Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, cz.35 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-06, 23:16   #2371
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Idę spać, dobranoc

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 23:21   #2372
elllmi
Zakorzenienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

też sobie idę
dobranocki

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 23:21   #2373
lipus89
Rozeznanie

ja to się wogóle nie wypowiadam może lepiej bo coś same wiecie co ^^ chodzi za mną od tygodnia
nie ma to jak mieszkać z Tż ale Wam zazdroszczę buuuu

lipus89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 23:33   #2374
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Idę spać, dobranoc
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
też sobie idę
dobranocki
Dobranoc dziewczyny
Cytat:
Napisane przez lipus89 Pokaż wiadomość
ja to się wogóle nie wypowiadam może lepiej bo coś same wiecie co ^^ chodzi za mną od tygodnia
nie ma to jak mieszkać z Tż ale Wam zazdroszczę buuuu
u mnie też posucha

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 23:37   #2375
lipus89
Rozeznanie

no widzisz Micia tylko że ja niestety tą swoją ... pustkę wypełniam słodyczami jak je jem to jakoś zapominam o tamtym :P

lipus89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 23:47   #2376
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lipus89 Pokaż wiadomość
no widzisz Micia tylko że ja niestety tą swoją ... pustkę wypełniam słodyczami jak je jem to jakoś zapominam o tamtym :P
u mnie rządzą chipsy i cacao

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

ide nyny..
Dobranoc dziewczyny

Stary 2011-07-07, 00:04   #2377
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ahhhh aż miło przeczytać
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
no to super!
Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
happy jest happy
Cytat:
Lubię to! haha
Cytat:
dobre

Pojechaliśmy pokazać obrączki Teściom - powiedzieli, że bardzo ładne Oni też mieli dobry dzień, bo kupili dla teścia garnitur i buty i gajer dla brata TŻta

Cytat:
Napisane przez gitmartusia Pokaż wiadomość

A widziałaś te buty na żywo czy tylko na stronie? Ja właśnie mocno się nad nimi zastanawiam, ale nie wiem czy nie uda mi się zrobić podobnych samemu. To znaczy mam koleżankę, która takie rzeczy robi i powiedziała, że bez problemu mnie wyręczy

Dzięki za info o koszuli. Na pewno wybierzemy się do ich salonu w Kielcach.

za zakupy
Buty widziałam tylko w necie ale jestem w nich zakochana. Są bardzo eleganckie i po prostu piękne. Kiedyś się na nie skuszę

Cytat:
U mojej psicy dopatrzyliśmy się jakiegoś zgrubienia obok sutka i na jutro jestem z nią umówiona do wycięcia. Jakiś chrząstniak czy cuś najprawdopodobniej, jakoś tak to nazwali. A cyrki będą przy usuwaniu, bo dostanie tylko znieczulenie miejscowe, bo ma chore serce i nie mogą nic mocniejszego jej dać.
bidulka. powodzenia jutro

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
ale radosny post

ale dzisiaj dupny dzień miałam; byłam na pogrzebie kuzyna, utonął w Wiśle, pare dni go szukali i dopiero po dwóch tyg pogrzeb; miał tylko 24 lata wszystkiego się teraz odechciewa
dziś po prostu miałam super dzień

kurcze ale przykra informacja...i taki młody chłopak

Cytat:
Wiecie może, czy gramatura papieru 240g to nie jest cienki wiórek? Nie mam zbyt wygórowanych wymagań jeśli chodzi o zaproszenia, ale nie chcę też o grubości papieru śniadaniowego
to nawet bardzo gruby. Nam 2 drukarki nie chciały zassać kartek 250g

Cytat:
Jest dosc gruby i sztywny
Głodnemu chleb na myśli

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

TŻ ładnie obciął paznokcie i przyniósł mi właśnie obrączki....
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 00:15   #2378
Roougee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
Witam już jako żonka
nie pisalam nic od ślubu z tego wzgledu ze po slubie byl jeden wielki zamęt a pozniej wylecielismy do turcji
Mala relacja:
ostatnie dni przed slubem to bylo czyste szalenstwo - ganiania tyle, że hoho .. i jeszcz wiecej. nie bylo czasu zjesc nawet (schudlam z 4 kg :P)
ze 3 dni przed wpaldismy na pomysl, żeby na poprawiny zamowic dj (mial byc tyk obiad). i tak w zwartek rzed slubem spotkalismy sie z dwoma chlopakami (calkowicie nam nieznani) i umowilismy sie że beda didzejowac na poprawinach (kwota praktycznie symboliczna jak dla nas) troszke sie balismy jak to wyjdzie ae wyszlo genialnie!
w piatek TZ pojechal do siebie spac a ja w nocy budzilam sie co pol godziny.... i ranop czulam sie jak bym praktycznie nie spala... ;p na 9 jechalam do fryzjera i na makijaz... jak siedzialam na fryzurce to sie lekko denerwowalam jeszcze ale z minuty na minute stresik mi mijal...Przerazala mnie tylko pogoda - lało!
pod koniec malowania prz\estalo juz padac i niesmialo wyglaedalo słoneczko. od fryzjera wyszlam juz w pelni spokojna. przyjechal po mnie tata i pojechalismy do domku. tam juz maly rozgardiasz bo przyjechala juz rodzinka i powoli wszyscy zaczeli sie schodzic... okolo 14 zjadlam pol kromki chlebka i ubieranie itd...kamerzysta zrobil nam psikusa i przyjechal zarowno do TZ jak i do mnie z pol godziny szybciej... TZ opowiadal ze siedzial jeszcze po kapieli i cos jadl jak zadzwonil domofon ze kamera juz jest...a tu ani gajerka na sobie a ni świadka ...ale stabneli na wysokosci zadania i szybko sie pozbierali :P
po ubieraniu krecenie roznych póz, scenek itd...dookola milion fleszy .... jak TZ dal znac ze jedzie to tak luneło, że az strach...masakryczne krople deszczu...ale pozniej sie uspokoilo i do czasu wojazdu na sale nic nie padalo. w kosciele msza śliczna, kosciol wygladal pieknie,,, ślubu udzielal nam ksiadz o ktotrego poprosilismy... na sam koniec podszedl do nas i opowiadal nam kawal pozniej wyjscie z kosciola, obsypanio nas monetami,,,zyczenia,,,bra my,,, i na sale... Na sali juz czekala orkiestra,,, orkiestra grala swietie, wszyscy chwalili bardzo. bawilismy sie do 5-6 rano. rodzice zrobili nam niespodzianke i wynajeli nam pokoj w hoteliku niedaleko naszego domu,,, a tam palace sie swiece,,,platki roz, szampan ... bylo cudownie!!!
Poprawiny udaly sie rownie dobrze. az obsluga lokalu chwalila, że wszyscy sie tak ladnie bawia i tak ldugo cudowne dni, mowie Wam!

No a po slubi zlapalismy swietnego last minute'a i wyjechalismy do Turcji i wrocilismy wczoraj :P
Gratulacje i za udany dzień
Cytat:
Dobranoc dziewczyny

u mnie też posucha
U mnie też, na najbliższe 3 tygodnie również

Roougee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 00:43   #2379
happy2gether
Wtajemniczenie

dobranoc
Stary 2011-07-07, 01:13   #2380
Africa_Sun
Raczkowanie

Cześć Kochane ale się za Wami stęskniłam. Prawie Was nadrobiłam ale nie mam siły odpowiadać. Jestem tak zapracowana, że sprawy ślubne leżą nieruszone. Nie wiem jak mi się uda to wszystko załatwić. W piątek idziemy dopiero do złotnika obrączki zamówić, nie mam jeszcze tortu zamówionego, nie wybrałam kwiatów, nie mam kiedy umówić się na próbny makijaż i czesanie, massakra jakaś
A z optymistycznych rzeczy... zadzwonili z salonu, że jest już moja suknia przymiarka 14go, nie mogę się doczekać.
Druga rzecz, która nas bardzo cieszy, w zaproszeniach poprosiliśmy by nam goście nie przynosili na ślub kwiatów a w zamian podarowali paczkę karmy dla kotków, którą oddamy zaprzyjaźnionej fundacji ratującej koty. Trochę się baliśmy, że już zupełnie rodzinka nas za świrów weźmie a oni dzwonią, chwalą pomysł i pytają jaką karmę mają kupić bo nie chcą kupić badziewia. Strasznie nas to cieszy
Dobranoc
Africa_Sun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 01:25   #2381
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość
Cześć Kochane ale się za Wami stęskniłam. Prawie Was nadrobiłam ale nie mam siły odpowiadać. Jestem tak zapracowana, że sprawy ślubne leżą nieruszone. Nie wiem jak mi się uda to wszystko załatwić. W piątek idziemy dopiero do złotnika obrączki zamówić, nie mam jeszcze tortu zamówionego, nie wybrałam kwiatów, nie mam kiedy umówić się na próbny makijaż i czesanie, massakra jakaś
A z optymistycznych rzeczy... zadzwonili z salonu, że jest już moja suknia przymiarka 14go, nie mogę się doczekać.
Druga rzecz, która nas bardzo cieszy, w zaproszeniach poprosiliśmy by nam goście nie przynosili na ślub kwiatów a w zamian podarowali paczkę karmy dla kotków, którą oddamy zaprzyjaźnionej fundacji ratującej koty. Trochę się baliśmy, że już zupełnie rodzinka nas za świrów weźmie a oni dzwonią, chwalą pomysł i pytają jaką karmę mają kupić bo nie chcą kupić badziewia. Strasznie nas to cieszy
Dobranoc
Dadz sobie ze wszystkim rade

I super wiadomości

Dobranoc

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 07:49   #2382
efonka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
Witam już jako żonka
nie pisalam nic od ślubu z tego wzgledu ze po slubie byl jeden wielki zamęt a pozniej wylecielismy do turcji
Mala relacja:
ostatnie dni przed slubem to bylo czyste szalenstwo - ganiania tyle, że hoho .. i jeszcz wiecej. nie bylo czasu zjesc nawet (schudlam z 4 kg :P)
ze 3 dni przed wpaldismy na pomysl, żeby na poprawiny zamowic dj (mial byc tyk obiad). i tak w zwartek rzed slubem spotkalismy sie z dwoma chlopakami (calkowicie nam nieznani) i umowilismy sie że beda didzejowac na poprawinach (kwota praktycznie symboliczna jak dla nas) troszke sie balismy jak to wyjdzie ae wyszlo genialnie!
w piatek TZ pojechal do siebie spac a ja w nocy budzilam sie co pol godziny.... i ranop czulam sie jak bym praktycznie nie spala... ;p na 9 jechalam do fryzjera i na makijaz... jak siedzialam na fryzurce to sie lekko denerwowalam jeszcze ale z minuty na minute stresik mi mijal...Przerazala mnie tylko pogoda - lało!
pod koniec malowania prz\estalo juz padac i niesmialo wyglaedalo słoneczko. od fryzjera wyszlam juz w pelni spokojna. przyjechal po mnie tata i pojechalismy do domku. tam juz maly rozgardiasz bo przyjechala juz rodzinka i powoli wszyscy zaczeli sie schodzic... okolo 14 zjadlam pol kromki chlebka i ubieranie itd...kamerzysta zrobil nam psikusa i przyjechal zarowno do TZ jak i do mnie z pol godziny szybciej... TZ opowiadal ze siedzial jeszcze po kapieli i cos jadl jak zadzwonil domofon ze kamera juz jest...a tu ani gajerka na sobie a ni świadka ...ale stabneli na wysokosci zadania i szybko sie pozbierali :P
po ubieraniu krecenie roznych póz, scenek itd...dookola milion fleszy .... jak TZ dal znac ze jedzie to tak luneło, że az strach...masakryczne krople deszczu...ale pozniej sie uspokoilo i do czasu wojazdu na sale nic nie padalo. w kosciele msza śliczna, kosciol wygladal pieknie,,, ślubu udzielal nam ksiadz o ktotrego poprosilismy... na sam koniec podszedl do nas i opowiadal nam kawal pozniej wyjscie z kosciola, obsypanio nas monetami,,,zyczenia,,,bra my,,, i na sale... Na sali juz czekala orkiestra,,, orkiestra grala swietie, wszyscy chwalili bardzo. bawilismy sie do 5-6 rano. rodzice zrobili nam niespodzianke i wynajeli nam pokoj w hoteliku niedaleko naszego domu,,, a tam palace sie swiece,,,platki roz, szampan ... bylo cudownie!!!
Poprawiny udaly sie rownie dobrze. az obsluga lokalu chwalila, że wszyscy sie tak ladnie bawia i tak ldugo cudowne dni, mowie Wam!

No a po slubi zlapalismy swietnego last minute'a i wyjechalismy do Turcji i wrocilismy wczoraj :P
gratulacje z bycia zonka i piknego ślubu

Cytat:
przesliczna i ta torebka

witajcie =)
Stary 2011-07-07, 08:08   #2383
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć

jenny super fryzurka
magbes/nat świetna relacja
gwiazdeczka za wieczór panieński
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 08:16   #2384
booziaczek
Zadomowienie

hej uff wkoncu was nadrobiłam
co do pereł w dniu slubu ja miałam i zadnymi przesadami sie nie przejmowałam

co do pierscionka przełożyłam go w dzien slubu na druga łapke chcoc z łobuzem ciągle zmieniamy miejsce obraczek na palcach raz na tej łapce to znów na drugiej

widziłą\am ze na forum przeninął sie temat bobasów bambusek gratulacje a co do dzieci to ja teraz mam zmienne zdanie zaleczy od faz cyklu jednego dnia chce i mysle ze by było fajnie a tu znów jestem kategorycznie na nie przed slubem byłam zupełnie na nie za to łobuz juz by chciał nie dziwie mu sie w koncu jest 10 lat ode mnie starszy ale tak myslimy ze jak skoncze studia to wtedy i budowe gniazdka czyli za rok około(juz zaczelismy tylko pogoda cos nam nie dopisuje ech) wtedy było by super i bez wikszych zmartwien ale jak pojawi sie troche wczesniej i tak bedziemy sie cieszyc

ktos pytał o gorset ja miał taki na haftki i super sprawa wogole nie czuc ze ma sie go na sobie i goraco mi w nim nie było polecam sedecznie

brawa za dni relacje iwonko wygladałas slicznie i za wzystkie załatwione sprawy
i oby do soboty pogoda sie poprawiła
How could so much love be inside of you

Edytowane przez booziaczek
Czas edycji: 2011-07-07 o 08:19
booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 08:42   #2385
ardillka
Zadomowienie

Dzien dobry
Zamowilismy wczoraj ciasta na wesele, ale babka tak nas zbajerowala, ze za duzo zamowilismy bo az 5 rodzajow. Musimy to odmowic. Ja od razu mowilam za duzo, ale nikt mnie nie poparl- dopiero jak wrocilismy do domu. Tortu nie mamy jeszcze. Ta kobieta nie robi takich jak chcemy. Powiedziala ze tort robi tylko bakaliowy na spyrutusie i kazde pietro osobno, bo w sierpniu sie te pietra zapadna po dluzszym staniu jedno na drugim. Moim zdaniem syraszny kit nam wcisnela. Poza tym zadny spirytusowy tort z masami maslanymi i w dodatku bakaliowy nie wchodzi w gre. Wiec szukamy gdzie indziej.

Dzis kolejne podejscie do poradni- ja tam chyba nigdy nie zadzwonie hahaha. I do makijazystki musze :/ Skleroza nie boli, ale moze miec przykre konsekwencje.
Troszke nadrabiania
Cytat:
Tragedia.....
Ja wam tez pokaze fajna Pnne Mloda. Znalazlam ja w tv na wedding tv i w trakcie ogladania okazalo sie, ze maja wesele tam gdzie my bedziemy miec.
Cytat:
Nie wiem czy któraś szuka ale trafiłam na fajne bucisze
http://moda.allegro.pl/a264-r38-buty...687636208.html
Fajne
Cytat:
Wstawiam Nie patrzcie na paznokcie
Bardzo ladne Klasyczna elegancja
Cytat:
Dziewczyny co sądzicie o tych filmikach, warto by było ich zamówić ??
Filmik super Choc dla mnie 3 tys. to tez bardzo duzo za taka przyjmnosc. Ale wspaniale sie to oglada. Choc draznila mnie bizuteria PM.

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 08:47   #2386
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość

My zamówiliśmy dzisiaj obrączki Klasyczne, za 3 tyg odbiór
I ja dałam na zapowiedzi w swoim kościele

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
A tak w ogóle zamówiliśmy dzisiaj alko, torcik i byliśmy w hotelu wziąć menu i dopytaliśmy się o parę szczegółów A na nogach mam właśnie ślubne butki i próbuję je rozchodzić (TŻ nawet młotkiem w nie popukał), ale coś moje stópki się buntują
(wiecie, że cena podskoczyła ze 150zł/os do 190zł/os- poza sezonem 170zł/os... dobrze, że nas rozliczą wg cen z dnia podpisania umowy)
dobrze że macie stałość cen
Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość

jak dostanie skurczy to niech walnie jeszcze lampkę wina, do dziecka i tak nie dojdzie, i w drogę
załatwione chociaż ona i tak nie przyjdzie

Cytat:
Napisane przez wielbicielka_stokrotek Pokaż wiadomość
koleżanka właśnie napisała mi sms że urodziła wczoraj synka. wzruszają mnie takie wiadomości już nie mogę się doczekać tego etapu w moim zyciu

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 08:56   #2387
ardillka
Zadomowienie

Gwiazdeczko gratuluje cudOwnegO wieczoru panienskiego

Magbes relacja piekna Wszystko na zywo musialo byc napewno jeszcze wspanialsze Gratuluje

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Tu jest link do filmiku co pisalam wczesniej:
http://www.weddingtv.pl/wideo/115/nasz-wielki-dzien
Nasz Wielki Dzien odcinek 3

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 08:57   #2388
Stysik
Zakorzenienie

chyba się nie pochwaliłam, że wczoraj się obroniłam

Stary 2011-07-07, 09:00   #2389
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość
Dobranoc
Dasz radę
a za radosne nowiny
Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Powiedziala ze tort robi tylko bakaliowy na spyrutusie i kazde pietro osobno, bo w sierpniu sie te pietra zapadna po dluzszym staniu jedno na drugim. Moim zdaniem syraszny kit nam wcisnela. Poza tym zadny spirytusowy tort z masami maslanymi i w dodatku bakaliowy nie wchodzi w gre. Wiec szukamy gdzie indziej.

Tragedia.....
Ja wam tez pokaze fajna Pnne Mloda. Znalazlam ja w tv na wedding tv i w trakcie ogladania okazalo sie, ze maja wesele tam gdzie my bedziemy miec.
hmmm no pewnie Wam wcisnęła kit żebyście u niej zamówili... ale też bym nie chciała takiego tortu
No i wiesz... tyle osób ma piętrowy tort jedno na drugim i jakoś nie słyszałam żeby się zapadło jak był dobrze wykonany
co do wedding tv to chodzi Ci o program "Supernovi"?

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
nio chyba się nie chwaliłas :P:P:P
Ty niedobra
GRATULACJE !!!

a ja kompletnie zapomniałam ale w czerwcu miałam drugą rocznicę pisania z Wami

Stary 2011-07-07, 09:22   #2390
niunia32
Zakorzenienie

Cześć!!!

Magbes gratulacje, super relacja

za załatwione rzeczy

Stysik gratulacje!

Micia suknia zajefajna

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 09:26   #2391
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:

wow!! Super, gratulacje

Rock ja się zastanawiam co tu Ciebie tak mało, a Ty sobie spamujesz w klubie sierpnióweczek

ale dupa na dworze - zero słońca, mało stopni. Jutro mamy jechać nad jezioro a jest kaszana... kiedy ja się opalę pytam...no kiedy??
Stary 2011-07-07, 09:42   #2392
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
nio chyba się nie chwaliłas :P:P:P
Ty niedobra
GRATULACJE !!!

a ja kompletnie zapomniałam ale w czerwcu miałam drugą rocznicę pisania z Wami
a wiesz z tymi obronami powoli w rutynę wpadnę
ja mam 2,5 roku

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Stysik gratulacje!
dzięki

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
wow!! Super, gratulacje

ale dupa na dworze - zero słońca, mało stopni. Jutro mamy jechać nad jezioro a jest kaszana... kiedy ja się opalę pytam...no kiedy??

u mnie piękne słońce

Stary 2011-07-07, 09:43   #2393
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hej.
Cały czas rozmyślam nad bukietem i wymyśliłam, ze chcę mieszany bukiet z różnych kwiatów i kolorowy...np. pomarańcz, fiolet, zielony, ecru. Macie może w swoich zasobach przykłady takich bukietów? Acha i chciałabym mieć we włosach kwiat, ale taki jeden i duży, a kwiaciarka mi powiedziała, że może jakiś stroik zrobią z kilku kwiatów...beeee...Nie wiem jakie kawiaty będą dostępne we wrzesniu...róże raczej odpadają.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 09:43   #2394
happy2gether
Wtajemniczenie

Zrobiłam fotkę naszych obrączek
włala
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Nasze obrączki.jpg (42,1 KB, 122 załadowań)
Stary 2011-07-07, 09:47   #2395
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
a wiesz z tymi obronami powoli w rutynę wpadnę
ja mam 2,5 roku

dzięki

u mnie piękne słońce
u mnie też słoneczko

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
włala
bardzo podobne do naszych tylko my mamy w srodku białe złoto a na zewnątrz żółte i środek zmatowiony
piękne
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 09:49   #2396
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
włala

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 09:53   #2397
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
włala
śliczne!

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 09:59   #2398
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
włala
bardzo ładne

Stary 2011-07-07, 10:15   #2399
happy2gether
Wtajemniczenie

Dziękuję Dziewczyny
Stary 2011-07-07, 10:24   #2400
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam Wam napisać, że TŻ odebrał dzisiaj obrączki Leżą u mnie na szafce w brzydkim pudełeczku (musimy jakiś ładniejsze kupić, bo ten złotnik u którego robiliśmy tylko takie miał ). Są urocze! Zwykłe, klasyczne także niby nic wyjątkowego, ale dla Nas są jedyne w swoim rodzaju Jak ją przymierzyłam to już nie chciałam zdejmować z palca

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

To fajnie Jeszcze się zastanowię na jakie się zdecydować, ale chyba bardziej przekonana jestem do tych z białą kokardą i broszką. Suknia jest koronkowa więc myślę, że tej koronki mogłoby być trochę za dużo

morenica za obrączki. Szybko Wam poszło
Ano szybko... bo wiedzieliśmy jakie chcemy, proste klasyczne złoto. Jak tylko weszłam wiedziałam że to są te i nie chciałam je w sklepie zdjąć pasują do pierścionka zaręczynowego

Cytat:
Wstawiam Nie patrzcie na paznokcie
śliczne

Cytat:
gitmartusia super fajnie mieć obrączki w domu ja jak jadę do M. to wyjmuję z pudełeczka i oglądam a on się śmieje ze mnie

będziecie nosiły obrączki na jednym palcu z pierścionkiem??
Ja będę właśnie dopierałam takie, żeby mi pasowały do pierścionka.

Cytat:
Dzięki dziewczyny Wiem, że nie są jakieś mega modne i nowoczesne, ale tak jak juz wcześniej pisałam dla Nas są cudne Powiem Wam, że na palcu mojego TŻ-a ładniej leży niż na moim, bo On ma proste palce a ja mam jednak trochę zgrubiałą kostkę!
Mi to w ogóle bardzo podobały się te takie bardziej kwadratowe i ścięte obraczki, ale okazało się, że nie były tak wygodne jak te i ze wszystkich, które przymierzaliśmy (a było ich sporo ) te wyglądały najładniej W związku z tym, że ja jestem niezdecydowana to tak naprawdę decyzję o tym jak ostatecznie mają wyglądać podjął TŻ i strasznie się z tego cieszę

Czy będę nosić pierścionek razem z obrączką? W sumie to nie wiem. Kiedyś miałam taki plan, ale czy go w ciele w życie to się okaże Na ślubie na pewno pierścionek będę miała na lewej ręcę a nie jak to często panny młode robią na środkowym palcu prawej ręki.
O, to ja takie właśnie mam.

Cytat:
, od razu zaprosiliśmy wszystkich gości.

Z początku jak nam odmawiali to się martwiłam, ale teraz to mam w , Ci co chcą to będą z nami w tym najważniejszym dniu
Ja wychodzę z takiego samego założenia Nie będę zapraszała kogoś za kogoś. Co prawda kilka osób mam na podmiankę, ale nie wiem czy z tego skorzystam.

Cytat:
Ja mam zamiar iść do ślubu tylko w zaręczynowym później dojdzie jeszcze obrączka

Jak tylko bede miała czym zrobić to na pewno
Ja tak samo. ogólnie to nie noszę żadnej biżuteri, tylko właśnie pierścionek i kolczyki.

Cytat:
koleżanka właśnie napisała mi sms że urodziła wczoraj synka. wzruszają mnie takie wiadomości już nie mogę się doczekać tego etapu w moim zyciu
Gratulacje dla koleżanki.ja już sobie kiedyś wyobrażałam dzień, kiedy powiem dla TZ że jestem w ciązy i potem dla mojej rodzinki ale będzie płacz.

Cytat:
włala

Ja dzisiaj do babci idę, przy okazji pochodzę po sklepach, może jakieś przeceny będą, to coś kupię sobie.
I moja świadkowa już zaczyna wieczór panieński organizować mamy datę - 20 sierpnia, Ona będzie wtedy w moim mieście.

Miłego dnia
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości