|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XI
Cytat:
|
|
#4922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do fryzurki to jest ok tylko że do tego foto nie chciało mi sie układać a miałam upięte w koczek i nie zafajnie wygladają .chodziło mi o pokazanie koloru ![]() a ze względu że mam okragłą buzię nie mam zbytniego wyboru ![]() dodam jeszcze do albumu z wczoraj tam lepiej widać długość i cięcie
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#4923 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
czekamy na fotki jutro na pierwszych dwoch zdjeciach super wyglada kolorek podoba mi się
|
|
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4925 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jestem mega nie pocieszona
to jest jakiś dzołk.. co weszłam do sklepu i mi się coś spodobało to nie było na mnie rozmiaru wszystko duże M i L .. do deichmana też wlazłam buty piekne i co? wszystkie rozmiary jak bogackiego.. wszystkie tylko nie mój Chyba wyczeprałam limit szczęścia u lekarza ![]() Próbuję znaleźć kilka rzeczy i nigdzie nie ma ![]() A no i kupiłam sobie lakier z wibo ale już na dworzu nie podobał mi się tak jak w sklepie ![]() Cytat:
żartuję ![]() Fajna ta żółta Cytat:
faktycznie ale daj se spokój przecie to się będzie wypłukiwać - główka do góry ![]() Cytat:
![]() Ja tego do końca nie rozumiem bo nie jestem tak związana, nie mniej przemyśl wszystkie za i pzreciw zanim zdecydujesz
|
|||
|
|
|
#4926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzydko mi ![]() nie lubię wywiniętych włosów w zewnętrzną stronę ale skoro mówisz że nie ułożone ja bym jednak zapuszczała ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
idę jutro do swojego ulubionego outletu i sh i jeszcze bo galerii pohasam ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Lalki ale tanie butki w CCC są ![]()
|
||
|
|
|
#4927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zrobiłam taki przegląd kolorów, mam fotki na kompie to postanowiłam spożytkować mam nadzieję, że moooże komuś tam pomogę w dobraniu farby na przykład
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa laseczki w Intimmisimi jest wyprzedaż i ten stanik mega push up jest za 44,90 czy 49,90 jakoś tak.. więc jakby któraś jakimś cudem trafiła z rozmiarem i jest zainteresowana to lecieć i brać
|
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no ja nie chodzę w wywiniętych włoskach na zewnątrz ![]() a zapuszczam zapuszczam
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#4930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
Swoją drogą powiem wam co zauważyłam.. wysokich kobiet/dziewczyn jest sporo.. a mężczyzn bardzo mało.. jakim cudem? |
||
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widac ze to blond jeszcze W sumie mam wrazenie ze mi lepiej pasuja ale juz sie tak przyzwyczailam do jasnych ze innych nie chce ![]() No i ja wiem ze sie bede musiała wyprowadzić... pierwszy moment po prostu najgorszy. Nawet nie umiem z nimi rozmowy zaczac bo wiem ze nijak beda sluchac moich argumentow I ani nie wiem jak zaczac, ani nic...
|
|
|
|
|
#4932 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale jak tu tylko trafiłam nie było tak kolorowo
|
|
#4933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to zabrzmialo.. wiesz o co chodzi ![]() ![]() ![]() A co do rodziców to powiedz.. chcielibyście by była pzredsiębiorcza i rezolutna prawda? powiedz ze bardzo ich kochasz i cieszysz się jaką opieką Cie otaczali i nadal to robią ale chciałabyś powoli zacząć się usamodzielniać, zdobyć nowe doświadczenia, zarobić trochę pieniążków i ich odciążyć, może przy okazji jakieś fajne miejsce nowe zwiedzić.. wiecie, że kiedyś ten moment musiał nastąpić i proszę.. oto on.. mam nadzieje, że będziecie mnie wspierać w tym pomyśle.. o w ten sposób ja bym próbowała - jedno jest pewne jak nie spróbujesz to się nie dowiesz jaka będzie reakcja ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
za taką cenę to bym sobie sama go zwęziła i jakoś by to było ), ale ja już na ten z la senzy się napaliłam ![]() Aha no i w cubusie też są takie napompowane staniczki i wewnątrz wkładka wygląda bardzo podobnie jak ten z VS ale rozmiary mają takie, że ja nie mam co podchodzić ![]() A co do włosów to weź przestań.. pamiętasz moje? |
||
|
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam nadzieje ze jak sie wyplucze to niebede miala tej białej góry i bede mogla spokojnie 219 robic ![]() No jakos tak bym musiala ich podejsc. W najgorszym przypadku wezme ich na strajk głodowy ![]() Chociaz tez sie troche boje jechac Czy sobie poradze itd. No ale wrazie co sama jak palec nie bede.
|
|
|
|
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twoje włoski pamiętam iii bardzo dobrze też utkwiły mi w pamięci włosy Ewci pamiętam miała takie dłuuugie sianko jak do nas przyszła a teraz proszę wszystkie blondyny jak się zregenerowały!! Ewcia pamiętam też już miała gładziutkie te włosy
|
|
#4936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn jaki kolor z tego zostanie ![]() Wiadomo, że się boisz bo to lęk pzred nieznanym, ale zobacz Cascada pojechała i sobie chwali - a młodsza była ![]() Cytat:
Czasem oglądam te swoje żałosne zdjęcia coby mi więcej nie przyszło do głowy kombinacji alpejskich wyczyniać ![]() Coraz więcej zadowolonych blondasków - są powody do świętowania
|
||
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam blondyny, do jutra
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no ja juz chciałam sobie kupić 219 na zapas Póki promocja U mnie nie ma ale gdzie indziej musi byc A mysle ze na tyle zeby sie kolor nie odznaczal sie wypłucze... Ty w sumie teraz robisz caly czas 9.1 a 219 dobrze wyszło?![]() No chcialabym sprobowac... w zeszlym roku juz chciałam Ale wtedy i praktyki i zakaz....
|
|
|
|
|
#4939 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ciemne, rude i w ogóle krótkie włosy są baaardzo wygodne, ale już mi się marzy tak machnąć grzywą Cytat:
trzymam kciuki, żeby się ładnie wypłukało Cytat:
|
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale że odrost nie duży to się nie odznacza - faktycznie wydaje mi się, że majiblond lepiej sobie poradził ale nie pamiętam może się mylę.. teraz przy następnym odroście zrobie to Ci powiem.. na zdjęciach niestety nie potrafię uchwycić koloru odrostu bo w aparacie to wygląda jakby było równo (wyjątkowo bo zazwyczaj na odwrót jest )Dobranoc Snowi
|
|
|
|
|
#4941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po czasie by sie wyrownalo chyba Albo za krotko trzymałam bo wg ulotki -40 min Jak nia zrobie pare razy i nie bedzie wychodzic to wtedy sie przeniose na Majirelke, niech juz bedzie ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
Ale niejest tak ciemno,naprawde. To jest raz że sztuczne światło,adwa że lampa. 8 max to jest tak patrze. W dziennym świetle pewnie normalna 9.A sieprosze nie śmieć bo mam przesrane "Boże chwile mnie nie ma a ty juz... już je skrzywdziłaś!" |
||
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
ja też uciekam blondasy
![]() dobrej nocki
|
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do farby - ja trzymałam ponad 40 min bo w kuchni robiłam i nie mogłam odejść i zostawić w trakcie także z godzinkę trzymałam jak nie dłużej ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Też zmykam bo już nieprzytomna jestem.. nażarłam się - to nie zdrowo wiem.. ale nie mam już siły ide i legnę ![]() Buziaki piękne ![]() |
|
|
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranoc kochana ![]() ja też się żegnam dziewczynki Dobranoc
|
|
|
|
#4945 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
bo już mnie wystraszyłaś ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
ale wiecie że ja takie uwielbiam choć nie zrobiły na mnie żadne wrażenia ogromnego to muszę jeszcze raz przyjrzeć się bo ceny kuszą ![]() ![]() cieszę się że trafił mi się wysoki ![]() bo faktycznie dużo kurdupli ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4946 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tż widzę miłośnik blondu ![]() Cytat:
ale jeszcze z kilo arbuza zmieszczę dobranoc wszystkim śpiochom
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy milosnik... no w sumie na mojej glowie tak Jak mnie wkurza to go czerwonymi strasze:P
Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-07-06 o 22:37 |
|
|
|
|
#4948 |
|
Wtajemniczenie
|
eee, czerwonego to byś sobie chyba nie zrobiła
![]() mój to nawet nie zwraca uwagi stracił rachubę przez 9 lat
|
|
#4949 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przymierzę w zarze i zobaczę jak w ogóle moja figurka w tej sukni leży i zobaczymy tylko jeszcze z tym kolorem mam problem ![]() ![]() Cytat:
noooo ale jutro też zrobisz fotki wypłucze się na pewno kombinatorko ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- aaa wiem że to nic, ale zdałam dziś teorię praktyka 30 lipca
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

jutro poszukam 

to jest jakiś dzołk.. co weszłam do sklepu i mi się coś spodobało to nie było na mnie rozmiaru wszystko duże M i L .. do deichmana też wlazłam buty piekne i co? wszystkie rozmiary jak bogackiego.. wszystkie tylko nie mój 
Ale widac tu jaka mam dlugosc wloskow juz.