|
|
#5041 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Mi się zdarza przekląć jak się zezłoszczę, czasem aż mi wstyd. Próbuję się oduczyć. A tak poza tym to mówię chyba po polsku a nie po polskiemu
|
#5042 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie używam za to dziwnych slangów (np tych o których mowa była wcześniej)
|
|
#5043 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#5044 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Twój TŻ jest bossski W ogóle wyobraziłam sobie tą sytuację Takowe widziałam nie raz, dlatego teraz pierniczę to, ze mnie ponosi, a swoją droga poniosło mnie dziś jak podjechaliśmy do gina, bo strasznie lało, wszedzie mokro, pies w samochodzie, ja otwieram drzwi a ten debil ładuje się w kałużę (pies oczywiście). Ja go z łokcia(żeby nie wyskoczył, samochód mamy trzydrzwiowy) i mówie "zostań synek zostań" i tak ze 2 minuty a mój TŻ siedzi.....mój gin koło nas zaparkował, ja się z psem szarpię az w końcu mówie przez zaciśniętę zęby (ale niezbyt cicho) "weźmiesz k*****wa tego psa czy ma ze mną na wizyte iść???" No i w końcu przytrzymał psa, bo bym sie nigdy nie wygramoliła.... ![]() potem podjeżdża po wizycie (miał mi podrzucić parasolke ) i robi mi aferę, ze próba już trwa a ja mam telefon wyłączony. Mało tego wziął parasol, który nawet wyglądu nie ma, miałam go wyrzucić 2 tygodnie temu...ale on nie zauważył bidny, ze tam wszystkie druty sterczą ![]() Powiedziałam mu, ze mniej zmoknę w kapturze niż pod tym parasolem i zeby jechał jak tak bardzo mu sie spieszy. Foch. Idę. Jedzie. Na wstecznym. Otwiera szybę i mówi, ze mnie podwiezie, a ja głupia pinda zamiast wsiąść to idę w tych strugach deszczu. jestem okropna....wiem....ale jak mnie ktoś urazi to koniec....łachy bzzz... :P
|
|
#5045 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Idę do łóżeczka, dobrej nocy. Miło mi było Cię dziś poznać troszkę bliżej
|
|
#5046 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a mój G to taki troche przytupaniec. ja jestem we wszystkim strasznie szybka, a on wiecznie myśli....
Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym Edytowane przez Sarasfati Czas edycji: 2011-07-06 o 22:40 |
|
|
|
|
#5047 |
|
Raczkowanie
|
Sarasfati moja droga
Skoro jesteś ciekawa, to Ci powiem Spójrz na mój avatar. Człowiek w nim nazywa się Elijah Wood...może kojarzysz, jak nie, to napisz, wyjaśnię Ci Od listopada roku 2010 ma on Twittera i od tego czasu marzyłam, żeby do mnie napisał. I dzisiaj buuuum!!!!! Napisał na moje konto ( http://twitter.com/#!/JadisG ) i na konto fanowskie, które mu założyłam. Cholerka, to najpiękniejszy dzień w moim życiu
I wish for this night-time to last for a life-time The darkness around me Shores of a solar sea Oh how I wish to go down with the sun Sleeping Weeping With you... AVON Edytowane przez Pani_Wood Czas edycji: 2011-07-06 o 22:45 |
|
|
|
#5048 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kojarzę choćby z Władcy Pierścieni. To taka miłość twoja?? tzn z avatara nie poznałam, dopiero jak napisałaś że to on... :P
Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym Edytowane przez Sarasfati Czas edycji: 2011-07-06 o 22:49 |
|
|
|
|
#5049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ~~ nie kupiłam pękacza jednak, bo nie było ![]() a specjalnie wyciągałam mamę do drogerii, żeby i ona się obkupiła :d
|
|
#5050 | ||||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
masz spokojną i przyciągającą urodę,po prostu masz to "coś",jakoś tak Cię odbieramCytat:
![]() no faktycznie...masz coś z niej ![]() Cytat:
Cytat:
:d ziekuje-kwiatek:![]() Cytat:
) ale głównie w pracy,babki klną to sobie czasem popuszczamy i jest wesoło przy moim facecie za 11 lat chodzenia może 3 razy się mi wyrwało,przy rodzicach nigdy,więć to tylko w pracy![]() Cytat:
ja taka sama jestem,jak fochnę to nic mnie nie przekona,i trzyma mnie foch długo,wrrr na szczęście focham coraz rzadziejto ja też w stronę łóżeczka już spoglądam,dobrej nocy i jutro proszę być na forum |
||||||
|
|
|
#5051 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak! Nie bijcie za to, zrozumcie człowieka...czyli mnie ![]() EDIT: O kurnik, znowu napisał! Chce czytać moje wiersze! O.O to jakiś sen chyba. PS. Przepraszam wszystkich za to wszystko bardzo.
I wish for this night-time to last for a life-time The darkness around me Shores of a solar sea Oh how I wish to go down with the sun Sleeping Weeping With you... AVON Edytowane przez Pani_Wood Czas edycji: 2011-07-06 o 23:01 |
|
|
|
|
#5052 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja tez nie rozumiałam tych testów, muz=siał mi gość tłumaczyć Ja musze upolowac pekacza....tylko boję się troche, bo mam szeroką płytkę....żeby nie pogorszyć....gdzie byłas po niego?? ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
ale dobrze mi z tym (o ile nie chodzi o sprawy poważne). Co do fochowania to ja tez już rzadziej.....ale właśnie fochuję, bo dzwoniłam do G gdzie jest (miał byc prawie godzinę temu) a on dalej na próbie Cytat:
Bić też nie będę bo przeca każdy swoje halo ma ![]() Moja Melka właśnie się obudziła...ide do niej a ta na łóżku siedzi, nóżki zwieszone, patrzy na mnie i pyta "A gdzie jest moja mamusia". Siadam koło niej i mówię, że jestem i zeby poszła spać, a ona do mnie "Babciu nie żartuj tylko dzwoń do mamy" kupię sobie fioletową serie Anew.....koniecznie
|
|
#5053 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba stara jestem, bo jakoś nie mogę zatrybić o co chodzi ![]() ja nie poznałam tego Pana ani po zdjęciu ani po nazwisku widocznie nie jest mi ta wiedza do szczęścia potrzebna ![]() Cytat:
co do pękacza - polowała na viperę, ale już nie było ![]() pękacz, który pęka wzdłuż płytki krzywdy nie zrobi szerokiej płytce, a nawet ją wizualnie zwęży
|
|
#5055 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A oglądałaś Władcę Pierścieni?Ja pękacza nigdzie dostać w Białym nie mogę. W sklepach nikt o nich nie słyszał nawet. A efekt pękacze mają cudny. ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
Ja Władcę Pierścieni obejrzałam 22 Maja 2009 i to od tej pory
I wish for this night-time to last for a life-time The darkness around me Shores of a solar sea Oh how I wish to go down with the sun Sleeping Weeping With you... AVON Edytowane przez Pani_Wood Czas edycji: 2011-07-06 o 23:26 |
||
|
|
|
#5056 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ew. Inglot eż w Białej i Alfie? |
|
|
|
|
#5057 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5058 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#5059 | |
|
Zakorzenienie
|
hihi, ja też z tych stron.. ale pękaczy nie szukam po galeriach, kupuję na all...
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
słodka jesteś, aż miło , staram się dzielić Twoje podniecenia dnia dzisiejszego ,życzę miłego pisania z E.W. dziś mnie zaskoczyłaś zmianą avatara bo chyba do wczoraj byłaś króliczkiem i nie mogłam się przyzwyczaić najpierw |
|
|
|
|
#5060 | |
|
Zakorzenienie
|
Haha dobre
![]() U Nas we Wrocku to gdzie nie zapytam o pękacza:"Ach tak pękacze...no były ale nie ma..."chyba po 3sztuki na sklep dostają ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#5061 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadza, do wczorajszego wieczora miałam w avatarze królika-Gandalfa Coś mnie podkusiło jednak, by zmienić, szósty zmysł ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Cytat:
![]() Haha, miło mi A tam, staro zaraz...Jak będę mieć ze 50 lat i "Ewu" w avatarze to sobie się ze mnie pośmiejecie i poprawicie nastrój dopiero
|
|
#5062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- sorki, pytam bo nie wiem... królik Gandalf to jakiś znany?? słynny?? królik |
||
|
|
|
#5063 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=zalotnica83;2798754 8]Haha dobre
![]() U Nas we Wrocku to gdzie nie zapytam o pękacza:"Ach tak pękacze...no były ale nie ma..."chyba po 3sztuki na sklep dostają ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Ja też tylko słyszę, że już nie ma, że w hurtowniach są braki, nawet tych najdroższych nie ma.
|
|
|
|
#5064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tekstami wczoraj sypalyscie
|
|
#5065 |
|
Zakorzenienie
|
witam z rana
dzisiaj w końcu normalna letnia pogoda
|
|
|
|
#5066 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak będę piła następną kawe to zrobię foto ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- teoretycznie wątek nam się skończył
|
|
|
|
|
#5068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo Wood to dla mnie troche taki hobbitowaty, a Legolas to elf A! a moj Gabrys urodzil sie z jednym uszkiem takim zwezonym ku gorze, jak elf
|
|
#5069 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

W ogóle wyobraziłam sobie tą sytuację 
Skoro jesteś ciekawa, to Ci powiem
Spójrz na mój avatar. Człowiek w nim nazywa się Elijah Wood...może kojarzysz, jak nie, to napisz, wyjaśnię Ci 

ale głównie w pracy,babki klną to sobie czasem popuszczamy i jest wesoło

chyba stara jestem, bo jakoś nie mogę zatrybić o co chodzi
Zgadza, do wczorajszego wieczora miałam w avatarze królika-Gandalfa