|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
martucha kupilam ja w POLOmarket niecale 4 zl jeden worek, a ze kupilam dwa
![]() ![]() Znajoma mowila ze ogorkowa z tej formy jest suuuuuuper. ale akurat nie bylo
|
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu kaspian w promocji
i inne tez ![]() http://www.twojemeble.pl/sklep,produ...7-kaspian.html
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
ja juz z rana zurek ugotowałam-wiec obiad gotowy jedziemy dzis na wielkie zakupy-fotelik, prezent dla babci, jakies gadzety na podroz juz kupimy(m.,in. namiocik na plaze) mam nadzieje ze uda nmam sieduzo pozalatwiac... tak wiec do popoludnia
|
|
|
|
#3004 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Polewaj! I poproszę o przepis. Na działce mamy mnóstwo porzeczek, tylko pogoda nie sprzyjająca do rwania Na winko mają iść.Cytat:
Globulek mam 10, więc wezmę po okresie. Dzięki, jesteś kochana Cytat:
![]() Tylko zdjęć nie ma ![]() Cześć! Madziu, jak teraz rączka się ma, bo właśnie czytam wątki sprzed roku
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Kitosa
oszczędzam ją. Ale niestety czasami otwarcie słoika (jak się zamknie za mocno) to potem mega ból. Ale się już przyzwyczaiłam, bo to już do końca życia ma mi zostać.
|
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jednak ochota na żurek ci nie przeszła ![]() ![]() udanych zakupów ![]() bo po zmianie wizazu fotki przepadly
|
|
|
#3007 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć słoneczka
![]() drugi test pokazał wyraźną kreseczkę ![]() ![]() tylko mój gin jest na urlopie i zapisałam sie dopiero na 21 lipca. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cudnie!!!
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu gratulacje
|
|
|
|
#3010 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania20m....aaaa gratulacje !!!
|
|
#3011 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Nie dziękuj tylko zarzuć sobie taki reżim ze raz do roku nei tylko cytologia, ale usg piersi, morfologia etc. Pozwoli to uniknąc ewentualnych kłopotów ![]() A i miałam pytac, po co ginka Ci przepisała te globulki??? Masz jakas infekcje? ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
|
|
#3012 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesteś dzielna.No tak, tak. Cytat:
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
Kitosa
|
|
|
|
#3014 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje kochane
![]() ![]() tylko już nie moge sie doczekać wizyty u gina, nie lubie czekać jeszcze do 21 lipca, akurat teraz musiał iść na urlop
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak w ogóle, Dziewczyny, wiecie co ja rok temu odwaliłam na urlopie? Walnęłam se tatuaż Na lędżwiach. Kilka miesięcy za mną chodził i w końcu bach! Na początku tatuowania ból był, a później wibracje zrobiły się ... przyjemne
W radości i w smutku mój dom jest w Twoich ramionach Edytowane przez kitosa Czas edycji: 2011-07-07 o 09:32 |
|
|
|
|
#3016 |
|
Zadomowienie
|
ania20m- gratulacje!
|
|
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aniuuuuuuu gratulacje a wiecie co wczoraj minął rok od czasu jak dowiedzielismy sie ze jestem w ciązy
|
|
|
#3018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jeszcze się byczę w łóżku i ani myślę wstać. Pogoda nie zachęca. Mąż krząta się po kuchni, robi śniadanie po męsku - kiełbachę i kanapki.
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Kitosa jak pójdziesz do gina, to powiedz koniecznie , że chcesz usg wewnętrzne. Pamiętam, że mój się mnie pytał czy nie plamię jak zobaczył to moje ognisko na macicy.
Ja to już prawie zwarta i gotowa do wyjścia na egzamin
|
|
|
|
#3020 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
kitosa też słyszałam że to (jak minie pierwszy ból) jest cholernie przyjemne, myślę że twoje porównanie super to zobrazowało, no i widadomo teraz dlaczego tak uzależnia
![]() ![]() ania20m ciąża uczy podobno cierpliwości, więc cierpliwie czekaj ![]()
|
|
#3022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacjeCytat:
mnie czeka to za rok
|
||
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
Magda powodzenia!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
Kitosiu usg wewnętrzne na czym polega?? wkłada ci do...
taką rurkę i ogląda co tam masz. Łatwo można wtedy zobaczyć jakieś zmiany. Kitosa, Baja, Marta (nie) dziękuję ![]() edit: Kitosa a egzamin mam w szkole na nauczyciela kontraktowego
|
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia trzymam kciuki!!!!!!! powodzenia i kopniaczek w dooopcie na szczescie
|
|
#3026 |
|
Wtajemniczenie
|
hej baby
aniu gratuluje marta fajne te nerki anika a ja przedwczoraj czytałam wątek jak byłam w ciąży , jak się dowiedziałam ,i jak urodziłam , fajnie sobie poprzypominać takie sytuacje , ale kurcze nie można już zdjęć pooglądać , wszystkie przepadły kliwia idzie na łatwiznę, ty cholero jedna , ![]() żartuje .... j a kupuje często mrożone warzywa do zup z Horteksu przy dziecku to fajna sprawa bo nie musisz bawić się z krojenie wszystkiego i szybko zupka gotowakatunia to miłych zakupów życzę madzia jak tam badania ? india zdecydowałaś w końcu które te łapmy bierzesz samba ja się zarejestrowałam i dałam ogłoszenie , a czy to jakis problem żeby się zarejestrować
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3027 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
JESTEMMMMMMMM
![]() ![]() ![]() ![]() nie da się żyć bez neta.... buuuuuuuuu!!! QUOTE=martucha84;27952379] PATTTT CHODZIIII sam się puścił i poszedł!!! wyszedł mi z pokoju i teraz co chwilę się puszcza i idzie ![]() tyle ze jest problem bo się zatrzymać nie potrafi i buhahaha zatrzymuje się wpadając na coś...[/QUOTE] wow!!! No brawa dla niego! Zdolny chłopczyk!!! ![]() p.s. dostałaś mojego sms'a we wtorek? Się pokomplikowało niestety ![]() Cytat:
Cytat:
![]() )Co tam Madziu? Jak po wizycie u Endo? Wynik masz ok. Najważniejsze, że się mieścisz w normie. Ja biorąc tabsy, faktycznie powinnam się mieścić w normie do 1,5 przy chęci starań - ale dlatego, że się leczę. Ty jesteś zdrowa i nie dałabym sobie wmówić, że jest inaczej i żebyś czasem się nie nakręciła na farmakologiczne obniżanie tego hormonu. Cytat:
No a co do facebooka i jego mocy, wiesz, wystarczy, ze kilka osób kliknie "lubię to" i każdy ich znajomy widzi co on kliknął. Wchodzi patrzy... "o fajne" też kliknę i tak wszscy dowiadują się o tej stronce, tym samym handel się ruszaCytat:
Cytat:
Cytat:
Kitosia, myślę, że wskazana jest zmiana lekarza. Ja byłam kilkukrotnie u faceta i wiesz, mówisz sobie, że on jest specjalistom, że przed Tobą oglądał setki kobiet i jakoś przerażenie przechodzi. Samba, super, że mąż się rozwija! Mam nadzieje, że będzie zadowolony z tej pracy no a do budowy weźmiecie ekipę i też będzie cacy! Kliwia, jak czytałam o męża przygodach u dentysty... to aż mnie wszystko boli.... buu. Udanego spacerku! Madzia, trzymam kciuki za Ciebie dzisiaj!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu które badania?? Z wyników krwi byłam wczoraj u teściowej, częśc mi powiedziała a na temat cytomegalii będzie dziś dzwoniła na zakaźny. Generalnie to jej powiedziałam, że będziemy się starać to aż zaczęła do góry skakać Byłam tez wczoraj u endokrynologa. bardzo fajna pani, długo rozmawiałyśmy. Zrobiła mi usg tarczycy i wszystko wyszło dobrze. Potem zobaczyła moje badania krwi i zapytała się czy biorę tabsy. Powiedziałam jej, ze tak, ale że chcę odstawić. Więc stwierdziła, że da mi skierowanie na 2 badania krwi, ale mam je zrobić dopiero 4 tyg po odstawieniu (bo się gospodarka hormonalna może mi poprzestawiać) i jak wszystko będzie w normie to się żegna ze mną i mam już nawet nie przychodzić, a jak coś będzie nie tak, to wtedy zaprasza i zrobimy jakieś dokładniejsze badania, bo teraz bez sensu abym na nie kasę wydawała. A te badania co mam zrobić po odstawieniu tabsów to: TSH i p/c TPO (o ile dobrze rozczytałam) Gucia (nie) dziekuję ![]() ech... czas się powoli zbierać. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-07-07 o 10:05 |
|
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
madzia kuciki mocno trzymam
Kasiaher o lampach caly czas intensywnie mysle
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
(nie) dziękuję
wiecie co... jestem głupia, ale mam większego stresa niż przed obroną mgr |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.

i inne tez 

Polewaj! I poproszę o przepis. Na działce mamy mnóstwo porzeczek, tylko pogoda nie sprzyjająca do rwania
Na winko mają iść.
cytologia raz w roku obowiązkowo
I nie ma ze boli, masz iść ją zrobić. Z tym ze jak będziesz plamić to nie szkodzi, lekarz mi kiedys powiedział, ze pamienie nie ma wpływu na wynik cytologii.
Globulek mam 10, więc wezmę po okresie. Dzięki, jesteś kochana 

Jesteś dzielna.