|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią
Nie rozumiem takich ludzi, chce się seksić ale do ginekologa nie pójdzie i wymyśli milion powodów:bo zajęta, bo się wstydzi, albo bo w rodzinie ma ginekologa, który może jej przepisać
Więzy krwi są ważne przy przeszczepach, a nie na co dzień
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dziwi że ludzi dziwią wirtualne znicze - heloł, jaki cyrk?
Nie widzę róznicy między Bardzo mi przykro Bardzo mi smutno Bardzo mi przykro Naprawdę mi smutno Bardzo mi przykro Bardzo mi przykro Bardzo mi przykro Bardzo mi przykro Bardzo mi przykro Bardzo mi przykro Bardzo mi przykro a [*] [*] [*] [*] [*] (*) (*)[*] [*] [*] {*} Dla mnie serio nie ma żadnej różnicy. Znicz czy wirtualny czy prawdziwy to jedynie gest, wyraz pamięci. |
|
|
|
#4023 |
|
Rozeznanie
|
A dla mnie te znicze są śmieszne, bo ani to żaden gest ani nic. Nie trzeba się obnosić ze swoją żałoba lub żalem. Ja bym się wkurzyła jakby moi znajomi po mojej śmierci mieli te znicze w opisach, na fb czy gdzie tam jeszcze można to dać. Straszyłabym ich za karę
|
|
#4024 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
"
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te znicze jakoś mi się kojarzą tak... gimnazjalnie.
|
|
|
|
|
#4026 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale bez przesady, nie mogłabym tylko tym żyć...
|
|
|
|
|
#4027 |
|
Rozeznanie
|
Mój dzień na komputerze rozpoczyna się w tej kolejności: lansik, pudelek, snobka, wizaż, poczta, facebook, youtube:P Codziennie rano jest tak samo:P Ale zajmuje mi to około 20 minut, nie siedzę cały dzień przed komputerem, chyba, że tak jak teraz jestem niedysponowana i siedzę cały dzień w domu, ale i tak już k.. dostaję od tego komputera
|
|
#4028 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4029 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Zwłaszcza, że sama Pudelka nie czytam. Nie mam o czym rozmawiać z osobą, która cały dzień nic tylko śledzi losy gwiazd.Cytat:
Lansika i Pudelka kojarzę. Snobki w ogóle... Na pocztę wchodzę 2 razy dziennie. FB nie mam, za YT nie przepadam. Oglądam tylko filmiki, które mi znajomi wysyłają
|
|
#4030 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Są dni kiedy nawet kompa nie włączam. Cytat:
Ale lubię sobie poczytać te glupoty.
|
||
|
|
|
#4031 |
|
Rozeznanie
|
A ja lubię się rano odmóżdżyć:P Głupoty tam piszą, ale wchodzę.A pocztę sprawdzam co chwilę, mam obsesję na tym punkcie:P Na Facebooka wchodzę często, bo tam mam grupę ze studiów i przez sesję musiałam wchodzić tam co kilka minut bo co chwilę jakieś nowe info było i tak teraz ci chwilę sprawdzam czy ktoś coś napisał, chociaż dzisiaj oficjalny koniec sesji
|
|
#4032 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie. Żałobę ma się w sercu...
|
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Ej przepraszam bardzo
ktoś tu pisał "lepiej napisać jest mi przykro niż wstawić znicz" i oczywiście noszenie żałoby w sercu się do tego nie odnosi?
|
|
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4035 |
|
BAN stały
|
W ogóle też mi się nie podobają znicze itp. Według mnie emotikony są dobre i wszelkie symbole, ale bez przesady. Nie ograniczajmy się tylko do języka obrazkowego, mi się to kojarzy z zacofaniem, utratą pewnych zdolności. Dla mnie jeśli ktoś powie, napisze parę zdań od serca, to jest to lepsze od znicza i bezmyślnego kopiowania wierszowanych życzeń z internetu. Nawet gdyby to miało być najprostsze zdanie: życzę wszystkiego najlepszego i dużo miłości, to wolę to od skopiowanej grafiki tortu.
|
|
|
|
#4036 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Inna sprawa, że na "kompletnie nieznani ludzie tańczą na lodzie" i na Pudelki i inne psiaki te dziewczyny czas miały, a na przeczytanie lektury na polski to już nie... Ja nie wiem czy one jakąkolwiek książkę przeczytały... A potem przed lekcją polskiego do mnie po poradę szły ![]() Cytat:
Telewizji nie oglądam, żałosnych seriali nie znam... To nawet nie wiem zazwyczaj o kim na Pudelkach piszą
|
|
#4037 | |||
|
nyan nyan ^^
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ostatnio zdziwił i jednocześnie rozbawił wpis na blogu Kasi Tusk o ogórkach i ich przygotowaniu. Czy Wy też robiąc ogórki małosolne/kiszone jesteście tak wystrojone i wymalowane jak do sesji zdjęciowej w poczytnym magazynie typu Viva?
|
|
|
|
#4039 | |
|
Rozeznanie
|
Wiesz, napisanie do kogoś osobistej wiadomości 'przykro mi' albo powiedzenie to jest całkiem co innego niż znicz na FB, NK, GG czy gdzie tam jeszcze. Ja widzę wyraźną różnicę. Poza tym jak ktoś pisze, że mu przykro to raczej do osoby, która ma żałobę a nie on ma żałobę i pisze, że mu przykro.
---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po prostu mam taka cichą nadzieję, że po mojej gwałtownej (tfu tfu odpukać) śmierci znajomi odpuszczą sobie cyrk z informowaniem świata o swoim nieutulonym żalu... poprzez opisy na komunikatorze/podpisy na forum. I że obcy mi ludzie już w ogóle sobie odpuszczą... A ten znicz to może i gest dla kogoś, dla mnie to po prostu synonim obciachu. Jak już ktoś musi napisać, że mu przykro, to niech do cholery nie używa pokemonowatych wytworów jakiegoś gimnazjalisty.
|
|
#4041 |
|
Zadomowienie
|
A mnie dziwi to zbiorowe przeżywanie, chociaż poza moim Tż i znajomymi facetami to raczej ja dziwię innych swoją postawą. Oczywiście, sytuacja jak Smoleńsk czy ta z tą dziewczyną nie jest miła i nikomu nie życzę. Rozumiem żal rodziny, przyjaciół, rozumiem wewnętrzne wzdrygnięcie się pt " to mogłem/am być ja", ale tak naprawdę w głębi serca, to ja mam to gdzieś, bo to nijak na moje życie nie wpływa. I z tego prostego względu uważam, że przeżywanie żałoby po kimś kogo się na oczy nie widziało uważam za hipokryzję. I ja niestety będę dziś świętować, bo wczoraj obroniłam magazyniera
, i jestem pewna, że wielu innych ludzi też się będzie dziś dobrze bawić, różnica polega na tym, że ja przy tym nie wstawiam znicza na fcb, a oni tak :/
|
|
#4042 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4043 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A co do bloga KT to lepiej się nie wypowiadajcie, bo znowu narobicie zamieszania i złośliwiec zamknie kolejny temat. To już było tyle razy poruszane, że chyba temat się wyczerpał. |
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czepialstwo dla zasady.
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
|
|
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już to wrzuciłabym takie jak Zosia, jej zdjęcia nie są tak wystylizowane i wymuskane. |
|
|
|
|
#4046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)ja żałobę przeżywam po kimś bliskim, po kimś kogo widziałam, znałam, ale też wtedy, gdy widzę czyjeś szczere łzy i smutek, po prostu wtedy i mnie się udziela. kiedy umarł mój brat, miałam taki okres, że chciałam koniecznie dowiedzieć się, jakie były okoliczności, co wtedy dokladnie robil, korzystałam tylko z internetu, a że znałam jego hasła do różnych rzeczy, to miałam dostęp także do naszej-klasy.. wiecie co było najgorsze? że kolesie z mojej wioski, takie młode chłopaczki, chociaż wiedzieli, że piotrek nie żyje, to wysyłali zaproszenia (zaproś do znajomych, czy jakoś tak), naprawę bez komentarza. Cytat:
chodziło o to, kto jej robi zdjęcia na bloga itp.ogólnie takie wystudiowane posty trochę wieją sztucznością, ale fajnie się ogląda
|
|
#4047 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2011-07-07 o 12:04 |
|||
|
|
|
#4048 |
|
Zadomowienie
|
Nie rzucam się, napisałam co myślę -nie lubię krytykowania bez powodu.
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
|
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
No przecież, bo zaraz po elegancji jest już dres i rozczochrane włosy. I kto się czepia....
|
#4050 |
|
Rozeznanie
|
Dziwią mnie osoby, które nie potrafią sprawdzić rozkładu jazdy autobusów. Jedzie np 6 - E.plater, podchodzi babka do kierowcy -jedzie pan na Emilii Plater? I jest prawie za każdym razem jak jadę autobusem, zawsze znajdzie się osoba, która nie potrafi skorzystać z rozkładu jazdy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

Niektórzy czasem maja dosyć filozoficznych rozmów pod gołym niebem i wolą pogadać np. o butach Edyty Górniak
"

Telewizji nie oglądam, żałosnych seriali nie znam... To nawet nie wiem zazwyczaj o kim na Pudelkach piszą 
Czepialstwo dla zasady.