|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Cytat:
|
|
#1352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pracuję w polskim sklepie i wiadomo u mnie same pyszności bardziej chodzi i słodycze i jogurty i jak jestem w pracy to co chwilę coś podjadam, a to mam ochote na wafelka a za chwilę chipsy i tak w kółko
|
|
|
#1353 |
|
Zadomowienie
|
a ja słodyczy nie lubię
wolę chipsy niestety nadrobiłam Was, ale dzisiaj paskudnie się czuję- głowa mnie boli od samego rana![]() dziewczyny gdybyście mogły doradzić KLIK chcę kupić matę na lodówkę (ktoś z niej poobrywał naklejki, a ja nie mogę się tego kleju pozbyć-nawet zmywacz nie pomaga) i nie wiem na którą się zdycydować;/ zerkniecie?
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się podoba 1 lub 4
|
|
#1355 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1356 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
ssnow mi się pierwsza tylko podoba
![]() U nas majstry cały czas robią szafe, a mi głowa pęka i marze tylko o łózku podejrzewam, ze jeszcze ze 2 godziny im zejdzie |
|
|
|
#1358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziesz miała już to za sobą a my czekamy na materiał a szafę będzie mąż robił gdyż się tym zajmuje.
|
|
#1360 | |
|
Rozeznanie
|
Właśnie wróciłam z basenu i jestem padnięta. Ogarnęłam mieszkanie. Obiadu na jutro nie gotuje, bo mam pomidorową -z własnych pomidorków.
![]() Teraz muszę tylko machnąć lakierem paznokcie, zrobię z 20 brzuszków i do wanny z pianką. ![]() Miłego wieczorku Cytat:
![]() Nie będę oryginalna, najładniejsze 1 i 4
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam nadzieję, że z babcią będzie lepiej. Chociaż jak dzisiaj z nią rozmawiałam to takie farmazony opowiadała, że szok.
A ja dzisiaj byłam zrobić sobie manicure i szczerze mówiąc bez szału. Przechodziłam obok fryzjera i salonu kosmetycznego i były wywieszone promocje, że henna brwi 3,99, a manicure 14,99 i pomyślałam, że zaszalaje. W sumie to myślałam, że wyjdę ze ślicznym kształtem paznokci itd bo od dłuższego czasu piłuję na kwadratowo, ale nie jestem zadowolona z efektu i jak wyszłam od kosmetyczki to też niespecjalnie. Pojechaliśmy też do galerii i kupiłam sobie torebkę za 50 zł. Planowałam kupić jakoś we wrześniu i jak znajdę jakąś, która mnie urzecze. Ta nie rzuciła mnie na kolana ale spodobała się bardzo i za 50 zł oceniłam, że warto
|
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, wybaczcie że nie nadrobię dziś bo widzę że jakieś 25 stron mam do nadrabiania tak lecicie z tym pisaniem
Szalone wy Tak więc nie wiem co mam wam napisać, chyba tylko tyle, że z upragnieniem czekam na piątek by móc złapać troszkę oddechu i zrelaksować się. |
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy masz urlop kochana? Należy Ci się solidny wypoczynek,nie można cały czas na takich pełnych obrotach
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Snow mnie sie najbardziej podoba trawa.Taka pozytywna.
Idę odpoczywać. Do jutra
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
Życzę dobrej nocy
![]() Jutro pobudka o 6, bo jazdy na 7 -nie chce mi się !! |
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc,lecę do łóżeczka
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nam się uda z tż wyjechać gdzieś to pewnie będzie piątek sobota niedziela. Nawet nie mam jak w weekend wypocząć bo w sobotę trzeba ogarnąć całą chatę i robi się wieczór. A niedziela to chyba za mało na wypoczynek. ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Nawet tak sobie myślę, żeby oszczędzić troszkę czasu wykupię abonament miesięczny i wykupię gotowe obiadki koszt jednego to 9,99 . Ale to codziennie trzeba by było jechać 4km to wtedy koszty paliwa to znowu tak tanio nie wychodzi ;> więc pomyślimy może od sierpnia na miesiąc spróbujemy. |
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
termometr jest sprawny, także za 34 zł mam świetny termometr elektroniczny bezdotykowy
jutro mała ma wizytę u lekarza z nóżką, tzn. kontrolę, więc 10-12 mnie nie będzie jak ja uwielbiam te wizyty![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]() drogo wg mnie, tzn. ja wolę sama ugotować- taniej i wiem co jem
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oliwka__ także chociaż na miesiąc warto spróbować... bo jakby nie patrzeć dzieki temu odpoczniesz też ( zamiast stać przy garach będziesz mogła zrobić coś innego ) w ogóle wydaliśmy już w tym tygodniu 100 zł na jedzenie, jeszcze muszę kupić masło, mleko, płatki dla TŻ, jajka i mąkę więc wyjdzie z jakieś 20 zł . Jest jednak jakiś plus... dużo za dużo jedzenia kupiliśmy ( dziś kupiłam np 2 kg schabu ) . Niby planowałam jedzenie , ale jakoś tak dziwnie wyszło ... mam głupie pytanie , TŻ chce sernik i mam przepis w którym pisze, że trzeba dodać masło , to o takie masło prawdziwe chodzi ? Bo moja mama czasem mówi, że stosują zamienne nazwy , a mam Kasię i nie wiem czy się nada, czy trzeba masło ( potrzebna do masy serowej )
Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2011-07-07 o 00:33 |
|
|
|
|
#1370 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jA tez tak mam Cytat:
poprosze relacje foto pozniej bo widze ze moze byc ciekawie Cytat:
moja tez ma podobne pomysly Cytat:
wroci szefowa z wolnego to ja dopadne Cytat:
Cytat:
Anastazja mam nadzieje ze z mama lepiej Dodaja trzymam kciuki za piatek ( tak jakbym jutro sie nie pojawila bo jak pojde do pracy okolo 12 tak wroce przed 23 Ah dziewczyny kolezanka pytala ksiegowej i podobno nie nalicza mi teraz za ten urlop bo jak powiedziala ksiegowa ,, szefowa nie dodala mnie na liste " wiec troche kiepsko bo szefowa do tego na tygodniowym wolnym wiec sobie z nia pogadam dopiero za tydzien trudno jakos musimy dac rade Lili daj mi przepis na ta salatke kebabowa ![]() Edit jest 5 rano niemoge spac i sprawdzam konto dzieki SPD widocznie po kciukach i rozmowie kolezanki z ksiegowa zadzialalo zaplacili mi za ten urlop tzn na to wyglada z sumy jaka mi zaplacili mniej uzerania i nerwow dzieki Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-07-07 o 06:19 |
|||||||
|
|
|
#1371 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Nie mam nawet czasu Was nadraiać, niby teraz nie stoję a padnięta z pracy wracam, bo cały czas trzeba chłonąc informacje i myśleć. I w dodatku jak wracam głodna stać przy garach, więc Cię Oliwko doskonale rozumiem i tez jakbym miała możliwość to chodz przez miesiąc bym skorzystała. Snow mi się podoba pierwsza trawiasta(orginalna nie jestem). Sikoreczko ja bym dodała roślinnego, ale chyba kasia też może być. Dziewczyny błagam na pomysły na ekspresowe obiady
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia- a może byś gotowała wieczorem na dwa następne dni
ja tak robiłam jak pracowałam do 18Irenka- super że zapłacili Lili- bardzo dobrze że termometr działa ![]() witam ![]() ja wstałam o 6 standardowo, ogarnęłam kuchnię i łazienkę i teraz kawę piję ![]() zaraz chyba skoczę do sklepu po mleko bo się kończy muszę też wpisać wydatki za dwa ostatnie dni bo nie było czasu |
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wyspałam się i znów boli mnie głowa.
Wczoraj było całkiem fajnie. Odebrałam dyploma, na schodach się nie zabiłam itp ![]() Później pojechaliśmy do rodziców na kawkę. Mamy caaały słój ogórków A z okazji odebrania dyplomu tż kupił mi wino więc siedzieliśmy do nocy. ![]() Dziś dzień wyjadania resztek. Dla mnie będzie resztka bigosu z ziemniaczkami, dla tż pomidorówka i ryż z sosem i pierczarkami. Więc wypadałoby zrobić zakupy. Chcę dorawć rybę - będzie na sobotę. Na jutro planuję piersi duszone + warzywa na patelnię. Na niedzielę może jakiś gulasz (będzie na dwa dni) ![]() Przed wyjazdem nie mogę dużo kupować bo nie zdąrzymy wszystkiego wyjeść. Napięty grafik mam. Bo przed wyjazdem trzeba jeszcze ugościć moich rodziców na kawce, następnego dnia teściów...na początku przyszłego tygodnia muszę odwiedzić koleżankę bo coś się u niej dzieje niedobrego. Jakieś zakupy ostatnie i wsio. Do wyjazdu mignie.
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
ponad 4m długości
Skonczyli przed 24 ale ja nie wytrzymałam i poszlam do pokoju obok i zasnelam w tym hałasie wiertarek młotków itd dziś bedziemy ładować i oczywiście robić fotki dla sexownych Przy okazji pochwale sie torebką i buciorami za 2zł ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Nadia Ty za tydzien juz jedziesz ![]() a sami czy ze znajomymi? Nam juz zostaja tylko wyjazdy weekendowe, chociaz nawet i na to sie nie zapowiadalo bo tz w weekendy tez pracuje ale na ten dlugi weekend sierpniowy udało mu sie zalatwić wolne i jedziemy ze znajomymi ( i JadziąJa nie lubie jak jezdzimy sami we 2 wole w wiekszym gronie
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-07-07 o 08:52 |
|
|
|
#1375 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Idę po kawę. Złożyłam się wczoraj o 22 a wstałam niedawno. Ale cóż, pewnie mi brakowało
|
|
|
#1376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieliśmy jechać ze znajomymi, najpierw była opcja znajomych których poznaliśmy na podróży poślubnej (to również była ich podróż poślubna - nawet tego samego dnia braliśmy ślub ) ale Oni wykosztowali się na mieszkanie (kredyt) więc w tym roku odpuścili wyjazdy. Później była opcja mojego przyjaciela z dziewczyną ale również się remontowali więc było im ciut za drogo (zresztą kochają góry nie morze )W związku z czym jedziemy sami, ale myślę że na miejscu towarzystwa nie braknie Jadę w następną niedzielę Cytat:
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
a perspektywy nie najlepsze, może w przyszły weekend
|
|
#1378 |
|
zawsze mam racje
|
nadia: a kiedy wyjeżdzasz?
haniula: taka szafa to fajna sprawa, tylko im więcej miejsca w szafie tym więcej się trzyma niepotrzebnych rzeczy
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-07-07 o 09:37 |
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Gorzej się dzisiaj czuję coś. Zaraz ruszam do babci do szpitala, a potem do pracy. Strach się bać co dzisiaj tam się będzie działo bo wizytacja ![]() Będę dopiero wieczorem. irenka pochwalę się może wieczorem ![]() Miłego dnia kochane
|
|
|
|
#1380 | |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() U mnie pierwszy raz od tygodnia świeci słońce i jest baaardzo cieplutko. Teraz kawa i muszę troszkę popracować. Miłego dnia SPD. ![]() Cytat:
Z szybkich dań to jeszcze: ziemniaki z jajkiem sadzonym i kefirkiem, ryż z truskawkami. Jak gotujesz zupę na udkach lub skrzydełkach to tez można je obrać i zrobić z nich na szybko potrawkę do ryżu. ![]() Ja tak samo. Często wyjeżdżamy na wakacje ze znajomymi. Wtedy można ciekawie spędzać wieczory i ogólnie tak jakoś weselej.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

wolę chipsy niestety

Szalone wy 

ja tak robiłam jak pracowałam do 18
)