etorebka.pl cz. 29 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-07, 08:34   #1831
reniabg
Wtajemniczenie

Dot.: etorebka.pl cz. 29

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
kunia, dajesz czadu

gdzie sa nocne marki??????? hanusia????????? monia?????
Dagna ale Ty spania nie masz

Ja miałam w planach pospać i wyszło jak zwykle....
Robotnicy po 7 tłukli sę młotami a teraz rzucają jakimś żelastwem ktoś remont robi
Stary 2011-07-07, 09:00   #1832
charal
Zakorzenienie

Dzień dobry
Jutro jadę na urlop
Reniu zachaczę o Twoje strony
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 09:20   #1833
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Jutro jadę na urlop
Charalku to ja już Ci macham
Ja tez mam urlop ale nigdzie w tym roku nie jade ewentualnie palcem po mapie
Stary 2011-07-07, 09:58   #1834
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dzień dobryyy

ale u mnie pochmurno dobrze że już jie pada tak jak wczoraj

Dziękuje za skorzystanie z mojego kodu dobrek duszyczce niech torebka dobrze sie nosi i oczywiście niech przyjdzie bez wad

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 10:01   #1835
kali765
Zakorzenienie

Dzień dobry

A u mnie słońce idę kosić dalej trawę bo ostatnio nie skończyłam
Potem na dwie godzinki do pracy i......... ? brak planów
Stary 2011-07-07, 10:10   #1836
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Cześć
Ale ulewa u mnie od rana ,masakra

Ja wczoraj byłam u koleżanki z madarą niebieską,jak ją zobaczyła to normalnie piała z zachwytu i oczywiście pytania,gdzie ją kupiłaś za ile,że taki piękny kolor,że ona też taką chceee,bez przerwy mierzyła...a ja perfidnie nie powiedziałam jej prawdy powiedziałam jej,że w Krakowie,bo ostatnio byłam Może nie ładnie zrobiłam,ale tak naprawdę tylko moja mama i siostra wie skąd biorę te torebki
Kupię jeszcze karmelową madarę,ale jak nacieszę się niebieską
dobra jesteś Izunia pewnie a co ... wszyscy bedą mieli takie same torebki
Ja powiedziałam dla dziewczyny z pracy ale ona jakoś nie kupiła nigdy torebki nie mam zielonego pojęcia
dla mnie oczywiście lepiej bo ja mam tylko takie torebki i mogę uniknąć sytuacji że przyjdziemy do pracy z taką samą tytką

Cytat:
Dzień dobry
Wszystkim które wczoraj pominęłam w podziękowaniach serdecznie dziękuję za życzenia, jesteście najkochańsze wszystkie bez wyjątku, a teraz- tadam! niu mi

mam nadzieję że jest w miarę ok

Wczoraj nabyłam lakier miss sporty koralowy, piękny on jest, zachwalała chyba danulka, tylko te wielkie pędzle są okropne, wolę takie cienkie sztywne pędzelki a nie pędzlisko jak do różu conajmniej, ale za ten kolor wybaczam, chociaż w mojej kolekcji koralowych lakierów jak narazie niezwyciężony H&Mowy koral, tuż za nim barbra
ślicznie wyglądasz w tych włoskach
Ale wiesz co ładnemu w kazdym kolorku do twarzy

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
dziękuję
Nie bój się, farbuj
Fashion dziękuję bardzo za miłe słowa
O ja nieszczęsna, znowu zaczęłam buszować po sh internetowych i stwierdziłam że nie przeżyję bez tych oto rzeczy:
I jeszcze ta torebeczka
torebka jeśt przecudowna jesli zamówisz wstaw koniecznie zdjęcia

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Ja też myśłałam że nie wyleczę się z blondu skoro już mi się udało go osiągnąć, ale wykańczało mnie farbowanie odrostów, szybko mi rosną więc musiałam odrosty robić co 2,5 tyg mniej więcej żeby to jakoś wyglądało, więc teraz trochę odpoczną od częstego farbowania
Niebieski lakier trzymałam nawet w ręce, ale w końcu nie wzięłam, jakoś nie mogę się przekonać do niebieskich, mam dwa morskie, i jeden błękitny taki mleczny, ale rzadko nimi maluję, a już zupełnie nie znoszę takiego granatowego czy też kobaltowego, kojarzy mi się to z Marcysią ze Złotopolskich
o tak

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Już mi to jedna osoba powiedziała, więc widocznie faktycznie postarza, no ale nie ma się co łudzić, nie będę wiecznie wyglądać jak dwudziestoparolatka, ja poprostu jestem stara
jaka stara jesteś młoda duchem
Masz tryle lat na ile sie czujesz i tyle

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 10:27   #1837
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
dobra jesteś Izunia pewnie a co ... wszyscy bedą mieli takie same torebki
Ja powiedziałam dla dziewczyny z pracy ale ona jakoś nie kupiła nigdy torebki nie mam zielonego pojęcia
dla mnie oczywiście lepiej bo ja mam tylko takie torebki i mogę uniknąć sytuacji że przyjdziemy do pracy z taką samą tytką

ślicznie wyglądasz w tych włoskach
Ale wiesz co ładnemu w kazdym kolorku do twarzy

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

torebka jeśt przecudowna jesli zamówisz wstaw koniecznie zdjęcia

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

o tak

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

jaka stara jesteś młoda duchem
Masz tryle lat na ile sie czujesz i tyle
Jak już pisałam kiedyś moje koleżanki z pracy to zazdrosne takie, że nawet nie pytają skąd te torby,to i ja nie mówię a poza tym wydaje się im że"bardzo" drogie a mnie uważają pod tym względem już za bo one chodzą w jednej torbie dwa lata na okrągło i uważają,ze tak powinno być Ostatnio w poniedziałek to złapałam przez przypadek kuriera na schodach i wręczył mi na korytarzu to nie widziały znów przesyłki torebkowej
Stary 2011-07-07, 10:32   #1838
charal
Zakorzenienie

Ale jestem wściekła
Stary 2011-07-07, 10:39   #1839
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jestem wściekła
co się stało?

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 10:55   #1840
fashionaddicted
Zakorzenienie

Dzień dobry
Byłam w lumpku

i Słoneczko świeci i wreszcie jest ciepło

widziałąm dziś w lumpku dziewczyny jedną z Aidą a drugą z Krysią... sciekłam się:P gdzie bym pomyślała, że u mnie etorebki zobaczę:P i to obie w tym kolorze co ja mam

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Dzień dobry
Jutro jadę na urlop
Ale fajnie a gdzie będziesz wypoczywać??

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Ale jestem wściekła
czemu?

Edytowane przez fashionaddicted
Czas edycji: 2011-07-07 o 10:56
fashionaddicted jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 11:05   #1841
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość

co się stało?
Koleżanka która miała zaopiekować się moim psem na czas mojego urlopu wystawiła mnie do wiatru w ostatniej chwili, poprosiłam więc moją matkę żebym mogła zostawić psa u niej, ale ona się nie zgodziła, bo u niej jest moja siostra z dziećmi, bo to kłopot, itd, no i wygląda na to że muszę odwołać wyjazd, bo większość moich znajomych psiarzy wyjeżdża też i w ostatniej chwili nie uda mi się nic załatwić, jestem rozżalona bo okazało się że na najbliższą rodzinę nie mogę liczyć
Stary 2011-07-07, 11:09   #1842
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Koleżanka która miała zaopiekować się moim psem na czas mojego urlopu wystawiła mnie do wiatru w ostatniej chwili, poprosiłam więc moją matkę żebym mogła zostawić psa u niej, ale ona się nie zgodziła, bo u niej jest moja siostra z dziećmi, bo to kłopot, itd, no i wygląda na to że muszę odwołać wyjazd, bo większość moich znajomych psiarzy wyjeżdża też i w ostatniej chwili nie uda mi się nic załatwić, jestem rozżalona bo okazało się że na najbliższą rodzinę nie mogę liczyć
o kurczę,ale dzieciaki lubią psy,miałby jakąś rozrywkę chociaż ,pogadaj z mamą jeszcze,a na ile jedziecie?
Stary 2011-07-07, 11:14   #1843
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
a na jak długo wyjeżdżasz i jak duży jest to pies?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 11:20   #1844
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojej Charalku, może da się coś jeszcze skombinować nie rezygnuj z wyjazdu porozmawiaj z mamą.

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Oho
Stary 2011-07-07, 11:26   #1845
charal
Zakorzenienie

Cytat:
o kurczę,ale dzieciaki lubią psy,miałby jakąś rozrywkę chociaż ,pogadaj z mamą jeszcze,a na ile jedziecie?
Na 3 tygodnie, ale gadać nie ma o czym, mój szwagier powiedział że kategorycznie sobie nie życzy żeby tam był pies skoro jego dzieci tam są, mimo ze zna mojego psa, i wie że jest bardzo przyjacielski, kocha dzieci i nie wykazuje żadnej agresji, a moja matka uznała ze to najlepszy pretekst żeby mnie "ukarać", zachciało się pieska to się teraz martw, Boże jak to fajnie nie moc liczyć na własną rodzinę. Do tej pory zawsze jeździłam z psem, nigdy nikogo nie prosiłam o łaskę, ale teraz z tą nogą po prostu nie dam rady, raz jeden chciałam odpocząć nie mając psa na głowie, nie martwiąc się ze muszę wrócić na czas, bo pies, posiedzieć nad wodą ile mi się zechce a z psem to niemożliwe, chyba to żadna zbrodnia, ludzie mają psy i wyjeżdżają bez nich, a teraz wszyscy próbują mnie wpędzić w poczucie winy

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Niestety duży, to jest amstaff, co z tego że łagodny, skoro niektórym rozum przesłaniają stereotypy
Stary 2011-07-07, 11:29   #1846
Dominiique
BAN stały

Zabierz psa ze sobą, nie dasz rady go ogarnąć z tą nogą? Jeśli jest w miarę posłuszny to chyba dasz radę?
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 11:30   #1847
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Na 3 tygodnie, ale gadać nie ma o czym, mój szwagier powiedział że kategorycznie sobie nie życzy żeby tam był pies skoro jego dzieci tam są, mimo ze zna mojego psa, i wie że jest bardzo przyjacielski, kocha dzieci i nie wykazuje żadnej agresji, a moja matka uznała ze to najlepszy pretekst żeby mnie "ukarać", zachciało się pieska to się teraz martw, Boże jak to fajnie nie moc liczyć na własną rodzinę. Do tej pory zawsze jeździłam z psem, nigdy nikogo nie prosiłam o łaskę, ale teraz z tą nogą po prostu nie dam rady, raz jeden chciałam odpocząć nie mając psa na głowie, nie martwiąc się ze muszę wrócić na czas, bo pies, posiedzieć nad wodą ile mi się zechce a z psem to niemożliwe, chyba to żadna zbrodnia, ludzie mają psy i wyjeżdżają bez nich, a teraz wszyscy próbują mnie wpędzić w poczucie winy

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Niestety duży, to jest amstaff, co z tego że łagodny, skoro niektórym rozum przesłaniają stereotypy
o kurczę współczuję, może jeszcze jakoś coś się uda
Stary 2011-07-07, 11:32   #1848
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Zabierz psa ze sobą, nie dasz rady go ogarnąć z tą nogą? Jeśli jest w miarę posłuszny to chyba dasz radę?
Nie mogę, właściciele domku który wynajęłam sobie nie życzą, sami mają trójkę dzieci, a w domku obok, który nie jest ogrodzony też będą ludzie z dziećmi, także nie mam takiej możliwości
Stary 2011-07-07, 11:36   #1849
Dominiique
BAN stały

Cytat:

Ale duży obcy pies, do tego z rasy uznanej za groźną (niestety, większość historii o pogryzieniach wiąże się z amstaffami lub rotwaillerami etc.) to może być kłopot dla innych, rozumiem Twoje rozżalenie, ale w sumie szwagier miał prawo się sprzeciwić, zwłaszcza, że jak sama piszesz, są tam małe dzieci. Pies może być łagodny, ale strach innych bierze górę, sama pewnie byś nie ryzykowała bezpieczeństwa własnego dziecka dla nie swojego psa, o których się mówi różnie.

Nie rezygnuj z wyjazdu, zabierz psa ze sobą. A syn nie może Ci pomóc lub TŻ?

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Nie mogę, właściciele domku który wynajęłam sobie nie życzą, sami mają trójkę dzieci, a w domku obok, który nie jest ogrodzony też będą ludzie z dziećmi, także nie mam takiej możliwości
Acha, no to trochę kicha. A może uda się znaleźć jeszcze inny nocleg lub zmienić plany i jechać gdzie indziej?
Niestety, czasem posiadanie psa wiąże się z wyrzeczeniami

Edytowane przez Dominiique
Czas edycji: 2011-07-07 o 11:35
Stary 2011-07-07, 11:40   #1850
iza251
Zakorzenienie

no a jeszcze może jacyś inni znajomi?
Stary 2011-07-07, 11:43   #1851
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Ale duży obcy pies, do tego z rasy uznanej za groźną (niestety, większość historii o pogryzieniach wiąże się z amstaffami lub rotwaillerami etc.) to może być kłopot dla innych, rozumiem Twoje rozżalenie, ale w sumie szwagier miał prawo się sprzeciwić, zwłaszcza, że jak sama piszesz, są tam małe dzieci. Pies może być łagodny, ale strach innych bierze górę, sama pewnie byś nie ryzykowała bezpieczeństwa własnego dziecka dla nie swojego psa, o których się mówi różnie.

Nie rezygnuj z wyjazdu, zabierz psa ze sobą. A syn nie może Ci pomóc lub TŻ?

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Acha, no to trochę kicha. A może uda się znaleźć jeszcze inny nocleg lub zmienić plany i jechać gdzie indziej?
Niestety, czasem posiadanie psa wiąże się z wyrzeczeniami
Ja doskonale wiem z czym się to wiąże, jeden raz poprosiłam o pomoc, zawsze jeżdżę w miejsca przyjazne psom, w tym roku mam taką a nie inną sytuację, dobra, koniec tematu, nie ma sensu więcej nad tym dyskutować
Iza ja miałam jechać jutro, ciężko jest znaleźć kogoś z dnia na dzień, ludzie też wyjeżdżają

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-07-07 o 11:45
Stary 2011-07-07, 11:48   #1852
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Ja doskonale wiem z czym się to wiąże, jeden raz poprosiłam o pomoc, zawsze jeżdżę w miejsca przyjazne psom, w tym roku mam taką a nie inną sytuację, dobra, koniec tematu, nie ma sensu więcej nad tym dyskutować
Iza ja miałam jechać jutro, ciężko jest znaleźć kogoś z dnia na dzień, ludzie też wyjeżdżają
A da się odwołać tamten nocleg i pomyśleć o innym albo jechać gdzie indziej?
Stary 2011-07-07, 11:58   #1853
saandy
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem za. Wymieniłam kilka maili w sprawie zwrotu kosztów przesyłki za reklamowaną torbę, 2 pierwsze zignorowali, na trzeci odpisali "nie zwracamy, pozdrawiam", na co odpisałam powołując się na odpowiednie przepisy z KC. Zaległa cisza. Jeśli do piątku nie dostanę zwrotu ani odpowiedzi, to zgłaszam sprawę do UOKiKu. To nie pierwszy raz.
Ja oddałam do reklamacji swoją brooklyn, napisałam, że chcę wymiany na nową, bo odpadł łańcuch, rączki są w tragicznym stanie a do tego jest krzywo uszyta i że proszę o informację na maila o przebiegu reklamacji. W poniedziałek przyjechał kurier, patrzę a tu tylko doczepiony łańcuch (co na dobrą sprawę mogłam sama zrobić). Napisałam maila, a Pan odpowiedział, że o co mi chodzi przecież reklamacja uznana i naprawili mi torbę i nawet jeśli ja chciałam wymiany na nową to oni wolą swoje torby naprawiać. Powiedziałam, ze powtórnie torbę odsyłam, a on na to, że owszem mam takie prawo, ale rączki się przecierają bo nosze w torbie 2 kilo rzeczy a to nie podlega reklamacji (choć ona sama prawie 2 kilo waży ), a tego, że jest krzywa oni nie widzą (jeden bok jest prosty, a 2 zagina się w środku i za chiny nie idzie go "postawić"). Do tego oczywiście kosztów nie zwracają. Wnerwiłam się strasznie Chciałam zamówić aidę, ale po tych akcjach aż się boję
saandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 12:05   #1854
charal
Zakorzenienie

Cytat:
A da się odwołać tamten nocleg i pomyśleć o innym albo jechać gdzie indziej?
Problem w tym że ja mam tam wszystko zapłacone, cały pobyt mam opłacony, i jak zadzwoniłam to mi powiedzieli że nie zwrócą mi kasy, bo odwoływanie dzień przed wyjazdem to trochę nie teges, oni nie mają nikogo chętnego, więc do końca lipca domek mógłby im stać pusty, ja ich doskonale rozumiem, nie chcą być stratni
Stary 2011-07-07, 12:05   #1855
iza251
Zakorzenienie

Moja siostra zamówiła nową jasno-bezową madarkę
http://etorebka.pl/s03.php?f=0365 jej wybaczę plagiat,bo mieszka 100km ode mnie
Stary 2011-07-07, 12:12   #1856
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Moja siostra zamówiła nową jasno-bezową madarkę
http://etorebka.pl/s03.php?f=0365 jej wybaczę plagiat,bo mieszka 100km ode mnie
Ja mam wrażenie że ją kliknę
Stary 2011-07-07, 12:24   #1857
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
Ja oddałam do reklamacji swoją brooklyn, napisałam, że chcę wymiany na nową, bo odpadł łańcuch, rączki są w tragicznym stanie a do tego jest krzywo uszyta i że proszę o informację na maila o przebiegu reklamacji. W poniedziałek przyjechał kurier, patrzę a tu tylko doczepiony łańcuch (co na dobrą sprawę mogłam sama zrobić). Napisałam maila, a Pan odpowiedział, że o co mi chodzi przecież reklamacja uznana i naprawili mi torbę i nawet jeśli ja chciałam wymiany na nową to oni wolą swoje torby naprawiać. Powiedziałam, ze powtórnie torbę odsyłam, a on na to, że owszem mam takie prawo, ale rączki się przecierają bo nosze w torbie 2 kilo rzeczy a to nie podlega reklamacji (choć ona sama prawie 2 kilo waży ), a tego, że jest krzywa oni nie widzą (jeden bok jest prosty, a 2 zagina się w środku i za chiny nie idzie go "postawić"). Do tego oczywiście kosztów nie zwracają. Wnerwiłam się strasznie Chciałam zamówić aidę, ale po tych akcjach aż się boję
Co do reszty to ciężko z nimi dyskutować, ale co do pogrubionego to nie ma dyskusji, bo działają wbrew prawu.

Kodeks Cywilny z 23.04.1064, Dz. U. z 1964, poz. 16, nr 93, cytuję:

Art. 566.

§ 1. Jeżeli z powodu wady fizycznej rzeczy sprzedanej kupujący odstępuje od umowy albo żąda obniżenia ceny, może on żądać naprawienia szkody poniesionej wskutek istnienia wady, chyba że szkoda jest następstwem okoliczności, za które sprzedawca nie ponosi odpowiedzialności. W ostatnim wypadku kupujący może żądać tylko naprawienia szkody, którą poniósł przez to, że zawarł umowę, nie wiedząc o istnieniu wady; w szczególności może żądać zwrotu kosztów zawarcia umowy, kosztów odebrania, przewozu, przechowania i ubezpieczenia rzeczy oraz zwrotu dokonanych nakładów w takim zakresie, w jakim nie odniósł korzyści z tych nakładów.
Stary 2011-07-07, 12:25   #1858
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam wrażenie że ją kliknę
No na pocieszenie Ci się należy
Ja wczoraj jej podesłałam linka z nowymi kolorami,a ta mi dziś pisze,że bladziaka zamówiła.Na żywo zobaczę ją dopiero na niej gdzieś za 2,3 tyg
Stary 2011-07-07, 12:26   #1859
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Problem w tym że ja mam tam wszystko zapłacone, cały pobyt mam opłacony, i jak zadzwoniłam to mi powiedzieli że nie zwrócą mi kasy, bo odwoływanie dzień przed wyjazdem to trochę nie teges, oni nie mają nikogo chętnego, więc do końca lipca domek mógłby im stać pusty, ja ich doskonale rozumiem, nie chcą być stratni
O kurczę. W sumie zrezygnować z wyjazdu tak czy siak nie możesz, bo stracisz kasę. Podzwoń jeszcze po znajomych, rodzinie, może ktoś się zgodzi?

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
No na pocieszenie Ci się należy
Ja wczoraj jej podesłałam linka z nowymi kolorami,a ta mi dziś pisze,że bladziaka zamówiła.Na żywo zobaczę ją dopiero na niej gdzieś za 2,3 tyg
A Ty też kliknęłaś ten nowy jasny kolor?
Stary 2011-07-07, 12:28   #1860
Danula
Zakorzenienie

Dziń niedybry

Cytat:
A nie możesz dać go do hotelu dla psów?

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości