ja nie kliknęłam lusiowej pomadki, jak się zdecydowalam to już było po ptokach ![]() Miłego wieczoru, ulżyło mię ciut to może odeśpię to co do odespania zostało ![]() ![]()
#828 |
Zakorzenienie
|
Iwonko, udanego wyjazdu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Zakorzenienie
|
Iwonko, miego wzpocyznku.
a ja znalazam torebke i zastanawiam sie na kupnem. tylko ta cena 340zl....
#830 |
Piers do przodu
|
Poka poka torebusię
![]()
#831 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() a moja nowa torebusia kosztowała 40 zł ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Zakorzenienie
|
Iwonko - odpocznij!
![]()
#833 |
Zakorzenienie
|
kobitki - a luskowe to coś to nie jest pomadka ani błyszczyk,
to balsam jest, tyle, że kulorowy ... a może też być bezbarwny (za 5 dolców) bezbarwny można mieszać z różem mineralnym i wtedy ma się kolor ustów w kolorze różu Tako rzecza Zaratustra (tj. Annie) na stronie lucyminerals. jeszcze nie spraktykowałam Jewonko - wypoczywaj i bądź niegrzeczna ![]()
#834 |
|
Jewonko samych słonecznych dni
![]()
#835 |
Zakorzenienie
|
Iwonko słońca i udanego wypoczynku
![]() ![]() Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kłamałam wczoraj pisząc, że u mnie nie pada, ale będzie ... nie padało ale dzisiaj to już popada Dzieńdoberek myslalam sobie duzo na temat związków ludzkich na temat oczekiwań wzajemnych mówienia o tych oczekiwaniach niemówienia i stwierdziłam przy sniadanku, że życie to huśtawka grunt, żeby za bardzo tej huśtawki nie rozbujać bo można zwomitować albo i powypadać ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- aaa ... no i zapytałam unego, czy prawdą jest, że mężczyznom "to się tylko jeden strój podoba" ... może i tak - rzek - ale nie wszystkie baby powinny go nosić
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2011-07-07 o 06:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zakorzenienie
|
sześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lepiej wyglądam w ubraniu niż bez ![]() Tereniu, mądra kobieta jesteś! ![]() Zuziuniu, nie martw się tak, każdy związek przeżywa kryzys, cyklicznie co kilka lat (prawdopodobnie co 7). A do pewnych "braków" z czasem się człowiek przyzwyczaja. Mój Uny też nie jest wylewny a ostatnio zrobił sie czepialski. Kiedyś mnie to bardziej bolało, a teraz przechodzę nad tym do porządku dziennego. Cierpliwości, Ty też się tego nauczysz ![]() Rawitko, mnie też się nie bardzo podoba takie zmienianie kogoś na siłę, bo albo Cię ten Twój chłop akceptuje, albo nie. I nie rozumiem dlaczego uważa, że inni Cię mogą źle postrzegać, skoro sam się w Tobie zakochał. No chyba, że widział Cię nago zanim się zakochał ![]()
"Miło jest być ważnym, ale ważniejsze jest być miłym" Edytowane przez chypre Czas edycji: 2011-07-07 o 07:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
Dobre ranko
![]() Dużo chciałam napisać ale chyba nie mam czasu a i mądrzyć się nie chcę, zresztą jak też te moje mundrości wyglądałyby na tle tego co już zostało napisane... Marnie bardzo by wyglądały. Z Jewnonką się pożegnam czule ![]() Wszystkich uściskam mocnoooooo! I też znikam, nawet nie wiem na jak długo, nie wyjeżdżam, ale nie będę miała dostępu do neta, chyba, że jednak wyjadę... z mojej wsi ![]() ![]() Szachowa ![]()
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2011-07-07 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Piers do przodu
|
Luba ale wracaj szybko z netem
![]() Mój też tak rzekł jako i Mammitowy - że nie każdej liść figowy passe ![]() ![]() Miłego ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.